Hirdetés
- Milyen okostelefont vegyek?
- iPhone topik
- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
- MIUI / HyperOS topik
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Mobil flották
- Megérkezett a Poco M6 Pro 4G
- Apple iPhone 16 - ígéretek földje
- Több memóriával és tárhellyel kezd a Galaxy S25
Aktív témák
-
hülyegyerek
addikt
válasz tariattila #10366 üzenetére
Kicsit döcögős volt....
Amúgy one click telepítése közben elszállt az egész teló,egy ideig csak rezgett,aztán reboot,és minden visszaállt gyárira...Progik,beállítások,sms-ek törlődtek a francba.
Most megpróbálom visszatenni a régi kernelt,hátha visszajönnek a dolgaim,de ha nem,megkapja a JPK-t,a lagfixet meg hagyom a fenébe.hardverek × telefonok × autómobilok ¤ Mazda 6 GJ CD175 * Ceed JD
-
legenda
válasz CHIPman #10389 üzenetére
arról beszéltem, hogy a jm8 esetén már van némi flash!
aTom_DJ; t-s a telcsim, és semmi gond! imei és pc maradt - ezért is vártam eddig, mert a korábbi 2.2 verzióknál még voltak gondok, de a jpk verziónál már semmi ilyesmi!
HXY; azon tényleg lehetett még jf5, abban egyáltalán nincs flash! de még jm2 esetén is felejtős, jm7 környékén indult a flash integráció tesztelgetése, a jm8 már látványos, az egyszerűbb flash animációk már szépen mennek, de a 2.2 az igazi!
[ Szerkesztve ]
Réges-rég, egy messzi-messzi galaxisban...
-
fux82
tag
Valaki nem tudja esetleg, hogy az amerikai AT&T hálózatkorlátos Samsung Captivate i897 Galaxy S készüléket itthon tudnám-e használni? Lehet unlock-olni itthon, magyar nyelvet tudok-e rá tenni, illetve a frissítéseket le tudnám itthon szedni rá? Bocs a sok kérdésért de sehol nem találtam erre infókat. Nekem ugyanis sokkal jobban tetszik, mint az itthoni verzió, és ha jól tudom ugyan az a készülék, csak a ház más.
-
zatuk
csendes tag
válasz ForRedGlory #10392 üzenetére
Köszi a megnyugtatást! Várok türelmesen.
-
t-real
tag
hát ez nagyon állat:
-
zatuk
csendes tag
Szeretném megkérdezni, hogy másnak is akadt-e problémája a gps jel erősségével (visszaolvastam jó pár hozzászólást, de itt senki nem arra panaszkodik, hanem a pontosságra - összefügg a kettő?). A múlt nap teszteltem munkatársammal a jelerősséget, a Marketen megtalálható GPS Test progi segítségével. Elkeseredéssel töltött el, hogy míg mezőn, a szabad ég alatt állva az ő SNR-je 65-75 között mozgott (Vodafone 845-ösön), addig nekem 35-45 között volt az érték. Továbbá említettem nektek pár ezer hozzászólással ezelőtt, hogy wifi téren is megelőzte a 3 éves HTC-m, és a Vodafone 845 szintén. Elnézést, hogy mindig ezzel a telefonommal példálomozom, de ehhez van viszonyítási alapom, és a két telefon között azért van 100-110e ft. Egy a jelerősségből adódó probléma: míg az általam sokat emlegetett tesco gazdaságos mobil az épületen belül is vígan talál jelet, addig ez a csúcstelefon fél óra után sem (nem mintha épületen belül bármikor is szeretnék navigálni..)
A telefonon a legfrissebb JM2 T-s rom található, tokja csak egy szilikon, tehát nem árnyékolhatja (ezt teszteltem is, eltávolítva a tokot).
Segítségeteket előre is köszönöm!
[ Szerkesztve ]
-
CHIPman
nagyúr
-
pisti2216
tag
-
pisti2216
tag
válasz BOTICSELLI #10384 üzenetére
Énis függős vagyok, mit bukok s mit vesztek ha az IMEI elveszlik ??
-
Bagan
aktív tag
Nektek mi a kedvenc Live Hátteretek?
Vagy csak sima, ami kiüti a szemeteket a sok színtől? -
aTom_DJ
tag
"jpk fent, annyi javítás, bővítés és újítás, hogy szóhoz sem jutok!
még a jm8 után is bámulok a sebesség növekedésén, és a bővült funkciókon/tudáson!"Azt nem tudni, hogy T-s függő telefonra felmegy rendesen? Gondolok itt az IMEI szám eltűnésre stb. amiket olvastam anno a JPC-nél!
-
koxminator
senior tag
válasz BOTICSELLI #10368 üzenetére
marketben keress rá a "Shake2mute" progira. megrázod és elnémul
más: valaki tud abban segíteni, hogy ha ki szeretném deríteni, hogy a kütyüm IMEI száma T-mobilos volt esetleg, kihez fordulhatok?
[ Szerkesztve ]
Cégünk alapfilozófiája: nem bántjuk a sz**t, amíg nem büdös!
-
törölt tag
válasz ForRedGlory #10316 üzenetére
[EZ] alapján 2004-ben lehetett, de ha nagyon izgat jövőhéten arra gurulok, +nézem
[ Szerkesztve ]
-
zolmesz
aktív tag
Régen, mielőtt feltúrták a körteret, az egy létező kanyarodási lehetőség volt. Gondolom a Google Map meg a navigációs programok nem követték a lezárást. A bkv meg egy "gyors" építkezésnek szánta.
-
lalakov
senior tag
Bocs, nem tudom, nem járok arra.
-
zorromoto
senior tag
válasz compi.hu #10370 üzenetére
Ha esetleg majd kiprobàlnàd mindenképp tedd közzé màr csak a különbség miatt.Nagyon kívàncsi lennék.
Kezdek félni én is hogy ez biza hardware-s bibi lesz.Bar amennyit én hasznalom arra ez is megteszi csak bosszantò.A naviteles hozzaszolasomra nem tudsz valami megoldàst?
-
bossvico
senior tag
hát nekem ez a lagfix csak a mérőprogiban mutat gyorsulást, ki is lövöm.
R5 5600X AIO 240mm Cooler, MSI B550-A Pro, 32 GB Crucial DDR4, EVGA 750W, Sapphire Pulse RX 7700 XT 12GB
-
zorromoto
senior tag
válasz tariattila #10374 üzenetére
Az enyém T-s és szinte alig van nyoma.Web n walk-os a kezdö oldal oszt ennyi.
-
Xirtam
veterán
Sziasztok!
Nagyon elgondolkoztam egy Galaxy S-en vagy Iphone4-en de valószínű a Samsung üdvöskéjére fog esni a voksom.
Egy kérdés vizszont érdekelne, ha T-mobilnál veszem ők mennyire gányoltak bele? Igazából szeretnék rá PSX emulátort tenni. De lévén hogy android van rajta nagyon nem piszkálhatnak bele nem?
-
Stema
tag
Ha valaki még csak az érdeklődés fázisában olvasná ezt a topic-ot, eladó:
Samsung Galaxy S (I9000) gyári garis, gyári független! +extra tartozékok[ Szerkesztve ]
-
compi.hu
senior tag
válasz zorromoto #10343 üzenetére
Tudom hülyén hangzik ,de nincs valakinek egy bt-s gps-e hogy azzal ki legyen próbálva milyen a navi ?
Hat hogyne lenne! :-P Nalam minden van ami GPS
Sajnos onmagaban amugy a BT GPS nem eleg, kell hozza fizetos progi amitol a telefon egyszercsak hajlando lesz a bluetooth GPS-t hasznalni a beepitett helyett. En a "Bluetooth GPS Mouse" nevut vettem meg komoly 2 ajroer'BT GPS-szel olyan a navigacio pont, amilyen a BT GPS. 8k-ert mar olyan BT modult kapsz ami a galaxyhoz kepest kilovi a legy szemet is pontossagban. Ma mar ez nem raketatudomany, samubacsinak gondolom igen komoly erofesziteseket kellett tennie, hogy sikeruljon ennyire elbaszni. Most olvasgattam a Galaxy 3 forumban, hogy abban is el van cseszve a GPS, meg talan jobban mint az SGS-ben. Ott ajanlgattak valami "GPS optimization" nevu appot, feltettem SGS-re, majd megnezem jelent-e valamit, de elegge szkeptikus vagyok.
-
Lall
veterán
válasz BOTICSELLI #10368 üzenetére
Froyon bekapcsoló gomb.
[ Szerkesztve ]
Ide figyelj bájgúnár! Felőlem bájologhatsz akár a fákkal is, de mégis minek nézel te engem légypapírnak, hogy így tapadsz rám?
-
BOTICSELLI
tag
Sziasztok! Jó reggelt!
Froyo, JPK:
hogyan lehet elnémítani egy bejövő hívást, amit nem szeretnék felvenni?
Nem akarom elutasítani, kinyomni, csak némuljon el.
JM7-en a hangerőszabályzóval el tudtam némítani. Froyon nem.http://www.facebook.com/SBMembersOnly
-
tariattila
veterán
válasz hülyegyerek #10364 üzenetére
lagfix nélkül próbálgattad?
én nem fogok rá rakni valószínű... -
legenda
jpk fent, annyi javítás, bővítés és újítás, hogy szóhoz sem jutok!
még a jm8 után is bámulok a sebesség növekedésén, és a bővült funkciókon/tudáson!Réges-rég, egy messzi-messzi galaxisban...
-
hülyegyerek
addikt
válasz hülyegyerek #10363 üzenetére
OK,megtaláltam,szépen átflesseltem a kernelt.Már csak a Lagfixnek kellene elindulnia,mindig kidobál errorral....
hardverek × telefonok × autómobilok ¤ Mazda 6 GJ CD175 * Ceed JD
-
hülyegyerek
addikt
Akkor most ismét egy láma kérdés: XXJPH romnál melyik rootolási módszernek kellene mennie?
Kipróbáltam recovery módban,de amikor rányomok az update.zipre ,verification errort ír. One click rootnál meg nincs ott a recov. menüben,hogy "reinstall packages" ,az update.zip meg ugyanúgy errort ír.
Szóval tanácstalan vagyok...hardverek × telefonok × autómobilok ¤ Mazda 6 GJ CD175 * Ceed JD
-
ForRedGlory
félisten
válasz tariattila #10360 üzenetére
Ja ertem, zseni vagy
Jo8 -
ForRedGlory
félisten
válasz tariattila #10360 üzenetére
Ezt Te csinaltad? A dugo nemtom miert is lett zod?
-
tariattila
veterán
válasz ForRedGlory #10359 üzenetére
és szépet rajzoltam?
vagy inkább nézted volna a desire-t?nem a dugó adott volt... töltés közben is a kis körben ugyanaz a dugó van...
csak a desirét szedtem ki és rajzoltam egy SGS-t...[ Szerkesztve ]
-
ForRedGlory
félisten
válasz tariattila #10358 üzenetére
Leskelodsz?
Igen, "megvettem"Na megjott az androidos tolto 15%-nal, lol
Teljesen meg vagyok nyugodva, megyek is aludni.Szerk: lol, nem utepitesre gondoltam, ahhoz keso van
[ Szerkesztve ]
-
tariattila
veterán
válasz ForRedGlory #10357 üzenetére
Te megvetted a CoPilotot 23 júkéj-poundért??? ott fityeg az appbrain kirakatodban...
nahh ugye, hogy alig akar lemerülni amióta a profi telepkijelződ üzemel...
ilyen késő icaka aszfaltozni? nooooormális? mit szólnak a szomszédok?[ Szerkesztve ]
-
ForRedGlory
félisten
válasz tariattila #10356 üzenetére
Csak bongesztem appbrainem es ezt talaltam
Mar 21%. Elkezdek asphaltozni es lemerul gyorsan. -
tariattila
veterán
válasz ForRedGlory #10354 üzenetére
csinálj rövidzárat az usb-jén akkor gyorsabban merül...! (amúgy tényleg nem tudtam melyik hsz.-ben volt...)
látom ráérsz ilyenkor megkeresni a kedvenc pokémonos appjaidat...
[ Szerkesztve ]
-
ForRedGlory
félisten
Pokemon Kalkulátor, lol
-
ForRedGlory
félisten
válasz tariattila #10353 üzenetére
Milyen képről zagyválsz itt nekem?
szerk: leveszem a töltőről akkor ezt megvárom, addig nem alszom
[ Szerkesztve ]
-
tariattila
veterán
válasz ForRedGlory #10352 üzenetére
15%-nál jön majd a kis SGS képecske... sajna a JPH-s ban is valami gagyi kép van... de ott megint át kellene szerkeszteni a képet mert a háttér sötétkékes árnyalatú...
nem merül gyorsabban csak itt látod is %-onként
[ Szerkesztve ]
-
ForRedGlory
félisten
válasz tariattila #10350 üzenetére
25%-ot mutat
Amúgy nagyon baba, thx
Be kellene tenni FAQ-baszerk..: átbasztál, már 24%, ez szívja az aksit?
[ Szerkesztve ]
-
tariattila
veterán
válasz ForRedGlory #10349 üzenetére
le tudtad tölteni?
mond majd, hogy milyen! -
ForRedGlory
félisten
válasz tariattila #10347 üzenetére
zorromoto: nem azt kerestem, de meglesem amit írál
-
zorromoto
senior tag
válasz ForRedGlory #10344 üzenetére
nem a battery snap-ra gondoltál. Ez aztán tényleg mindent kimutat.
-
tariattila
veterán
válasz ForRedGlory #10346 üzenetére
le van írva az ügymenet... kb egy hete csütörtök este raktam be... a linkek élnek... le tudod szedni... holnap törlöm is őket dropboxból...mert nekem is már a JPH verzió van fent...
a kereső a Te barátod...sálálálálá
[ Szerkesztve ]
-
ForRedGlory
félisten
válasz tariattila #10345 üzenetére
Azt amit mutattál, a körös módszer? Add a ápdét.zipet
Vagy hogy kell feltenni?Már volt bent úgy emlékszem, elég a hsz neve
[ Szerkesztve ]
-
tariattila
veterán
válasz ForRedGlory #10344 üzenetére
miért nem a gyári telepkijelzést cseréled le??
még egy progi ami fogyasszon? tök fölösleges...compi.hu én nem is kisérletezek megérteni...kétszer nekifogtam de felb#sztam mindig csak magam, hogy hogy lehet ekkora állatságot kitalálni... minek a számokat betűkre konvertálni és a betűket meg számokká... vagy valami hasonló ostobaság...
nokiánál legalább adott modellen belül egyértelmű volt a frissülés...elég volt rápillantani...
itt meg kódfejtő kell hozzá...mind1is... majd jönnek és megmagyarázzák, hogy igen is ez logikus és kell...[ Szerkesztve ]
-
ForRedGlory
félisten
Marketen valahol fent van ilyen battery indicator progi, ami egy widget és szöveggel írja ki hogy hány százalékon áll a cucc. Nem tudja valaki a nevét pontosan? Múltkor láttam, de azóta sem, pedig nagyon jó.
-
zorromoto
senior tag
Tudom hülyén hangzik ,de nincs valakinek egy bt-s gps-e hogy azzal ki legyen próbálva milyen a navi ?
apropó navi : sajnos a copilot ma is ugyanúgy mellétrafált a cél megadásakor (100m-el) .A navigáció és a hang is bibivel volt egymással.Nagyon sajnálom mert igéretes szép , és ötletes dolgokkal teli.
Motonavot ma sem tudtam megszeretni.Számomra szánalmasa tudása és a kinézete is az IGO-hoz képest ,pedig klón vagy mi.Ráadásúl szaggat nagyon.
Ndrive-al még mindig nem tudom hogy barik legyünk-e vagy sem.
Ami ma is pontos volt az a Navigon. Szépen forgatja a képet,pontosan mutatta a hazám pozicióját, és a navihang is értelmes érthető.A kanyarok elött pont jókor szól hogy kanyarodj.Kár hogy olyan fapados. Szerintem amit pna-n van verzió az nem ez ami androidon fut.
Most már a végére járok és kipróbálom a sygic-et is.
[ Szerkesztve ]
-
bossvico
senior tag
válasz ForRedGlory #10338 üzenetére
én a napi tájékoztatót tüntettem el. kissé sok memot zabált és nem használtam.
R5 5600X AIO 240mm Cooler, MSI B550-A Pro, 32 GB Crucial DDR4, EVGA 750W, Sapphire Pulse RX 7700 XT 12GB
-
ForRedGlory
félisten
Hát pedig benne van, olvasd el figyelmesen
Csak olvasni kell, és megleled a választ is Tudom, mert én csináltam a faqotDe nem leszek köcsög, segítek. Keresd meg ezt a kérdést ott:
"Miért merül le olyan gyorsan a telefonom?"Viszont abban igazad van, hogy nem kapott a téma külön kérdés-válasz kombót. FAQ javításban ezt majd figyelmbe veszem és javítom.
[ Szerkesztve ]
-
ForRedGlory
félisten
Kapott frissítést nemrég az SGS Tools, már tökéletesen működik a gyári program eltávolító része is. Tesztelve.
Kikapcsoltam a telefon ki és bekapcsoló animációjának a hangját, mert nem elég hogy hangos volt, még nem is tetszett. Most már kussol a telefon ls így már Frankó (Provolone )[ Szerkesztve ]
-
OutsideR
aktív tag
Ennek a topiknak az első hozzászólásában a legtöbb kérdésedre ott a válasz.
-
kjil
csendes tag
ciao!
Tudom most sokan majd csodálkoznak és visszaírják, hogy olvassam el az előző hozzászólásokat,de sajna nincsen időm ennyit elolvasni! Tegnap vettem egy Samsung Galaxy-t és egyből észleltem, hogy megy fel netre. ezt hogyan tudom kilőni,hogy kizárólag csak wifiről netezzen? Továbbá a t-mobilos verzión alapértelmezetten nincsen játék se a 6db háttérképen felül semmi vagy ha van merre találom? Igazából nem volt még ilyen telóm és full elveszek,de a használati útmutató meg szerintem semmit nem ér! Gondolom a letöltés az nem bonyolukt, de pl nem vágom hogy mit hol találhatnék!Szóval ha valaki megszánna és adna egy linket vagy egy hosszabb tájékoztatást megköszönném! -
bossvico
senior tag
felraktam a lagfixet, 1846 a qudrant. Írtak már jobbat is. Ja és ezt csak a saját progija tünteti el, vagy egy soft frissítés alkalmával is eltűnik?
Lehet kevés helyet adtam az ext2 -nek, 846-ot ajánlott, és azt adtam, így most 400 körüli szabad helyem van. Hol a maradék?R5 5600X AIO 240mm Cooler, MSI B550-A Pro, 32 GB Crucial DDR4, EVGA 750W, Sapphire Pulse RX 7700 XT 12GB
-
compi.hu
senior tag
válasz tariattila #10333 üzenetére
sfw-n van regisztraciom szoval koszi a linket. De ebbol nekem nem tunik dekodolhatonak mondjuk a JM1 de a JPH sem. Az elso ket betu a kodlista szerint A es L kozott kene legyen. A J az stimmel hogy 2010 de a honapok kodja L-nel er veget a decemberrel. Azaz a 2010 szeptemberi fw betukodja JI* kene legyen. M-es honap meg nincs ugyebar, P-s meg meg annyira sem. Szoval vagy a kodfejto tabla trutyli vagy nemtudom, keremkaccsojjaki.
[ Szerkesztve ]
-
tariattila
veterán
válasz compi.hu #10331 üzenetére
samsungfirmwareworld ...lehet reg. kell hozzá... PÜ-ben átküldtem, hogy mit tartalmaz...
-
compi.hu
senior tag
Egyszer valahol belebotlottam ezeknek a firmware betukodoknak a kibontasaba de most az istennek sem talalom. Valaki kisegitene egy linkkel esetleg?
-
compi.hu
senior tag
válasz ForRedGlory #10327 üzenetére
Erdekes, nalam JM1/2-n meg jo.
-
törölt tag
Nah srácok most jutott eszembe egy jó dolog, nagy unalmamban.
Sok jelszóval dolgozok és ezek rendszerezésére van egy KeePass nevű alkalmazásom Win7-re.
Namost a KeePass van Androidra is és adatbázis file-t pedig a dropboxban tárolom.
Igy ha PDA-n vagy az asztali gépen módosítok valamit szinkronizálódik az összes jelszavam.Ezek mind ingyenes cuccok.
-
compi.hu
senior tag
válasz tariattila #10325 üzenetére
Ize. A test mode az vagy SW vagy HW lehet, OFF ott nem valaszthato... amugy melyik rom van fent nalad? Elvileg ha Standalone-t atallitod MS Basedre, legalabb a TTFF-nek csokkenie kene, de lehet, hogy a pontossagnak is jot tesz.
BTW a 23.-ai captivate fixszel kapcsolatban sok rossz hirt olvastam kulonbozo forumokon, sokaknak nem javitott semmit a problemakon, ugyhogy egyre gyakrabban fel-fel bukkan az a velemeny hogy ez biz megis hardverproblema lesz. Samsung persze - mint mindig - hallgat mint sz@r a fuben...
[ Szerkesztve ]
-
tariattila
veterán
-
Hobbbyt
őstag
válasz ForRedGlory #10319 üzenetére
Bocsánat.
"Mennyire módosítható a TouchWiz3? (alap Samsung kezelőfelület)
Teljesen megváltoztatható. Vannak különböző programok, amikkel egy az egyben eltüntethető. llyen például a LauncherPro."Nemvoltam eléggé körültekintő
10 féle ember van: aki ismeri a bináris számrendszert, és aki nem.
-
compi.hu
senior tag
válasz tariattila #10321 üzenetére
Na ezt forditsd le magyarra
Fogod a linket a hozzaszolasban es megnyitod a telefon bongeszojeben. Ott lesz majd egy bevvasarlozacsi android figuraval. arra rabok, alkalmazast telepit. Eddig OK?
-
törölt tag
válasz user137 #10315 üzenetére
A Market-problémákra gyógyírt a PDAFC-n lelsz!
[PDAFanClub SGS FAQ]A Negyedik alcím: Market problémák megoldása.
[ Szerkesztve ]
-
compi.hu
senior tag
Azok akik froyo alol szeretnek a rejtett gps beallitasokat elocsalni, probaljak meg ezt:
Kell hozza egy alkalmazas, az Any Cut. Erdekes modon se a rendes Market, se az appbrain nem talalja ha rakeresek, az Androlib oldalan viszont a kis bevasarlo taskara bokve (a telefon bongeszojeben persze) szepen telepul. (en ennel elsore sokkal bonyolultabban oldottam meg, vonalkodolvaso appal beolvastam a kepernyorol a QR kodot es ugy telepittettem.)
Elindit, new shortcut, Activity, majd a listabol az LbsTestMode kivalaszt es az elso olyan homescreenen amin van egy szabad hely, talaunk ra egy ikont. Ezt kell elinditani es elmeletben feljon a rejtett GPS menu.Mivel a 23.-ai Captivate update ugyan ugy eltuntette a titkos kodok kozul a rejtett gps menut mint a froyo update, igy azon a keszulekeken jottek ra hogy igy megis elo lehet hozni. Froyon nem tudom mukodik-e, ki kene probalja valaki akinek froyo van fent.
[ Szerkesztve ]
-
Hobbbyt
őstag
Sokat nézegettem neten ezt a telót. Aztán egy boltban körbe is tapogattam, böngésztem benne... ééés Lehetséges eltüntetni ezt a iPhonos-Badás borzalmas kinézetet a telóról? (nekem naggyon-nagyon nem tetszik...) Egy sima alap androidnak sokkal jobban örülnék.
10 féle ember van: aki ismeri a bináris számrendszert, és aki nem.
-
tariattila
veterán
válasz user137 #10315 üzenetére
Viszont ez a ThinkFree szoftvercsomag ez próbaverziós (szólt, h aktiváljam...)?
az, hogy aktiválnod kell nem azt jelenti, hogy próbaverziós!
teljes verzió!én dropboxban tárolom az excel dolgaimat (is) és onnan nyitom meg...
letölti/megnyitja/szerkesztem/mentem/és már fel is küldi autómatán...REMEK!az otthoni PC-n egyből ott figyel leszinkronizálva...
persze fordítva ugyan ez van... -
ForRedGlory
félisten
válasz ForRedGlory #10314 üzenetére
Bocsmá hogy ezen lovagolok, de ez létező útvonal?
copilot és google maps szerint is ott le lehet balra fordulni nekem nem rémlik...[ Szerkesztve ]
-
user137
őstag
kész belaktam! Urak, ez a telefon valami csodálatos egy cucc! csak ne lenne ilyen pingpongütő alakja
kérdések: Google-ből szinkronizálok Kontaktokat, és 1-2 user neve a névjegyzékben 2x, 3x is megvan (a neve mellett van 2-3 G ikon) - hogy lehet lebeszélni a Guglit, h ne bővítse automatikusan ezeket a neveket mindig, csak ha én felveszek valakit? (tehát ne legyen egy Tóth András, egy András Toth, meg egy tota@freemail.hu külön)?
Exchange naptárat tudom úgy szinkronizálni, h a calendar color kategóriáit NE hozza át? ugyan a naptáram miatta, mint egy kanári :-) értem én, h feature, de engem a telón zavar.
Megnyitottam próbából egy 2M excelt emailből, bele is fulladt egyből Viszont ez a ThinkFree szoftvercsomag ez próbaverziós (szólt, h aktiváljam...)?
A Marketből lehúztam volna egy halom appot, de az első 3 sikerült, a következő 10 meg "unable to download"-dal megállt. Van erre valami okosság, h miért? Próbálgattam újra, de mindig uaz lett a vége.
köszi előre is, próbálok nem túl naiv dolgokat kérdezni
-
ForRedGlory
félisten
válasz lalakov #10313 üzenetére
"De mondjuk az pl., hogy ismeretlen úton, sötétben a kép és a hang ne legyen összhangban az durva lenne."
Jah mondjuk ott a képre kell fókuszálni, azt hogy mit csicsereg, le kell tojniEngem most jobban zavar ez a copilot, hogy melóhelyre olyan úton akar balra kanyarodni, ahol nem is lehet... Persze annyi mentsége van, hogy a google maps- és a bkv útvonaltervén is ugyanolyan hülyeség van annál a pontnál.
-
lalakov
senior tag
válasz ForRedGlory #10303 üzenetére
Demóra nem volt időm, dolgoztam. A térképen megnéztem volna, hogy merre vinne, de nem tudtam kicsinyíteni (ez Motonavban jó, hogy meg tudom nézni a teljes tervezést, ott kicsinyítek/nagyítok bele, ahol akarok).
Ami ma nem derült ki számomra, de fontos dolognak tartom, hogy mihez kezd bejövő hívás esetén. Attól még, hogy beszélgetek valakivel, egy ismeretlen úton nem akarok eltévedni. Számomra a logikus az lenne, hogy hang elmegy, de képen tovább navigál. Ilyennel még nem találkoztam. Motonav-val és Sygic-kel van ilyen tapasztalatom.
Sygic kikapcsol hangot és képet is és a beszélgetés végeztével sem kapcsol vissza magától a térképre, a képernyőzárat fel kell oldani.
Motonav-nál is elmegy a kép, de legalább mondja merre menjek (kicsit zavaró beszélgetés közben, de legalább nem tévedek el). A beszélgetés végeztével pedig magától visszakapcsol a térképre. Ha a Motonavban több beállítás lenne, nem gondolkodnék el azon, hogy melyik navigációt használjam.Arra én is rájöttem, hogy ismert úton egyik sem arra visz amerre én mennék, de mivel nem gondolat olvasó (még), ez egyforma tulajdonság mindegyiknél.
De mondjuk az pl., hogy ismeretlen úton, sötétben a kép és a hang ne legyen összhangban az durva lenne. -
törölt tag
válasz tariattila #10310 üzenetére
Ahol nem volt repartition ott nem is talloztam pitet, ahogy a kerneles játéknál sem szoktam, egyszerüen betolom neki a i9000 kernelt utána updatelek majd a jpk kernelt, eddig az összes 2.2 rommal müködött. amugy csak akkor repartitionálok ha pitcsere van amugy be se tallozom és eddig minden rom müködött.
-
Romvr
őstag
Nah most értem haza Motonav tesztelésből. Tapasztalatok:
Aranyos-Pajkos néni hangot raktam be és tök jól mondta hogy mikor mit kell csinálni. Kedvencem aminél majdnem nekimentem egy fának: "Roszcsont! Túl gyorsan mész!"
Megszokott és leggyorsabb úton jöttem haza ismerőstől, de a Motonav igen érdekes és kalandos helyekre akart elvinni. Amíg rá nem tértem az autópályára lényegében percenként mondta hogy "Újratervezés", mert én nem voltam annyira kalandvágyó
Tetszik hogy kijelzi a táblákat, amik következnek és megjelöli azt amire hallgatnom kell. Egyszer csinált egy furcsaságot mikor letértem a pályáról, ő pár pillanatig úgy látta hogy egyenesen továbbmentem. Pánikolt is rendesen, majd újratervezett. Utána persze észrevette hogy jó felé megyek.
Az érdekes, vadregényes útvonaltervezést leszámítva (igaz ő nem tudhatja melyik út kátyús, vagy hogy nehéz kikanyarodni a rohadt bokortól az egyik utcában, illetve a forgalom miatt a másikban), tetszik a program. Majd kipróbálom mindkettőt olyan útvonalon ami nekem is új, hogy úgy milyen kalandtúrában lesz részemMegjegyzem GPS jelet most sem vesztett. Bár gondolom az a pályás letérés lehet a >50m-es hibahatárnak volt betudható.
"(...) instead of looking out, they look in. Instead of speaking, they listen. Instead of trying to make sense, they make dreams." ~ Thistle-Chaser
-
tariattila
veterán
válasz #05488384 #10309 üzenetére
ez az elmélet csak félig meddig igaz...
ha nem kell particionálni (uncheck repartition) akkor az elméleted szerint nem is kell betallózni PIT fájlt...mert ugye minek...
ez pedig nem így van ugye...az eddigi JM szériák flaselésekor is mindig kellett PIT...és nem kellett repart-ot pipálni..
???[ Szerkesztve ]
-
törölt tag
válasz tariattila #10306 üzenetére
A pit tartalmazza a particionálási infokat ezért csak akkor van jelentösége amikor a repartitiont pipálod flash elött, én a 803assal particionáltam, a rootot meg a kernel nyit-update-zár megoldással csináltam. Systembe amit kell buherálni (skin) azt update.zip-el megoldottam,csak macerás ez az állando kernel kinyit becsuk modszer
Ha jpc-n müködött akkor nemsokára ezen is fog. Az xda-s modderek okosak és sztem nemsokára meglesz a megoldás.[ Szerkesztve ]
-
HXY
addikt
2.1-en hogy kell bekapcsolni a Flash-t?
-
t-real
tag
válasz #05488384 #10305 üzenetére
Ja xda-ra is beirtam, hat erdekeses... 803-as pitet hasznaltam, sokan irtak hogy nem jo a csc ezzel es a lagfix sem mukodik, nem ertem miert ezt raktak akkor a csomagba, es miert ezt irta a samfirmware is...
Szerintem csinalok egy hard resetet es ha nem javul akkor 512-es pitel ujrarakom...
Ja rootolni csak ritkan szoktam, nem latom ertelmet, nem hasznalok olyan apppkat amihez ez kene[ Szerkesztve ]
-
tariattila
veterán
-
törölt tag
válasz t-real #10299 üzenetére
t-real: az önarcképes bug ugy látszik nálam nem jelentkezett, a csatolt képes bugot még nemvolt idöm megnézni de amint lesz idöm megnézem azt is
tariattila: a system-mel nekem se tud semmit kezdeni a root explorer, az sdk tools-al meg nemvagyok annyira joban
[ Szerkesztve ]
-
ForRedGlory
félisten
válasz ForRedGlory #10303 üzenetére
Hm... mégis fura, a Móriczon le akart vezetni balra a Fehérvári útra, de ott nincs balra emlékeim szerint... Ott villamosok menni
-
ForRedGlory
félisten
válasz lalakov #10300 üzenetére
Ez fura. Mármint hogy el akart vinni a buznyákba
Próbáltad már az útvonal demot? Kijelölöd az indulást és az érkezést, majd végigmegy rajta. Most kipróbáltam 2-3 útvonalat a lakhelyem és a melóhelyem között, meg máshogy is, mindig azon vitt, amin a leggyorsabb.
A szöveg néha tényleg irritáló hogy kanyar előtt mondja, hogy "csak egyenesen". Át kell állítani angolra -
tariattila
veterán
válasz t-real #10299 üzenetére
láttam XDA-n válaszoltak erre azzal, hogy csak nálad rossz...
nem értem én ezt a pit kérdést... Te melyikkel raktad fel?
XDA-n is eltérnek ebben... sokan az 512-est mondják de a samfirmen is 803 van a csomagban...
jahh a rootot megcsináltad? megy? xda-n sokan anyáznak, hogy nem tudják a /system-et kezelni
Aktív témák
Hirdetés
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest