Hirdetés
- Motorola Edge 60 Fusion - nem csak a forma időtálló
- Íme, a One UI 8
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- One mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Huawei Watch GT 4 - kerek karék
- iPhone topik
- Apple iPhone 13 - hízott, de jól áll neki!
- Yettel topik
Aktív témák
-
randras
veterán
Helló!
Van teljes étékű totál AOSP ICS ROM SGS2-höz?
-
-
Rotate
veterán
csak belelestem
amúgy nem tudom, nekem ezek a főzött romok nagyja ilyen érdekes csillogós gagyi katyvaszra emlékeztet
wanamnak a Holo témájú cucca tetszik, és hirtelen többet nem is tudok mondani
mondjuk a gyári Samsung UI sem tetszik
én jobb szeretem a letisztult egyszerű formákat, bár biztos egyedül vagyok ezzel
-
zack
nagyúr
Én ezzel kezdek.
Ezt még úgyse sokan tették fel.
Törökkel csak az a bajom hogy LPD.Ez a VK meg már LPF.
Mentések készen vannak, jöhet a Wipe és az install.
-
vati182
aktív tag
válasz
c-parts-2010 #21675 üzenetére
de mit hoznak nekem helyre, azt mondták, hogy átírják nekem az imei számot, de miért lenne letiltva kint a telefon? van benne egy hosszú számsor amikor beírtam, azt a kombináct amire kidobja az imeit
-
Arcanis
aktív tag
válasz
Rotate #21681 üzenetére
Nézz körül pl. ebben a doksiban.
Ahogy én értelmezem, a fehér LED-ek rendelkeznek egy fényerő-működési idő karakterisztikával, a jóféle LED-ek fényereje nem csökken 80% alá 5-10000 működési óra után sem, viszont minél nagyobb a LED teljesítménye, annál meredekebben esik a fényerő (a használati órák elteltével)Namost ha minden nap használod 2 órát, akkor két év alatt csak kb 1500 óra jön össze, ami bizonyos LEDek esetében már 80%-ra csökkent fényerőt eredményez. (Persze, meg kellene tudni, hogy miféle led van a telefonban.)
(#21684) Szelley Ha teljesen meghal akkor igen, viszont azt észrevenni, hogy a fénykorához képest csak 70%-nyi lument erőszakol ki magából a LED nem olyan egyszerű.
-
Rotate
veterán
szerintetek mennyire gáz, hogy a telefon LEDjét használom a szobában kislámpának? vajon beszarik ettől?
-
Rotate
veterán
válasz
c-parts-2010 #21675 üzenetére
nemzetközi tiltólista van mind3 szolgáltatónál, ha jól tudom... és egy kamu imeivel megoldható...
-
MuKi^
csendes tag
Sziasztok!
Kipróbálnám a lentebb már linkel Turkbey ICS v11 romot, de nem találtam sehol leírást, hogy hogyan kellene felpakolni. Tud valaki egy kis infot/segítséget adni ebben?
Jelenleg CM9 van a telefonon.
Előre is köszönöm!
-
belashx
senior tag
válasz
pestibenji #21663 üzenetére
Ha jól emlékszem, akkor neked erre van szükséged.
-
Arcanis
aktív tag
válasz
C.Brigante #21661 üzenetére
A török romban mennyire lehet kényelmesen lecserélni ezeket a 3D hatású - számomra kicsit komikus - ikonokat? (Pl. vertumus féle ics domination mindent cserél?)
-
Snücü
tag
válasz
pestibenji #21663 üzenetére
CM9 alapú romokban van lehetőség egyedi szintek (és a szintek számának) beállítására is.
-
pestibenji
senior tag
Emberek létezik olyan app (root) amivel azt lehet szabályozni, hogy mekkora fényerőhöz milyen erősen világítson a teló háttérvilágítása? Tehát az automata fényerőt megbütykölni kicsit, hogy olyan legyen amilyennek én szeretném.
-
Weeman1
veterán
Miui rom-on másnak működnek a tárcsázóba beírt kódok?
-
No.01
addikt
Most frissitettem LPD-re... Megmondana v.ki h merre talalom a %-os akksikijelzest?
Koszonom!
-
zseko
veterán
A HDR Camera+ megéri azt az 595Ft-ot? Próbálta már valaki?
-
-cobra-
aktív tag
F1 GalaxyNexus-szal kapcsolatban van valakinek rövidebb/hosszabb távú tapasztalata?
-
F-ECT$
titán
válasz
C.Brigante #21627 üzenetére
Lehet, hogy elsiettem a Wanam-ra váltást
-
F-ECT$
titán
Lecseréltem a Criskelo V11.1-et Wanamlite 11.9-re. Érdemes kernelt cserélni benne?
-
cochy
tag
Sziasztok,
WIUI-m van és a hangokkal van gondom.
Alarm Clock Xtreme programban akarom megváltoztatni a reggeli muzsikát, bejön valami téma oldal, ahol választhatok egy rakat mindent (stílust, betűtípust..). Megtaláltam a csengőhangok részt alul, kiválasztottam egy jó csengőhangot és ennek ellenére maradt a régi csengőhang.
Korábban amikor nem WIUI-m volt, nem volt ezzel gond. Én rontok el valamit? -
vati182
aktív tag
Ja hogy a zárójelben a 3db X az az imei szám helyett van tulajdonképpen, nem értem minek és mit nyúltak bele, hogy ez így elszállt, azt sem tudom, hogy hogyan magyarosították, mert elméletileg csak annyit csináltak, a hátulján akumulátor alatt van az imei szám egyébként?
-
mycso
veterán
válasz
vati182 #21640 üzenetére
Milyen srácok, mit raktak neked át???
A product kódod valószínűleg elszállt --> XXX produkt kód nincsen!! Ezt akkor szokta kiírni, amikor eltűnik valami miatt az eredeti (valaki belenyúl úgy a telefonba, ahogy nem kéne).
imei számod valós??? Megegyezik a telefon hátuljában lévővel???Meg kellene próbálni egy gyári romot felrakni és beállítani egy létező prod.kódot.
-
vati182
aktív tag
válasz
Zsolaf #21638 üzenetére
De szerintem bent nekem a srácok gondolom átírták a produkt kódom vagy mi azért, mert, h magyarosítani lehessen..., vagy, lehet h semmi köze nem volt ehhez, de ha visszarakom a produkt kódot akkor nem rakja vissza az angol menüt? megnézem amit küldtél, linket, elolvasom azért h abból mire jutnék, vagy meg tudom e csinálni...
-
derrik
őstag
[link]
Számológép! /még csak 1XÜ/
-Teljesen új matematika motor
-ICS tárcsázó stílus
-Holo sötét&világos -
Zsolaf
addikt
válasz
vati182 #21637 üzenetére
A product kód és a szoftver különbözik, meg kell nézni milyen szoft van rajta és át kell írni a product kódot arra.
ezt csináld meg neked a függetlent kellene
-
vati182
aktív tag
Hello mindenkinek
Az lenne a kérdésem, hogy nem értek annak ellenére még ehhez azt egész dologhoz, nézelődtem jobbra ballra, és ide küldtek, hogy itt majd sok jó ember segít az újonnan vásárolt samsung galaxy s2 problémámban amik a következőek:
Megkaptam először is Angliában vásárolták, az o2 nél de azt mondják, hogy független telefon, ott lehet a szolgáltató függetlenként eladja.
Na de 2.3.4 oprendszer van rajta, és én szeretnék feltenni ICS-t mert úgy hallottam, azzal sokkal normálisabban ki van használva a telefon tényleges teljesítménye, más már azt is mondta, hogy, egyéb főzött romot érdemes felrakni, na most még semmit nem értek még egyszer megjegyzem olvastam az első hozzászólást ami szépen hosszadalmasan sok dolgot taglal, na de most nem tudom mi vonatkozik rám.Linkelnék, egy képet, amin látszik, nekem milyen számot ír ki a kies láttam már máshol más is szembesült a problémával, de én nem értem miért van nekem nem szolgáltató függő, a telefonom, és mivel olyan több tagból áll ezért ráadásul az is látszik ha jól értettem, hogy azon még gyári rom van, de a Kies nem engedi frissíteni, a gyári 4.0.3 romra sem a dolgot, na most ki mit ajánl vagy inkább főzött romot rakjak, fel, sokkal célszerűbb lenne?
Nem akarom tovább nyújtani a levelet először megvárom a reakciókat, meg h mit tudok majd azokra reagálni, hogyan jutok tovább az én kis problémámmal...
a képen látszik mit írt ki nekem a KIEs
-
pestibenji
senior tag
válasz
C.Brigante #21626 üzenetére
Én nem írtam ilyen bunkón, mint te, és a mondanivalóm lényege úgy látom nem jött le. Te azt írtad, hogy szerinted baromság a repcsimód, én meg azt, hogy "de azért volt már olyan, hogy jól jött a repülőüzemmód". Ember az volt a lényeg, hogy van amikor hasznos, például REPÜLŐN, tehát nem baromság...
-
zseko
veterán
válasz
Hát igen... Még a betárcsázós internet idejében, de már a vége felé, azért nem értek el minket hajnal 4-kor mert én interneteztem. Mivel akkor volt olcsó/ingyenes. És sajna a legrosszabb történt ami történhetett..
Volt mobil, de nem volt megszokott, így nem azon próbálkoztak.
-
futor
aktív tag
...16 órás kinozást lazán kibirta...nem dicsérem többet mint tegnap, mert megint kapok a pofámra...kinézete olyan amilyen, de amit tud azt tud...
-
ERPY
őstag
válasz
Ugyanez van nálunk is, mármint felfogásban mint nálad. Magasról lexarom hány százalékot enne este, mert bár töltőn van, de igenis azért hívják ezt a készüléket telefonnak, hogy bármikor elérjenek rajta ha szükséges. Éjszaka értelemszerűen az emberek 99.9999 százaléka tisztában van vele hogy nem illik csesztetni a másikat, de adódhatnak helyzetek mikor ezt a trendet fel kell rúgni.
Ha pedig valaki szórakozna, azt másnap pofán kell verni, ennyi.
Annál bosszantóbb számomra a mai mobil világban nincs, és itt most nem éjszakaról van szó, mikor valakit nem tudok elérni, mert a kabátszebbe hagyta, kocsiba hagyta, feldugta magának, stb. Én ezt már egy jóideje úgy oldom meg, hogy pár ilyen alkalom után törlöm az illetőt a picsbe.
Visszatérve, és számomra lezárva a témát, a vészhelyzet sosem nézi hogy éjszaka van-e, mennyit fogyaszt repülő módba, milyen romod van, vagy a telód belefér-e zsebedbe... -
rankesz
veterán
válasz
Nekem már sajnos se apám, se anyám, testvérem nincs... Az unokatestvérekkel nem tartjuk a kapcsolatot, max ünnepekkor sms. Szóval nekem a család az asszony, és a gyerek. Asszony ágáról vannak rokonok, ők úgy is őt hívják ha baj lenne, ő pedig be van kapcsolva.
Amúgy meg nézz csak rá a #21621-re..., na, erről beszélek
-
Szelley
senior tag
Persze hogy nem ugyanolyanok! Sokadszorra is fel tudom hozni a Nokia N900-as példámat... gyárilag Cortex-A8 600Mhz-en, power kernellel 1150ig lehetett húzni. 10 készülékből 1 nem bírta csak kb 1050-ig, utána kifagyott. Sajnos én voltam az aki kifogta ezt az egy készüléket
-
zack
nagyúr
válasz
C.Brigante #21627 üzenetére
Én is így fogok tenni, lehet még ma.
-
C.Brigante
veterán
válasz
pestibenji #21620 üzenetére
sztem az butaság amit te írsz, nyilván azért mert van pár év közöttünk és nem gondolkodok gyerekesen mint te! "Kádból kiugrás" ??? ki beszél itt ilyen időtartamokról??? Most próbáld meg elképzelni, h a család nem csak a közvetlen tagokból áll, mert ők itt fexenek mellettem "egy karnyújtásnyira" Van egy apám és egy anyám akik nyugdíjas éveiket élik és képzeld el azt is, h nem egy utcában lakunk már.. (eddig megvagy?) Ha velük ne adj isten történik éjjel vmi, akkor nyugodtabb vagyok ha van kinek telefonálniuk!
Ez egy rettentő nagy butaság nem??? ppfff
inkább ne szoltál volna... -
zack
nagyúr
Most keltem, és mit olvasok? Qurvul a Wanam is.
Nem értem, amit eddig verziókon keresztül meg tudott csinálni, az most miért megy a stabilitás rovására. Egy darabig sztem most én is jegelni fogom a Wanam-ot.
Szerintem még a héten kipróbálom az új VK-t, és lehet ránézek a törökre is. Látszólag ez a kettő tünik a leg naprakészebbnek.
Criskelo jó hosszú távon is, ez már biztos.Én már Wave1 tulajként feldobtam a témát, de lehet hogy még az Omnia2-es korszakból is, hogy nem egyformák ezek a telók, azért van hogy azonos ROM-okra és műveletekre másképpen reagálnak, szóval nem újdonság ez, ami itt is felröppent.
-
plejik
addikt
Na megnéztem ezt a tablet modot D4 es romba.Az elképzelés baromi jó, de kifolyik a szemem.
Rövid és tömör észrevétel
-
kungzi
veterán
válasz
Laraxior #21622 üzenetére
Tessék itt van! szerintem itt már kapható
-
Laraxior
titán
Lehet már valahol kapni függetlenül az S3-at? Ahol van készleten is.
-
pestibenji
senior tag
válasz
C.Brigante #21616 üzenetére
Ezekszerint fürdés közben is melletted van a telefonod, vagy ha hívnak kiugrasz a kádból és azonnal felveszed? Lehet, hogy valamelyik családtagodnak pont azon az 5 percen múlik az élete. Szerintem butaság volt amit írtál, nyilván nekem sincs éjjelente repcsiben, de azért volt már olyan, hogy jól jött a repülőüzemmód, és szerintem sokan vannak evvel így.
-
rankesz
veterán
válasz
C.Brigante #21616 üzenetére
A családom itt alszik mellettem karnyújtásnyira, más meg inkább ne érjen el, főleg ne az Offtopikos troll ismik, akik képesek lennének az éjszaka közepén fészen mention-álni, meg hívogatni ...
Hírlevelek is hajnalban jönnek...
Ébresztő miatt van csak bekapcsolva éjjel a teló...
-
C.Brigante
veterán
válasz
pestibenji #21615 üzenetére
repülőüzem sztem jó nagy baromság! Lefexek este, repülőbe teszem, aztán ne adj isten valami baj van, a családomnak szüksége lenne rám az éjjel közepén, akkor csak azért ne tudjanak elérni mert én 1% spórolok az aksiidőn! Epic FAIL! (data package kikapcsol csak gsm, viszlát!)
-
pzstm
titán
Ezzel kapcsolatban valakinek van bármi infója tapasztalata?
-
Kleroo
veterán
válasz
rankesz #21606 üzenetére
Az pláne zsír.
Amikor én letettem,akkor már jó ideje 72% volt. picit nyomkodtam,és közben ürítetttem a memóriát. Aztán még mindig 72%-nál letettem. Aktív ,GSM üzemmódban,ébresztéssel.
Ébresztéskor 69%-on volt.Tehát olyan 2-3% az alapmerülés tök gyári alapon(rootkernel).
Ez a 0 elég atom -
sajp63
tag
Sziasztok.
Stock ICS alatt hogyan lehet beallitani a %-os akkukijelzest?
Koszi. -
Szelley
senior tag
Nem értem ezt a wanam kölköt... 10.9-be szép ICS számológép, 11.9-be meg vissza kotyvasztja a GB kinézetű rusnya számológépet? Elég stabil ez a rom, viszont bele-bele kell nyúlkálnom hogy számomra is tökéletes legyen
-
C.Brigante
veterán
válasz
F-ECT$ #21603 üzenetére
igen, én is ilyesmire gondolok gondoltam!
Pedig nagyon tetszett amikor elöször bejött a kezdőkép, lancser választás (nagyon komoly az s3 as tw) aztán mondom megnézem a camerát, rányomok, elsötétül minden, nem reagál semmire...na mondom wtf? nagy nehezen észhez tért, mondom restart, aztán márcsak logo villogás és nem megy tovább....
vk romon gondolkodtam én is, mostmár szivesen kipróbálnék valami mást. wanam tudom, h jó de most mást is dícsérjünk, hátha... Török, omega nekem csicsás, bucsus kinézetűek... na majd meglátom (persze miui örökre kilőve, az pláne nem tetszik)
-
F-ECT$
titán
válasz
C.Brigante #21602 üzenetére
Elhiszem, nem is írtam, hogy user error. Én leginkább arra tudok gondolni, hogy nem 100%-osan egyeznek meg a telefonjaink, így valakinél előjön egy adott hiba, másnál meg nem.
Aktív témák
Hirdetés
- Steam, GOG, Epic Store, Humble Store, Xbox PC Game Pass, Origin Access, uPlay+, Apple Arcade felhasználók barátságos izgulós topikja
- Milyen légkondit a lakásba?
- Filmvilág
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Motorola Edge 60 Fusion - nem csak a forma időtálló
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Autós topik
- Assassin’s Creed Shadows teszt
- Meggyi001: Anya, tudsz segíteni a matekban?....Nem érek rá kisfiam, majd segít a ChatGPT...
- További aktív témák...
- Beszámítás! Dell Optiplex 3080 SFF asztali számítógép - i5 10505 8GB RAM 256GB SSD Intel UHD 630 IGP
- Csere-Beszámítás! Lenovo Ideapad 3! R3 7320U / 16GB DDR5 / 512GB SSD
- Samsung Galaxy A03 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 4500 16/32/64GB RAM RX 6600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 5600X 16/32/64GB RAM RX 7600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest