Hirdetés
- One mobilszolgáltatások
- Vékony készülékházba nem fér a SIM-kártya?
- Yettel topik
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Szerkesztett és makrofotók mobillal
- Samsung Galaxy S21 FE 5G - utóirat
- Sony Xperia 1 V - kizárólag igényeseknek
- iPhone topik
- OneSport OT07 - szevasztok, hollandok!
- Xiaomi 13 - felnőni nehéz
Aktív témák
-
BDave
őstag
Sziasztok! Barátnőmnek most jelentkezett egy ilyen problémája (túlmelegedésre hivatkozva lekapcsolja a fényerőt): találkozott azóta ezzel valaki? Mi lehet a megoldás? Gyári 4.0.3., keménytokban hordva (bár ez szerintem nem adhat okot az ekkora túlmelegedésre, hogy a fényerőt le kelljen kapcsolnia).
-
BDave
őstag
válasz
turika86 #30460 üzenetére
Amúgy meg érdekes, hogy mennyire oda vannak az embere egy új frissítés megjelenésekor, holott az nem jelenti azt, hogy plusz két maggal bővülne a telefon vagy jobb kijelzője lenne, hanem egyszerűen "csak" szoftveres újdonságokat hoz. Alapesetben nem olyan nagy szám, de mobilos körökben mindenkinek nagyon fontos, pedig lehet hogy az új frissítés nélkül is remekül működik a telefon. Tetszik érteni?
-
BDave
őstag
Én ilyen esetben maradnék a Nexus vonal mellett, mert tetszik az Android, csak épp ez a frissítési mizéria nem jön be. Nagy kár! Pont el tudtam volna ezt kerülni, amikor az S2-t vettem, de akkor ezt láttam jobbnak a kamera és a bővíthetőség miatt. Nekem csak három dolog szól a Nexus mellett: nagyobb kijelző, jobb támogatottság, letisztultabb rendszer (semmi Samsungos Social Hub és társai). Egyre jobban utálom ezt a kapitalista fogyasztói szemléletet...
Mindig kijön valami új és ha nem tudsz rá váltani fél éven belül akkor le vagy maradva mert azóta már három újdonsági is piacra került...
-
BDave
őstag
válasz
knyitogato #30450 üzenetére
Persze, tudom, de mégis hamarabb, mint az S2 vagy S3. Azért ez nem fer a Samsung részéről. Őszintén szólva én megnyugodnék és nem is gondolkodnék készülékváltáson, ha végre bejelentenék: "igen, megkapja". Max várni kell, de így még reménytelenebb... Arra tippelek, hogy majd az augusztus 30ai eseményükön jelentenek be majd ilyeneket, az még több mint egy hónap!
-
BDave
őstag
válasz
turika86 #30424 üzenetére
Dehogynem. Én már lassan egy hónapja, pedig elég új az S2m. De a Samsung ezzel a frissítési zárlatával (mármint hogy nem mond semmit és ha mond is, az csak fényévekkel később kerül rá a telefonra hivatalos úton...) kicsit eltántorított a telefonjaitól. Legközelebb csak Nexus...
-
BDave
őstag
Erre esetleg valaki?
4.0.4 változtatások:
- Much smoother experience in touchwiz, menus and browser
- New menu style with icons next to text
- Ability to have battery percentage mod as standard
- Ability to remove lock screen help text as standard
- Auto adjust screen power depending on images shown
- New downloads icon
- Contacts icon appears in phone and visa versa
- Small UI changes in phone and contact
- Digital Clock widget shows or hides am/pm depending on system preference
- Galaxy Note style recent apps -
BDave
őstag
-
BDave
őstag
Hihetetlen ez a topic. Csak a moddolás megy, ami nem is lenne gond, ha arra is választ kaphat az ember ami nem ilyen témájú. De még mielőtt nagyon a szívére venné akinek inge, attól előre is elnézést.
-
BDave
őstag
Sziasztok! Tudtok valami ehhez hasonló nagyon egyszerű asztali dokkolót S2-höz?
Ti milyet használtok?
-
BDave
őstag
-
BDave
őstag
Lenne pár hülye kérdésem ICS Domination-nel kapcsolatban, ami nem egészen világos:
1. Melyik verziót kell feltenni 4.0.3-ra? 4.5-ből van egy jó pár, gondolom az LP9 Universal-t?
2. Hogy tudom visszaállítani gyári kinézetre a telefont?
3. Ugye nem törlődik semmi, ha ezt a témát felteszem? Ha jól értelmezem, akkor ez csak egy téma, a telefonnak csak a kinézetét változtatja meg? -
-
BDave
őstag
Sziasztok!
Tetszik az a "Holo" téma, ami a Galaxy Nexuson látható (a gyári ICS-kinézet, amin nincs TouchWiz). Elolvastam az 1. hszben leírtakat erről, de én úgy szeretném lecserélni a mostani gyári romomat, hogy ne kelljen semmilyen Launchert használnom azért, hogy azt a kinézetet kapjam meg. Megoldható ez valahogy? Gondolom az nem jó, ha Nexus-romot teszek fel a telefonra.
-
BDave
őstag
Ti már rájöttetek arra, hogy mi célt szolgál a zenelejátszón belüli beállításoknál lévő Dalszöveg opció? Én nem.
#22194 RicHarD: beállítások > megjelenítés > képernyőmód?
-
BDave
őstag
Sziasztok!
Ti már találkoztatok olyan problémával, hogy gyári 4.0.3 alatt bekapcsolom a Wifit és nem kapcsol be? Csak halványzöld lesz az értesítési ikon és úgy néz ki, mintha próbálná bekapcsolni, de nem. Majd magától újraindul a rendszer és utána már bekapcsol. Ilyenkor próbálom be-ki kapcsolni a mobilnetet vagy a repülő módot, de nem segít.
Nektek is van/volt ilyen probléma? Hogyan oldottátok meg? -
BDave
őstag
Sziasztok! A mai napon egy boldog S2 tulaj lettem (Gio után). Nagyon tetszik, iszonyat nagy élmény ez a két mag! Gyönyörű mindene (egyedül a hátlap a leggyengébb pontja hardverileg, túl gyenge, vékony). Itt már tényleg kiszolgálja a telefon az embert és nem fordítva.
De a kérdésem az lenne: hogy lehet a kamera fényképezésének hangját kikapcsolni 4.0.3 alatt? Néztem pár cikket:
- Vagy a data mappába való fájlmásolásról írnak, ami kicsit körülményes, mert nem enged belépni jogosultság hiányára hivatkozva.
- Vagy a rendszerhangerő lenémítását írják, de ez nem használ.Tudtok esetleg más megoldást? Egyébként nem is értem, hogy miért nem lehet kikapcsolni.
-
BDave
őstag
Sziasztok! Szerintetek érdemes fóliát tenni a kijelzőre vagy a Gorilla Glass miatt nincs értelme? Nektek van rajta?
Aktív témák
Hirdetés
- PlayStation 5
- PROHARDVER! feedback: bugok, problémák, ötletek
- Bontsuk ki ezt a 4K-s vadállatot! - ASUS Prime 5070 unboxing
- ASUS routerek
- Világ Ninjái és Kódfejtői, egyesüljetek!
- One mobilszolgáltatások
- Battlefield 2042
- Mindennél nagyobb: tesztpadon a Ryzen 9 9950X3D CPU
- Politika
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- További aktív témák...
- BONTATLAN Új Iphone 16 és 16 Plus 128-512GB 1év APPLE garancia gyári független Deák AZONNAL Átvehető
- BONTATLAN Új Iphone 14 és 14 Plus 128-512GB 1év hivatalos APPLE garancia gyári független Deák Térnél
- Újszerű, Google Pixel 9 Pro XL 16/256gb, fekete, közel 3 év garanciával, eladó!
- ÚJ - iPhone 16 Pro 256 GB Black Titán - - Apple Garancia
- ÚJ - iPhone 16 Pro 256 GB Natúr Titán - - Apple Garancia
- LG 48C3 - 48" OLED evo - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - A9 Gen6 CPU
- Lenovo IdeaPad 1 15AMN7 - 15,6"FHD - Ryzen 5 7520U - 8GB - 256GB SSD - Win11 - 1 év garancia
- 4/8/16 Gbps FC HBA-k, transceiverek készletről (áfás számla, 1 év garancia)
- LG 27GR95QE - 27" OLED / QHD 2K / 240Hz & 0.03ms / NVIDIA G-Sync / FreeSync Premium / HDMI 2.1
- LG 45GR95QE - 45" Ívelt OLED / 2K WQHD / 240Hz 0.03ms / NVIDIA G-Sync / FreeSync Premium / HDMI 2.1
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest