Hirdetés
- EarFun Air Pro 4 - a cél a csúcs
- Samsung Galaxy A55 - új év, régi stratégia
- VoLTE/VoWiFi
- Google Pixel 9a - a lapos munka
- Redmi Note 13 Pro 5G - nem százas, kétszázas!
- One mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Megjelent a Realme GT7, a márka legolcsóbb csúcsmobilja
- Redmi Buds 6 - ajándék fülesnek hallgasd a dalát
Új hozzászólás Aktív témák
-
Capella
senior tag
válasz
gretzky77 #688 üzenetére
Ha elég hamar fizetsz a feloldás után, akkor nálam sincs gond. Nem tudom mennyi az idő, ami már sok neki, és nem is akarom kikísérletezni.
Az óra levételes PIN rákényszerítés "találmányom" bejött, azóta még nem volt gondom a fizetéssel.
Hogy mi okozza pontosan a hibát, milyen hardver és szoftver együttállásnál jön elő, nem tudom. Azt se, hogy függ-e a Wallet alá bepakolt kártyától. -
Capella
senior tag
-
Lajmund
őstag
válasz
gretzky77 #516 üzenetére
Mit nem értesz? 4 éves telomat váltotta a 23 ultra amihez még usb a töltőfej járt még ultrához már nem kaptam töltöt de nem zavart mert van otthon egy pár plusz jó kábel is aminek usb c apa a vége. Nem mindenki cserélgeti a telfonját évente. Ezt is megtartom vagy 3-4 évig mert addig nekem bőven elég.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
ma Szeret, nem szeret mintára tűnik fel a lünetta a Galaxy Watchon – idén megvan.
- S.T.A.L.K.E.R. 2: Heart of Chornobyl
- Okos Otthon / Smart Home
- Szünetmentes tápegységek (UPS)
- Synology NAS
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- MasterDeeJay: Kínai DDR5 második felvonás - Puskill PSK-D5M4800BH-16G
- Ukrajnai háború
- Apple MacBook
- EAFC 25
- További aktív témák...
- iKing.Hu - Apple Watch Ultra 2 Titanium Szíjjal 49 mm Használt, újszerű
- Okosóra felvásárlás!! Samsung Galaxy Watch 6, Samsung Galaxy Watch 7, Samsung Galaxy Watch Ultra
- ÚJ BONTATLAN Apple Watch Se Series SE 2024 40-44mm Azonnal Átvehető DEÁK TÉRNÉL 1 Év apple Garancia.
- Okosóra felvásárlás!! Samsung Galaxy Watch 5 Pro, Samsung Galaxy Watch 6 Classic
- Amazfit Active // Számla + Garancia //
- Apple Watch Series 3 42mm Szürke
- Eladó/cserélhető gyönyörű Apple Watch S9 rozsdamentes acél, 45mm, ezüst, 96% akksi
- Apple watch 7 45mm eladó
- Galaxy Watch 4 Classic 46mm ezüst, Wifi, BT (SM-R890) ajándék 13db szíjjal
- Kb 1 hetes és makulátlan Apple Watch Series 10 46mm Alu GPS+ Spigen Rugged Armor Pro tok (2év gari)
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad P50 - i7-HQ I 16GB I 256SSD I Nvidia I 15,6" FHD I Cam I W10 I Gari!
- LG 55G3 - 55" OLED evo - 4K 120Hz 0.1ms - MLA - 2000 Nits - NVIDIA G-Sync - AMD FreeSync - HDMI 2.1
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte B650M R5 7600 32GB DDR5 1TB SSD RX 6800 16GB NZXT H7 Elite GIGABYTE AORUS 850W
- Bomba ár! Dell Latitude 5495 - Ryzen 5 I 8GB I 256SSD I 14" FHD I HDMI I Radeon I Cam I W10 I Gari!
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 7 9700X 32/64GB RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest