- Samsung Galaxy A53 5G - kevesebbet többért
- iPhone topik
- Magisk
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Három Redmi 15 érkezett a lengyel piacra
- Huawei Watch Fit 3 - zöldalma
- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
Aktív témák
-
muveszur
addikt
Sziasztok srácok!
Mondjuk úgy, hogy "visszatértem", frissítettem a témámat 2.3.4-es Lite'ning és Cognition ROM-okra!
Egyéb romokra is elérhető lesz, fő cél a romkitchen lenne, de jelezzétek, ha olyan romot használtok, amin nem elérhető. Lesz terveim szerint VillainROM-ra is...
Összegezve:Muveszur Black Theme 3.2C & 3.2L for Cognition & Lite'ning 2.3.4 ROMs
-
muveszur
addikt
válasz
tariattila #11784 üzenetére
-
muveszur
addikt
válasz
ForRedGlory #11779 üzenetére
Most latom csak, hogy nyílt lett az egész! Elkezdek vele ismerkedni, kurvajó! Aki ismer engem innen, az legyen a követőm, vagy jelöljön ismerősnek!
-
muveszur
addikt
Megjöttem!
Valaki nagyon szépen kérem, adjon egy Google Plus meghívót
-
muveszur
addikt
Var engem bulgaria, egy het.pihenes
Addig is...aki tud nekem Google Plusz meghivot kuldeni, az kuldje a gmailes cimemre!
-
muveszur
addikt
válasz
tariattila #10853 üzenetére
Gondolom szabályozható lesz...a google sem hülye
Jöhetne már egy meghívó
-
muveszur
addikt
válasz
tariattila #10848 üzenetére
A videók alapján ráfekszenek faszán...Meg van ez az Istant képfeltöltés, lősz egy képet, felrakja felhőbe, és a pluszon ha megosztani akarsz valamit, akkor már felkínálja azokat, nem kell tallózgatnod őket...
Remélem ezzel adnak majdnem korlátlan (50 GB tárhelyet is), mert a Picasa elég szűkös keretű...
-
muveszur
addikt
Szerintem kurvajó az egész ötlet...mármint a facen "túli" szolgáltatások... Az, hogy meg a google gyűjt adatokat, valószínűleg már azt is tudják, mikor mész szarni
És ha jobban lesz integrálva az androidba, mint a face, akkor must have lesz nekem...a facet amugy se szeretem annyira, elég körülményes sok minden benne...
-
muveszur
addikt
F@szok
, van már valakinek Google + meghívója????
-
muveszur
addikt
válasz
tariattila #10766 üzenetére
Na akkor várom a csoportmeghívást
-
muveszur
addikt
válasz
tariattila #10764 üzenetére
Próbáld még
-
muveszur
addikt
válasz
tariattila #10759 üzenetére
Miert nem??????
frg kabbe
-
muveszur
addikt
válasz
tariattila #10753 üzenetére
Bejelölt valami tari
-
muveszur
addikt
Én meg kipróbáltam a launcher7-t....Tényleg nem lehet létrehozni újabb oldalakat a főképernyőm? Jesszusom....
-
muveszur
addikt
Rendeltem egy pótakksit ebayről 600ft-ért a telefonhoz...Képek alapján jónak tűnik, majd meglátjuk, mi lesz. De az tuti, hogy SGS-hez is ennyiért vettem tökéletes akksit
-
muveszur
addikt
válasz
tariattila #10437 üzenetére
Szerintem ez már akkora volt, hogy kinőtte a ph kereteit, és lehet szaladni a titkosrendőrséghez...ha már meg nem tudtákAz enyémnek sem sárgul
-
muveszur
addikt
Az tuti, hogy én többet figyelembe se veszem...
Van még itt valakinek SGS II-je???
-
muveszur
addikt
válasz
tariattila #10427 üzenetére
Megértem, na de ha van reakció, akkor nem áll le....tegyük már meg, hogy nem szólunk hozzá 1 hónapig...
-
muveszur
addikt
-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
Amúgy meg ti vagytok a faszok, hogy hozzászóltok
Aki az alsó/felső vonal alatt/fölött írt neki ezentúl, azt szájbarúgom
-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------- -
muveszur
addikt
válasz
nggabi #10283 üzenetére
Azért ez 4 emelet, nem 30 cm
Am tegnap egy igen nívós eseményen voltam hangmérnök...egyetlen baj az volt, hogy a laptopunk, amiről a zene ment volna, erősen begerjesztette a hangtechnikát...
(érdekes módon a probléma akkor jött elő, amikor ugyanazon áramra kötöttük, mint amin a hangtechnika volt). A fő probléma pedig az volt, hogy nem volt elég szufla az akksiban...Így tehát egy pendrive-val és egy usb otg-vel a Galaxy S II-m segítségével lett megmentve a rendezvény
Plusz a barátnőm SGS II-jével pedig videóztam a műsort.... -
muveszur
addikt
Eredjetek a picsaba faszok
-
muveszur
addikt
válasz
Oppenheimer #9979 üzenetére
mondhatni az utolsó vagyora, az osztályommal...végre
hangsúly az utolsón van
-
muveszur
addikt
Na srácok, itt a királyság ideje...Nemsoká kondi, utána meg strand...este vacsi, utána buli
-
muveszur
addikt
Érettségi
jeles
királyságmunka
megkaptam -
muveszur
addikt
faszok,kivanjatok szerencset holnapra, kelleni fog reggel 8tol
-
muveszur
addikt
Remélem azért mindenki észrevette, (jó kali kollégán kívül
), hogy szín tiszta hazugság, amit írtam
-
muveszur
addikt
válasz
R2D20208 #9726 üzenetére
Szerintem szar...ne vedd meg, én is megbántam már. Az SGS a jelenlegi legkiforrottabb telefonja a samunak, az még sokáig támogatva lesz.
Ráadásul ősszel jön az sgs 3, így ez a 2 csak tekinhető egy átmeneti verziónak, mint a Vista - Seven esetében is...
Úgyhogy az SGS II nem lesz sokáig támogatott telefon, csak egy átmenet, ami még ráadásul szarul is sikerült. -
muveszur
addikt
válasz
Oppenheimer #9722 üzenetére
engem is...holnap érettségi...még elég sok minden hiányos
-
muveszur
addikt
Ááááhh ****, még két nap az érettségiig... KEzdek egyre magabiztosabb lenni, agyamban a tudás
-
muveszur
addikt
válasz
ForRedGlory #9474 üzenetére
Ma tanulok, holnap délutántól megint az övé vagyok...érettségi meg csak szerdán...
Na van még 4 irodalom tétel, 2 töri, 2 nyelvtan, aztán kész a kidolgozás...holnap megmár csak ragasztom magamra -
muveszur
addikt
válasz
tariattila #9471 üzenetére
10, max 15 év múlva a farkamat fogom lóbálni...és semmi olyan nem lesz, amire azt mondanám, hogy miért...
remélem
-
muveszur
addikt
válasz
ForRedGlory #9464 üzenetére
Na hát itt nem az átmegy a cél, hanem a pontgyűjtés...meg hogy az uccsó pillanatra halasztottam a tanulást
-
muveszur
addikt
Faszom, hogy én még mindig az érettségivel szopok...
MIÉRT?
MIÉRT? MIÉRT?
MIÉRT? MIÉRT? MIÉRT?
MIÉRT? MIÉRT? MIÉRT? MIÉRT?
MIÉRT? MIÉRT? MIÉRT? MIÉRT? MIÉRT?
MIÉRT? MIÉRT? MIÉRT? MIÉRT? MIÉRT? MIÉRT?
MIÉRT? MIÉRT? MIÉRT? MIÉRT? MIÉRT? MIÉRT? MIÉRT?
MIÉRT? MIÉRT? MIÉRT? MIÉRT? MIÉRT? MIÉRT? MIÉRT? MIÉRT?
MIÉRT? MIÉRT? MIÉRT? MIÉRT? MIÉRT? MIÉRT? MIÉRT? MIÉRT? MIÉRT?
MIÉRT? MIÉRT? MIÉRT? MIÉRT? MIÉRT? MIÉRT? MIÉRT? MIÉRT? MIÉRT? MIÉRT? -
muveszur
addikt
válasz
Oppenheimer #9393 üzenetére
Add oda 56k-ért azonnal!
-
muveszur
addikt
válasz
Oppenheimer #9390 üzenetére
Egyre közelítesz a 45k-hoz...esküszöm lehet a legnagyobb üzlet volt az én telóm eladása 30k-ért!
-
muveszur
addikt
Nem azért mondom, de amikor írta opi, hogy egy és negyed óra múlva eladva, akkorén azt írtam rá, hogy azt csak hiszed...nem véletlen?
Jós vagyok beszarás....5k-ért jósolok többet
-
muveszur
addikt
válasz
Oppenheimer #9334 üzenetére
Azt csak hiszed
-
muveszur
addikt
válasz
Oppenheimer #9213 üzenetére
Addig huzod, halasztod, hogy frg 45k-s ajanlata csabito lesz!!!"
-
muveszur
addikt
válasz
Oppenheimer #9115 üzenetére
Ma se lesz gyúrás kokszos?
-
muveszur
addikt
Kötsög szomszéd lopja a netemet
még a netrádió is szaggat baszki
-
muveszur
addikt
Nyelvtan tételek kidolgozása...fuck...
-
muveszur
addikt
Én se fogtam első szériás i4-t egyébként, úgyhogy nem tudok erről nyilatkozni...
A "hangyafasznyi" nálam még nem meríti ki a trágár stílust, remélem nem bántottalak nagyon meg
Egyébként meg rohadtul zavar, hogy pár ember olyan melegedési problémákról ír a on topicba, ami a világon nincs..."Megégetheti a fülem?" kérdés már komédia...
Sokan fekete-fehér 128x128 px-es csodákról váltottak, és ha kicsit már meleg a telefon, akkor már egyből hisztit csapnak belőle.
Akinek melegszik tényleg, vigye vissza, gariztassa le, aztán annyi. Nincs olyan elektromos eszköz a világon, amit 0%-os hibával gyártanak le. -
muveszur
addikt
válasz
Oppenheimer #9062 üzenetére
Nem, én már kibaszott régen fent vagyok, kb 1 órájáa, és töri tételeket mondom fel magamnak...hányinger smiley
-
muveszur
addikt
válasz
Oppenheimer #9014 üzenetére
Kötsög
Dögölj meg
-
muveszur
addikt
válasz
Oppenheimer #9012 üzenetére
Jah, persze
kicsi vagy te még ahhoz
Na megyek gyengélkedni
-
muveszur
addikt
válasz
Oppenheimer #8997 üzenetére
Mondhatnám azt, hogy DLNA-n keresztül kinyomtam a képet a SmartTV-mre...de mivel nincs, sőt dlna képes tv-m sincs, csak ízelítő volt ez, hogy majd MHL kábellel kinyomom a tv-re...Jah, és majd lesz hamarosan olyan is, hogy NTFS-re formázott memóriakarit dugunk a picsájába a telefonnak
am lehet az isten is azt akarja, ne vegyél szaros wp-t...
-
muveszur
addikt
válasz
ForRedGlory #8983 üzenetére
kb 12 kg jó minőségű fehérje
-
muveszur
addikt
válasz
Oppenheimer #8969 üzenetére
Mondom én, hogy kutya nem vesz már sgs-t...mi lenne, ha beírnád az o7 csere lehetőséget?
-
muveszur
addikt
válasz
Oppenheimer #8961 üzenetére
Nem, ha van rá pénzed...tekintettel arra,hogy nem sgs ii-t veszel, szürhető az, hogy nincs, ezért a gatyád rámegy majd az appokra
-
muveszur
addikt
válasz
Oppenheimer #8955 üzenetére
Beszarás ez a wp....majd fizetsz az alkalmazásokért???
-
muveszur
addikt
Sokan buktok ti itt a farokra
-
muveszur
addikt
Kaja elpusztítva
-
muveszur
addikt
válasz
ForRedGlory #8910 üzenetére
-
muveszur
addikt
válasz
ForRedGlory #8908 üzenetére
Itt meg egy kis sült virsli tormával stb, stb...megkívántam
xnace: ez nem olyan virsli, ne álmodozz
-
muveszur
addikt
válasz
ForRedGlory #8905 üzenetére
Mára úgy érzem, vége ennek a szutyok tanulásnak
Töri tételek kidolgozva, ebből kb 15-t el tudok mondani, a másik 5-t meg el tudom úgy mondani, hogy ne bukjak meg...Csinálok magamnak valami extra vacsit
-
muveszur
addikt
válasz
ForRedGlory #8899 üzenetére
Jah, és nem ér kiverni rá
Aktív témák
- Samsung Galaxy A53 5G - kevesebbet többért
- Rengeteg monitor kapott G-Sync Compatible hitelesítést az új GeForce driverben
- EAFC 25
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Formula-1 humoros
- Sony MILC fényképezőgépcsalád
- iPhone topik
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Őszre feketét ölt a THEC64 Mini
- További aktív témák...
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad X250 - i7-5GEN I 8GB I 256GB SSD I 12,5" HD I Cam I W10 I Garancia!
- PS Plus előfizetések
- Bomba ár! HP Elitebook 850 G5 - i5-8GEN I 16GB I 256GB SSD I 15,6" FULLHD I Cam I W11 I Gari!
- Nexus 6P 32GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- DELL PowerEdge R740 rack szerver - 2xGold 6130 (16c/32t, 2.1/3.7GHz), 64GB RAM, 10Gbit HBA330, áfás
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest