-
Mobilarena
Samsung Galaxy S2 - téma összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
Gloob
addikt
Ha sokáig van egy statikus dolog a kijelzőn egyhelyen, akkor előfordul ilyen. Főleg a statusbar szokott beégni, mivel az mindig ott van, és az állandó. Gondolom valami GSM boltban lett véve, és nem gyári garanciával. Így esélyed sincs a kijelzőcserére, mivel ők nem fogják annak az árát lenyelni. A pénzt meg nagyon nem szeretik visszadni, de megpróbálhatod, veszíteni való nincs rajt. Max marad így.
-
snecizero
senior tag
Berakod a telefonba a sim kártyát és azt elvileg látnia kell a telefonnak. Menj a telefonba a Névjegyek/Megjeleníthető névjegyek/SIM Másold át a memóriába a névjegyeket és külön file is eltudod menteni. Akár ki is tudod menteni a számítógépedre is. Rootolni nem szükséges szerintem ,mert a gyári rom szépen muzsikál.
Okiman:
A Note 2 jó döntés volt. Ha valaki mást mond ne figyelj rá mert hazudik.Vagy az irigység mondatja vele.
-
stefi68
addikt
Arra több féle mód is van...
Ha az alkalmazások közt van olyan, hogy SuperSU, vagy SuperUser, de lehet, hogy el van rejtve.
Ha pl. egy TotalCommander-el tudsz tallózgatni a System partíció mélyebb bugyraiban...
Vagy van számtalan Root Checker nevű app a Play-en...Egyébként aki root-olta az simán unroot-olni is tudja, ha a vevő azt akarja hallani, hogy "ez a telefon ám nem volt semmilyen módon buherálva"
-
kerlac
őstag
Hát épp az a baj, hogy egyszercsak azt kezdte csinálni a telóm, hogy az aksi kb 1-2 óra alatt 100%-ról lemerül, a telfon forró mint a főzőlap.... Reseteltem az egészet, mindent lezúztam, alig van rajat pár progi, de ha be van lőve a net, akkor csinálja. Net kapcsoalt nélkül nem....
-
Kékes525
félisten
Azért próbáld a GSam Battery Monitor-t először, ha nem megy akkor kell a root. A szükséges információkat az összefoglalóban megtalálod. Csinálj egy teljes mentést előtte.
Info a PhilZ-ről:
[25.07.2013][PhilZ-cwm6][i9100/P] v5.10.0 Safe Stock Kernel+CWM6+Root+exFAT+ext4-LSY
Részedről a hangsúly a safe stock-on van. (biztonságos).
-
Kékes525
félisten
Például ez: GSam Battery Monitor
Most látom hogy Motion_Blur is ezt ajánlotta.
De lehet hogy nem ez a baj. Frissítettél most 4.0.3 vagy 4.0.4 ről 4.1.2 -re?
Mert akkor ez lehet a baj, ahhoz pedig full wipe kell és ahhoz pedig root jog, amit ideglenesen pl a megfelelő PhilZ feldobásával megtudod tenni. Majd ez alól felteszed a gyárit és minden OK. Garancia marad. -
BigT
senior tag
Mert azt várja, megnyomod e mégegyszer, hogy élő tudjon ugrani a Hangvezérlős cucc. Vannak romok, ahol ez tiltva van, de mod ot is találsz sztem, ami kifingatja a 2mp es várakozást.
Sokee: valami app beragadt és folyamatosan pörgette a procit. Dobj fel egy Better battery stat-ot, azzal meg tudod nézni (ha lesz még ilyen), hogy mi akadt be
-
-
DeathAdder
veterán
Hali.
Úgy áll, hogy megint SGS2-t veszek, viszont most a szolgáltatómnál ki tudnám venni a SGS2 Plus-t olyan áron amennyitől használtan indulnak aprón a sima SGS2-ők.
Szerintetek mi legyen? Használt SGS2, vagy új SGS2 Plus?Mennyire lehet romolni, rootolni a Plus-t? Mert nekem az egy nagyon fontos kitétel lenne
-
D-Phrag
senior tag
Hát azérz ovatosan! Ha 2.3.X van most akkor elötte 3+1 fájlos ICS javasolt a repartíció miatt, mivel a GB még más fájlrendszeren megy. Root az Imei szám mentése (EFS mappa) miatt kellene. Most vagy azért lesz gond, mert nem indul a teló vagy elmászott imei miatt. Jah és 1.85-ös odint használj, ne v3-ast!
-
wdx
őstag
-
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Olvasd el az összefoglalót!
Az OFF tilos! Baráti beszélgetésért erre.
---------------------
Előzmények I.
Előzmények II.
- Samsung Galaxy S25 Ultra (Új, Független, 256 GB, 12 GB RAM, titánium fehér-ezüst)
- Xiaomi Redmi A1 32 GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- iPhone 14 Pro Max 128GB Független Újszerű/1-3 hónap gar./Akku 84%/p4337
- iPhone 14 Pro Max 128GB Függetelen/1-3 hónap gar./Akku 86%/p4336
- új Pitaka Fusion Weaving MagEZ 4 MagSafe 600D iPhone 15 Pro és Pro Max aramid hátlap tok - overture
- 125 - Lenovo Legion Pro 5 (16ARX8) - AMD Ryzen 9 7945HX, RTX 4070 (ELKELT)
- Honor 200 , 8/256GB , Kártyafüggetlen
- BESZÁMÍTÁS! Intel Core i7 8700K 6 mag 12 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- Csere-Beszámítás! Asus Rog Strix GTX 1080Ti 11GB GDDR5X Videokártya!
- Csere-Beszámítás! RTX Gamer Számítógép PC Játékra! I5 12400F / RTX 3070 / 32GB DDR4 / 1TB SSD
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest