- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Samsung Galaxy S24 FE - később
- Honor 200 Pro - mobilportré
- Apple iPhone 16 - ígéretek földje
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- iPhone topik
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Telekom mobilszolgáltatások
- Nubia Red Magic 10S Pro - újratöltve
- Android szakmai topik
Hirdetés
Aktív témák
-
rankesz
veterán
Ne, is mondd, az enyémre is ráférne már egy kis generál...
Van egy kitört küllőm, 8-as lett miatta a hátsóban, centírozni kell, markolat csere, mert kezd megtörni a gumi, lánc, tárcsafék betétei csere, teló olajcsere, tárcsafék olaj csere, teló lockout bowdencsője csere.
Meg lassan kellenek új külsők is...Amennyi pénz lesz, annyiért kb. már új bringát kapok... (tásóktul tuti)
-
rankesz
veterán
Hehe, szép kis 30 gigás mappa...
BTW mér nem használsz Total/SpeedCommandert?
Akkor gondolom az utána linkelt SubconsciousMind számot nem hallgattad meg, ami pörgősebb, és eléggé durván TB303 alapokból építkezik.
Van egy tracker ahol regelve vagyok, és pár hetente felteszik packban a legújabb psy / chill albumokat, az is egy szép kis folyamatos elfoglaltság, hogy abból szemezgessek... nem is szoktam cím alapján szelektálni, DL all, aztán majd jöhet a belehallgatózás...
Most 117-esnél tart a sorozat, átlagban olyan 5-10 gigásak -
rankesz
veterán
Hát ha tariattist (f)asszimilálta a borg, (az ellenállás hasztalan!
) az ellen sajna nem tehetek semmit, az egyensúly megőrzésére törekszünk, nem bonyolódnék most csillagközi konfliktusba..
Majd a legközelebbi pálinkázós lealjasodás alkalmával megkérdem már a borg pajtit, hátha tud valamit az esetről!
-
BéHGT
senior tag
Köszi...
Jobb a nundzsakus?!
-
-
tariattila
veterán
ajjj... nem gondoltam volna soha, hogy ez a baj....
és még azzal viccelődtem, hogy biztos az i életérzés miatt nem nézel be ide...
(természetesen ezt sem komolyan gondolva)
ebben a topikban azért nem szabad komolyan venni dolgokat .... de ezt is természetesnek gondoltam...de ezentúl majd jobban figyelek....és bocsánat!!!
-
Mr.Csizmás
titán
egyetértek
rühellem amikor egy európai színvonalú menetrendet a hülye őskommunista berögződésekkel (ha valami van, töröljünk minden vonatot), meg a tipikus magyar mentalitással üzemeltetnek, nem beszélve a bazári majom színvonalú vezetésről (köv 10 évre 50 db ic kocsi, mert az a legfontosabb - 'nyád)
btw. akikkel találkoztok is valóban, forgalmista, kalauz, ők (a legtöbbje) tényleg dolgozik, hogy működjön a vasút....
-
R2D20208
addikt
I4 ed van? Mesélj már itt, vagy priviben a váltásról. Nem tudok dönteni mit vegyek ! Tököm kivan ! LG Prada 3 160 ezer, Moto RAZR még nem támogatott, és még van egy két pici hátránya. WinMo nem tudom. Nokia n8 csakis a kamera miatt. SGS- 2 függőség miatt nem. Ehh ajánljon már valaki valamit !
Aktív témák
Hirdetés
- Wacom Cintiq DTK-2260 digitális rajztábla
- AKCIÓ! Lenovo IS8XM LGA 1150 DDR3 alaplap garanciával hibátlan működéssel
- Eredeti, új Lenovo 330W töltők - ADL330SDC3A
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy S24/Samsung Galaxy S24+/Samsung Galaxy S24 Ultra
- Apple iPhone 13 Pro / 128GB / Gyárifüggetlen / 12Hó Garancia / 85% akku
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest