- Milyen okostelefont vegyek?
- Ujjal lehet mutogatni a Huawei csúcsórájára
- Samsung Galaxy S22 Ultra - na, kinél van toll?
- Bivalyerős lett a Poco F6 és F6 Pro
- Mobil flották
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- A Qualcomm bemutatta a Snapdragon 7 Gen 4-et
- Nothing Phone (3a) és (3a) Pro - az ügyes meg sasszemű
- Google Pixel 8a - kis telefon kis késéssel
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
Új hozzászólás Aktív témák
-
Badboys
őstag
válasz
LouiS22 #1502 üzenetére
Azt sajnos nem tudom mi alapján kerül az edzés végére a térkép. Mivel a maps nem törölhető így újra sem tudnám telepíteni. Abban semmi méret vagy egyéb állíthatóságot nem találtam. Tehát azt valamelyik másik apk. generálja. Mivel már a telefonon is a múlt hónap végén e miatt gyári visszát nyomtam tehát akkor elméletileg a régi be állítások törlődtek. Ekkor az órán is újra gyári vissza állítás. Tehát elméletileg minden rossz be állításnak törlődni kellett. Soha sem állítok vissza semmit sem mentésből így elméletileg nem kerülhetett vissza rossz beállítás. Ma délután kikapcsoltam az én telefonom és csináltam egy gyári vissza állítást az órán egy idegen telefonnal párosítva minden eshetőséget kizárva a kölcsön hatástól. Az eredmény sajnos 0. Ezért, ha valakinek lenne egy jó elképzelése örömmel kipróbálnám.
Új hozzászólás Aktív témák
- Samsung Galaxy Watch 6 47mm ESIM
- Apple Watch Series SE 2024 40mm Stairlight ÚJ BONTATLAN Azonnal Átvehető DEÁK TÉRNÉL 1 Év Apple Gara
- Apple Watch SE 2020 2Gen. 40mm Újszerű/1-3 hónap gar./Akku 94%/p4222
- ÚJ BONTATLAN Apple Watch Series 8 S8 41-45mm Azonnal Átvehető DEÁK TÉRNÉL 1 Év Apple Garanciával.
- Apple Watch Nike S6 44mm Space Gray LTE, ajándék új szíjakkal, üvegfóliával és ütésálló tokkal!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 16/32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Samsung Galaxy A14 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Huawei Nova Y70 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- LG 65BX - 65" OLED - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox Ready!
- AKCIÓ! Dell Latitude 5440 14 FHD üzleti notebook - i5 1335U 8GB RAM 256GB SSD Intel Iris Xe
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest