Hirdetés
- Yettel topik
- Mobil flották
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Huawei Watch GT 6 és GT 6 Pro duplateszt
- Minden a BlackBerry telefonokról és rendszerről
- Milyen okostelefont vegyek?
- Honor 200 Pro - mobilportré
- Luna Ring 2.0 - így van értelme
- Külföldi prepaid SIM-ek itthon
-
Mobilarena
Samsung Galaxy S2 - téma összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
geza844
aktív tag
válasz
kovacss72
üzenetére
Mondjuk az igaz, hogy másképp használjuk a telót, elvégre ő nő, és a táskájában hordja, én meg a zsebemben.
Más: üzemidő!
Kb. 2 hónapja olyan szinten sz.r volt már az üzemidőm, hogy fél nap alatt kikapcsolásig merült a teló. Gyakorlatilag non-stop töltőn volt, és mikor lehúztam meló végén, mire hazaértem, félig lemerült. Eleve az akku is sz.r volt, és az USB töltő csati is zárlatos volt. (láthatóan ferde volt a csati, és állandóan töltést jelzett a teló)
Rendeltem egy új USB csatit, ezt: Genuine Repair Parts USB Charging Connector Port Flex for Samsung i9100
Meg egy nagy akkut is, ezt: Replacement 3.7V 3500mAh Battery w/ Battery Cover for Samsung i9100
Kb. egy óra volt kicserélni az USB csatit (a videóban, ami alapján csináltam, csak 5 perc, de én marha lassan haladtam, mert féltem, hogy eltörök valamit). Az akku és a hátlap patentúl passzolt, és most lazán 2 nap üzemidőm van, pedig nyúzom azért rendesen a telót. Ja és az USB csatinak van egy rev száma, amit ugye nem tudtam milyen kell, mert nem volt kedvem rendelés előtt szétszedni a telót. Aztán mikor szétszedtem, láttam, hogy nem stimmel a verzió, de gondoltam, hát mostmár csak belerakom az újat. Hát jó lett
Szóval, aki kedvet kapna javítani a telóját, csak bátran!
(azért a szétszedésnél óvatosan mert nem nagy kunszt eltörni a műanyag elemeket)
Új hozzászólás Aktív témák

Olvasd el az összefoglalót!
Az OFF tilos! Baráti beszélgetésért erre.
---------------------
Előzmények I.
Előzmények II.
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 9800X3D 32/64GB RAM RX 9070 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Thrustmaster TMX Force Feedback Kormány szett 3 hónap Garancia Beszámítás Házhozszállítás
- Keresünk Galaxy S23/S23+/S23 Ultra/S23 Fe
- Apple iMac 27" 5K 2015 Late / 16GB DDR3 / 512 GB SSD / Bill+Egér 6 hó garancia, számlával!
- Konzol felvásárlás!! Playstation 5, Playstation 5 Pro
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Szóval, aki kedvet kapna javítani a telóját, csak bátran!