- Google Pixel topik
- Apple iPhone 15 Pro Max - Attack on Titan
- Egyszerre legnagyobb és legkisebb is a Garmin Venu X1
- Milyen okostelefont vegyek?
- Hová lett 1000 mAh?
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Yettel topik
- QWERTY billentyűzet és másodlagos kijelző is lesz a Titan 2-ben
- Itthon is kapható lesz a kerámia Xiaomi Band 10
- Samsung Galaxy Z Fold5 - toldozás-foldozás
-
Mobilarena
Samsung Galaxy S2 - téma összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
Kékes525
félisten
válasz
Shyciii #35533 üzenetére
Gondolom ugyanaz mint az 5.6-nál.
Mikor felveszed a hívást elindíthatod a felvételt, majd a végén leállíthatod, majd valamilyen file managerrel törlöd azokat amelyek nem kellenek.
Eddig azért nem vettem észre ezt a lehetőséget, mert nem figyelgettem a lehetőségeket a beszélgetés indításakor. -
banuszzs79
tag
válasz
Shyciii #35374 üzenetére
És mik a tapasztalatok a kamerával pl vagy az aksi kezeléssel vagy hogy olyan alap dolgok hiányoznak mint az fm rádió
én sem a design ról beszéltem azt mindenki maga dönti el
már a múltkor valaki ugyanezt elmondta mint te aztán fél mondattal utána elkezdte sorolni hogy ja hát ez nincs meg az nincs meg amaz nincs de hát az úgy se kell meg hát kompromisszum stb...
-
-
Oldman2
nagyúr
válasz
Shyciii #30376 üzenetére
Mit értesz az alatt, hogy "nem lettek jók"?
Számomra alapvető probléma szinte mindegyik Cyanogemod ROM-mal, hogy a fogyasztás túlzott (ahogy ezt többen is megfogalmazták).
A 10.2-es ág aug.14 dátummal indult el, azzal amíg alapvető alkalmazások FC-znek benne, én nem foglalkozok.
-
Oldman2
nagyúr
válasz
Shyciii #30363 üzenetére
2013.07.30 CM 10.1 Changelog (Save As...)
2013.07.30 CM 10.1 ROM -
wdx
őstag
válasz
Shyciii #30227 üzenetére
ez frusztrál engem is. soha nincs egy mindenben ízig-vérig tökéletes cm rom, mert egyből ugrálnak az újért. ami csak azért rossz, mert ... mert.
vrgkrisztian: sajnos ez ilyen. nálam is kb ez van, de hálisten nálam enyhébb kivitelben. Működik töltőn is, de nem az igazi. erősebb töltő kell neki lehet.
-
Szelley
senior tag
válasz
Shyciii #28829 üzenetére
Erre megint csak a saját példámmal tudok jönni, 2 egyforma telefont NEM lehet készíteni! Anno Nokia N900-am volt, Cortex-A8-as (Texas Instruments OMAP3) proci volt benne, ami 800MHz-en ketyegett gyárilag. Ezt a Nokia mérnökök downclockolták 600MHz-re, akkuidő miatt. Egy egyszerű power-kernelt feltéve, húzható lett a proci 1150MHz-ig. Itt jöttem én a képbe, nekem 1150-re húzva 3 másodperc után kifagyott és újraindult.
Hiába ugyanaz a telefon, nincs 2 egyforma belőle!
Ezért mondom, hogy próbáld úgy hogy semmiféle backupot nem tolsz hanem kézzel állítgatod be és szépen belakod a rendszertwassair21: Majd ha AOKP-ba kijön!
-
Szelley
senior tag
válasz
Shyciii #28821 üzenetére
Ehem...valszeg a "TB-vel cuccaim visszatöltve" sornál lesz a kutya elásva! 3+1-es szűz után próbáld kézzel telepítgetni az alkalmazásokat és beállítgatni mindent, majd belakni szépen. Elég sokszor ott hülyül meg a rendszer, ha visszahúznak pár progi backupot amit másik romon használtak.
-
Pszihonaranc
senior tag
válasz
Shyciii #28823 üzenetére
jó lett volna ha linkelsz, de szerintem te erre gondolsz.
Nekem ez nem mond sokat, pár papíron beígért feature. Direkt azért kérdeztem meg itt, mert a tapasztalatokra vagyok kíváncsi, ami ugye minden embernek másszerk.: pl a cikkben nem látok semmit a kameráról (nem hogy még a kamera hibáiról is szó lenne)
Úgyhogy ez szerintem egy teljesen hiánypótló kérdés, és rajtam kívül még jó pár embernek jól jöhet -
hr2
őstag
-
-
hr2
őstag
válasz
Shyciii #28805 üzenetére
Hogy próbáltad a ROM-okat, hogyan tetted fel? Saját kernelével kell tesztelni nem egyből lecserélni.
Full wipe megvolt? ( format preload? )
3+1 fájlost próbáltad?Meg amit linkeltem képet azt azért tettem, hogy próbáld azt ki, nem hülyeségből.
(#28810) Shyciii
Akkor az XWLSS 3+1 -est dobd fel. -
daniele
aktív tag
válasz
Shyciii #28795 üzenetére
"Akksi biztos nem jó, próbáltam." Gondolom a jó helyett rosszat akartál írni.
Lehet, hogy jó az aksid, csak veszített az energiájából mióta meglett véve... Nézd meg a céges S2-tőd aksijával meddig bírja. Vagy tedd rá azt a romot ami a céges S2-őn van és ha azzal is alig bír 2 órát kijelző használat mellet akkor venni kéne új aksit szerintem.
-
wdx
őstag
válasz
Shyciii #28445 üzenetére
nekem jó tapasztalatom van. bár állítólag nem túl pörgős, de az eddigi talán legjobb rom. stabil, mindent tud, szép, keveset eszik (ha be van állítva szépen minden).
egy próbát megér. valakinek bejön, valakinek nem. nekem az tetszik benne, hogy nem nagyon hasonlít az androidra, biztonságos, és ká sokat tud. -
wdx
őstag
válasz
Shyciii #27803 üzenetére
bocs ha félreértettél, nem akartalak megbántani. ez a bizonyos probléma csak 4.0.4-es rendszernél van, és nyugodtan felrakhatsz CWM-en keresztül bármilyen rom-ot. én nem ajánlom a 4.2.2-es romokat, mert nem stabilak, és/vagy hiányoznak belőlük funkciók, de persze azt csinálsz, amit akarsz, csak kímélni szerettelek volna a ... csalódástól
-
wdx
őstag
válasz
Shyciii #27775 üzenetére
ha már mindenáron cm-et akarsz, amit nem ajánlok, hamar le akarod majd cserélni, akkor most felteheted a CWM-ből a cm10.1-es zipet. arra kell a CWM, hogy a romot fel tudd tenni.
édes jó istenem... miért pont azt akarod feltenni, ha megvan a gyári JB? annyi más lehetőség van! pont a legrosszabbal kezdeni úgy, hogy dunsztod sincs a romolásról...azért nekem ez meredek kicsit.
-
Csatsa
tag
válasz
Shyciii #19970 üzenetére
I9100XWLSN Download (Thanks To SamMobile!)
Base Firmware: I9100XWLSN (4.1.2)
Region: Europe
Country Nordic Countries
Carrier: Unbranded
Build Date: 19 March 2013
Modem: XXMS2
CSC: OXXLS8
Change List: 1069234Én ezt tettem ma fel odinnal asszonyom telefonjára, valóban nem magyar régiós de szerintem nem téma, magyar nyelv van benne és eddig szépen teljesít.
Az előző ICS 4.0.4 állandóan csinált neki valamit és már tiszta ideg volt tőle ezért kért meg csináljak már neki valamit mert lassan kivágja.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Olvasd el az összefoglalót!
Az OFF tilos! Baráti beszélgetésért erre.
---------------------
Előzmények I.
Előzmények II.
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Kevesebb dolgozó kell az Amazonnak, AI veszi át a rutinfeladatokat
- OLED monitor topik
- Hővezető paszták
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Fujifilm X
- Lakáshitel, lakásvásárlás
- Autós topik
- Ubiquiti hálózati eszközök
- Anglia - élmények, tapasztalatok
- További aktív témák...
- Telefon felvásárlás!! iPhone 15/iPhone 15 Plus/iPhone 15 Pro/iPhone 15 Pro Max
- TELJES KÖRŰ IT BESZERZÉS
- Intel Core 2 Quad Q9550 2.83GHz LGA775 Processzor
- Apple iPhone 16 Pro Max - Desert Titanium - 256GB 1 ciklus 100% akku! 1 év garancia! Új készülék!
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R7 2700X 32GB DDR4 512GB SSD RTX 3050 8GB Rampage SHIVA Thermaltake 500W
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged