Hirdetés

Hirdetés

Aktív témák

  • lalakov

    senior tag

    válasz ForRedGlory #10303 üzenetére

    Demóra nem volt időm, dolgoztam. :) A térképen megnéztem volna, hogy merre vinne, de nem tudtam kicsinyíteni (ez Motonavban jó, hogy meg tudom nézni a teljes tervezést, ott kicsinyítek/nagyítok bele, ahol akarok).

    Ami ma nem derült ki számomra, de fontos dolognak tartom, hogy mihez kezd bejövő hívás esetén. Attól még, hogy beszélgetek valakivel, egy ismeretlen úton nem akarok eltévedni. Számomra a logikus az lenne, hogy hang elmegy, de képen tovább navigál. Ilyennel még nem találkoztam. :( Motonav-val és Sygic-kel van ilyen tapasztalatom.
    Sygic kikapcsol hangot és képet is és a beszélgetés végeztével sem kapcsol vissza magától a térképre, a képernyőzárat fel kell oldani. :W
    Motonav-nál is elmegy a kép, de legalább mondja merre menjek (kicsit zavaró beszélgetés közben, de legalább nem tévedek el). A beszélgetés végeztével pedig magától visszakapcsol a térképre. Ha a Motonavban több beállítás lenne, nem gondolkodnék el azon, hogy melyik navigációt használjam.

    Arra én is rájöttem, hogy ismert úton egyik sem arra visz amerre én mennék, de mivel nem gondolat olvasó (még), ez egyforma tulajdonság mindegyiknél.
    De mondjuk az pl., hogy ismeretlen úton, sötétben a kép és a hang ne legyen összhangban az durva lenne.

Aktív témák