- Redmi Note 10 Pro - majdnem minden stimmel
- iPhone topik
- Samsung Galaxy A55 - új év, régi stratégia
- Telekom mobilszolgáltatások
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- Google Pixel topik
- Apple AirPods 4 - ismerős is, új is
- Huawei Watch GT 5 Pro - egészség + stílus
- Íme az új Android Auto!
- Végre bemutatkozott a Google Pixel 4a
Új hozzászólás Aktív témák
-
nylacika
aktív tag
válasz World-Soft #2067 üzenetére
Köszi! Jó tudni!
Honor Magic V2 + Samsung Galaxy Watch6 Classic LTE + Garmin Forerunner 955 Solar
-
nylacika
aktív tag
válasz World-Soft #2063 üzenetére
Szerintem így nem fog működni, csak egy e-simmel.
Honor Magic V2 + Samsung Galaxy Watch6 Classic LTE + Garmin Forerunner 955 Solar
-
nylacika
aktív tag
válasz World-Soft #2058 üzenetére
Az e-sim multi sim vagy külön előfizetés. Mert ha multi sim, akkor nem fogsz tudni sms-t fogadni, mert annak külön telefonszáma van, csak technikailag írja ki a saját számodat.
-
kanyi51
senior tag
válasz World-Soft #1871 üzenetére
Lassan 1 órája ugyan ezzel kinlodok.
-
Capella
senior tag
válasz World-Soft #1641 üzenetére
Azt még hozzátenném, hogy így télen pulóver és vastagabb dzseki ujja takarja az órát, mégis sikeres a fizetés.
Azt szoktam, hogy kicsivel fizetés előtt aktiválom a kártyát dupla gombnyomással, és látom, hogy előjön a Curve kártya képe.
Ezután már nem foglalkozom az órával, amikor fizetni kell, kicsit odabillentem kabátostól a csuklómat a terminál érzékelőjéhez, és rendben lesz a fizetés.
A lényeg, hogy ne túl rövid legyen a közelítés időtartama, és az érzékelőhöz közelítsük az órát, ahol a jel van. Egyik terminálnak a tetején, a másiknak az elején van, de találkoztam már olyannal is, ahol oldalt. -
pgonzy
tag
válasz World-Soft #1644 üzenetére
Szia! Az óra operációs rendszere tudja a multitaskot, egyszerre több feladatot is tud futtatni gond nélkül.
Amikor.benne vagy egy edzésben akkor megnyomod a felső gombot, (piros), ezzel kilép a.számlapra, ha vissza akarsz menni az edzésre, akkor belépsz a.menübe, és a legelső ikonnal előhívod a futó folyamatokat, és visszaváltasz. Nekem a háttérben futó folyamatokra váltás az alsó gombra van beállítva. Edzés közben ezzel nem tudsz sajnos alkalmazást váltani, mert a baloldali edzés panelre ugrik, de mondom ha a felso gombbal kilepsz utánatudsz mást csinálni, pl navigálni. Ja az óra panelről edzésre ugy is vissza tudsz váltani, ha alul a edzést mutató pici mozgó ikonra böksz. Még annyi, hogy az automata sport felismerést ki lehet kapcsolni, szerintem érdemes, mert az akkut is jobban kíméled vele. Én még az edzéseket is úgy állítottam be, hogy ne a visszaszámlálással induljanak, hanem kézi módra tettem, megvárom amíg fixálódik a gps jel, és utána i dítom a tevékenységet.[ Szerkesztve ]
-
Capella
senior tag
válasz World-Soft #1644 üzenetére
Ha automatikusan ismeri fel a gyaloglást, nálam akkor is lesz térkép a területről, de az útvonalat csak akkor pakolja rá, ha hosszabb a gyaloglás.
Az útvonal viszont nagyon katyvaszos, összevissza, láthatóan nincsenek megfelelő GPS adat rögzítések.
A direkt indított gyaloglás edzés esetén már jobb az útvonal, követés, de nem nevezném messze sem tökéletesnek. És ennél folyamatában nem tudod követni utólag, hogy merre mentél, csak az összes "csiganyálat" látod egyben a térképen, és a végén a kockás zászlót.
A Huaweinél pl. egy 15 másodperces videón le is játssza, hogy merre mentél. Szerintem ötletes.A gyaloglás érzékelést ki tudod kapcsolni, ha zavart okoz a navigációnál. Viszont ez némi funkció veszteség.
Nálam egyedül a gyaloglás érzékelés aktív, igaz eddig nem navigáltam az órával. -
pczinder
tag
válasz World-Soft #1637 üzenetére
Én, ha lehet, elkérem egy pillanatra a terminált és magam teszem oda, ahová kell. Így soha nem téved az óra. Szerintem a jó pozicionáláson múlik. (De ha nem lehet, kifelé fordítom a csuklóm. Befelé számomra anatómiai lehetetlenség. Igaz, jobb kezemen hordom, a gombok bal oldalon, tehát a z NFC port a hat óránál van.)
-
Markizmark
addikt
Épp most fizettem foxpostnál Google Pay-jel, hibátlan volt.
Mérnökök nélkül a tudomány csak filozófia.
-
Capella
senior tag
Az óra tetejét (12 óránál) billentsd oda a terminál megfelelő érzékelő részéhez.
Ezt a befelé csuklófordítást nemigen értem. Szerintem pont kifelé kell a csuklót fordítani hozzá. -
Edit!
csendes tag
-
pgonzy
tag
válasz World-Soft #1613 üzenetére
Hack tudtommal nincs, de alternatíva van. Létezik a GPS Navigation nevű alkalmazás. Igaz fizetős, de nem vészes az ára. Jól navigál, offline térképek tölthetőek le, van útvonal rögzítési lehetőség...meg egy rakat minden.
-
Evo50
tag
válasz World-Soft #1609 üzenetére
Tudtommal sehogy, direkt így jelenik meg az akkufogyasztás csökkentése miatt.
-
Evo50
tag
válasz World-Soft #1606 üzenetére
Órán navigációba belépsz, beállításokban kikapcsolod a tükrözés a telefonnal funkciót.
-
pgonzy
tag
válasz World-Soft #1589 üzenetére
Szia! Nem tudod átállítani. Van egy gboard nevű app, azt ha telepíted az órára, és beállítod alapértelmezett billentyűzetnek, abban tudsz magyarul diktálni. Én ezt használom, nekem bevállt. Gépelni kínszenvedés az órán, de ezzel felmondom a választ és kész.
[ Szerkesztve ]
-
őstag
válasz World-Soft #1566 üzenetére
Meg lehet csinálni. Egyszerűen válaszd ki újra a számlapot. Ne azt, amit összeraktál, hanem az alap, kutyásat a számlapok közül, így több változatot is elmenthetsz a kedvencek közé.
"Csak a napórák fogaskerekei jártak rossz irányba"
-
Capella
senior tag
válasz World-Soft #1562 üzenetére
Az LTE változat eleve többet fogyaszt, talán még akkor is, ha nincs a 4G hálózaton.
Ezen túl ki lehet kapcsolni bizonyos energiazabáló dolgokat, ha tudjuk nélkülözni.
A csuklómozdulatra ébresztés nagyon sokat fogyaszt, talán aránytalanul is. Ezt én kikapcsoltam, továbbá a Google segédet letiltottam, vagy töröltem is.
AOD-ot nem használok, bár azt mondják, kevesebbet fogyaszt, mint a csuklómozdulat, de nekem nem hiányzik egyáltalán.
Igaz nem LTE, de a 47 mm-es BT Watch6 nálam lazán elmegy 2,5 napot éjszakai alvásfigyeléssel. 3 napot is elmenne éppen, azonban akkor már alig néhány százalék és néhány óra maradna hátra. -
PedroPascal
őstag
válasz World-Soft #1562 üzenetére
Tanuló módban van az elején. Kb 1 hét és beáll.
ASUS ROG Scar 17 G733PZ (AMD Ryzen 9 7945HX, NVIDIA GeForce RTX 4080) / SteelSeries Arctis Nova Pro Wireless, Aerox 5 Wireless / Synology DS923+ / Samsung Galaxy S23 256GB, Galaxy Watch6 Classic 47mm LTE, Galaxy Buds2 Pro /
Új hozzászólás Aktív témák
- CES 2025: közeleg az AMD és az NVIDIA CES előadása
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Kvantumpontos OLED monitorokkal bővült az ASUS ROG-os portfóliója
- eMAG vélemények - tapasztalatok
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Path of Exile 2
- Anglia - élmények, tapasztalatok
- Milyen cserélhető objektíves gépet?
- További aktív témák...
- Samsung Galaxy Watch 5 Pro (45mm) LTE fekete okosóra!
- ÚJ BONTATLAN Apple Watch Series 8 9 10 S8 S9 S10 41-45mm Azonnal Átvehető DEÁK TÉRNÉL 1 Év apple.
- Apple Watch Series 10 42mm, Cellular, 24 hónap garanciával
- BONTATLAN Új Apple Watch Ultra 2 - Titán cellular Black 49 mm Milanaise black DEÁK TÉRNÉL Átvehető.
- Gyermek okosóra GPS nyomkövetővel, Wonlex CT06PRO-L 4G lila, új
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest