- Redmi Note 10 Pro - majdnem minden stimmel
- iPhone topik
- Samsung Galaxy A55 - új év, régi stratégia
- Telekom mobilszolgáltatások
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- Google Pixel topik
- Apple AirPods 4 - ismerős is, új is
- Huawei Watch GT 5 Pro - egészség + stílus
- Íme az új Android Auto!
- Végre bemutatkozott a Google Pixel 4a
Új hozzászólás Aktív témák
-
Morph33
tag
válasz Markizmark #2548 üzenetére
De, de kizárólag le-felvételkor, mert vastag csuklóm van. Volt már itt ez téma, és arra jutottunk, hogy akiknek vékony a csuklója nincs problémája ezzel a gyorsgombos szíjjal, a magamfajtáknak meg igen.
Kölün levételi technikát fejlesztettem ki az ilyen szíjakra . Van 8 szíjam, annak a fele gyorscserés és amelyik nem csatos, hanem belebújós, ott mindegyiknél probléma ez sajnos.
[ Szerkesztve ]
-
Morph33
tag
válasz johndoo1000 #2546 üzenetére
Nekem ez van, én imádom, nagyon jó minőségű nem csak a nevetségesen alacsony árhoz képest, hanem egyébként is.
-
Morph33
tag
Íme a changelog
[ Szerkesztve ]
-
Morph33
tag
válasz Leonardo91 #1805 üzenetére
Pár hozzászólással ezelőtt linkeltem, hogy mit tartalmaz, olvass vissza.
-
Morph33
tag
Nemsokára érkezhet egy frissítés. Egyelőre csak Koreában adták ki.
-
Morph33
tag
válasz stemplar07 #1745 üzenetére
Csak óvatosan, egy páran írják a vevői értékeléseknél, hogy könnyen kioldódik a rögzítés és nekem is az a tapasztalatom, hogy a samsung legújabb nyomógombos kioldója hajlamos kioldódni fel/ levételnél, mivel a csuklód megnyomja a gombot.
Én az oraszijjak.hu-n fogom megrendelni az egyel régebbi megoldással ellátott gapless milánói szíjat, mert az ilyen mechanizmussal ellátott szíjjaim még soha nem oldottak ki.
[ Szerkesztve ]
-
Morph33
tag
Köszi a tippet!
Nekem az áron túl fontos, hogy milyen a szolgáltatás. Látszik a weboldalon, hogy a tulaja igényes. Lehet rengeteg féle módon online fizetni. Még arra is vette a fáradtságot a srác, hogy egy pár szíjnál csinált egy rövid bemutató videót. Hatalmas a választék és az árak is korrektek. Nyilván az alis árhoz képest drága, de ha itt gond van, remélhetőleg gyorsabban kapsz valamilyen segítséget.
Biztos fogok tőle rendelni a közeljövőben.
-
Morph33
tag
Ez sajnos egy Wallet bug. Nálam ugyanezt csinálja, csak én kifigyeltem, hogy mi is történik pontosan. Hiába van beállítva az alapértelmezett kártya, amikor az app indul nekem először a másodlagos töltődik be, majd 10 másodperc múlva betöltődik az app és betöltődik az alapértelmezett kártya is. Ha nem várod meg ezt az időt, akkor bizony azzal a kártyával fogsz fizetni, ami a betöltődés alatt először felugrik. Én is jártam már így az elején, azóta figyelek és várok, vagy ha nem akarom, mert nincs rá idő, akkor telefon elő és azzal fizetek.
[ Szerkesztve ]
-
Morph33
tag
Mellékszál, a Wearables appra tegnap jött egy frissítés. A Galaxy Sotoreban nem találod, de az appon belül jelzi és frissül is..
-
Morph33
tag
válasz PedroPascal #1457 üzenetére
Ez is tetszetős! 👍
Én már rég szerettem volna egy flexibilis fém szíjat, de amikor utoljára okosórám volt (2014-2017 moto360 1st gen) még nem volt választék szíjakból, ahhoz is a helyi órás bácsival kerestünk egyet a műhelyében.😂 -
Morph33
tag
válasz gyuri81 #1449 üzenetére
Én Aliexpressről rendeltem nylon és flexibilis fém szíjakat, 2 hét alatt megjött. Nagyon jó minőségű mind. A nylon rengeteg színben van, nekem a gyáriak túl uncsi színűek és nem fogok 20 ezret adni érte, amikor kevesebb, mint a huszadért vannak szebbek legalább olyan minőségben.
Flexibilis fém: [link]
Nylon: [link][ Szerkesztve ]
-
Morph33
tag
válasz F.E.K.. #1423 üzenetére
Tegnap kipróbáltam még valamit és működik. Samsung telefonokon a Beállítások->Értesítések->Ne zavarjanak->Jelzések és hangok-on belül, ha bekapcsoljuk a Jelzéseket, akkor működik az órán az ébresztés bekapcsolt ne zavarjanak alatt is. Úgy tűnik, hogy csak az ébresztés jön át, tehát nem fog össze-vissza rezegni mindenre alvás közben. Halleluja.
[ Szerkesztve ]
-
Morph33
tag
A topic keresővel rákerestem, de nem találtam erre vonatkozóan semmit, de bocsi, ha már esetleg volt téma.
Az GW6C órámon és a GA54 telómon hétköznapra be van állítva a ne zavarjanak 22-07 óra között, hogy ne rezegjen nekem alvás közben. Viszont az órán be van állítva egy ébresztés 6:50-re csak rezgéssel és gondolom a ne zavarjanak miatt nem nem ébreszt 6:50-kor, hanem csak 7-kor. A 12 ezer Ft-os Honor Band 6-om minden további mókolás nélkül tudta azt, hogy ne zavarjanak módban az ébresztő működik.
Próbáltam angolul rákeresni, de nem igazán hozott semmi releváns találatot.
Van valakinek valami tippje, hogy mit lehet tenni?
[ Szerkesztve ]
-
Morph33
tag
Kibontottam a majd csak a jézuska által hozott watch6 classicomat és örömmel konstatáltam, hogy a 2014-es moto 360 gen 1-es töltője tölti ezt is, így nem kell adapterre költenem, hogy az óra sajárja álló töltővé válljon és így adok egy új életet a töltőnek is. Király!
-
Morph33
tag
Telefonpont.hu-n 105 ezer Ft a 47 mm-s watch 6 classic. Ez az agyonkuponozott SES árnál is jóval olcsóbb, amik amúgy sincsenek nekem, kunyizni meg nem fogok. 24 hó gari, csupa jó értékelés az árukeresőn. Vajon érdemes onnan rendelni?
[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
- eMAG vélemények - tapasztalatok
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Path of Exile 2
- Anglia - élmények, tapasztalatok
- Milyen cserélhető objektíves gépet?
- KAÜ/Ügyfélkapu – már elérhető a kétfaktoros hitelesítés
- Digitális Állampolgárság Program DÁP
- Mozilla Firefox
- További aktív témák...
- Apple Watch Series 9 41mm,Átlagos,Dobozával,12 hónap garanciával
- Apple Watch Series 10 42mm, Cellular, 24 hónap garanciával
- ÚJ BONTATLAN Apple Watch Series 8 9 10 S8 S9 S10 41-45mm Azonnal Átvehető DEÁK TÉRNÉL 1 Év apple.
- Apple Apple Watch Series 7 Starlight - 24 hónap Garancia - 1591
- Samsung Galaxy Watch 7 44mm LTE E-sim képes Zöld színben
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest