Hirdetés
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Megjelent a Realme GT7, a márka legolcsóbb csúcsmobilja
- VoLTE/VoWiFi
- One mobilszolgáltatások
- Redmi Buds 6 - ajándék fülesnek hallgasd a dalát
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Xiaomi 13 - felnőni nehéz
- Google Pixel 9a - a lapos munka
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
Új hozzászólás Aktív témák
-
Rigormortiis
veterán
válasz
Signat84 #2279 üzenetére
Oké, de az enyém BT-s. De mindegy is, egy napot húzzon ki. Azt mondták a szervízben, hogy ez a másfél nap nem olyan kirívóan alacsony még aod, pulzus, alvás nélkül sem, hogy hibát feltételezzen, de persze ott hagyhatom, ha akarom, akkor bevizsgálják, és akár még vissza is küldhetem, mert 14 napon belül vagyok, de nem biztos, hogy a következő többet bír majd.
-
janist81
tag
válasz
Signat84 #2194 üzenetére
Köszönöm szépen a tippet, tényleg ez volt a hiba, reggel bekapcsolta az ügyfélszolgálat és utána jó lett.
Ezért jó ez a fórum, erre a megoldást napokig hiába kerestem a google -nMég lenne egy kérdésem:
Ha az óra távol van a telefontól (S24Ultra), mobilneten keresztül (pl samsung cloug) be lehet állítani, hogy átvigye a hívásokat az órára ahhoz hasonlóan, mintha közel lennének egymáshoz?
Ha nem, akkor csak az a megoldás van ugye, hogy a telefon SIM kártyáját mondjuk "ha nincs válasz" esetére átírányítom az óra SIM kártyájára? Utóbbi azért kevésbé tetszik, mert akkor csak az után csörög az óra, miután elég sokat csörgött már a telefonon .. addigra van aki már leteszi. -
Csocsesz75
őstag
válasz
Signat84 #1978 üzenetére
Megjavult a myvoda oldalán az esim kezelése ablak, már nem dob " valami nem jó !" hibát.
Viszont az üzletben kapott, eredeti, papírra kinyomtatott qr és megerősítőkód már nem jó csak itt az esim kezelése ablakban feljövő qr kód és egyszeri jelszóval ment fel az esim az órára.
-
Csocsesz75
őstag
válasz
Signat84 #1973 üzenetére
Valami hiba van. Az eID- nél szerepel az óra eID száma de az órán már nincs rajt a mobilcsomag.
Az egész úgy kezdődött, hogy erről az óráról eltávolítottam ezt az esimet és egy másik órára (Xiaomi Watch 2 Pro LTE) akartam rárakni de a QR beolvasásakor már hibaüzenetet dobott és nem települt a Xiaomira az esim. Utána vissza akartam rakni a W6C -ra de erre sem települ már.
-
Bathalsar
aktív tag
válasz
Signat84 #1845 üzenetére
Én azt várom, hogy elérhető legyen a "Hívás és üzenet más eszközökön" fukció az LTE verziókon is. A nem LTE-vel rendelkezők tudják, ennél tiltva van. Valószínűleg azért, hogy tegyél bele teljes értéske eSIM-et, és azzal telefonálj, de cloud-on keresztül.
Hátha ez a frissítés feloldja a korlátozást.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
ma Szeret, nem szeret mintára tűnik fel a lünetta a Galaxy Watchon – idén megvan.
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Hosszabb ideig maradna a TSMC-nél az Intel
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- TCL LCD és LED TV-k
- Opel topik
- Házimozi belépő szinten
- Bitcoint követelnek a svájci jegybankba
- További aktív témák...
- Apple Watch Series 3 42mm Szürke
- Eladó/cserélhető gyönyörű Apple Watch S9 rozsdamentes acél, 45mm, ezüst, 96% akksi
- Apple watch 7 45mm eladó
- Galaxy Watch 4 Classic 46mm ezüst, Wifi, BT (SM-R890) ajándék 13db szíjjal
- Kb 1 hetes és makulátlan Apple Watch Series 10 46mm Alu GPS+ Spigen Rugged Armor Pro tok (2év gari)
- Így lehet neked Teljes Magyar Logitech Craft Billentyűzet
- Gyors, Precíz, Megbízható TELEFONSZERVIZ, amire számíthatsz! Akár 1 órán belül
- AKCIÓ! Lenovo Legion Slim 5 Gamer notebook - R7 7435HS 16GB RAM 1TB SSD RTX 4070 8GB GDDR6 WIN11
- Oppo Reno7 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte B450 R7 5700X 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3060Ti 8GB Zalman Z1 Seasonic 650W
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest