Hirdetés
Aktív témák
-
pestibenji
senior tag
Nem értem, mi a baj a Launcherproval? GB-n azt használtam, mert a legjobb az összes launcher közül
Nekem soha semmit nem bugzott, semmi nem hiányzott belőle, el is könyveltem magamban, hogy azért nem fejleszti tovább, mert nincs mit fejleszteni rajta, az egy kész launcher. Szerintem így is van, én tényleg semmi hibát, bugot, hiányzó feature-t nem találtam benne.
Szerk: Nem értem, mi hiányzik az ingyenesből? csak a widgetek asszem, én mindigis az ingyeneset használtam és így gondolom azt, hogy a legjobb launcher gbre.
-
zack
nagyúr
Thx az infót.
Az átb@szás az egészben hogy a legtöbb jó fícsörhöz a Pro Plus kell.Tehát kipróbálhatod, de teljes képet csak azután kapsz róla ha megvetted.
800ft-ot meg így nem ér. Marad a Nova Prime. Itt első osztályú a support, és ez is smooth, és gyors.Ha több launcher is van a ROM-ban, ezeket hogy tudom kitörölni a ROM-ból, és leginkább mit kell kitörölnöm? Tehát azt akarnám, hogy az egyedüli launcher a Nova Prime legyen.
Józan paraszti ésszel a system/apps mappából törölném ki őket, de lehet hogy ez kevés, ezért érdeklődöm előtte.
Aktív témák
- Samsung Galaxy S22 Ultra 12/256GB Független
- Samsung Galaxy Z Flip5 8/256 karcmentes
- BONTATLAN Új Iphone 16 és 16 Plus 128-512GB 1év APPLE garancia gyári független Deák AZONNAL Átvehető
- BONTATLAN Új Iphone 14 és 14 Plus 128-512GB 1év hivatalos APPLE garancia gyári független Deák Térnél
- Újszerű, Google Pixel 9 Pro XL 16/256gb, fekete, közel 3 év garanciával, eladó!
- Csere-Beszámítás! Felsőkategóriás számítógép játékra! I7 13700K / RTX 3090 / 32GB DDR4
- www.LicencAruhaz.hu OLCSÓ & LEGÁLIS SZOFTVEREK 0-24 KÉZBESÍTÉSSEL - Windows - Office - ÖRÖK GARANCIA
- Xiaomi Redmi 9T 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Microsoft Windows, Office & Vírusirtók: Akciók, Azonnali Szállítás, Garantált Minőség, Garancia!
- Csere-Beszámítás! RTX Számítógép játékra! R5 5600X / RTX 3080 / 32GB DDR4 / 1TB SSD
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest