-
Mobilarena
Samsung Galaxy S2 - téma összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
törölt tag
válasz
STC Speed #45797 üzenetére
Ha ez a gyári, Vehicle Dock Kit a töltőjével, akkor engem érdekel.
-
shifty!
senior tag
válasz
STC Speed #44837 üzenetére
Válaszolva a 2. és 3. kérdésre, a saját tapasztalatok azt mutatják, hogy nem sok különbség van a gyári ROM és pl. egy CM között akku-időben. Nyilván a CM12 még kiforratlan és jobban eszi, de egy jól optimalizált CM11, ha működik a deep sleep-state, akkor erős használattal 1 napot kibír - ez nálam 3-4óra kijelzőidőt, mobilnetet+WiFi-t vegyesen, zenehallgatást jelent, gyári akkuval.
A gyári ROM-tól én megzavarodtam, nekem nagyon túl volt gyömöszölve samsung-féle eyecandy-vel, amikor hozzám került a készülék, 1-2 nap után nyomtam rá a főzött ROM-okat.
Ezek közül eddig a legjobb - ez mindíg szubjektív persze - ami most is fent van, a Linaro-O3-SaberMod CM11. Pörgős, nem eszik borzasztó sokat, képes ART alatt futni, hibák nélkül, ezt merem ajánlani.
Bár én nem bírok ki általában 1 hétnél többet ugyanazzal a ROM-mal, ha jön friss release, megy is fel - most kivétel van, mert várom az 5.1-et -
törölt tag
válasz
STC Speed #44837 üzenetére
Ha gyári, vagy gyári alapú romod van, akkor az max. 4.1.2 lehet. Egyébként nem nevezném hibának. A Mali400MP4 elavult, akárcsak a teló többi része. 28nm -en, a maximális 500MHz -en hajtva sem egy gamer GPU, főleg az újabb játékoknál. De az S2 -ben egy 45nm -es lapka van. Gyárilag 266MHz -en pörög és ezen a csíkszélességen nem ajánlatos feljebb tolni, hacsak nem ragasztasz rá hatalmas hűtőbordát. Jó teló az S2, de a modern játékok hardverigényei meghaladják a képességeit. A hardver fizikai korlátait semmilyen szoftverrel sem lehet átlépni.
-
törölt tag
válasz
STC Speed #42382 üzenetére
Szia!
A fülhallgatóval nem fognak szervizben bármit is csinálni (ha már nincs gari) megmondják, hogy vegyél egy másikat (egyébként ha gari van rá, akkor lehet, hogy kicserélik), ami valahol 6-15k közt van, attól függően hol veszed. De ebben az esetben már jobban megéri egy "normális" fülhallgató. (pl; sennheiser, vagy egyéb más favorit)
Otthon nem fogod megcsinálni, én is azt hittem, hogy megtudom a sajátomat, viszont olyan vékony a vezeték, hogy minimum egy állítható hőmérsékletű forrasztó állomás (vagy hasonló) kellene különben a vezeték hamarabb égne el, mint ahogy odaforrasztanád, ráadásul nagyon kicsi és vékony, ami miatt nem mindennel lehet forrasztani. Ezen kívül ha beázott, akkor meg kellene egy olyan kicsi hangszóró is, mint ami most benne van, és mivel az a műanyag kicsi tok, az köré van "öntve", ezért nem hiszem, hogy széttudnád szedni úgy, hogy utána értelmesen össze is lehessen rakni.
TIPP: ha garis fülhallgatót veszel, akkor nagyobb helyen vedd. Én media marktba vettem és ott 2x kicserélték csonk nélkül a használat miatt megtört vezetékes sennheiser fülest (3-jára meg már visszakértem a pénzt, ~3 év alatt 3 füles).
-
-
-
Burt1793
veterán
válasz
STC Speed #34364 üzenetére
Attól függ, hogy mit szeretnél, mert odinnal (kies-szel) csak gyári romot tudsz felrakni (ha jól tudom..., de gondolom van aki megcsinálja md5-ös csomagokba is a romját vagy nem
).
Na tehát, ha egy jó neatromot szeretnél felrakni, akkor az itteni leírások alapján egy teljes wipe után mehet fel a rom.
Ha mondjuk egy jó kis gyári LSS JB-t szeretnél feltenni fullos újrapartícionálás (formázás és belső tárhely újrafelosztása), akkor se kell unroot, csak sima download mód és az odin. Meg persze egy 3+1-es rom, amit itt a fórumon (használva a keresőt) bőven találsz.
Sok sikert, nem nehéz.Nálam az aláírásomban lévő rom normál használattal akár ezt is tudja.
[link]
És ebben van 4-5 óra zenehallgatás fülhallgatóval!
Igaz, hogy 3 nap alatt mindössze 3 órán át volt bekapcsolva a wifi, de végig 3G-n volt, persze a mobiladat csak akkor ment, amikor használtam.
Facebook+fb messsenger végig futott (sajnos), plusz emailszinkron, viber...
-
BigT
senior tag
válasz
STC Speed #30708 üzenetére
A kies-t amúgy sem javasolná itt szinte senki neked. Egyébként nem nagy dolog, nehezebbnek tűnik első olvasatra. Csinálnod kell egy full adatmentést (ha van rajta bármi, amit sajnálnál, ha elveszne), csinálsz egy gyári állapot visszaállítását, odin megnyit, 3+1 fájlos letölt, start és boldogság. Persze ez így kicsit le lett egyszerűsítve
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Olvasd el az összefoglalót!
Az OFF tilos! Baráti beszélgetésért erre.
---------------------
Előzmények I.
Előzmények II.
- Nothing Phone 1 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Xiaomi Redmi Note 14 Pro 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Honor 400 Lite 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- IPhone 16 Pro max 256GB gyári független 2026.02.18. Apple jótállás
- Xiaomi Redmi Note 13 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- AKCIÓ! ASUS B650M R5 7600X 64GB DDR5 1TB SSD RTX 3080Ti 12GB Be Quiet! Pure Base 500FX ASUS 1000W
- Telefon felvásárlás!! iPhone 16/iPhone 16 Plus/iPhone 16 Pro/iPhone 16 Pro Max
- Honor 400 lite 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPad Air 4 64GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- Telefon felvásárlás! Samsung Galaxy A15, Samsung Galaxy A25, Samsung Galaxy A35, Samsung Galaxy A55
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged