Hirdetés
- Milyen okostelefont vegyek?
- Google Pixel topik
- Mobil flották
- Samsung Galaxy Z Fold3 5G - foldi evolúció
- Samsung Galaxy S21 Ultra - vákuumcsomagolás
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Apple iPhone 16 - ígéretek földje
- Huawei Watch GT 5 Pro - egészség + stílus
- Vodafone mobilszolgáltatások
Aktív témák
-
twine
veterán
válasz OutsideR #42564 üzenetére
Sajnos nem sok hasznos dolgot láttam, ami a mindennapokat könnyítené! Reméltem hogy némileg elnagyoltak azok a hírek amik arról szóltak, hogy alig található új feature a GB-ben! Úgy tűnik teljesen pontosak voltak ezek az infók Azért a sebessége miatt biztosan felkerül majd valamelyik GB a készülékemre
chop:[ Szerkesztve ]
-
Vagany
őstag
válasz OutsideR #14005 üzenetére
Igazad van. Azt, hogy a 2.2-n mi a neve a külső sd-nek tariattila-tól tudtam meg, de szerintem mindkét elnevezés egyértelmű és egyszerű ellenőrizni, ezért nehezen tudom elképzelni, hogy valaki amiatt nem találná meg a külső sd-jét mert nem tudja a nevét 2.2 alatt .
-<[]>- https://mowned.com/vagany
-
Balilaci69
csendes tag
válasz OutsideR #11357 üzenetére
Nagyon nehezen, de tényleg látni a beégést, csak az a kérdés, hogy az idővel arányosan romlik is ez, kvázi egyre jobban látható, vagy sem. Mert ha nem romlik a dolog, akkor a büdös életben nem fog zavarni. Pillanatnyilag csak speciális fényviszonyok, beállítások között lehet egyáltalán észrevenni, ha kifejezetten keresed.
-
compi.hu
senior tag
válasz OutsideR #10992 üzenetére
En szepen sorban megyek vegig az oldalakon, jelenleg a 15. oldalnal tartok, eddig csak olyan posttal talalkoztam GPS-sel kapcsolatban hogy rendbetette az update. Olyanokat latok hogy mast elcseszett, de minket ez az update nem erint, leven i9000-re ugysem teszi fel a kies, szoval ami igazabol engem ebbol erdekel hogy samu kepes-e javitani a ratyi gps-t firmware frissitessel, es EDDIG ugy tunik hogy van remeny.
-
TwentySix
aktív tag
válasz OutsideR #10675 üzenetére
Senki nem magyarazza meg, ez igy nem jo valoban.
Viszont nalam nincs hasonlo problema, szoval nem nagyon ertem....
Ha siman navigaciora hasznalom, akkor jo.Azoknak okoz ez nagy problemat, gyakorlatilag hasznalhatatlan GPS-t, akik meg akarjak nezni a felvett track-ot utolag. Futok, terepbicajosok, egyeb zakkantak :-).
[ Szerkesztve ]
Samsung Galaxy S9+ / TomTom HD6000 HDTraffic / Garmin Montana 650T offroad/
Aktív témák
Hirdetés
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest