- Xiaomi 15 Ultra - kamera, telefon
- Azonnali mobilos kérdések órája
- Telekom mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Fotók, videók mobillal
- Apple iPhone 16 - ígéretek földje
- iPhone topik
- One mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Yettel topik
-
Mobilarena
Samsung Galaxy S2 - téma összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
wdx
őstag
válasz
imi0424 #31397 üzenetére
nem kell kémkedniük...úgyis megmondom: ac/dc-t nyomom. :-)
kicsivel másabb kategória...bár itt is vinnyog az énekes...burt: tudom, h neked szar a miui, de nekem az volt a legjobb. mindenkinek más. neked a foci, nekem a kosárlabda... ennyi. :-)
különben is, még egy ilyen beszólás és két sör helyett egy tálcával kell megjelenned! :-) -
Hobbbyt
őstag
válasz
imi0424 #30987 üzenetére
hmm.. pedig azt hittem jól leírtam.
Sőt, biztos is vagyok benne.
Szóval..
Nem tudok új romot tenni rá, mert nem tudok miről. Belső memóriában pont nincs rom. Bővíteni meg nem lehet. Van egy külső vinyóm, azt valami miatt nem látja a recovery. Csak a recovery menüben tudok bóklászni. S2-nél ilyenkor nyitnám az odint és kész. De itt nem találtam ilyet :/ -
Hobbbyt
őstag
válasz
imi0424 #30979 üzenetére
Igen ám, de Hogyan..
Szóval Csak Recoveryben "megy" a cucc. Hogy teszek/veszek róla/rá bármiféle adatot? Értem én ,hogy nyomok romból egy backup-ot.. de az is csak a belsőre tudom menteni, amit nem tudok kiszedni sehogy.. és igazából azt se tudom, hogy hogy tudok rá most új romot rakni. Mi az a sideload? -
törölt tag
válasz
imi0424 #30448 üzenetére
Te csak ne qamu-zz.. arról volt szó,hogy segítesz cm-et írni..
gti16v (30430) : Ahogy a képet nézem,a soros port hibát szerintem jogosan mondják a kollégák, annyit azért hozzá tennék, hogy én mondjuk a romokat nem a user mappából tenném fel.Nekem külön mappák vannak a telók romjaihoz(több van..) és minden progi rendszergazdaként van futtatva..(akár win, akár ubi alól nézem..)
5letként még annyi, hogy nézd meg,hátha "csak" rendszergizdaként kéne futtatni az odin-t (1.85 szvsz).
-
logarithm
őstag
válasz
imi0424 #30342 üzenetére
Fel se raktam kangbang-et
Dori most nagyon tolja a fejlesztést! (kapott 40K-t dollárba támogatásnak összesen, az nem kevésbe is újított egy gépet [link] ) Frissebb a kernel verzió is, a hivatalos google kernel a forrás stb. ezért kangbanget inkább skippeltem, de annyi lesz az elérhető ram mint a stock cm kernelen mert a kangbang-nek az a alapja.
-
rootkiller
őstag
válasz
imi0424 #30199 üzenetére
Van egy bizonyos makrótávolság aminél közelebb nem megy neki a dolog, és rosszul írtad mert fókuszál, nem zoomol. 5cm meg elég közel van, anyám 18-55-ös lencséjének 25cm a makrótávolsága, vagyis ennél közelebbi dologról képtelenség éles képet csinálni róla. A telefon miért tudná?
-
Shyciii
veterán
válasz
imi0424 #30230 üzenetére
wdx
Pontosan. Ráadásul nem sok különbség van a 4.3 és 4.2.2 között, hogy most feltétlenül azonnal ugrani kellett volna úgy, hogy a 4.2.2-est leállítják. Faxom.
imi0424
Ne idegesíts
bAtt001
Még mindig könyebb S2-re fejleszteni, mint S Advance-re, ahol szó szoros értelemben semmi nincs közzétéve hála a brutálisan xar Novathor procinak.
-
-
Pszihonaranc
senior tag
válasz
imi0424 #29045 üzenetére
Szerintem most kapaszkodj meg... legutóbbi eresztés
genyó mintha tőzsdéznék
Nálam lehet befektetni, sosem tudod mikor robbantasz bankot. -
wdx
őstag
válasz
imi0424 #28584 üzenetére
így is fogalmazhatunk... Nem volt gyerekszobám talán.
meg aztán még stabil cm romot nem láttam egy telefonon se, pedig volt már pár a kezemben...mindegyiknek volt valami nyűgje. És általában a stable feliratok a legviccesebbek
kövezzetek nyugodtan, akkor is ez a véleményema legmeglepőbb viszont az, hogy a samsung ki tudott adni egy tényleg aránylag stabil romot. a kernel ugyan kicsit hibás, amit a többiek kijavítottak hála az égnek. de a gyárival lesznek érdekes dolgok...
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Olvasd el az összefoglalót!
Az OFF tilos! Baráti beszélgetésért erre.
---------------------
Előzmények I.
Előzmények II.
- Veszünk: PS5 Fat/Slim/Digital/Pro konzolt, játékokat, Portalt stb. Kérj ajánlatot!
- Honor Magic7 Lite 8/512GB, Kártyafüggetlen
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 9 5900X 16/32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X3D 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte B550M R7 5700X 32GB DDR4 512GB SSD RX 7700 XT 12GB DeepCool CC560 Seasonic 650W
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest