- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- iPhone topik
- Ár-érték bajnokot avatott a Poco?
- Így lesz tégla a porszívódból - a Roidmi csődje
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Nem nyílnak a Foldok?
- Ultrafényes Pixel karórák érkeznek
- iOS alkalmazások
-
Mobilarena
Samsung Galaxy S2 - téma összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
nexusking
aktív tag
Ha az itt található leírások egyike szerint "gyárira visszaállítom" a telefonom akkor UNrootolva is lesz?
Edit.: honnan látom hogy rootolt vagy unrootolt a telefon?
-
nexusking
aktív tag
Erre valaki tudna válaszolni?
-
nexusking
aktív tag
Az usb aljzat fölött egy helyen elkezdett lepattogzani a kijelző körüli fényes fekete bevonat (nem leejtés miatt) . Ezt az ingyenes szervízfutár cseréli garanciálisan? Vagy nem érdemes kihívnom ilyen miatt?
-
nexusking
aktív tag
Gyári 1650mAh-os akksi csomagolás nélkül miért kerül 2000-el kevesebbe mint csomagolással? (Speedshop). Előbbinél belefuthatok egy elhaszált vagy használt akkuba?
-
nexusking
aktív tag
válasz
rootkiller #33720 üzenetére
Közben megtaláltam. Biztos vagy benne hogy azt a plusz 6ezer forintot megéri a 2000mAh-os gyári akkumulátor? Ugyanis a sima gyári 4000 alatt van.
-
nexusking
aktív tag
válasz
rootkiller #33720 üzenetére
Tudnál linkelni nekem ilyen gyári 2000mah-os akkut? nem találkoztam még vele sehol.
-
nexusking
aktív tag
Valaki?
-
nexusking
aktív tag
Sziasztok!
Másfél év után eléggé szarrá ment az akksi, folyamatos használat és 2G mellettt maximum 2 órát bír ki a telefon.
Emlékszem valami olyasmire hogy ha nagyobb akksival szeretném használni, akkor a rendszermappákban át kell valamit állítani. Jól emlékszem?Illetve láttam több olyan utángyártott terméket amik ugyanakkora méretben nagyobb kapacitással bírnak mint a gyári akksi(nem szeretnék bumszli hátlapot rárakni a nagyobb méretű akksi miatt). Ezek mennyire minőségiek/tényleg tovább bírják e mint a gyári?
Előre is kösz a válaszokat!
-
nexusking
aktív tag
Resurrection Remix romhoz melyik kernel ajánlatos?
-
nexusking
aktív tag
Valaki be tudná nekem linkelni a legújabb stabil Philz kernelt? (XXLPS)
-
nexusking
aktív tag
A filmek .mkv formátumúak, amiket a legtöbb ilyen alkalmazás nem tud lejátszani.
-
nexusking
aktív tag
Olyan DLNA alkalmazásra lenne szükségem amivel az SD kártyára másolt HD filmeket le tudom játszani az LG Smart tv-men, lehetőleg akadás és várakozás nélkül.
Az AllShare Play nem játszik mert már letöröltem a Smasung Account alkalmazást a telefonról. -
nexusking
aktív tag
Van olyan program, amivel USB-kábelen keresztül át tudom vinni a telefon képét a monitorra?
-
nexusking
aktív tag
Valami xda-s leírásban láttam hogy lehet úgy törölni programokat hogy még telepítés előtt kiszedjük a zip-ből. Hát ezek szerint nem...
Az normális, ha már 3-4 perce "betölti a rendszert"? A boot-animáció utáni képernyő látható a Samsung Galaxy SII Felirat csillog a kijelzőn
-
nexusking
aktív tag
Hengerő le+bekapcs+középső gomb, bejön a download mode, hangerő fel. elindítom az odint, bemásolom a pda-hoz a I9100XWLP7_I9100OXXLPH_I9100XXLPS_HOME.tar.md5 fájlt. rádugom a gépre a telefont
ÉS SEMMI sem történik. Kies is fent volt meg külön is telepítettem most a drivereket.
-
nexusking
aktív tag
Csináltam egy elég nagy hülyeséget, belenyúltam a Neat ROM zip-jébe...
Nem értzékelte az érintést, nem indult a recovery. Ezt valahogy megoldottam.Ha recoveryből próbálom csatlakoztatni a tárhelyet a számítógéphez, nem hajlandó érzékelni a gép. Újra felraktam .zip-ből a Philz kernelt: megváltozott a recovery (CWM Touch 6.0.1.4 Philz) és még mindig nem csatlakozik a géphez.
Ha töltőre dugom a telefont kikapcsolt állapotban, elindítja a telefont recovery-módban...
Mit tegyek hogy minden újra normális legyen? Kérlek titeket hogy segítsetek
-
nexusking
aktív tag
Mivel magyarázható ez a figyelmeztetés?
Kb 30 felhasználói alkalmazás van telepítve, de ez egyáltalán nem sok. A 2GB belső memóriából pedig csak 600MB foglalt.https://www.dropbox.com/s/c6h4rcgvb6eb36d/Screenshot_2013-03-13-08-31-01.png
bocs a linkért, telorol vagyok
-
nexusking
aktív tag
Teleonrosok! (A telefonom független)
Mobilhálózat- APN-eknél ezt a 2 lehetőséget ajánlja fel: Pannon (net) és Telenor Net (net). Melyiket kéne bejelölnöm? Esetleg lehetséges hogy az egyik a mobilinternet előfizetésemet használja, ellenben a másik a kártáymon levő pénzt szívja folyamatosan?
-
nexusking
aktív tag
Neat Lite romok közül a modememnek (LS8) megfelelő verziót töltsem le, vagy a legfrissebbet? A modem verzió igazodik a romhoz, vagy az fix, és a hozzá való rom verziót kell letölteni?
-
nexusking
aktív tag
Mi lehet annak az oka, hogy Omega ROM és PowerAMP párosításnál nem működik rendesen a számok hangerőgommbal való léptetése. Sőt, teljes a káosz, mert három verzió váltakozik teljesen véletlenszerűen: Egyszeri nyomásra változik a hangerő v. egyszeri nyomásra léptet a számon v. mindkettő egyszerre.
A programmal van a baj, vagy a ROMmal?
-
nexusking
aktív tag
A *#9900# and disable Fast dormacy-t érdemes alkalmazni? Mennyire kíméli jobban az akkut mint amikor enabled-en van?
-
nexusking
aktív tag
Nem gyári rom, ezt raktam fel. Ha recoveryből el lehet valahogy távolítani, az is jó.
-
nexusking
aktív tag
Köszönöm a segítséget!
-
nexusking
aktív tag
Az efs mappát (EFS Professionallal mentve) vissza kell rakni miután felraktam az új romot? Ha igen, akkor a programmal, vagy recoveryből?
-
nexusking
aktív tag
Gyári szoftról beléptem download modeba, rámentem hogy continue, és egy ideje már ezeket írja ki:
Odin mode
product name...
custom binary download on
current binary: samsung officialDownloading... Do not turn off target!
Mit csináljak?
-
nexusking
aktív tag
Erre válasz?
-
nexusking
aktív tag
Ha ez szerinte a videó szerint rootolom a telefont, akkor nem lesz semmi fennakadás?
[link] -
nexusking
aktív tag
Ha valakinek sok ideje van és szívesen segítene ROMolásban, azt kérem hogy írjon Privátot, nem akarom telerakni a témát a hülye kérdéseimmel.
Egyenlőre annyi érdekel, hogy hogyan tudom felrakni a legfrissebb gyári szoftvert (Ugyanis OTA-n még nem érkezett), és hogyan tudom visszaállítani ha muszáj az eredeti állapotba, hogy a szervízben ne köthessenek belém? -
nexusking
aktív tag
válasz
vrgkrisztian #9486 üzenetére
Nemtudom, nekem a hangja ökre tetszik a gyárinak is. Playerpro-t használtam még, de az equalizerrel sem volt jobb mint a gyári lejátszó. Poweramp-t meg nem szeretném meg venni (nem is tudnám, mert nincs berakva bankkártya az accountomhoz)
-
nexusking
aktív tag
[link]
Válasz?Van itt egyáltalán még valaki aki a gyári rendszert használja?
-
nexusking
aktív tag
Mi annak az oka, hogy 4.0.3 gyári romnál az alap zenelejátszóban néha beakad egy-egy szám, mintha fél másodpercenként megállna meg újra elindulna? Előfordul ha magától léptet, és ha én léptetek a következő számra, akkor is.
-
nexusking
aktív tag
Magyarországra érkezett már valakinek hivatalos OTA JB frissítés?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Olvasd el az összefoglalót!
Az OFF tilos! Baráti beszélgetésért erre.
---------------------
Előzmények I.
Előzmények II.
- Eladó Vagy Csere SAMSUNG GALAXY Z FOLD 4
- iPhone 15 Pro MAX 256 Gb vadonatúj állapotban 2027.02.07-ig hazai garanciával
- IPhone 16 Pro max Pitaka és gyári Apple tok
- Land Rover Explore R 4/64GB, Megkímélt, Kártyafüggetlen, Töltővel, 1 Év Garanciával!
- IPhone 12 128GB gyári független új programozott akkuval
- Honor 400 Lite 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Beszámítás! Sony PlayStation 5 825GB SSD lemezes konzol extra kontrollerrel garanciával hibátlan
- Apple iPhone 12 Pro 128GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- Nike Airmax 720 43-as sneaker eladó
- BESZÁMÍTÁS! Asus Maximus VIII Hero i7 6700K 16GB DDR4 512GB SSD RX 5700 XT 8GB Zalman i3 NEO 700W
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest