- Motorola Edge 40 - jó bőr
- Most a Galaxy S25 FE megjelenésére tippelnek
- Honor 200 Pro - mobilportré
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Google Pixel topik
- Azonnali mobilos kérdések órája
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Samsung Galaxy Z Fold7 - ezt vártuk, de…
- Ennyibe kerülhet a Xiaomi Watch S4 európai változata
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- bitpork: Phautós tali a Balcsinál 2025 Augusztus 2 napján (szombat)
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- GoodSpeed: AMD Ryzen 9 9900X (100-100000662WOF)+ Samsung 990 PRO 2TB MZ-V9P2T0BW
Hirdetés
Aktív témák
-
r4z
nagyúr
válasz
#39560925 #27692 üzenetére
AMD-nél csak az alaplap és az oprendszer a szűk keresztmetszet
sagit: 4-way GTX480 SLI teszt
Amúgy a számításigényes feladatokhoz sokkal jobb a VGA-kat használni, mert a felső kategóriás GPU-k elp*csálják a Xeonokat is. Ráadásul ezekből nagyon sok lehet, AMD-nél megfelelő alaplappal és oprendszerrel (Debian 64bit) akár 8 GPU-t is használhatsz egyszerre. -
David75
őstag
válasz
#39560925 #27489 üzenetére
Az a baj hogy semmilyen igényemet nem elégíti ki, a dizájn nálam mocskosul fontos. Nem láttam még szép linux felületet. Játszani annyira nem szoktam csak ilyen klasszikusokkal meg flash játékokkal. (most épp elővettem a resi hármat) De ezekkel se játszhatok linuxon. Az office-ra nincs olyan alternatíva amivel egy kicsit bonyolultabb dokksit megnyitok akkor ne egy hányadék módon nézzen ki pedig próbálkoztam ezekkel az open source szutykokkal. Msn-ből nincs olyan ami normális felülettel rendelkezik és van hozzá msn plus. Nincs se itunes se zune player. Előbbit kb 5 éve használom és nem lennék meg nélküle. És még sorolhatnám hosszan miért nem kell nekem linux.
-
sagit
veterán
válasz
#39560925 #27313 üzenetére
átérni sajna nem, de a mindennapi feladatokat simán megcsinálom
pl telefonálás simán...
amit már az SGS-el is két kézzel csinálok: net és SMS írás szóval csak kicsit is akarni kell és már használható is lesz...
de egy kézzel a bal felső sarkot tuti nem fogom elérni... talán még a notification bar-t sem... az lenne a legnagyobb gáz...
mondjuk Wifi 5.0-t próbáltam... azzal elértem.. bá az 5 mm-el rövidebb és és ugyan ennyivel keskenyebb is
lehet pont határeset
-
r4z
nagyúr
válasz
#39560925 #27187 üzenetére
De bakker valaki árulja már el, miért én vagyok a csúnyarossz, ha így játszok? Demoralizálásnak tökéletes, ha team deathmatch-ről van szó. Ez olyan, mint hogy Vettel a verseny végén megfutja a leggyorsabb kört, hogy a többieket idegesítse.
korpi: Ha ki lett függetlenítve, nem fog lockolni. A főzött ROM-nak semmi köze az ilyenekhez.
-
rankesz
veterán
válasz
#39560925 #27119 üzenetére
Reggelt!
9-kor nem hiszem még hogy jövök, szerintem FRG sem, mert még nincs fent Origin-en, tehát alszik a homarito
A kutyám pár hete annyit eszik mint egy disznó, és tuti nem férges. Ilyen kemény telünk jönne, vagy mi? Miért csinálja? Eddig nem vettem észre hogy tél előtt ennyivel többet kezdene enni
-
ForRedGlory
félisten
válasz
#39560925 #27100 üzenetére
Én egyedül nyerem meg. Nem tudtad? Rambó mindenen átmegy. Mint Csák Norissz
Amúgy ma irgalmatlanul nagy noobokkal hozott össze a sors... Tankkal mentem kettő ellen... Oldalról támadtam. Ezek nem látták honnan lövök. Lőttek előre, ahol jött másik csapattársam. Aztán szépen mindkét tankot kilőttem, multikill lett -
ForRedGlory
félisten
válasz
#39560925 #27098 üzenetére
"Skill pont... előbb mondd el hogy számolja ki, mert szerintem az hülyeség!"
Az úgy van, hogy nem lehetsz előttem, úgy számolja...
amúgy tényleg nem tudod? Periodikusan nézi hogy hogy állsz az előző időszakhoz képest... Pl ha tegnap szar voltál, ma jó, akkor nővekedni fog. Ha tegnap jó voltál, ma szar, akkor csökken... Ha meg tegnap is jó voltál, meg ma is (olyan nincs
), akkor nem nagyon fog változni... Olyan mint teniszben a pontozás a WTA és ATP ranglistán.
Mellesleg az SPM kit érdekel. Nézd meg a win/lose arányom, meg a sajátod
-
ForRedGlory
félisten
válasz
#39560925 #27082 üzenetére
Sorry, nem vettem észre
(#27089) rankesz:
"FRG már rá van, ahogy látom mindig fentvan battlelogon, gondolom végignyomja az ünnepeket vagy 4 óra alvással!"Tegnap hajnali 3:30-ig toltam és keltem is fel 10 körül
Ma rendesen belekockultam, kb lenyomtam egy normál munkanapi óramennyiséget
Azt hiszem ennél antiszociálisabb csak akkor leszek ha kijön a Diablo III -
rankesz
veterán
válasz
#39560925 #27087 üzenetére
Fúúúb@zzeg
Első multi mapom volt, de ez überbeszarás!!!
Az a durva hogy ultrán teljesen jó sebességel fut!Azt hiszem hogy erre megint durván rá fogok kattanni. FRG már rá van, ahogy látom mindig fentvan battlelogon, gondolom végignyomja az ünnepeket vagy 4 óra alvással!
Igazából most csak felnéztem, holnap ha lesz időm akkor időben elkezdem és nyomhatjuk!
-
ForRedGlory
félisten
-
korpicschess
veterán
válasz
#39560925 #21791 üzenetére
Sokkal kevesebb is elég lenne, csak nincs hozzá kedvem. Nem érdekel egyszerűen.
Legutóbb megtanultam a 2/3-át reggel, a másik harmadból kérdezett....
Szimplán nincs rá szükségem, nem kell semmihez. Mondjuk nem tudtam múltkor lerajzolni a glüköz konstitúciós képletét. Tippem sem volt, hogy melyik a glükóz, melyik a fruktóz és mi a különbség.Egyébként ha minden jól megy, akkor matek-fizikából dupláznék majd..
-
sagit
veterán
válasz
#39560925 #21742 üzenetére
SPOILER!!!:
az vótmá hogy megölik a dragonbitch tesóját? az egy kötsög...
[ Módosította: philoxenia ]
-
danilla
őstag
válasz
#39560925 #21723 üzenetére
Felesleges azt bizonygatni egy androidos telefon topicjába, hogy mennyire jó a WP7. Mindenkinek másak az igényei.
(#21729) sagit: jaja, hívott erősítést
de én nem fogom itt fényezni a wp7-et, vagy fikázni az androidot. Volt nekem is doridom, telefon is meg tablet is. De nem tetszett a rendszer
-
philoxenia
MODERÁTOR
válasz
#39560925 #21723 üzenetére
ne nyúljon hozzá a júzer mert elrontja.... ez biztosan redmondi gondolat?
Aktív témák
- HIBÁTLAN iPhone 14 Pro Max 256GB Silver -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3147
- HIBÁTLAN iPhone 14 Pro Max 128GB Deep Purple -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3146
- HIBÁTLAN iPhone 14 Pro 128GB Gold -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3145
- Nitro ANV15-52 15.6" FHD IPS i9-13900H RTX 5050 MaxQ 32GB 1TB NVMe gar
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 128GB Green -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3141, 95% Akkumulátor
- LG 27GR95QL - 27" OLED / Limitált LoL Edition / QHD 2K / 240Hz & 0.03ms / NVIDIA G-Sync / FreeSync
- Azonnali készpénzes nVidia RTX 2000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen / csomagküldéssel
- Hp Prodesk 600 G3/ G5/ G6 SFF/ i5 8-9-10 gen / Elitedesk 800 G4 /Win11- Számla, garancia
- Dell D6000 univerzális dokkoló USB-C/ USB-A, DisplayLink & Dell WD15 (K17A) USB-C + 130-180W töltő
- Eladó szép állapotban levő Apple iPhone 12 Mini 64GB / 12 hó jótállás
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest