- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Honor Magic5 Pro - kamerák bűvöletében
- Nothing Phone 2a - semmi nem drága
- Telekom mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Xiaomi 14 - párátlanul jó lehetne
- Apple iPhone 15 Pro Max - Attack on Titan
- Xiaomi 11 Lite 5G NE (lisa)
- Fotók, videók mobillal
- One mobilszolgáltatások
Új hozzászólás Aktív témák
-
Rigormortiis
veterán
válasz Signat84 #2279 üzenetére
Oké, de az enyém BT-s. De mindegy is, egy napot húzzon ki. Azt mondták a szervízben, hogy ez a másfél nap nem olyan kirívóan alacsony még aod, pulzus, alvás nélkül sem, hogy hibát feltételezzen, de persze ott hagyhatom, ha akarom, akkor bevizsgálják, és akár még vissza is küldhetem, mert 14 napon belül vagyok, de nem biztos, hogy a következő többet bír majd.
Galaxy S23U, S21FE 8/256, Buds 2 Pro, Watch 6 Classic, Tab S8+, Playstation 5, Switch Oled
-
Rigormortiis
veterán
válasz Signat84 #2277 üzenetére
Ha már úgyis arra jártam, betértem egy Samsung szervízbe. Azt mondták, simán lehetséges, a gyártó is csak max 40 órát ír aod nélkül (míg a 44mmes 5-re 50et). Kurva gáz főleg úgy, hogy ennek az akksija is nagyobb.
Galaxy S23U, S21FE 8/256, Buds 2 Pro, Watch 6 Classic, Tab S8+, Playstation 5, Switch Oled
-
Bathalsar
aktív tag
válasz Signat84 #2200 üzenetére
Hát, nem igazán van agyon hirdetve ez a korlátozás. Talán egy Samsung fórum mélyén olvastam róla először, de akkor is csak azért jött szembe, mert azt hittem, hogy bug (és kerestem rá megoldást), közben kiderült, hogy feature.
-- Hű-ha! Mindig így kezdődik. Aztán majd jön a futás, meg a sikítás
-
janist81
tag
válasz Signat84 #2194 üzenetére
Köszönöm szépen a tippet, tényleg ez volt a hiba, reggel bekapcsolta az ügyfélszolgálat és utána jó lett.
Ezért jó ez a fórum, erre a megoldást napokig hiába kerestem a google -nMég lenne egy kérdésem:
Ha az óra távol van a telefontól (S24Ultra), mobilneten keresztül (pl samsung cloug) be lehet állítani, hogy átvigye a hívásokat az órára ahhoz hasonlóan, mintha közel lennének egymáshoz?
Ha nem, akkor csak az a megoldás van ugye, hogy a telefon SIM kártyáját mondjuk "ha nincs válasz" esetére átírányítom az óra SIM kártyájára? Utóbbi azért kevésbé tetszik, mert akkor csak az után csörög az óra, miután elég sokat csörgött már a telefonon .. addigra van aki már leteszi.[ Szerkesztve ]
-
Csocsesz75
őstag
válasz Signat84 #1978 üzenetére
Megjavult a myvoda oldalán az esim kezelése ablak, már nem dob " valami nem jó !" hibát.
Viszont az üzletben kapott, eredeti, papírra kinyomtatott qr és megerősítőkód már nem jó csak itt az esim kezelése ablakban feljövő qr kód és egyszeri jelszóval ment fel az esim az órára.
-
Csocsesz75
őstag
válasz Signat84 #1973 üzenetére
Valami hiba van. Az eID- nél szerepel az óra eID száma de az órán már nincs rajt a mobilcsomag.
Az egész úgy kezdődött, hogy erről az óráról eltávolítottam ezt az esimet és egy másik órára (Xiaomi Watch 2 Pro LTE) akartam rárakni de a QR beolvasásakor már hibaüzenetet dobott és nem települt a Xiaomira az esim. Utána vissza akartam rakni a W6C -ra de erre sem települ már.
-
PedroPascal
őstag
válasz Signat84 #1858 üzenetére
Mi ez pontosan? Bocsi ha nem esett le elsőre.
ASUS ROG Scar 17 G733PZ (AMD Ryzen 9 7945HX, NVIDIA GeForce RTX 4080) / SteelSeries Arctis Nova Pro Wireless, Aerox 5 Wireless / Synology DS923+ / Samsung Galaxy S23 256GB, Galaxy Watch6 Classic 47mm LTE, Galaxy Buds2 Pro /
-
Bathalsar
aktív tag
válasz Signat84 #1845 üzenetére
Én azt várom, hogy elérhető legyen a "Hívás és üzenet más eszközökön" fukció az LTE verziókon is. A nem LTE-vel rendelkezők tudják, ennél tiltva van. Valószínűleg azért, hogy tegyél bele teljes értéske eSIM-et, és azzal telefonálj, de cloud-on keresztül.
Hátha ez a frissítés feloldja a korlátozást.
-- Hű-ha! Mindig így kezdődik. Aztán majd jön a futás, meg a sikítás
-
Új hozzászólás Aktív témák
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Honor Magic5 Pro - kamerák bűvöletében
- Nothing Phone 2a - semmi nem drága
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Büszke apukák és anyukák topikja
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Gaming notebook topik
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest