Hirdetés
Aktív témák
-
Weeman1
veterán
válasz
HUTCHDB #19979 üzenetére
Én is használtam Wajk 2.5.18-at,
nekem is bejött,eddig a legjobb Miui v4.
De este furdalt a kíváncsiság hogy kipróbáljam R2D2 Gaotrip 4.6 rom-ját.
Tetszik a Goa,és a legnagyobb meglepetésemre,
működik a telepítés sd-ről is,és a Google Play-ról is.
Egyik Miui romnál sem tudtam jó néhány dolgot telepíteni.
De hogy miért,azt nem tudom. -
Rotate
veterán
válasz
pestibenji #19995 üzenetére
de csakis az asztalra kirakott mappákban igaz?
-
zseko
veterán
Kipróbáltam most este is az LGCamera appot kevés fénynél, azt nem mondom hogy 100%, inkább 98%, de normális felvételt csinál este is.
Az egyik hiba ami van, az hogy nem teljesen állít élesre, ez leginkább 1080p-nél jön elő, a másik, hogy kicsit lassan reagál az autofokusz és a fényerő is a változásokra,de mivel amúgyis hányingerem van az állandóan izgó-mozgó felvételektől, meg egyébként is a normális felvételek általában nem így készülnek, és én eleve lassan mozgatom, ezért ez annyira nem zavaró
Még tesztelem egy keveset de így már úgy vélem megéri megvenni.
-
Rotate
veterán
válasz
knyitogato #19988 üzenetére
GB-n nekem is az volt a nyerő egy ideig, bár csak üresen, mire belaktam, meg beállítottam mindent, már csak közepes volt... érdekes módon nálam a Nova belakva is ugyanolyan sima... ezt nem szerettem GB-n, hogy akármilyen launchert raktam fel, csak addig volt sima, amíg hozzá sem nyúltam... gyári beállításokkal kell a halálnak...
szerencsére már nem kell ilyesmin gondolkodnom
egyébként jött ki valami komoly frissítés az Apexhez
edgelaszlo:
igen, egyetlen hiba amit fel tudok róni a Novának, hogy a mappákban akad a scroll... érthetetlen módon... mondjuk egyik mappám sem akkora, hogy ez zavarjon, de tény, hogy valakinek ez gond lehet
-
edgelaszlo
senior tag
válasz
Nova-t használok, frankó, meg minden, de ha pl egy mappába beteszek mondjuk tízen x ikont, bizony megröccen ha abban keresgélek...nem tudom másnál előfordul e, de nálam ilyen. Ezzel persze simám együtt tudok élni, de van akit zavarhat...
-
pestibenji
senior tag
válasz
Pont azért amiért nekem is: Egyszerű, de minden benne van ami szükséges, és iszonyat smoooth.
(Amúgy a windows phone-ban is ezt szeretem, hogy igaz, hogy sokmindent kispóroltak belőle, de olyan smooth a rendszer, és az animációk, mintha folyna.) -
knyitogato
őstag
válasz
pestibenji #19982 üzenetére
Érdekes, nem értem, hogy nálam miért pont ez a nyerő, apexnél, novál is gördülékenyebb a launcherpro..
-
pestibenji
senior tag
Nem tudom ICS-n milyen, lehet, hogy az a sok user ics-n van. ICS-re tényleg jobb akármelyik ics launcher, meg a golauncher is, viszont gb-n launcherprot kivéve egyik launcher sem smooth. BTW az, hogy a honlapjára írók 80%-nak fc-zik az nem jelenti azt, hogy a felhasználók 80%-nak van ilyen gondja
Én is csak akkor írok alkalmazások meg romok topikjába ha gondom van vele. Ja és még mindig 4,6 az értékelése, szerintem ez sok mindent elárul
-
Snücü
tag
válasz
HUTCHDB #19979 üzenetére
Tegnap még reggel én is átmentem WIUI-ra és bizony ugyanilyen elégedett vagyok.
Tökéletes. (eltekintve persze némi fordítási hiányosságtól, amit pont leszarok
)
Már csak a Spitya féle százalékos akksi kijelzés kellene és teljes lenne a szerelem. Más: Siyah-al működik a BLN kivéve a nem fogadott hívásokat. Erre nem tudsz esetleg megoldást?
@mZoleee: Akkor én másra gondoltam, bocsi.
-
HUTCHDB
nagyúr
fu sracok.
ilyen jo es jol mukodo romom meg soha nem volt a telefonon.
wajk 2.5.18.
most ugy erzem ez az, amire vartam.
minden tokeletesen megy, sem fagyas, sem fc, sem akadas, sem lassulas.
a fogyasztasa is sokkal tobb, mint jo!
most ugy nez ki, siman megy 2 napot, normal hasznalattal.
ha nem adnak ki soha tobbet mas romot sgs2-rw, akkor is boldog leszek!
nem teriteni akarok, csak egy velemeny volt ... -
20 perce keresem de sehol nem találom..
Hol lehet beállítani a kijelző fényérzékelésének idejét? Arra gondolok hogy ha lámpa alatt szarakodok a telefonnal és utána beteszem a sötétbe ne 5 sec után fogja fel hogy váltás történt hanem 1 sec után.. régen ezt tudom hogy beállítottam de most frissítettem ROM-ot és nem találom sehol a beállításokban.. de lehet csak rossz helyen keresem.. valaki? -
Snücü
tag
válasz
pestibenji #19974 üzenetére
Ja, meg a júzerek 80%-ánál minden indításnál FC-zik... mindegy, 0 support mellett egy fillért nem szabad adni érte, sebességben meg az Apex vagy a Nova is van már ilyen jó, csak jóval többet tudnak.
Különben nem akarlak nagyon győzködni, örülök, ha neked nincs vele gondod, és kielégíti az igényeidet. Mindenesetre aki szemet vet rá, azért előbb nézzen be a fórumába. www.launcherpro.com
-
csabicska
senior tag
Ezt ismeritek?
[link] -
pestibenji
senior tag
Nem értem, mi a baj a Launcherproval? GB-n azt használtam, mert a legjobb az összes launcher közül
Nekem soha semmit nem bugzott, semmi nem hiányzott belőle, el is könyveltem magamban, hogy azért nem fejleszti tovább, mert nincs mit fejleszteni rajta, az egy kész launcher. Szerintem így is van, én tényleg semmi hibát, bugot, hiányzó feature-t nem találtam benne.
Szerk: Nem értem, mi hiányzik az ingyenesből? csak a widgetek asszem, én mindigis az ingyeneset használtam és így gondolom azt, hogy a legjobb launcher gbre.
-
zack
nagyúr
Thx az infót.
Az átb@szás az egészben hogy a legtöbb jó fícsörhöz a Pro Plus kell.Tehát kipróbálhatod, de teljes képet csak azután kapsz róla ha megvetted.
800ft-ot meg így nem ér. Marad a Nova Prime. Itt első osztályú a support, és ez is smooth, és gyors.Ha több launcher is van a ROM-ban, ezeket hogy tudom kitörölni a ROM-ból, és leginkább mit kell kitörölnöm? Tehát azt akarnám, hogy az egyedüli launcher a Nova Prime legyen.
Józan paraszti ésszel a system/apps mappából törölném ki őket, de lehet hogy ez kevés, ezért érdeklődöm előtte. -
BigT
senior tag
micro sd kártyát hagyjam fat32-n vagy formázzam ntfs-re?
-
Snücü
tag
Meg ne vedd! Jó kezdés volt az L.Pro, de a fejlesztője jó ideje telibe leszarja az egészet. Nézd meg, több mint egy éves az utolsó frissítés, a fóruma tele van bugreporttal, de semmivel nem foglalkozik. 3-4 havonta belöki, hogy nemsokára kész, de azóta 100x túlhaladta egy rakás más launcher. Pedig a kedvencem volt, mert rohadt gyors, tetszettek a saját widget-i, de így nem lehet ezt csinálni. Nyamvadt 800ft-ot nem sajnáltam még ennyire, mint erre. Nem azért mert rossz, hanem mert egy link a fejlesztője.
-
zack
nagyúr
válasz
edgelaszlo #19954 üzenetére
Ingyenes, de van hozzá Launcher Pro Plus Unlocker. 820ft.
-
Jadro
veterán
Én leírtam a véleményem róla még szerintem az elődtopikban. Keress rá! Röviden: Nem olcsó, de nekem annyira nem jött be a műanyag keret kicsit gyengébb oldaltartása. Amellett viszont nem lehet elmenni, hogy ebben az árban egy jó minőségű fólia is van, ami majdnem az ár felét teszi ki. Ezt azóta is használom, miközben a tokot már eladtam. Összességében nem egy elrugaszkodott ár, viszont nem teljesen így néz ki ahogy a képen, mivel a hátulján nem a gyári műanyag látszik, hanem a gumitok hátulja. Igényesnek igényes a cucc, csak én nem teljesen ezt vártam, de másoknak meg maradéktalanul bejött.
-
KeFe
tag
-
Prof01
veterán
Sziasztok!
T-mobile-os S2-höz van már gyári, hivatalos ICS frissítés, amit KIES-sel fel lehet tenni?
-
KeFe
tag
-
zelma
aktív tag
válasz
pestibenji #19939 üzenetére
Köszönöm.
-
KeFe
tag
Biztos volt már róla szó de nem fogok 70000 hozzászólást átolvasni ezért
Milyen hátlap-tok megy rá a gyári 2000mAh akku+akkufedőre?
előre is köszi
-
edgelaszlo
senior tag
válasz
knyitogato #19951 üzenetére
Kipróbálom ennek örömére, de nem ingyenes az? Marketen free volt mellette...
Weeman1: csak bátran, sztem nehéz elb@szni ezt a kütyüt-remélem
-
Weeman1
veterán
válasz
edgelaszlo #19949 üzenetére
SGS-en én is kipróbáltam kb 50 rom-ot,
de S2-nél kicsit bátortalanabb vagyok.
Amint elalszik a gyerek simán rátolom és kész.
Remélem Odin-t nem kell beizzítani,
mert az itthon nem fog menni. -
knyitogato
őstag
Az eddigi legjobb Launcher szerintem ICS-en: Launcher Pro. Nálam egyik korábban feltett (belevéve az ICS-re kiadottakat) sem hozta ezt a szintet. Szuper gyors, smooth. Meg is vettem.
-
-
Weeman1
veterán
válasz
edgelaszlo #19941 üzenetére
Igen,Ics alapú,jól mondja Snücü.
Nekem is Wiui 2.5.18 van most fenn.
Arra is mehet? -
Snücü
tag
válasz
Igen ICS alapon, illetve gyári Samsung ROM-ra épülnek a V4 MIUI-k, ha ez volt a kérdés.
-
Weeman1
veterán
válasz
Köszi.
Akkor az R2D2 által módosítottat próbálom ki.
-
edgelaszlo
senior tag
válasz
Weeman1 #19940 üzenetére
Nekem ez van fent, nem tudom mit változtatott az ooPeredetihez képest, monda ugyan, de elfelejtettem....
Full wipe és mehet fel...Miuiról váltottam már, és ez a mószer bejött.
Amúgy nagyon fain kis ROM ez, stabil, gyors, mókolható....hogy mennyit eszik, nem tudom, hard felhasználó vagyok.)
Ja.....ics alapú a v4? -
zelma
aktív tag
válasz
pestibenji #19935 üzenetére
2.3.6-hoz jó? Ha igen, kellene egy link.
-
F-ECT$
titán
válasz
pestibenji #19935 üzenetére
3.2.4? Alap akksi?
-
pestibenji
senior tag
Új Siyah kernelt ajánlom mindenkinek, 20 óra készenlét, 2.5 óra kijelző böngészéssel és most vagyok 59%on
-
zack
nagyúr
válasz
#68216320 #19930 üzenetére
Li-ion aksiknál nincs memória effektus, tehát nem jegyzi meg honnan lett töltve és meddig.
Túltöltés, és teljes lemerülés elleni védelem is van bennük, tehát amikor lemerül és kikapcsol a teló az aksiban még marad töltés, csak azt már nem tudod használni. Ez azért kell, mert a Li-ion aksikat csak a teljes lemerítéssel lehet gajra vágni, ezért is látják el védelemmel.
Tehát a lényeg. Teljesen mindegy meddig töltöd először, nem lesz se jobb se rosszabb, mintha 12 órát töltenéd.Csak arra figyelj, hogy védelem ide vagy oda, minnél ritkábban merítsd le kikapcsolásig.
-
Cathulhu
addikt
válasz
#68216320 #19930 üzenetére
Nem a standard lemerites-feltoltes ciklus kell a formazashoz mar, de manapsag is szoktak ajanlani, hogy biztos ami biztos, az elso toltes legyen hosszabb, hogy a cellak jol kiegyenlitodjenek. Hogy ennek van-e alapja (mivel a telo ugyis lekapcsolja a toltest, ha kesz), azt nem tudom, de artani biztos nem fog neki.
-
törölt tag
Vettem egy 2000mA-es akkut a telefonhoz. Feltoltom es hasznalhatom vagy van vele valami dolgom meg. Az elado azt mondta toltsem 12 orat folyamatosan a formazashoz. Nem maradt le egy korrel? Ezeket szerintem nem kell formazni v rosszul tudom?
-
miben különbözik a StockTheme a simától? mármint van 1 rom amiből két félét lehet letölteni:
GT-I9100_WanamLite.XWLPD.V11.6.NO-WIPE.zip
GT-I9100_WanamLite.XWLPD.V11.6.StockThemed.NO-WIPE.zipkérdés hogy mi az a stockthemed?
-
papp54
aktív tag
Most szedtem össze sgs3 apk fájjlait akinek ics van a teloján az kipróbálhatja.
https://www.box.com/s/d0ae59485c9f61f7fff6 -
sheep
addikt
köszi a válaszokat
még nincs tartóm csak gondolkodom a gyári beszerzésén, csak ugye ebben nem voltam biztos hogy bele-e megy mert az a vékonyabb keretre van kitalálva
köszi mégegyszer! -
znagy69
őstag
Nem tudom milyen tartód van, de egy passzív tartóba belemegy. Üzemidőn kb 15-20% lehet talán. Ha agyon van nyüstölve akkor 1 napot kibír, egyébként átlag felhasználónak 2 nap. Ez rom és használat függvénye. A vastagodás ügye annyit jelent, hogy a telefon alsó vastagsága fog végigmenni. Remélem érthető.
-
pzstm
titán
triangle away simán használható rootolt teleofnon? nem kell semmi extrát csinálni előtte?
-
sheep
addikt
hello
azt szeretném kérdezni, hogy a 2000-es akkuval a telefon belemegy a gyári autós tartóba?
Mert ugye az egy picit megvastagítja az egész telefont.
A másik kérdésem, hogy kb. mennyit javít a nagyobb aksi az üzemidőn?
köszi -
cochy
tag
Ha van 2 darab S2 itthon és az egyiken megcsinálom a rendszert teljesen majd lementem CWM-el, akkor azt az egész mentést rá tudom rakni a másikra is?
Mert akkor elég lenne egyszer megcsinálnom a telepítgetéseket, meg a romolást.
Valaki tud ebben segíteni?
Aktív témák
Hirdetés
- Samsung Galaxy S22 Ultra 12/256GB Független
- Samsung Galaxy Z Flip5 8/256 karcmentes
- BONTATLAN Új Iphone 16 és 16 Plus 128-512GB 1év APPLE garancia gyári független Deák AZONNAL Átvehető
- BONTATLAN Új Iphone 14 és 14 Plus 128-512GB 1év hivatalos APPLE garancia gyári független Deák Térnél
- Újszerű, Google Pixel 9 Pro XL 16/256gb, fekete, közel 3 év garanciával, eladó!
- ÚJ Dell Latitude 15 5550 - 15.6"FHD - i5-1335U - 8GB - 512GB SSD - Win 11 - 3év garancia - MAGYAR
- ÚJ HP EliteBook 840 G8 - 14"FHD IPS - i5-1145G7 - 32GB - 512GB SSD - Win10 PRO - Garancia
- LG 27CN650N-6A - Felhő Monitor - 1920x1080 FHD - 75Hz 5ms - USB Type-C - Quad Core - BT + WiFi
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A12/Samsung Galaxy A22/Samsung Galaxy A32/Samsung Galaxy A52
- Csere-Beszámítás! Kezdő Gamer számítógép. I5 6400 / GTX 1060 3GB / 16GB DDR4 / 250SSD + 1TB HDD
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest