Hirdetés
- Minden téren tudott fejlődni a Motorola Razr 60 Ultra
- Korábban érkezhetnek az új hajlítható Samsungok
- Yettel topik
- Google Pixel 9a - a lapos munka
- iPhone topik
- Ennyibe kerülhet a Xiaomi Watch S4 európai változata
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Redmi Buds 6 - ajándék fülesnek hallgasd a dalát
- Huawei Watch GT 2 - épp ideje!
-
Mobilarena
Samsung Galaxy S2 - téma összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
Weeman1
veterán
válasz
maggi1886076 #26396 üzenetére
User error.
-
kenwood
veterán
válasz
maggi1886076 #26396 üzenetére
"lég kellemetlen helyzet volt, mivel a telefont nem tudtam használni, és fontos lett volna.Igaz volt nálam másik, de akkor is.MI van ha nincs?"
ez most komoly kerdes?
kb. olyan,mintha a nyaralas elotti napon meg tunningolnal picit a kocsi motorjan ,majd meglepodve tapasztalnad,h a hatarig sem jutsz el vele -
maggi1886076
addikt
Egy kis kiábrándítás a CM-ből
Korábban ZTE Blade-n csak Cm alapú rokokat használtam.Azon nem is volt semmi probléma velük. Amikor tavaly ősszel megvettem a S2-t akkor egyből fel is akartam dobni az akkor legfrissebb nightly-t, de Status7 hibával nem engedte. Akkor hagytam is, nem foglalkoztam vele egészen mostanáig.
Hétvégén feldobtam a Supernexus rom legfrissebb változatát. Az nap este fél 9től alvásig kb éjfélig egészen jól működött. Reggel töltőről levétel után észre vettem, hogy egészen gyorsan kezd merülni. Az akksim amúgy sem új már, de a korábban megszokott VK rom nál 2szer gyorsabban merült. Gondoltam egy kernel cserét megérdemel, hátha segít rajta. logarithm fórumtárs segítette is. siyah, dorimanx, illetve a kangbang kerneleket ajánlotta. Felraktam a siyaht, mivel az korábban már normálisan működött nálam, gondoltam bajt nem csinálok vele. Még az nap délelőtt megkezdődött a sz@rakodás, egy újra indítás után csak a kernelnek a logója jelent meg. 3 akksi kivétel segített a problémán. Utána egészen tegnapig nem jelentkezett a gyors merülésen kívül semmi. Tegnap kiakartam próbálni a kangbang kernelt, recoveryből fel is raktam, de a telefon már nem bootolt be. A Samsung Galaxy S II. feliratnál megállt. Recoverybe sem engedett belépni, meg download módba sem. kb 100. próbálkozásra, sikerült download módba rakni. de odinnal nem akartam vesződni, mivel éppen készülődtem, indulnom kellett. Majd az autóba vhpgy megcsinálom. Keservesen sikerült 2 zöld lámpa között behozni a recoveryt, ahol egybőll ful wipe, restore. Hát ez sem sikerült, hibával leállt.Újra indítás újból recovery, de már a CWM fogadott. Ekkor ugrott be, hogy a backup talán nem volt kompatibilis a recoveryvel. akor egy újboi full wipe, restore, és így már sikerült. Elég kellemetlen helyzet volt, mivel a telefont nem tudtam használni, és fontos lett volna.Igaz volt nálam másik, de akkor is.MI van ha nincs?
Más hibák a Supernexus romban: Kijelző beállítva automatikus forgatásra, elfordul, de vissza már nem, addig ameddig a főképernyőig ki nem lépek.
A mozgás érzékelő olyan érzékeny, hogy a lépésszámláló futásnak érzékelte a sétát. És kb 5ször annyit írt, mint amennyit valóban mentem.Soha többet nem próbálok ki szarportoltcm-et, ha esetleg mégis eszembe jutna, akkor megvárom, míg elmúlik, vagy ha mégsem akkor vki üssön le
Egy kalap sz@r az egész, minden napi használatra, alkalmatlan, kár időt, pénzt, energiát belefektetni a fejlesztésébe -
tresh
veterán
jönnek a romok ismét szép számmal és mi ismét kimaradunk
-
kiskacz
senior tag
válasz
logarithm #26390 üzenetére
Hja, nekem csak az alap van meg, a lehetőség ott van, de nem csinálja amit kell - egyből hív.
Az Omegára: kinek a pap - kinek a pap - lan
, de még nem találkoztam másik olyan rommal, ami alapból tudja ezeket: - nem pittyen' az USB csatlakozásnál, nincs boot hang, (halálom...) - a gyorsindító ikonok szabadon választhatók, - egy adott gomb nyomva tartására nem csak kiszáll, de be is zárja a programot - egyebek mellett. Tudom, hogy nem a leg- leg, de NEKEM ez vált be legjobban.
Van olyan ami tudja ezeket? Szívesen kipróbálom, mert a 24 nagyon nem akar készülni, és már romolhatnákom'
van....
-
logarithm
őstag
válasz
kiskacz #26389 üzenetére
Most a kedvedért bepipáltam én is, rámentem a kívánt számra akit hívni akarok és felugrott az ablak, hogy akarom e hívni
szóval itt működik
Esetleg az jutott eszembe, hogy ez nem csak akkor fog működni ha megvetted mondjuk fejlesztő nem tudom írt -e erről, nekem megvan vásárolva a pro licenc stb.
u.i.: szar omega
(ne vedd magadra a zsiráfnak kell ezt éreznie)
-
kiskacz
senior tag
-
kenwood
veterán
válasz
saphancs #26376 üzenetére
nekem automatikus hivasokat nem csinalt,de az elso androidos telom ota fent van a call confirm nevu app.
ez minden inditott hivas elott rakerdez meg1X,h biztosra akarod-e ?
a hatranya,h neha belagol tole a tole (keves neki az 1.2 dual core) szoval akinek munkaeszkoz a telo,nem a legjobb valasztas,de nekem heti 3-4 kimenom van,ugy boven jo,sok feleslegs csorgetestol ovott mar meg,amikor felrenyomtam.
-
logarithm
őstag
Jó hírek cm10.1 stable és végleg kiadták, ha a kód forrást jól láttam mi RC0 fázisban vagyunk, megkaptuk mi is a privacy guard funkciókat
Bár velünk még van mit tenni az Exynos miatt
-
degec
senior tag
ÜDV AGYASOK !
bocsi az offfffért de ti úgy is okosok vagytok tudjátok...meg tiKteket ismerlek csak
Ismerősőmnek s3 minije van 4.1.2 vel.aszem.. és azon vinnyog hogy régen amíg nem frissített 4.1.2-re volt olyan funkciója hogy teCCőleges hátérképre a főképernyőn volt neki ez a blugyogó víz effekt ahogy tapigolta a kistepsijét..ugy blugyogott utána a víz nekije hangal.. kölke megvan érte vadulva 7 hónapos egész nap tapigolja huzogatja blugyogtatná ha lenne.. hogy kell ezt visszcsinálni vagy milyen program miegymás !? Köszönöm szépen ! és itt jön az ON: s2 re is van ilyen lehetőség?mer teCCik nekem is !
Köszönöm szépen !
T-s 4.1.2 még mindig nincs jól látom sammobileon igaze !?
-
Goldmen75
őstag
Srácok!
Újabban megint telefonálgat, sms-ezget a telóm, pedig van mintavédelem....igaz zsebben hordom, de mikor megvettem , első nap is ezt csinálta, de minta beállítás után nem volt eddig gond. MOst az új rom miatt lehet esetleg?! Vagy mit állítsak szerintetek?!
Köszi! -
notaproblem
csendes tag
válasz
wander #26348 üzenetére
Telepítsd fel az ES Task Manager-t play és ott a Cache Cleanerre kattintva meg fogja mutatni, hogy melyik program használja el a cache-t. Én jártam már így a gyári mail programmal. Mivel sorbarendezhető, gyorsan megtalálod a ludast, és törtlés után lehet örülni a szabad helynek.
-
wdx
őstag
válasz
wander #26365 üzenetére
Előfordulhat... ha pl a gmail fiókodban nagy méretű email el vannak, ezeket ugyanis a háttérben letöltögeti (csatolmányok), illetve erre képes még a dropbox, és a google drive is...és még megannyi szoftver. Nézd át őket. Bár szerintem a dropbox, és a drive se a program tárba szinkronizál, inkább csak a gmail, és az email app. De hála istennek, ki lehet kapcsolni, hogy ne töltögessen a gmail.
-
wander
tag
Tehát senki nem találkozott még olyannal hogy betelt volna az alkalmazásmemória magától?
-
logarithm
őstag
válasz
kungzi #26362 üzenetére
Oké, bízom benne, hogy jó lesz most már
azon kívül nagyon nagy hibát nem tudok mondani ami jelen lenne.
Más:
Dori kernelt használva stweaksben-> cpu awake zzmoove/sio , cpu sleep: conservative/deadline szerintem ez így nagyon ott van(#26361) Sanyi.il
Én nem nagyon használom azt a funkciót, elképzelhető, hogy ideiglenes 'hiba' reméljük javítva lesz minél hamarabb. Addig is egy másik HDR képes fényképező program használatát megpróbálhatod, hirtelen most egyet sem tudok ajánlaniplayen vagy itt-ott biztos van.
-
Sanyi.il
aktív tag
na így hogy most épp van fent pár CM-es, kérdezek is
eddig Motorola RAZR-em volt (xt910), ott cm alatt gyönyörű szép képeket lehetett lőni az HDR funkcióval, szépen csinálta a dolgát, alacsony fényerejű+magas fényerejű kép, összerakta és tádá, kész. Na nekem most az S2-őn közel sincs olyan eredmény, sőt semmi köze az HDR funkcióval készített képnek az HDR hez. másnál ez működik? -
logarithm
őstag
válasz
gorog67 #26357 üzenetére
A jelenség neve multiwindow, ha lehúzod a "redőnyt" jobbra legszélén offolod, vagy beállítások/képernyőnél megleled
(#26358) kungzi
Szerintem rendben van, a szőrös jelenség még jelen van az holnapra elmélet elmúlik az új nightly-val, dori kernel-el nekem minden rendben van a rendszerrel -
kungzi
veterán
mennyire stabil most a CM? kipróbálnám a legújabb nightly-t, csak nem tudom mennyire stabil
-
gorog67
aktív tag
Sziasztok!
Mióta feltettem az új Neat-os androidot, időnkét megjelenik a képernyő szélén egy hüvejkujj körömnyi kék körcikk (benne két vonalka), amire ha kattintok, akkor a feltelepített programok listája jön elő. Ha a gépet újraindítom, akkor eltűnik, de néhány nap múlva újra előjön. Tudja valaki, hogy mi ez és hogyan lehet végleg eltüntetni? Engem nagyon zavar, mert a vélhetően "gyorsindító" funkciójára nincs szükségem, de már többször elindult véletlen kattintás miatt.
-
logarithm
őstag
A következő cm10.1 nightly-ba vissza kerül a fimg gpu driver, elmélet ezzel rendben lesz a szőrösödés effektus, angolul pixel 'xy'-nak nevezgetik
codeworkx írta reagált stb -> [link]
-
muratomi1
senior tag
sikerült.
----
inkább csak így írd[ Módosította: mukibuci ]
-
csabám
addikt
AirPush Detector a playről (megmondja melyik app szemeteli tele a telefont).
-
Üdv.
Tegnap vettem meg életem első igazi okostelefonját, egy Samsung Galaxy S2 Plus-ot.
Mivel nem nagyon vagyok még képben a dolgokkal és kolesznettel nem igazán tudok még guglizni sem, ide tenném fel a kérdésem (ami ha már volt, elnézést érte):
amikor folyamatos az internetkapcsolat, akkor bizonyos ikonok jelennek meg a kijelzőn, például "Free Games" vagy "FREE Apps!". Ezeket mindig eltüntetem, de újra előjön. Ezt mi okozza?Ezen kívül érdekelne, hogy melyik alkalmazásokat érdemes letiltani az alábbiak közül: Allshare Play, Térkép, S Voice, S Suggest, Egyszerű ébresztő, Video Hub?
Nem akarom, hogy értelmetlen dolgok fussanak.
-
begrimisu
aktív tag
válasz
GrooveHero #26335 üzenetére
Nem szeretnék romot frissitgetni míg nincs root és nincs lementve az EFS mert egyszer már megszívtam elugrott az imei! Akkor nem lehet root olni a 4.0.3 rendszert?
-
anonym1s
őstag
válasz
begrimisu #26321 üzenetére
Hali.
En nem kernellel root-oltam, hanem egy nagyon egyszeru telefonra telepitheto programmal. Framaroot a neve es innen tudod letolteni. Az en telefonomon 4.1.2 rom van es az 1.4.2 verzio framaroot mukodik azon is. Egy kattintas az egesz, es 2-3 masodperc mulva kesz. Aztan ujrainditod es mar rootolt a telefonod. Vissza is lehet csinalni, az is egyetlen kattintas es szinten 2 masodperc. -
havri1
félisten
válasz
begrimisu #26327 üzenetére
Én ICS-ben nem tudok segíteni.
Ha felteszel JB-t, azon belül pl az LSS-t, ahoz itt a philz kernel :
[link]
LSW-vel én már nem foglalkoztam, már nincs meg az S2. (vagyis megvan, de anyámnak adtam végül, ennyi barom vevőt ahh)(#26328) GrooveHero: A 27 mint szám csak jött, azt hiszem nem volt sosem szám, csak annyit kérdezett, hogy hány fokos a rom?
-
begrimisu
aktív tag
Tudnátok segíteni? köszi
-
beast27
senior tag
Nem vagyok itt elég ideje a topicban de mi ez a 27 fokos és pit-el való root-olás?
-
havri1
félisten
válasz
GrooveHero #26322 üzenetére
27 fokon..
-
begrimisu
aktív tag
sziasztok! root ólashoz melyik kerner a jó nekem ? PDA:i9100XWLP7 4.0.3 előtte érdemes lefrissítenem? Köszönöm
-
nggabi
félisten
válasz
GrooveHero #26319 üzenetére
van neki letöltve egy csomó note kernel
-
muratomi1
senior tag
Jó reggelt! Ma érettségizem mindenből. Kár, hogy kernel cseréből és rootolásból nem lehet szóbelizni
-
wander
tag
Sziasztok!
Az miért lehet, hogy az alkalmazásmemóriám magától betelik? Van rajta pár app, de nem 2gb-nyi. 1-2 nap után magától megtelik. -
logarithm
őstag
-
demyen
tag
búcsuzom,
asszony átvette, az s2-t, én pedig beállok az s3 sorába.
köszönöm a segitségeket.Csak nem találok Galaxy S3 topikot....
-
kerlac
őstag
sziasztok!
nem tudjátok, hogyan tudok Samsung Kies-el androidot frissíteni a telón? 2. akárhányas van rajta, szeretnék4.-ra váltani, de nem találok ilyen frissítési opciós, csak a firmware-t az meg szerinte a legfrissebb..
-
beast27
senior tag
Fent van a kangbang kernel és kíváncsiságból tanulmányoztam a twrp-t és biztos ez vagyok a vak de nem találtam olyant hogy wipe cache, lehet az hogy nincs benne?
-
oba
addikt
használ itt valaki custom GB romot napi szinten? mondjuk CM7 - et vagy valami CM7re épülő romot? ki lehetne belőle hozni jobb üzemidőt?
-
kmisi99
addikt
Eladom a telefonom a download mód szerint costum binari NO és current binary offical. Akkor semmi teendőm csak a telefonban a beállításokban csinálok egy gyári visszaállítást és törlöm az adataimat? Innentől ha az új tulaj gariztatná nála se lesz gond?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Olvasd el az összefoglalót!
Az OFF tilos! Baráti beszélgetésért erre.
---------------------
Előzmények I.
Előzmények II.
- Elder Scrolls IV - Oblivion - Olvasd el az összefoglalót, mielőtt írsz!
- Minden téren tudott fejlődni a Motorola Razr 60 Ultra
- QNAP hálózati adattárolók (NAS)
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- Opel topik
- Politikai mémek
- Debrecen és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Autós topik
- Témázgatunk, témázgatunk!? ... avagy mutasd az Android homescreened!
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- További aktív témák...
- T Phone Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 7 5800X 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Apple iPhone 13 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy A05 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest