- iPhone topik
- Friss koncepciót hoz a Nothing Phone (3)
- Xiaomi 15 Ultra - kamera, telefon
- Azonnali mobilos kérdések órája
- Telekom mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Fotók, videók mobillal
- Apple iPhone 16 - ígéretek földje
- One mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
-
Mobilarena
Samsung Galaxy S2 - téma összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
Kékes525
félisten
válasz
hariboh #42399 üzenetére
A fórumtagok által hosszabb ideig használt ROM-ok mindegyike jó akksi idővel rendelkezik, azonban az aksi idő nagyon függ az adott ROM beállításától, a programkörnyezettől, a használat módjától, az akksi teljesítményétől és állapotától.
Battery Saving TIPS Collection™
-
bAtt001
addikt
válasz
hariboh #33806 üzenetére
az nagyon kevés üzemidő. először is [link] ezt tedd fel és amit nem használsz sűrűn fagyaszd be. a kernel beállításokat nem használtam csak a gombok fényerejét vettem lejjebb, amivel üzemidőt spórolok nagyon az a mobilnet. ha nem kell lekapcsolom az egészet, nekem annyira nem fontos hogy mindig neten lógjak. ha kell valami üzenet/facebook/maps akkor bekapcsolom. így 2-3 órás kijelző idő és másfél napokat megy általában
-
logarithm
őstag
válasz
hariboh #30251 üzenetére
Rendben van a rom nyugodtan használhatod
Ez a google edition, ami kicsit frissebb, de a chameleon 3.0.3 az alapja I9100XWLSS-JZO54K-Google Edition_signed_by_Sesme.zip szerintem ezt rakd fel.Illetve még amiről tudok így hirtelen az a AllianceROM i9100 JB V9.0
-
wdx
őstag
válasz
hariboh #26866 üzenetére
Ja nem...nem találom a megoldást a képernyőzár bugra.
Szerintem az a baj, hogy titanium backupoztunk...
Esetleg próbáld meg újra install zipezni a v3.6.28-as update-et.
Wipe cache, wipe dalvik kíséretében vagy anélkül.
Illetve próbáld meg a gs2 kernel wipe scriptet, majd tedd fel újra az Apolo kernelt, vagy amit hozzá csináltak PhilZ-t. -
logarithm
őstag
válasz
hariboh #26866 üzenetére
Ha letörlöd a supersu-t, akkor elmélet a gyári macsek root kezelő veszi át a melót, azt nem próbáltad?
"zárod le power gombbal, akkor nem ébred-e fel szinte azonnal megint?"
Tapasztaltam, nem miui-n vagyok, neatromlite-on apolo kernel-el cseréltem azóta nem csinálja.
Valahol máshol lesz a bug nem tudom még mi okozza. -
wdx
őstag
válasz
hariboh #26849 üzenetére
Ezt tedd fel TWRP-ben, utána kilépéskor kérdezni fogja, hogy akarsz-e permission bla-bla. Igen, akarsz.
Újraindul a rendszer, aztán vagy a biztonsági központ mappában, vagy csak kint lesz simán az Engedélyek app, elindítod, ROOT, engedélyek ellenőrzése be.
Én mindig utána automatikus engedélyre rakom, hogy ne kérdezgessen semmi.Ez a root a miui v3.6.28-hoz való.
-
-
Szelley
senior tag
válasz
hariboh #7374 üzenetére
Ne nézz kezdőnek
Full wipe-al kezdtem, majd mikor belaggoltak az alkalmazások data+cache törléssel kezdtem, majd miután az sem használt jött az újratelepítés. Sajnos utána pedig a végleges törlés, mert ez sem használt!
Ennek ellenére úgy látom itt sok mindenki közül én vagyok az egyetlen akinek ilyen gondjai vannak, valszeg nálam van a hiba, ezért akinek nem fontos az üzemidő, annak ajánlom meleg szívvel!Utoljára wanam 12.3-al volt ilyen gyönyörűen kék az egész telefonom!
(#7390) kasee: Nekem nincsenek fagyások! Csak olyan döcögős minden mint egy régi vassal felvértezett 2.2/2.3
(#7399) aerodavid2: Ez már párszor ki lett tárgyalva hogy más a kiosztása a nokia füleseknek!Régen még forrasztgatással meg is oldotta egy fórumozó, rövid leírást is mellékelt hozzá!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Olvasd el az összefoglalót!
Az OFF tilos! Baráti beszélgetésért erre.
---------------------
Előzmények I.
Előzmények II.
- Kerékpárosok, bringások ide!
- iPhone topik
- Azonnali fáradt gőzös kérdések órája
- Friss koncepciót hoz a Nothing Phone (3)
- Nyaralás topik
- PROHARDVER! feedback: bugok, problémák, ötletek
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- BestBuy ruhás topik
- Xiaomi 15 Ultra - kamera, telefon
- Azonnali mobilos kérdések órája
- További aktív témák...
- Apple iPhone 12 Pro 128GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- IPhone 16 Pro max 256GB gyári független 2028.01.04. Apple jótállás iSTYLE vásárlás!
- Xiaomi Redmi Note 14 Pro 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Xiaomi 14 12/512 ÚJ! 36 HÓ HAZAI GARANCIA!
- Xiaomi Redmi Note 13 Pro 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest