- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Mobil flották
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Mindenki Z Fold7-et akar
- Garmin Venu X1 - vékony, virtuóz, váltságíjas
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- iPhone topik
- Huawei P20 Pro - profit csinál minden fotósból
- Három Redmi 15 érkezett a lengyel piacra
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
Aktív témák
-
kali8n
aktív tag
válasz
CHIPman #27967 üzenetére
Szerintem már nincs annyiért, hiszen most 117 900 Ft 1év bolti garival, úgyhogy...de nem ezen fogunk összeveszni
-
-
-
válasz
CHIPman #11896 üzenetére
nem csak amiatt - de ezt tényleg csak az tudja rendesen átérezni, aki ténylegesen használja kicsit a nagyobb testvért!
nem direkt neked címezve; persze akinek savanyú a szőlő, az mondhatja, hogy néztem, meg próbáltam, de nem látok igazán nagy különbséget, ellenben akkor az tényleg nem próbálta ki igazán!amúgy nincs az a főzött rom sgs alá, ami felvenné például a versenyt egy kg1 firmware verzióval, az s2 esetén!
-
kutkut
addikt
válasz
CHIPman #11883 üzenetére
Én is így vagyok vele.
Tavaly ilyenkor nézegettem a mobilokat, és ez volt az első android, amelyikben normális volt az érintőfelület, az első super amoled-es android, ráadásul 4"-on, gorilla glass és egy brutál hardver, amit csak most tudtak lenyomni a 2 magosok... + Ez tetszett a legjobban.
Nincs trackball, nincs kereső gomb... Pont, ahogy kell.
És miután megvettem, még kiderült róla 1-2 dolog, pl hogy a piac egyik legjobb hangchipje került bele, ilyenek... Persze el lettem volna egy akármilyen másikkal is, mert ha csak azt az egyet ismered, és az az eddig a legjobb volt (amit hallottál), akkor az a legjobb... (érthető?
)
+ Amikor megvettem, nekem az is gyors volt 6234 után...Azóta folyamatosan egyre gyorsabb, "smoothabb": 2.1, 2.2, 2.2.1, 2.3 és most ez a MIUI...
++ Most az egyetlen teló, amire lecserélném, az az SGS II lenne, de az még nagyon drága.Annyival nem jobb.
Persze, még nem láttam az új szifont...
Ja, és a telenoros akciót figyelembe véve, egyértelmű No.1.
-
joey04
titán
válasz
CHIPman #10871 üzenetére
Semmi sem tökéletes, de az tény, hogy az ios sokkal gördülékenyebb, mint egy Android.
De ha még csodát akarsz hallani: felületes próbálgatás után a wp7 még az ios-nél is gördülékenyebbnek tűnt számomra.
ez meg bemutatja, hogy milyen sűrűn is jön elő az az "akadás". Mondjuk nálam még ritkábban, Multiclenaert használok és a programok nagy részéből valóban kilépek, bár legszívesebben kipucolnám az egész multitaskot a készülékből, de minimum nagyon kevés programnak engedélyezném. Handras jól indokolta, hogy miért került bele így, ebben a formában, de az itt nem idézhető, mert alapelveket sért.
-
Oppenheimer
nagyúr
Aktív témák
- HP notebook topic
- Tőzsde és gazdaság
- Kínai kézbe kerül a MediaMarkt áruházak tulajdonosa
- Hálózati / IP kamera
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Mozilla Firefox
- Miért álltak az oldalak egy hétig, mi történt?
- További aktív témák...
- Eladó/Asus P1504F /I5-8265U/12GB DDR4/Win 11Pro/15,6" FHD/256GB M.2 Sata!!!
- MacBook Pro 16' M1 Pro/16GB/1TB, magyar billentyűzet
- iPhone 16 Pro MAX 512 GB, Kártyafüggetlen - Makulátlan állapot! + AJÁNDÉK TOK - 3 ÉV GARANCIA
- MacBook Pro 14' CTO M1 Pro/16GB/1TB - irányár
- Eladó 2 monitor csomagban, de akár külön-külön is ASUS XG438 + Acer B246HYL
- GYÖNYÖRŰ iPhone SE 2022 128GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS2985
- Bomba ár! HP ProBook 440 G6 - i5-8GEN I 8GB I 256SSD I HDMI I 14" FHD I Cam I W10 I Gari!
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 mini 64GB Green -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3054, 96% Akkumulátor
- PS Plus előfizetések
- Nvidia Quadro M2000/ M4000/ P2000/ P2200/ P4000/ P5000/ RTX 4000/ RTX A2000
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest