- Hivatalos a OnePlus 13 startdátuma
- Poco F3 - a mindenes, de nem mindenkinek
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Google Pixel topik
- Mindenki Z Fold7-et akar
- Fotók, videók mobillal
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Három Redmi 15 érkezett a lengyel piacra
- Telekom mobilszolgáltatások
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
Aktív témák
-
hodostamas
addikt
válasz
Ricardo #20446 üzenetére
lényege: ha nem vagy bejelentkezve, de nem törlöd állandóan a cookie-kat, akkor az alapján szépen raktározza az infókat hogy ilyen ip-ről meg böngészőből milyen cikkeket nézel stb. (ahol van FB connect box). Aztán ha véletlen majd bejelentkezel, vagy netalántán reggelsz mint új felhasználó akkor az eddig gyűjtött adatokat a profilodhoz köti.
-
hodostamas
addikt
sztem majd jópofiból lemondhatod a rendelést, de ha mégse szeretnéd akkor el kell fogadnod a 24 hó hűséget
ha igazán szívatni akarod őket, akkor ide is írd ki: https://www.facebook.com/vodafonehungary
-
hodostamas
addikt
válasz
Ricardo #19096 üzenetére
a plusztól csak az amiatt félek, hogy esetleg házi támogatottságban nem lesz olyan erős.
még egyszer nem akarok olyan telefont venni, amihez nincs elég választék, vagy hónapokat kell várni valamire. (sg3)a legjobb egy s2 lenne, arra biztos lesz elég hamar ics. SGS(+)-re amúgy várható vajon?
-
hodostamas
addikt
SGS, SGS+, vagy valamelyik az új Galaxy sorozatból érné meg jobban?
Lassan lejár előfizum vodánál, átmegyek T-hez, akkor már valami telót is kéne hozzá venni.. flottásba lenne, bár nemtudom ilyenkor milyen készülékárak vannak.. de kb az SGS, SGS+ az ami még belefér a keretbe. Más márka valahogy nem hat meg, no meg mióta láttam Töki SGS-ét, azóta nagyon csak hiányzik az az Amoled kijelzőű
-
hodostamas
addikt
-
hodostamas
addikt
válasz
korpicschess #17204 üzenetére
thx.
hússal nincs gond van hogy húst hússal ennék legszívesebben, zöldségre is eléggé ráálltam az utóbbi időben.
(#17206) Iomega
úgy tudom a kv megfelelő mennyiségben eléggé egészséges ital. -
hodostamas
addikt
válasz
korpicschess #17196 üzenetére
és akkor kenyér helyett mit ajánlott? nekem pl eléggé benne van az étrendemben, főleg reggelinél, néha vacsinál.
(#17198) Iomega
de abból is azt, ami nem sűrítményből van -
hodostamas
addikt
válasz
sajtee #17183 üzenetére
szívet készíti ki.. nem kis löketet ad a testnek az ital, mégha annyira nem is érzed...
volt melótársam akkor kezdett el gondolkodni, amikor napi fél liter házi főzött kv, és 1 liter energia italt ivott meg pár óra alatt. Igaz, már szinte meg sem látszott rajta a hatás, annyira megszokta a szervezete. De csak rájött hogy hub.mmeg, lehet nem egészséges már ez a mennyiség -
hodostamas
addikt
válasz
korpicschess #17124 üzenetére
whiskey-t meg bűn elrontani ilyen cukros szarokkal
(#17132) sajtee
szintén, aminek nem jó magában az íze nem iszom meg, aminek meg jó, abba meg nem kell kóla..Max ha nagyon meleg van kis szóda
-
hodostamas
addikt
ilyet használ valaki? [link]
-
hodostamas
addikt
válasz
Iomega #16558 üzenetére
hát ez az, szoftveresen bugos, állandóan babrálni kell vele, kinek van ehhez kedve..
samu meg mostanság eléggé rákapott a helyes útra, gyári romokkal is használhatóak a telóik
no meg a wifi is jól működik. úgyis rég volt már témábaAzok szifont vesznek
a francokat, cégnél nem egy nagyfejes menőzött már hogy látjátok, vettem 40ért egy telót ami annyit tud mint a 100e-es készülékek
no offense, jó a bléd, csak megfelelő helyen kéne kezelni, amit az emberek 90%-a nem igen tud.
(#16567) kelzsoca
több ezer dolgozót foglalkoztató multi, ha erre gondoltál -
hodostamas
addikt
válasz
tariattila #16412 üzenetére
akkor mindenki vegyen egyet
-
hodostamas
addikt
válasz
tariattila #16409 üzenetére
kvt a minap mutatták ki hogy egészséges, sör már régóta köztudott, pálinka is
-
hodostamas
addikt
Nektek legalább van ginger, nemtudom mit panaszkodtok
-
hodostamas
addikt
melyik hülye szórakozott
Aktív témák
- Zealot s79 100w 1hónapos eladó kíváloan szól jó mélyek az ár fix !!!!!
- Playstation Pulse 3D
- Asus Vivobook Oled 15.6 ryzen i5 5600h 16gb 1tbm2 ssd 3050 4gb video kari az ár fix !!!!
- Eladó/Asus P1504F /I5-8265U/12GB DDR4/Win 11Pro/15,6" FHD/256GB M.2 Sata!!!
- MacBook Pro 16' M1 Pro/16GB/1TB, magyar billentyűzet
- Apple iPhone SE 16GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Ritkaság! Hibátlan! Intel Core I9 13900KS Processzor!
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 mini 64GB Green -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3054, 96% Akkumulátor
- Laptop felvásárlás , egy darab, több darab, új , használt ! Korrekt áron !
- LG 83C3 - 83" OLED evo - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox!
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest