- iPhone topik
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Garmin Venu X1 - vékony, virtuóz, váltságíjas
- Mindenki Z Fold7-et akar
- Telekom mobilszolgáltatások
- Redmi Note 10S - egy a sok közül
- One mobilszolgáltatások
- Huawei Mate 10 Pro - mestersége az intelligencia
- Magisk
- Kirakatba tette a Google a Pixel 10-eket
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
Aktív témák
-
ForRedGlory
félisten
válasz
David75 #28476 üzenetére
Muszáj Neked (közel) mindenben az ellenpólus lenni itt a topicban? Remélem vágod hogy ez nem az anyámasszony katonák és mindent leszólók, fanyalgók topicja, nem konzervatív embereknek nyílt... Írhatnék konzervatívabbnál rondább dolgot is. Ide azt gondolsz amit akarsz... Nem hiszem hogy ez a Te topicod az eddigi megnyilvánulasaid után, bár azt hittem leesett pár ember célozgatását követően...
Ja igen én vagyok a gonosz bácsi, lehet utálni... Ide azok az emberek írnak, akik gondolkodás módja kb azonos, és értik a másikat, a humort, iróniát...Ezzel most nem azt akarom írni, hogy más vélemény nem lehet, de hogy folyamatosan más, az túlzás. Nem hittérítő topic. -
sagit
veterán
válasz
David75 #28417 üzenetére
cseppet sem zavar hogy ide írsz, valamit félreértettél
pont ezért érdekel az SGS-ről a véleményed (amit megoszthatnál ha már ittvagy) mert ennyi platformot használtál...
amiket kérdeztem tök alap kérdések, az is érdekel miért váltál meg tőle ha elégedett voltál vele.
A bln-el és a voodoo-val még jobbá tehető a teló, csupán kíváncsiság hogy ezek nélkül is tetszett-enem értem ezt a kirohanásod.. nehéz válaszolni?
szimplán csak érdeklődöm
nem kell támadni egyből
tehát akkor válaszolj pls, nem kell egyből rosszra gondolni
-
aggleány
addikt
válasz
David75 #28054 üzenetére
Nekem azért csak a SAmoled+, mert elég sokat olvasok, és a +mentes SAmoleden szőrösek a betűk.
Én tényleg úgy gondolom, hogy az én háttereim giccses hülyegyerek hátterek, de ettől még tetszenek. Ha majd esni fog a hó, akkor meg egy hóesésben álló kastély lesz, az nagy kedvenc már régóta.
-
rankesz
veterán
válasz
David75 #27916 üzenetére
Nexus live wallpaper eszi az akksit, nem?
Egyszínű fekete háttér POWA!
Nálam mindig ez lesz a vége, sőt, pár hete már a win "hátterem" is sima fekete.
Szerk: szegény rákok! Épp' tegnap néztem a Bolygónk vándorai 1. részét, amiben bemutatják a tarisznya vagy milyen rákok viszontagságait, Durva!
-
aggleány
addikt
válasz
David75 #27908 üzenetére
Hidd el, hogy van, akinek ez a százegynéhányezer forint nem téma. Nekem sajnos az, és részletre vettem az SGS II-t, de teljesen megfelelt volna egy kisebb, egymagos gép is, de olyat nem gyártanak ilyen SAmoled Plus kijelzővel.
Amikor megláttam a Galaxy W-t, teljesen felvillanyozódtam, hogy na végre, ez is ugyanolyan, csak kisebb, de nem. Pont a kijelzője más.
Én sem ismerek mást, akinek tetszene a TW4. Ezek szerint a Samu csak nekem csinálja!
Milyen rendesek.
Nekem a mostani TW4-ben nagyon tetszik, hogy már mappákba lehet rámolni az appokat a menüben is, ez nagyon hiányzott, nagy rendezkedős vagyok.
A Sense nekem sem jön be, pedig sokaknak az az etalon.
Razi
Most olvasom a RAZR tesztjét, az sem rossz kütyü.
-
aggleány
addikt
válasz
David75 #27906 üzenetére
Azért nem hiszem, hogy le kellene nézni bárkit is, mert van egy rossz döntése, amit később ki akar javítani. Vagy ha igen, akkor nyugodtan megpróbálhatsz lenézni engem is, mert én az SGS II-t azért vettem meg, mert gyönyörű a kijelzője. Ha van ugyanilyen szintű kijelző mondjuk 3,5"-osban, amihez a teló egymagos, 1 GHz-es procival, és ugyanazzal a launcherrel (mivel nekem nagyon bejön a TW4), akkor olyat vettem volna. Mivel ilyen nem volt, kénytelen voltam megbarátkozni a 4,3"-os kijelzővel.
Ilyen ájfonszidást ne írj, mert majd kapsz az arcodra, olyat nem szabad. Idejön nekünk valami kukkoló ájfonéktól, aztán majd leshetsz, hogy hogy mertél ilyesmit írni arra a kínai vacakra.
-
nggabi
félisten
válasz
David75 #27235 üzenetére
jól toljátok de rossz topikba írtál
ahova először raktad ott szokás jelentgetni
de sanyát berakhatod egy körre ha ennyire zavar ezért: "keress anyanyelvi fórumot magadnak"
ismersz, én nem folyok bele az ilyenekbe
am akartam kérdezni, te winmo-s létedre miért véded ennyire az almát?
-
Mr.Csizmás
titán
válasz
David75 #26939 üzenetére
fernet stock, vagy citrus, ilyen gyógyfüves likőr, sokkal jobb cucc, mint az unicum, nem annyira keserű, meg kaparós.
SK-ban van, a 0,5-ös korsókon van 0,02 vagy 0,04/0,05 jelölés, hogy odaig töltsd a tömört, és felönteni kofolával.
viszont schweppes tonikkal is finom nagyon.
(ezeket úgy írom, hogy az édes italokat nem szeretem, pl. likőrök, jämeist)
-
korpicschess
veterán
-
Iomega
addikt
válasz
David75 #26809 üzenetére
Persze, hogy komoly hír értéke van, mivel nem egy olyan árfekvésű gépről van szó, amelynél mindenki bevállalná, hogy nem nagy probléma, ha elromlik. Ha egy 80, vagy 150 ezres lapkáról beszélnénk, akkor még azt mondom, hogy akár belefér, mert hiszen nem a legdrágább masinák egyike. Azért ez már nem az az árkategória, amin olyan könnyen legyintve továbblép az olvasó, vagy épp a tulaj.
Aktív témák
- ÁRCSÖKKENTÉS Dell Latitude E6320 notebook eladó
- Bomba ár! Dell Latitude E5570 Touch - i5-6300U I 8GB I 256SSD I 15,6" FHD I HDMI I CAM I W10 I Gari
- HIBÁTLAN iPhone 15 Pro Max 256GB White Titanium -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3006, 90% Akksi
- Realme 7i 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÁRCSÖKKENTÉS ASUS HD6870 videókártya
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest