Hirdetés
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Fotók, videók mobillal
- VoLTE/VoWiFi
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- A lapkakészlet és az akku különbözteti meg a Motorola Edge 60 és Edge 60 Pro-t
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Fényképeken az újra lilába boruló Xperia 1 VII
- Korábban érkezhetnek az új hajlítható Samsungok
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
-
Mobilarena
Samsung Galaxy S2 - téma összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
törölt tag
-
D-Phrag
senior tag
válasz
bajusz15 #40002 üzenetére
Bent vagy egy mappában, nyomsz egy "Menü" gombot, az elsőre (Lista beállítások) ráböksz és kényed-kedved szerint sorba rendezed. Pot kívánok.
(#40003) sharpapa: Ez bármilyen, főleg újonnan települő appnál jelentkezik vagy csak kimondottan egy-kettőnél, amik mondjuk korábban már voltak telepítve!? Ha utóbbi áll fent, akkor valószínű a program törlés után visszamaradt odex fájl okozza. System mappában van, pontosan nem emlékszek hol, de ha kell megkeresem.
-
Sokka
aktív tag
válasz
bajusz15 #39325 üzenetére
Üdv!
Nekem is most lesz 3 éves a készülék, és szintén elég jól lepattogzott a festés. Viszont én a maradékot le is pergettem róla. Így legalább egységes, és még jól is néz ki, hogy matt. Egyébként nekem 6 db "repedés" található összesen a kereten, de már abszolúte nem zavar. (Főleg, hogy már fizetős lenne a szerviz!)
-
logarithm
őstag
válasz
bajusz15 #39098 üzenetére
A dori kernel felosztás:
-v10.x -droid 4.3.y, droid 4.4.y maliv3 only!
-v9.x - droid 4.1.y, droid 4.2.y, droid 4.3.y, droid 4.4.y maliv2 only!
-v8.x - STOCK, 4.1.y, 4.2.y, 4.3.y, 4.4.y maliv1(STOCK) maliv2 all the rest!a mali az a video driver-re utal, és attól függ a kernel felosztás milyen video driver van a romban.
stweaks-ben a BLN fül alatt kapcsold ki, vagy a romban ahol lehet, vagy mind a két helyen.
első telepítés után nyilván merülni fog, kell 2-5napig várni míg beáll a dolog.
-
logarithm
őstag
válasz
bajusz15 #39095 üzenetére
Nagy valószínűséggel a cm lesz a jó, ha mégsem menne, akkor nem támogatja az apolo kernel a pac-man romot.
szerk: apolo egyes hsz-ben benne van a pac-man rom support, szóval a cm verziót felrakod minden ok lesz.
szerk2: minden rom cm-ből dolgozik kb (ez a pac rom meg többől de ott a cm is), kivétel ahol omnit látsz az pedig ritka. -
logarithm
őstag
válasz
bajusz15 #39093 üzenetére
Nem kell nagy leírás.
nézzük a példát apolo-val. apolo kernel link mindig elolvasod az OP-ot az-az az első oldalt.
látod is egyből a lényeget, ki is emelem neked:
Branch 4.x only for Sammy ROMS 4.1.2
Branch 5.x only for AOSP 4.2.2 (CWM & TWRP)
Branch 6.x only for AOSP 4.3.x (TWRP)
Branch 7.x only for AOSP 4.4.x (TWRP)
-szerintem ez eléggé érthető!
-feltenni meg úgy tudod mint a romot, install zip from sdcard.megjegyzés, a light-ot rakd fel, az nem tartalmaz UV-t. (alulfeszelést)
-
Jumbozorz
senior tag
válasz
bajusz15 #36568 üzenetére
Szia,
Január 1-től a MIUI csak a Marketből telepített témákat fogadja el...semmi mást. Az összes fejlesztő, emiatt feltölti a Marketre az általa készített témát, amit eddig csak egy letöltő oldalra tett ki, szóval nagy esélye van, hogy az általad letöltött téma megtalálható a marketen is. Keress rá.
-
Jumbozorz
senior tag
válasz
bajusz15 #36514 üzenetére
Szia,
Nekem is ez volt a gondom az Apollo lejátszóval, hogy a mappákat nem kezelte..DE!..hogy ha bemész a lejátszón belül az albumokba, nem csak az albumokat fogja felsorolni, hanem a mappákat is.
Pl: van egy Electro1 nevezetű mappád, berakja az albumok közé, hogy Electro1 és azok a számok vannak ebben az "albumba", mint amelyeket beleraktál a mappába.: )
-
bajusz15
senior tag
válasz
bajusz15 #36514 üzenetére
Nem tudom, hogy sikerült, de a második probléma megoldódott, miután gépre dugva belementem az apollo lejátszóba, és ott rákerestem egy olyan számra, amit nem látott a power amp az egyik mappában, aztán a gépre pillantottam és ott voltak a hiányzó mappák, az összes tartalommal. Érdekes.. Viszont az eredeti zenelejátszós problémára ha tud valaki választ akkor várom.
-
vrgkrisztian
aktív tag
válasz
bajusz15 #9444 üzenetére
factory reset
(Beállítások>Mentés és visszaállítás>Gyári adatok visszaállítása>tovább már tudni fogod)
De azért óvatosan,mert minden beállítás,általad feltelepített app eltűnik,és egy majdnem gyári telefont kapsz... asszem a képek,zenék megmaradnak,de nem árt,ha előtte lemented őket gépre/felküldöd felhőbe
szvsz más ötletem nincs,de én tuti ezt tenném -
killmix
tag
válasz
bajusz15 #5355 üzenetére
Ugyan ilyen nekem is volt/van JellyBam alatt, siyahhal dualban (2.romként). Elég idegesítő volt, de aztán másik rom indít és kész.
(#5701) privatzulu
Teamviewer erre nem jó.
DE van egy pár: ×Webkey ×Control android from computer(xda) ×How to control your Android via PC(youtube) ×PAW Server, a böngészőből elérhető androidos távfelügyelet ×SnapPea ×LazyDroid Web Desktop ×Remote Web Desktop
Illetve, DE van teamviewer is, most találtam: TeamViewer QuickSupport
Más:
Szerintem elég jó kis akksiidő(siyah dualboot-2.rom) JellyBam kép1 kép2 kép3 kép3
2ó 48p kijelző- általában 50%-on
Wifi csak kb 3-tól volt bekapcsolva, de előtte is volt bekapcsolgatva
Volt egy kicsi repülő mód isKis hiba, hogy (amint az egyik képen is látszik) álló módban nem lehet látni, hogy pl. a kijelző mennyit volt bekapcsolva.
Másik kicsit idegesítőbb hiba, hogy ha lenémítom, és/vagy rezgőre teszem a telót, majd vissza, akkor az érintés hangja b@szott hangos lesz, és csak úgy lehet levenni, ha a csengetés hangerejét feltolom maxra, majd vissza.
Amúgy tetszik. -
karakpecze21
senior tag
válasz
bajusz15 #5355 üzenetére
Nekem olyan rom van a telón amiben nem lehetett a telefont USB háttértér módba kapcsolni és hiába látta a sajátgép a telót mindenre rákérdezett és egyszerűen pár db fájl-nál többet nem másolt át.
Lehet neked abszolute nem ilyen gondod van, de nekem ugyanezt csinálta mint neked.Aztán valamelyik topikban javasolták (lehet pont itt), hogy töltsem le az áruházból a "USB Switcher" nevü ingyenes progit.Ezzel egy gombnyomással átkapcsolja háttértár módba és megy minden mint az álom.
# 5326 Klarsa : Köszönöm szépen, ez hasznos, mert legalább azt tudom mit ne csináljak.Akkor már nagy baj nem lehet.Átolvastam párszor az 1hsz-t is, most már kezdek a vaksötétségből a pirkadat felé hajolni, de még bogarászom kicsit a dolgokat.
Köszönöm a segítséget!
-
hr2
őstag
-
laszlolczka
őstag
válasz
bajusz15 #4986 üzenetére
Azt hiszem All Share a neve.Ez a telón is rajta van, a pc-re pedig lekell tölteni és a kettőt szinkronizálni.És a telefonodon azt fogod látni amit engedélyezel a gépeden.Innentől kezdve tudsz fájlokat áthozni a telefonodra.Ha nincs a telón a marketről le tudod tölteni.Remélem érthetően irtam le.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Olvasd el az összefoglalót!
Az OFF tilos! Baráti beszélgetésért erre.
---------------------
Előzmények I.
Előzmények II.
- ThinkPad (NEM IdeaPad)
- Külpolitika
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- SDQHD felbontású monitor jött a JapanNext műhelyéből
- Assassin’s Creed Shadows teszt
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Vicces képek
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- További aktív témák...
- Apple IPhone 13 Pro Max 256GB,Újszerű,Dobozával,12 hónap garanciával
- Apple iPhone 14 Pro Max 128GB,Újszerű,Adatkábel,12 hónap garanciával
- Apple iPhone 16 Pro Max 256GB,Újszerű,Dobozával,24 hónap garanciával
- Samsung Galaxy Note 20 Ultra 5G 256GB,Újszerű,Adatkábel,12 hónap garanciával
- Samsung Galaxy A56 5G 256GB,Újszerű,Dobozával,12 hónap garanciával
- Bomba ár! HP ZBook Fury 15 G7 - i9-10885H I 32GB I 1TBSSD I 15,6" 4KDreamColor I Cam I W11 I Gar
- Csere-Beszámítás! Gari:2027.04.02 Playstation 5 Slim Digital edition + Ajándék Venom töltő állomás!
- Samsung Galaxy A05s 64GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- Dell USB-C dokkolók: (K20A) WD19/ WD19S/ WD19DC + 130W, 180W, 240W töltők
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 16/32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest