- One mobilszolgáltatások
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Magisk
- Mobil flották
- Csak semmi szimmetria: flegma dizájnnal készül a Nothing Phone (3)
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- CMF Phone 2 Pro - a százezer forintos kérdés
- Milyen okostelefont vegyek?
- Garmin Forerunner 970 - fogd a pénzt, és fuss!
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
-
Mobilarena
Samsung Galaxy S2 - téma összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
andoneboy
tag
-
nfsu17
veterán
válasz
andoneboy #26237 üzenetére
Azért várd meg az okosabbakat, de ez az 5 év gyártói samsung, mindenre kiterjedő (még kijelzőre is) garancia elég sántító...nekünk a tévére volt 2 alapból és ha regisztráltam a samu oldalán, akkor lett belőle 3...de ez tévé, itt meg max 2 hónap plusz van, ami tényleg hivatalos. Plusz ezen a lapon semmi samu aláírás pecsét nincs és kerekperec leírja a gyártói garancia végét...de a bravophone nem kókány cég, szvsz jobb ez az 5 év, mint a semmi
Ráadásul ezek a "biztosító cégek" sokszor egyik nap léteznek, másik nap nem, mint ahogy az MM esetében is megszűnt a cég....[link]
-
nfsu17
veterán
válasz
andoneboy #26235 üzenetére
ott a legalján...gyártói garancia vége...minden más garancia a bolté.
Nekem van 1 év balesetbiztosítás (szerintem ez a lap is ilyen), ha vízbe dobnám, autó átmenne rajta, stb, de nem a samu vállalja a javítást/cserét ebben az esetben, hanem a biztosító cég...ami ugyan már meg is szűnt esetemben, de az MM átvállalta (amúgy nem az ő feladata lenne, de jófej volt és átvette ennek a megszűnt biztosítónak a készülékeit) ezt a fajta garanciát. -
-
-
Sokka
aktív tag
válasz
andoneboy #26154 üzenetére
Ha mégsem menne, még egy alternatívaként van lehetőség házilag is. Csak kérdés, hogy mennyire alkuképes az eladó, meg persze, hogy mennyiért lehet cseréltetni . Pl. [Kék Breki]-nél.
(#26156) nggabi Elnézést kérek, valószínű ezt nem jegyeztem meg. Pedig az összes hsz-t elolvastam eddig. Ettől független biztos lehet találni valakit aki vállal ilyen műveletet.
-
-
csorba23
tag
válasz
andoneboy #26001 üzenetére
Én ma regisztráltam be az SII-met a + 2 hó garira. Az igazoló lapon rajta van piros betűkkel, hogy a +2 hónap csak akkor él, ha a gar. jegyed is megvan és azon rajta van, hogy a készüléket a Samsung Electronics Magyar Zrt. hozta forgalomba. Ez lenne a második képeden a gar.jegy, amit hiányolsz (jogosan).
Így nem él sem az 1+1 év, sem a +2 hónap.
Ja és a szavatosság és a garancia nem teljesen ugyanaz. Googli megmondja a különbséget.
-
-
havri1
félisten
válasz
andoneboy #26003 üzenetére
Mert az a +2 hónap csak a Samsungos garin felül él.
Ha GSM boltban veszed 1 évvel, akkor is be tudod regisztrálni a samsungnál, de az nem lesz érvényes, mert nem a Samsung-tól vásároltad, hanem GSM boltban.
Szerintem.Vedd meg az enyém, azzal nincsenek ilyen garipapíros problémák
-
andoneboy
tag
válasz
andoneboy #23953 üzenetére
Felraktam a wanam 14.4-et, nagyon jó cucc, de a problémám nem oldotta meg.
Az akksinak nincs baja. Este, amint felraktam a romot, levettem töltőről. Reggelre 97%-on volt, szóval nem hinném, hogy baja van.
Délelőtt elkezdtem piszkálni, és 1 óra után előjött az eddigi probléma. Eldobta a hálózatot, megjelent a "csak segélyhívás". Utána elkezdett vibrálni a kijelző, és kikapcsolt hirtelen a telefon. (Nem rendesen, hanem úgy, mintha hirtelen kivettem volna az akksit.) Restart után már alapból nem jött be a hálózat, és 2-3 perc múlva megint kikapcsolt.
Rádugtam töltőre kikapcsolt állapotba, majd bekapcsoltam, van térerőm és minden oké. (Az akku 90%-ot mutat.) De gondolom ha leszedem töltőről, megint el fogja ezt játszani.
Eddig wanam 12.3 (4.0.4) volt fent kb fél éve, soha nem volt vele semmi gond, csak 1 hete játssza ezt velem a telefon. Így raktam fel tegnap a 14.4-et.Ötletek? Előre is köszi mindenkinek!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Olvasd el az összefoglalót!
Az OFF tilos! Baráti beszélgetésért erre.
---------------------
Előzmények I.
Előzmények II.
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB DDR5 RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- BLUESUMMERS NVMe SSD adapter
- Telefon felvásárlás!! iPhone 11/iPhone 11 Pro/iPhone 11 Pro Max
- Samsung Galaxy A14 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte Z370M i5 9400F 16GB DDR4 512GB SSD RX 5700XT 8GB ZALMAN S2 TG Corsair S650W
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest