Hirdetés
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Mi nincs, grafén akku van: itt a Xiaomi 11T és 11T Pro
- Sony Xperia 1 V - kizárólag igényeseknek
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Xiaomi 11 Lite 5G NE (lisa)
- Apple iPhone 16 - ígéretek földje
- Google Pixel 9 Pro XL - hét szűk esztendő
- Samsung Galaxy S21 és S21+ - húszra akartak lapot húzni
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
-
Mobilarena
Samsung Galaxy S2 - téma összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
Lefty
addikt
válasz
beast27 #26199 üzenetére
Lehet hülye kérdés, de muszáj nekem root-olni? Az nem elég, hogy fogom ezt a spanyol romot, leszedem és odinnal felteszem? Mert már ott elakadtam, hogy milyen CF-root kell, meg utána rootkor kell valami kernelt SD kártyára tenni, úgy, hogy nem használok SD kártyát, és egyebek.
-
Lefty
addikt
Sziasztok!
Meg tudnátok mondani, hogy mi a legjobb, legstabilabb legfrissebb androidos rom stock kernelre? Független S2-m van. Meguntam a független frissítésére való várakozást. Illetve mit olvassak el hozzá, hogy egy halandó ne rontson el semmit telepítéskor? Köszi!!!
-
dtakacs89
csendes tag
Üdv.
T-mobilos kártyafüggetlenítésére van valahol valami szépen levezetett írás?(Bocs ha buta kérdés.)
-
oba
addikt
ez a supernexus nem rossz
-
oba
addikt
válasz
GrooveHero #26186 üzenetére
cicus?
beast27:
pl azt amilyen a slimbean... hogy az egész rom még 100 mega sincs, telepítés után a programok még egy oldalt sem foglalnak el az appdrawerben... stb. és akkor még a felesleges szolgáltatásokról nem is beszéltem
persze lehet utólag is pucolni egy romot, csak gondoltam hátha van olyan elvetemült rom főző mester aki csinált ilyen extrém módon a végtelenségig lecsupaszított romot
csak jobban ért hozzá mint én, hogy utólag mókoljak a rendszerrel
-
GrooveHero
addikt
válasz
miuifan #26182 üzenetére
Én is S1-ről váltottam S2-re. A kijelző nagyon faja, támogatás elvileg 4.2-ig lesz hivatalosan, de tuti biztos lesznek custom romok 4.3, de 5.0-ból is. Romok és kernelek vannak szép számmal és még cicus is van. Én nem használom, de van itt egy-két kolléga akik már próbálták, ők többet tudnak mondani kisszisza ügyben.
Gyári JB van már, csak még a függetlenre és a Trémobilosra várjuk, a pannon és voda már kijött. Nagyon jók egyébként a Baltic Nordic JB-k is. Van bennük XEH és magyar nyelv is.
Kb ennyi. -
Arween
senior tag
sziasztok!
Tatabánya környékén tud valaki segíteni egy S2 újratelepítésében? -
miuifan
csendes tag
Sziasztok! Galaxy S1-ről szeretnél váltani s2-re és 1-2 dolgot kérdeznék hátha tudtok segíteni
szóval a kijelző mennyivel rosszabb mint az S1-é? mert ugye a felbontás ugyan az maradt csak itt 4.3-as kijelző van és félek hogy nagy lesz a minőség romlás :-/ Gyári támogatás kb meddig lesz? megállnak a 4.1-nél vagy lesz 4.2/4.3 akár 5.0? Romok és kernelek mennyire vannak? foglalkoznak a telefonal?Ja és van-e rá hivatalos Miui támogatás? mert ugye a nevemből is lehet látni én pont ezért venném meg ezt a telefont
mert kinézetre gyönyörű és Miui-val álom szép lenne
csak sajnos az S1-en már kevés neki a ram :-/ köszönöm szépen
Ja és még valamiHa valakinek lenne S2- 50k alatt és akár beszámítana (de anélkül is vennék)15-20k-ért sima Galaxy s1-et az feltétlen írjon rám
! köszönöm szépen ha válaszoltok!
-
oba
addikt
slimbeanen kívül van még hasonlóan "fapados" rom? a lehető leginkább legyen lecsupaszítva, az alapvető működéshez szükséges appokon/processeken kívül semmi más ne legyen benne
az sem baj ha nem annyira up-to-date -
Eclips21
őstag
Megjelent a tmobilos 4.1 tuttommal haver ma frissitette es azt mondta uj lett
-
andoneboy
tag
válasz
Plazmacucci #26171 üzenetére
Vazze, barátnőm meg nem adna ki pénzt olyan telefonért, ami így néz ki. Én megvenném, de ő..
Ha megcsinálják, akkor ő is rábólint. -
havri1
félisten
válasz
nggabi #26172 üzenetére
Meg tudtad nézni? Mert szar volt a link, de akkor jóvan
Malac nem eladó, hizlalom!
Sötétben? Na mindjárt nézek, de határozottan jobbak ennek a képei, ez már bebizonyosodott nálam. Ami a legjobb, hogy az autofocus jobban, vagyis jól működik, S2 nél folyamatosan focusált össze vissza, a videók 70%ban homályosra sikerült stb -
-
havri1
félisten
elba, pill
-
havri1
félisten
Végül 47e egyeztünk meg, és odaadom minden kiegészítőt is (elég sokmindenem van hozzá).
S3? Szerintem klasszisokkal jobb. A kamera mindenféleképpen. Egy álom
Nekem a telefon mérete (S3) kicsit nagy, de kárpótol a kijelző méret..
Továbbá nagyon tetszik a kijelző szélén a lekerekítés, tehát lefelé "görbül" vagy hogymondjam'.
S2-nél a króm keret volt a széle, itt mindtha nem is lenne széle a kijelzőnek. Nagyon kézbesimulós.
Ami előny még az akksi idő, sztem +50% az S2-höz képest. (Na jó, annyi talán nem, de sokkal tovább bírja)
A másik ami nagyot dob nálam : a kijelző minősége. Hófehér a fehér, fekete a fekete. Még legkisebb fényerő mellett is.
S2-nél (akármelyiket is néztem, több van a környezetemben) nincs 2 egyforma! Vagy zöld min fényerőnél, vagy foltos, vagy ..vagy..vagy..itt semmi.Nekem így 33e ftomban van az S3, ennyit nekem megért. Főleg, hogy havertól van Samsungos a srác, van háttér vastagon. És ha más nem is, de ezt még talán el fogom tudni adni 1 év múlva (még akkor gyári garisan), és le tudom cserélni akár S4-re is, de ha S2-t megtartom..az már 1 év múlva..pf
-
kungzi
veterán
most néztem meg ezt a galaxy s4 minit, és nekem nagyon bejön
-
Sokka
aktív tag
válasz
andoneboy #26154 üzenetére
Ha mégsem menne, még egy alternatívaként van lehetőség házilag is. Csak kérdés, hogy mennyire alkuképes az eladó, meg persze, hogy mennyiért lehet cseréltetni . Pl. [Kék Breki]-nél.
(#26156) nggabi Elnézést kérek, valószínű ezt nem jegyeztem meg. Pedig az összes hsz-t elolvastam eddig. Ettől független biztos lehet találni valakit aki vállal ilyen műveletet.
-
-
andoneboy
tag
Nem az enyém a telefon. Vásárlás előtt állok. Az eladó küldte a képet. Az enyémnek nincs baja, barátnőmnek vennék S2-t.
Írtam az eladónak, hogy vigye be szervízbe és cseréltesse ki a kijelzőt. Ha kicserélik, akkor megveszem.
Régóta olvasom a fórumot, lassan 2 éve, és sokan írták már korábban, hogy mondod, hogy be van égve, és szó nélkül cserélik, mert ez egy "ismert hiba" S2-nél. -
mAtThEw0319
senior tag
Feltettem a ROMs4 v.1.4 -t és ha a Home gombot megnyomom akkor újraindul... 1.3-nál meg az utóbbi időben azt csinálta, hogy ha megnyomtam a Home gombot (hosszan) akkor lefagyott egy 3-4 mp-re és ment tovább de nem jött be a feladatkezelő... megy fel a Neatrom azt cső.. csak azért bánom mert ROMs4-n a wifi egyszer sem szakadt meg.. eddig evvel volt a legjobb a wifi... Neat-el, Omegával, gyárival szakadozik... :/ miközben a laptopomon (amiről most írok) nem szakadozik.... nem értem én ezt...
-
istvan170
aktív tag
Üdv mindenkinek! Hogyan lehet beállítani az SGS2-n JB alatti böngészőben, hogy ha elindítok egy videót, akkor automatikusan teljes képernyőben menjen? Motorola Defy CM7.2-vel tudta alapból. A Samsungon nekem kell méretezni az ablakot, sokszor a manuális teljes képernyőbe váltás sem működik. Ötlet? Player vagy mi kellene hozzá?
-
andoneboy
tag
Sziasztok!
Ezt a sérült részt kicserélnék a szervízbe, ha a kijelző beéégésére panaszkodnék? Ha jól tudom, egybe cserélik a kijelzőt az előlappal.
Nagyba:
https://dl.dropboxusercontent.com/u/99772808/P6211723.JPG -
tsabo_84
csendes tag
-
logarithm
őstag
-
muratomi1
senior tag
A gyari jb romhoz jo a philz kernel? Most mar nem varok inkabb felteszem hadd legyen jo kedvem
viszont ahogy ismerem magam 1 het alatt kint lesz a fuggetlenekre is itthon..
-
D-Phrag
senior tag
válasz
tsabo_84 #26134 üzenetére
Hát igen. Én is erre gondoltam, hogy egy kusztom rommal talán ami nem vájpigényes, talán meg lehet menteni a dolgot.. Bár én alapból nem vagyok nítrom párti, de talán most mégis egy jó döntés lehet a Nítrom Lájt v4.7 (mivel ez is XWLSS alapon van), amihez nem kötelező full wipe.
-
tsabo_84
csendes tag
válasz
D-Phrag #26133 üzenetére
Az a baj, hogy visszarakni minden progit, minden beállítást nem 10 perc lesz, ha esetleg nem jönne be a data-restore
Az kb egy jó délután...nem beszélve az adatvesztésekről. De ez egyébként hogy van, hogy 4-5 havonta random módon elszáll a rom?
Több mint másfél éve van meg a telóm, ez kb. már a hatodik eset, ráadásul úgy, hogy mindig gyári rom volt a telón. És egyszer sem úsztam meg adatvesztés nélkül. Ez abszurd! Valami nem full wipeos custom romot tudtok esetleg ajánlani? Ha jól értem az alatt le tudnám menteni a beállításaimat programjaimat? Vagy rosszul gondolom?
-
D-Phrag
senior tag
válasz
tsabo_84 #26132 üzenetére
Szóval most bootloop alatt CWM-ben csináltál egy teljes backupot, amiből majd Odinos újrahúzás után csak a data-t raknád vissza?! (Advanced restore) Hmm. Ha már wipe cache/dalvik + Fix Permissions sem segít és nincs más kiút, akkor szerintem vállald be nyugodtan, max. lesz egy újabb 5-10 perces munkád vele.
-
-
andoneboy
tag
Sziasztok!
Ezzel a garanciával ugye nincs semmi gond? Az IMEI-t én mostam el rajta szándékosan.
Nagyba: https://dl.dropboxusercontent.com/u/99772808/gar.jpg
-
D-Phrag
senior tag
(#26126) tsabo_84: Hát mivel nem CWM-ből felhúzható ROM-ot használtál, csak az Odinos újratelepítés segítene, de akkor megy a levesbe az összes mostani programod és beállításod. Talán egy custom rom felrakása még megmentheti a dolgot. Csak kérdés, hogy melyiket kellene feltenni ami nem full wipe-al indít.
-
Oldman2
nagyúr
válasz
Plazmacucci #26121 üzenetére
-
logarithm
őstag
válasz
Plazmacucci #26121 üzenetére
-
s2-re nincs olyan rom ami gyári jb mint a nexusokon? keretén samsung appok és tw nélkül?
-
tsabo_84
csendes tag
Sziasztok!
Ma reggel kb 10 perc használat után letettem a telót az ágyra, 2 perc után kézbevettem és se kép se hang, egyik gombra sem reagált. Újraindítottam a bekapcs gombbal, de az i9100 feliratig jut a boot, tovább nem...
A legelső nordic JB van fenn hónapok óta, semmi gebasz nem volt vele eddig. Megúszhatom újratelepítés nélkül? Vagy itt már veszett fejsze?...természetesen a legutolsó mentésem ezeréves, ezért nincs kedvem egy délelőttöt eltölteni minden prog, beállítás visszavarázsolásával.... recoveryből tudok még valami csodát tenni? Köszönöm -
muratomi1
senior tag
Az egyik ismerosom kapott egy sony xperia p-t. Elso nap kirootolta, felrakott egy kernelt meg az xperia z romjat, levitte a processzort 200 mhz-re es igy is tokeletesen hasznalhato. Szerintetek normalis?
meddig fog igy elni a telefon?..
-
kenwood
veterán
XEH 4.1 mikorra varhato ?
at tudnam irni a regiokodot,de nem vok hajlando.
annyira szeretem a telom,h konzervativ vok eteren.
pedig mar a 300as celeronom is 450en mentaz mitol van,h elkezdte duplazni az mp3akat a telom ?
tobb file is 5X jelenik meg a zenelejatszo lejatszasi listajan,es ha gepre dugom,akkor az win explorer keresojeben is,de a duplikaciokat nem engedi torolni,mert nem leteznek a fileok. -
gunga
csendes tag
Köszönöm!
Ezzel nagyjából én is tisztában vagyok, de szerettem volna a gyári software-nél maradni. Tudsz javasolni olyan helyet, ahol egy helyen, lépésről lépésre le van írva minden (olyan stupid user-eknek mint én) és esetleg aktuális letöltési linkek is vannak?"Gunga: tudod, max negyed-fél óra egy JB-t feltenni. Megszűnne minden baja a telefonnak"
-
Burt1793
veterán
Nekem a regular apolo sio schleuderrel és zzmoove governorral még a kedvenc billiárdos játékom közben se engedte melegedni a telefont.
Bár így néha megakadt a golyó úton a lyuk felé
Ott egy apolo configuratorral tudsz trükközni, 10-10 schleuder és governor van legalább, bármelyiket kipróbálhatod, biztos lesz, ami nem melegszik annyira.
Fent van neki a cpuspy!
Nekem ráadásul mindig hideg a kezem, így a 30 fok is meleg, de lemértem, hogy annyi a hőmérséklete egy hosszabb netezés után. Mondjuk nekem 2000es aksim van, így az aksi sincs annyira terhelve, az se melegíti pluszban a procit, videókártyát. Ráadásul a kameránál a hátlap és a videókártya között van egy 1 mm-es légréteg, ami meglehetősen jól tud szigetelni!
-
BigT
senior tag
válasz
beast27 #26108 üzenetére
A dolphin-t most töröltem, mert azzal is melegedett. De akkor ezek szerint se gyógymód, se magyarázat. (nálam sem általános a probléma), de ha folyamatosan böngészek, felforrósodik alkalmanként, annak ellenére, hogy a cpu spy szerint nagyon keveset pörög maxon, vagy max közelében a proci.
Burt1793: köszi, az opera nem barátom, az energiatakarékos mód pedig aktív. Lehet teszek egy próbát az aplolo kernellel.
-
Burt1793
veterán
Én most a sima Internet nevű böngészőt használom, alap 4.8cal, a processzor energiatakarékos módban van. Ez tud segíteni, mert így nincs max órajelen. Nekem Apolo kernellel, azzal, ami visszaveszi a "videókártya" teljesítményét, konkrétan hideg volt. Viszont már egy kicsit akadozott... (tehát lehet keresni egy kompromisszumot)
Nálam még most a nagy melegben se melegszik 30°C fölé, amúgy még az opera mobile-t tudom ajánlani, azzal még jobb. -
-
zekk007
aktív tag
Sziasztok
Most gondolkozok egy ilyen készülék vételén de ahogy olvasgattam róla elég sokat hallottam valami erős melegedésről ami kissé risztó s kicsit elterel a vételtől....kérdezném hogy mennyire zavaró ez a jelenség ill van rà valami orvossàg mert azért egy ilyen volumenű mobilnál elég vicces dolog....
-
Burt1793
veterán
válasz
mAtThEw0319 #26103 üzenetére
És utána még írta, hogy bedobott pár filmet is, ami elég aksikímélő.
Én egyszer max fényerőn, repülő üzemmódban 12 órát tudtam vele filmet nézni!
A normál netes, wifis használattal 5-6 óra a reális nálam. Pl: [link] -
mAtThEw0319
senior tag
-
törölt tag
sevasztok!
Egy samsung s5690 galaxy xcover telón bereccsent az előlap a kijelzőn.
lehet rá valahogyan keríteni,mi pénz lehet ?
Tud valakki egy jó ötletet erre?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Olvasd el az összefoglalót!
Az OFF tilos! Baráti beszélgetésért erre.
---------------------
Előzmények I.
Előzmények II.
- Micro Four Thirds
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Mi nincs, grafén akku van: itt a Xiaomi 11T és 11T Pro
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Milyen alaplapot vegyek?
- Eredeti játékok OFF topik
- PlayStation 5
- Óra topik
- További aktív témák...
- Telefon felvásárlás!! Honor 90 Lite/Honor 90/Honor Magic5 Lite/Honor Magic6 Lite/Honor Magic5 Pro
- Bomba ár! Fujitsu LifeBook E754 - i5-4GEN I 8GB I 256SSD I 15,6" HD I HDMI I W10 I Garancia!
- Panasonic CF-XZ6 AIO all-in-one laptop tablet 2k touch i5-7300u speciális ütésálló
- BESZÁMÍTÁS! ASROCK H310CM i5 9600K 32GB DDR4 240GB SSD 1TB HDD RX 5700 8GB Rampage SHIVA FSP 600W
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest