- Google Pixel 7a - venni vagy nem venni?
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Poco X6 Pro - ötös alá
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Mobil flották
- OnePlus 8 Pro - a túlgondolt
- Google Pixel 8 Pro - mestersége(s) az intelligencia
- Nothing Phone (3a) és (3a) Pro - az ügyes meg sasszemű
- A OnePlus Nord 5 sem sokkal marad le akkuméretben
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
-
Mobilarena
Samsung Galaxy S2 - téma összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
Szatyor95
senior tag
válasz
DeathAdder #43513 üzenetére
Ráadásul még van bennük kakaó ma is. Egy jó Mali driverrel és egy stabil CM11-gyel szerintem még ma is simán megállná a helyét a középkategóriában. Pláne ha belepakolsz egy 64 GB-os MicroSD-t, és a többi...
-
oba
addikt
válasz
DeathAdder #43503 üzenetére
nekem is ilyesmit csinál mostanában
kikapcsol magától... sehogy sem bírom feléleszteni, power gombra nem reagálaztán egy idő után, csak úgy magától bekapcsol, az akku szint felét elveszti
én korábban már cseréltem usb csatlakozó panelt és egy ideig jó is volt, de most már kezd tele lenni vele a hócipőmismerősöm S2 -je is hasonló tüneteket produkál
lehet alaplapot kéne cserélni benne... de nem ér már annyit az egész sajnos
-
Szatyor95
senior tag
válasz
DeathAdder #43413 üzenetére
Akkor ezek szerint más gondunk volt.
Nálam a reset óta nem esik úgy a töltés, tegnap például elég volt csak 1 akku 8 óra használatra (eléggé rossz állapotban van már, na meg nálam nem üzemel a deep sleep).
-
Plasticbomb
addikt
válasz
DeathAdder #43413 üzenetére
Nem, az a panel, amin az usb csati van, a mikrofont tartalmazza még a mellett. A többi érzékelő fent van, a főpanelre kis bizbasz szalagkábeles megoldással csatlakozik. Az akkuból meg a lábak, aminken felveszi a kraftot, a főpanelre vannak applikálva közvetlen.
Ez egyrészt jó, mert nagyrészt modulonként is tudod cserélni a telefon alkatrészeit, meg szar is, mert hajtogatni kell...Nekem mondjuk lassan az egész készüléket kell cserélni. USB csatis panel, és a fülhallgatós panel is meg, de függetlenítés végett még lehet, hogy a főpanel is megy... Gondolom én.
Plusz akksit is cserélni kell lassan, de ezt nem tudom biztosra, nem találtam alkalmazást, ami meg tudná nekem mondani az akksi elhasználódásának mértékét...
-
Szatyor95
senior tag
válasz
DeathAdder #43398 üzenetére
Na reseteltem a mérőt. KÍezdésnek egyből leesett 100-ról 92-re, de azóta is jól jelez, bár még újraindítás nem volt.
-
Szatyor95
senior tag
válasz
DeathAdder #43398 üzenetére
Rendben, délutánra én is okosabb leszek a reset után. Csak remélem, hogy kibírja majd a napot.
Ha meg nem segít, én is megkínzom magam majd a gyári ROM segítségével.
-
Szatyor95
senior tag
válasz
DeathAdder #43388 üzenetére
Kíváncsi leszek, megoldódik-e a gond. Nálam a töltés szinte biztos, hogy jó, mivel ha leveszem a töltőről és újraindítom a telefont, legfeljebb 99%-ra megy le a töltöttség. Viszont ha mondjuk lemerítem 60%-ra, majd újraindítok, nem ritka, hogy 10% alatt van. Ráadásul nekem is 2 akkuval van ez. Holnap reggel én kipróbálom azt a reset dolgot, egyikünknél csak megoldódik a dolog.
-
Szatyor95
senior tag
válasz
DeathAdder #43385 üzenetére
Biztosat én sem tudok.
De szerintem rosszul érzékeli mindkettőnknél a töltöttséget. Mondjuk ez főképp Custom ROM-ra váltásnál szokott előjönni, ahogy nézegettem. A szerviz meg nem volt rossz döntés, Ők azért csak ezzel foglalkoznak.
-
Szatyor95
senior tag
válasz
DeathAdder #43381 üzenetére
Ez nálam is előjött, szerintem a mérő van eltévedve. Majd ezt tervezem megpróbálni.
-
Kékes525
félisten
válasz
DeathAdder #43320 üzenetére
Szívesen!
-
Kékes525
félisten
válasz
DeathAdder #43313 üzenetére
-
Kékes525
félisten
válasz
DeathAdder #43311 üzenetére
Ez jó kérdés. Küldje egy e-mailt nekik és kérdezd meg és/vagy nézd meg a leírást, méreteket hogy passzolnak e. Sajnos a milliméterek is számítanak. Samsung Galaxy S II - a trónörökös, Samsung Galaxy S II Plus - plusz lóvé
Ez alapján szerintem igen. -
Kékes525
félisten
válasz
DeathAdder #43305 üzenetére
Samsung GT-i9100 Galaxy S2 pótakkufedéllel 2000mAh Li-Ion gyári EB-K1A2EBEG akkumulátor 10 770 Ft ( 8 480 + ÁFA )
-
Just_Reboot
addikt
válasz
DeathAdder #41819 üzenetére
Cserélhető de csakis gyárira szabad mert utángyártottal vannak problémák.
-
Just_Reboot
addikt
válasz
DeathAdder #41815 üzenetére
Valószínűleg micro usb csatlakozó ment tönkre. S2 nél elég gyakori hiba.
-
DeathAdder
veterán
válasz
DeathAdder #41343 üzenetére
Sikerült
-
oba
addikt
válasz
DeathAdder #41340 üzenetére
cwm kitkat compatible kell 4.4hez
cm11 xdas topikjában megtalálod a linket -
DeathAdder
veterán
válasz
DeathAdder #41340 üzenetére
Lehet rossz cwm?
Cwm oldalarol töltöttem le 5.8.1.5 -öt -
bAtt001
addikt
válasz
DeathAdder #35793 üzenetére
ha 4.1 megfelel akkor itt van egy jó [link]
-
Eclips21
őstag
válasz
DeathAdder #34180 üzenetére
Billentyu es nyelv beallitasoknal le kell szedni a magyar nyelvet alapbol nincs leoltve de a listaban ott van, letolti ha ranyomsz.
Azthiszem xD de azt se tudtam hogy tud ilyet
Cobrusz tedd bele masik teloba, vagy nezd meg recoveryben hogy latja e a gep ha kimoumtolod. Vagy serult es formazni kell nekem ilyet irt egyszer SGS
-
futor
aktív tag
válasz
DeathAdder #34070 üzenetére
pü
-
logarithm
őstag
válasz
DeathAdder #34075 üzenetére
Persze ki lehet
s3Lte romoltam én is pár napja, lazán csak recovery wipe két darabot lehet factory meg cache aztán downloadmode és odinnal mehet fel a rom és kész.
-
Weeman1
veterán
válasz
Keresd meg futor kollégát.
Neki is az van,és biztos hogy tud neked segíteni. -
logarithm
őstag
válasz
Szerintem cwm-et ki lehet hagyni, recoveryből wipe amit lehet.
Majd reboot odin módba aztán felrakod neki a legújabb 4.2.2 és kész a frankó rom.Ha kell root neki meg egyéb okos mókolások : s2 plus xda topik
-
Oldman2
nagyúr
válasz
DeathAdder #30890 üzenetére
Nem szó szerint hiányzik, hanem a Google folyamatos megszorításai miatt egyre kevesebb eddig működő funkció nem úgy működik, ahogy eddig működött.
4.3 alatt pl. nem lehet külső alkalmazás segítségével kapcsolgatni a Repülős üzemmódot. Ez csak az OS-nek engedélyezett.
-
Oldman2
nagyúr
válasz
DeathAdder #30885 üzenetére
Elfogult válasz következik...
Imádom a CM-et (támogatom is), de a 10.2 hiányosságai és az általam tapasztalt akkumerülési problémák miatt most _nem_ CM fut a telómon.
-
royalteq
csendes tag
válasz
DeathAdder #30010 üzenetére
Hali! Az Én telómon is jelentkeztek ezek a foltok , és egy kis technikai érzékkel Te is tudod orvosolni! A kamera és a külső üveg(műanyag) közé kerültek porszemek. Néhány csavar kivétele után szét lehet húzni a házat és hozzáférsz a kamera modulhoz .Javaslom ne törölgesd hanem fújd ki a koszt . Nekem tökéletes lett , a szétszerelésről pedig találsz videót a you tube-on. Sok sikert!
-
fagyalllo
őstag
válasz
Egyértelműen hardver hiba, csak kamera cserével javul.
-
havri1
félisten
válasz
-
DeathAdder
veterán
válasz
DeathAdder #29989 üzenetére
Erre valaki?
-
havri1
félisten
válasz
DeathAdder #29996 üzenetére
Nekem romcsere után jött elő, pontosabban amikor gyárira állítottam vissza. Aztán eltűnt, és most végleg ott van. Azt mondta szervizes span, kamera modul, kB 4-5k..
-
maggi1886076
addikt
válasz
DeathAdder #29989 üzenetére
festve mikor volt?
-
beast27
senior tag
válasz
DeathAdder #26907 üzenetére
Szerintem jó az alap kernel is de én a kangbang kernelt használom
-
beast27
senior tag
válasz
DeathAdder #26888 üzenetére
Nyugodtan felrakhatod a mai nightly-t
-
bAtt001
addikt
válasz
DeathAdder #26217 üzenetére
hát ha romolni akarsz akkor sima s2, az újra szerintem nagyon kevés rom lehet, xda-n nem is találtam most fórumot neki
-
logarithm
őstag
válasz
DeathAdder #26217 üzenetére
Körül nézel xda-an az sgs2plus topikban és eldöntöd, hogy van e olyan rom illetve lehetőség a mókolásra, ami téged érdekel
Egyébként az sgs2plus = minusz, teljesen más a belseje a telónak, de ezt Te döntöd el, hogy neked jó ez így stb. Ha még nem nézted meg a tesztet, akkor nézd meg.
-
Lefty
addikt
válasz
DeathAdder #26213 üzenetére
Az S2 Plus tudtommal tök ugyanaz, mint a sima S2, csak van benne NFC, szóval szerintem inkább akkor az S2 Plus ha ugyanolyan áron vennéd, mint a használt S2-t, legalább akkor újad lesz. Romolni is biztos ugyanúgy lehet.
Amúgy ezt a kérdést biztos nekem szántad?
Szerintem az itteniek közül bárki jobban ért ehhez.
-
rootkiller
őstag
válasz
DeathAdder #26213 üzenetére
Jobb egyáltalán valamiben az S2 Plus?
-
kungzi
veterán
válasz
DeathAdder #9483 üzenetére
full wipe, format data/system/cache
és utána mehet fel a cucc
(#9487) eladogeppc
milyen rom van fent most a telódon?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Olvasd el az összefoglalót!
Az OFF tilos! Baráti beszélgetésért erre.
---------------------
Előzmények I.
Előzmények II.
- Debrecen és környéke adok-veszek-beszélgetek
- PlayStation 5
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Google Chrome
- Google Pixel 7a - venni vagy nem venni?
- Nintendo Switch 2
- Milyen monitort vegyek?
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Diablo IV
- További aktív témák...
- Xiaomi Redmi Note 12s 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Beszámítás! Apple Mac mini 2020 M1 8GB 256GB SSD számítógép garanciával, hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! GIGABYTE AORUS ELITE Z790 i7 14700K 64GB DDR5 1TB SSD 7900XTX 24GB be quiet! SB802 1000W
- Telefon felvásárlás!! iPhone 15/iPhone 15 Plus/iPhone 15 Pro/iPhone 15 Pro Max
- AKCIÓ! MSI Z790 i5 14600KF 64GB DDR5 512GB SSD RTX 3070 8GB Rampage SHIVA Enermax 750W
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest