Hirdetés
- Milyen okostelefont vegyek?
- One mobilszolgáltatások
- Yettel topik
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Külföldi prepaid SIM-ek itthon
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Fotók, videók mobillal
- Vivo V70 – a stílus érték?
- Luna Ring 2.0 - így van értelme
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
Aktív témák
-
pzstm
titán
most látom, hogy a Note is megkapta időközben az official ICS-t

-
epakla
tag
Sziasztok!
Lehet, hogy hülye a kérdés, előre is elnézést érte!
A Samfirmware oldalon a legújabb magyar T-s ROM LP7-es, a lengyel T-s LP9-es. Lehet tudni arról valamit, hogy mi a különbség, illetve jobb-e az LP9-es? -
pzstm
titán
válasz
C.Brigante
üzenetére
hát...hanyatt nem vágtam magam tőle

-
Arcanis
aktív tag
válasz
fhradm
üzenetére
Én is használom (május 5-i Hydrog3n), nem igazán van problémám vele, nagyon smooth az egész.
1) Videólejátszásban szerintem gyengébb kicsit - mx player nem megy hardveres módban...
2) Fényképező szerintem jó, készül egy összehasonlítás stock samsung romos képek és hydros képek közt.
3) Nekem fáj a rádió hiánya. Igaz, hogy van SpiritFM de sokkal jobban meríti a telefont nálam...Ja és 1GHz-re le van korlátozva a proci, semmi akadás...
Nagyon tetszenek az alábbiak:
1) Eddig nem volt wifi probléma (samsungokon ugye a beragadás)
2) CRT effekt nagyon üt
3) Lockscreen opciók (pl eredeti ics lockscreen 4 ikonnal)
4) Redőnyön a vezérlők nagyon jól konfigurálhatók, tudsz időjárást tenni a redőnyre.
5) Kijelző kalibrációs beállításokSzóval ha nem nagyon videózol és rádiózol akkor szerintem ajánlott!
Más: Ha jól tudom ez AOKP alapú, de nem sokat változtat a kérdésen (lényegében a CM9 és az Android Open Kang Project is az AOSP-n alapul, csak sok "tweak"-et tartalmaznak...)
Megint más: Van itt valaki aki appokkal szórakozott? Pl touchwizes appot portolt nem touchwizes rendszerre? Elkellene egy kis segítség : )
-
rankesz
veterán
Ez ugyan olyan opcionális cucc lesz szerintem mint az S2 romokban a mozgatásos, pésztázás, nagyítás, stb, kb. minden szakács romjának 1. hsz-ében ott van hogy kapcsold ki ha spórolni akarsz az akkuval.
Amúgy nem tom ki váltott innen, s1-ről, de emlékeztek-e hogy amikor jött az S2, akkor boldog boldogtalan az s2-es taccswizt portolta a romjára, talán még piacon se volt ténylegesen az s2. -
pzstm
titán
válasz
C.Brigante
üzenetére
mostmár kipróbálom én is

-
C.Brigante
veterán
Ez a flipboard nekem nagyon bejön! (jó, h linkeltétek!)
-
mogyesz
aktív tag
BraviaEngine ICS alá? Fel lehet tolni? Próbálta vki? A GB-s Bravia jó lehet? Vagy van ICS-re?
-
törölt tag
Melyik az a KI4 rom ami az utolsó hivatalos GB Magyarországon? Többet is látok a sammobile oldalon, de nem tudom melyik az igazi

-
Rotate
veterán
-
ERPY
őstag
Ne aggódj, nemhogy idén, még jövőre is elég lesz. Nincsen semminemű olyan alkalmazás vagy játék, ami indokolja ezeket a 4 magos erőműveket. Én 800mhz-en is ugyanúgy röccenés nélkül játszok, mint más 76 maggal. Csak és kizarólag 4 magra kutya sem ír alkalmazást, nincs benne üzlet.
-
zack
nagyúr
válasz
doongoo
üzenetére
Mégis milyen hardveres különbségre gondolsz?
Mert csak a +2 mag lehet, ami beleszólhat, de én ezt most mondom, a GS2 2 magja kizárt hogy akadály legyen a portolásban. Legalább ki lesz használva rendesen mind a 2 mag. Hála istenek baromi erős procit tettek a GS2-be, és elég jól húzható is. -25Mhz csökkentve minden órajelből, simán viszi az 1400Mhz-et. Napok óta tesztelem, és semmi gondja. Kétlem hogy ez a proci 2012-ben bármire is kevés volna. 
-
rento
őstag
Sziasztok!
Garancia futárnak mit kell odaadni ha jön? elég a garipapír, vagy kell a számla is? kitől mit kértek eddig? mert nekem csak a samsungos garipapír van meg.
-
kungzi
veterán
amúgy az s2 tud az előlapi kamerával 720p-t venni? mert még sose néztem

-
zack
nagyúr
Szerintem jó ez a 4.0.3 is. Annyira nem várom a 4.0.4-et, mert nem hinném hogy bárki bármit észre fog venni aki pl. az LP7,LP9-et használja jelenleg is.
Kellett 1,5 hónap ICS után, hogy elmondhassuk legalább annyira smooth az ICS mint a Gb (pl. Wanam 10.9-től).
Launcher-t is váltottam, és Nova Prime van már jóideje, és egész jól összebarátkoztunk (bár nem tudom hogy hozok létre mappákat az app drawer-ben, erre még nem jöttem rá
).
Szóval jelenlegi formájában a 4.0.3 szerintem nagyon jó, és nincs miért várnom a 4.0.4-et. -
Motyi
senior tag
Én pl. csak ezt használom, pont annyi hiányzik az alap samu romokból számomra amit jKay modja ad (persze a sok szemetet kipucolom). Próbáltam én is sok főzőtt romot, de a saját tapasztalatom az, hogy sebesség és akku használat terén semmivel sem jobb egy fözött rom egy megfelelően kipucolt és beállított gyárinál.
Amúgy én nem reménykednék annyira abban, hogy nemsokára itt a 4.0.4. Biztosra veszem, hogy majd lesz, de van egy olyan érzésem, hogy aki él és mozog a samu fejlesztői között az S3-al foglalkozik, szóval odébb lesz az a 4.0.4.
De visszatérve jKay modjához, ha megjelenik a 4.0.4 akkor nem hiszem, hogy 1-2 hétnél többet kellene várnunk az arra készített verzióhoz, a mostani hosszú fejlesztési idő azért van mert a srác az alapjaitól újraírta a programot és sok új funkciót tett bele.És ellentétben a legtöbb fejlesztővel (XDA) ő tényleg heteken át teszteli pár kiválasztottal a művét, nem szereti szopatni a felhasználóit.

-
zack
nagyúr
Helyes.

Dolgozzon csak még rajta, és ne egy béta vackot adjon ki a kezei közül.
Nagyon várom!(#18364) ERPY
Én Gb alatt nagyon megszoktam, és nagyon rossz volt ICS-re átjönni nélküle. Az is tény, hogy a hiányát már megszoktam, annyi idő eltelt.
Új telefon projekt:
Egyelőre úgy tünik maradni fog nálam a GS2 2012-ben, és nem lesz előfizus hosszabításom sem. Sajnos anyagilag nem alakul túl jól pont ez a mostani tavasztól-őszig tartó időszak, ami eddig a nagy bevételeket jelentette nálam.
-
Motyi
senior tag
Egy kis info azoknak akik várják jKay modját:
_JKay_ Today, 06:24 AM
"I will not show you my real todo list cuz its very long and I never know how much will be included in next release. But I can tell you that we are getting close to a release... Should be no more than a few weeks now... I will only add a few more features.. Then test test test.. write a user guide and release...." -
adodaniel
őstag
CM9-ben nem lehet facebook fiókot hozzáadni. Ott van a listában, rányomok, de semmi. Többi működik...
-
Alien!
senior tag
válasz
fhradm
üzenetére
Én tegnap raktam fel, egy amúgy nagyon penge Foxhound70 rom után, és majdnem hanyattestem a sebességétől és a beállítási lehetőségeitől. Elképesztő cucc.
Ráadásul nekem sikerült TB-al, és Mybackup pro-val mindent visszarakni alá.
Jelenleg minden hibátlan, ma tesztelem élesben.a gaps a google apps rövidítése.
-
Altair77
tag
válasz
zooole
üzenetére
Feltételezem,hogy odinnal már flasheltél romot ha igen akkor van egy odinos CM9 ressurection edtion amit feltolsz utána már CWM-ből tolhatod fel az aktuális nightlyt itt mindent megtalálsz!
Én is T-s vagyok és tökéletesen működik néha 1-1 FC előfordul de fix permisons CWMből általában orvoslja a hibát,kamera tökéletesen működik igazából tökéletes mindennapi használatra! -
fhradm
csendes tag
Hali!
HyDrOG3N legujabb ICS romját ajánlanátok? Ez ügye egy 4.04 CM9es rom asszem, de nagyon jónak tűnik csak sok rosszat hallottam 4.04rol h még bugos, meg CM9 sincs agyon dicserve... Ti mit mondtok?
Ja és mit jelent ennél a romnál, a gaps? gondolom valami "mod" de pontosan mit tud?
-
Rotate
veterán
válasz
ujtzjani
üzenetére
sajnálom, nem akartam rosszindulatú lenni, de tipikusan warez problémákat említettél... a másik dolog pedig az, hogy amit a Samsung Apps-ből letöltöttem, nálam minden ment gond nélkül, illetve egyenesen a Gamelofttól is vásároltam már, és ott sem volt sem fagyás, sem kilépés, sem textúrahiba...
a hiba az ön készülékében van

-
Szajo
őstag
Sziasztok, Galaxy SII-höz nem tudtok ilyen olcsó (max 1000-1500 forint) tokot? Tudjátok olyanra gondolok hogy belecsúsztatod, és akkor van rajta egy ilyen kis "szalag" amit ha kihúzol kijön a telefon is félig és kivehete.
Remélem tudtok segíteni, aprón vagy valami konkrétabb boltban is jó, csak én egyszer ilyen műbört vettem 3000ezerért még régi telefonomhoz, de annyit nem adok ki érte!
Köszi előre is! -
Nokia sem 3410 néven futtatta a távol-keleten a telefonját.
Létező dolog. -
ujtzjani
tag
Help. Most kezdtem játékokat tölteni a kicsikére de a gameloftosok kifagynak vagy be sem töltenek vagy hibássan jelennek meg. Mi miatt van ez? Lehet valahogyan segíteni ezen?
-
kosarob8
aktív tag
Erre valaki esetleg?
köszönöm 
-
pzstm
titán
Samsung magyarország írta ki Facebookra:
"Tudtátok, hogy Koreában a négy abszolút szerencsétlen szám? Sok épületben a negyedik emeletet kihagyják, egyszerűen az ötödik jön a harmadik után. Ha valaha találkozol egy koreaival, véletlenül se adj neki olyan ajándékot, ami négy darabból áll, vagy amiben a négyes szám szerepel!"Lehet nem lesz S4!

-
MuKi^
csendes tag
-
adodaniel
őstag
rootoltam LP7-et a következővel: CF-Root-SGS2_XW_XEN_LP7-v5.4-CWM5
A beállításoknál mindig befagy. Mi baja? -
Szajo
őstag
Sziasztok, Galaxy SII-höz nem tudtok ilyen olcsó (max 1000-1500 forint) tokot? Tudjátok olyanra gondolok hogy belecsúsztatod, és akkor van rajta egy ilyen kis "szalag" amit ha kihúzol kijön a telefon is félig és kivehete.
Remélem tudtok segíteni, aprón vagy valami konkrétabb boltban is jó, csak én egyszer ilyen műbört vettem 3000ezerért még régi telefonomhoz, de annyit nem adok ki érte!
Köszi előre is! -
Piwi
veterán
válasz
C.Brigante
üzenetére
Te jöttél a kinézettel,csak hogy magadat idézd

2 mag ide vagy oda,ICS alatt semmivel sem gyorsabb semmi mint GB alatt
-
freddirty
senior tag
válasz
W.a.T.T.O.
üzenetére
Nem vmi reklámszűrő kavar be? Egyes custom romok alapból tartalmaznak módolt host listát, de külön is felrakható reklámszűrő app rootolt készülékre.
-
GABOR21
csendes tag
válasz
W.a.T.T.O.
üzenetére
Nekem is ez a gond vele most néztem. KI4 rom...
-
W.a.T.T.O.
csendes tag
Sziasztok!
Egy olyan problémám volna, hogy a marketből leszedtem a ROC (Race Of Champion) nevű játékot, rajta volt régen is a telón, csak ROMcsere volt. Gondoltam felteszem újra (mellesleg csak ajánlani tudom a gémet, naon király), feltelepedett, majd indítás után letöltene kb. 244 MB-ot, DE, kiírja ekkor, hogy "Couldn't resolve host name".
???
Ez meg mitől van?
Csak exit és retry gomb van!
Mit tegyek?
Légyszi segítsetek, kell a játék, függő vagyok!
Rom: --VK--ICS-XWLP8-V4.6.2
-
Bali12
csendes tag
Lp7-el nem tudok csatlakozni a Kieshez. Mit kell beallitani a telon hogx csatlakozzon?
-
zooole
senior tag
Stooock.
Nincs CMW. KOnkrétan lövésem nincs róla, hogy kéne feltenni. Annyit tudok, root kell. Annak meg nem örülök. Kernelezés... CF kernel odinból megy fel nem?
Known issues között pedig találtam egy csúnya részt, ami az elfordulással kapcsolatos. Elvileg gond van a szenzorral. A többi tökéletes.
Találtam egy ilyet is kommentek között:
"Akkor még ez is felejtős,valaki t-mobilos felrakta már?"
"t-mobile nitz-es, nem fog menni."
Mivel Témobilos vagyok, kicsit aggaszt

Plusz durva hibákat sorolnak itt az emberek. Kamera FC-zik, szar képet csinál. panoráma kék képet készít, azok a widgetek melyekben van áttünés azok nem jelennek meg rendesen.
Kezdem meggondolni magam. Csak hát akkor honnan szedjek Holo-t

-
Jadro
veterán
válasz
adodaniel
üzenetére
Lehet benne azért csavar, itt egy pontos leírás. (Pl Gapps külön van, fel kell tenni, valamint a data wipe is kell a naptár szinkronizáláshoz.
zooole: Neked is szól.

-
zooole
senior tag
Tennék fel CM9-et fullstock ROM-ra, de a tegnapi segítőkészség lelankadt egy kicsit

-
Gergőkee
aktív tag
Készülék vásárlás:
" Először is kinéztem egy olyat ami erős
nyomásra se hullámzik aztán fehér háttérnél megnéztem ,h van-e döglött pixel.Gyakorlatilag ennyit néztem. Elég szar az arány!Kb 6ból volt 1 jó!!!"htc onex... Szerintem a csúcstechnológiából kiindulva az sgs3 sem lesz megbízhatóbb. Gyakorlatilag ma garanciát nélküli vagy sufnigaranciás telefont venni öngyilkos dolog...
-
ERPY
őstag
válasz
adodaniel
üzenetére
1. cm9 rom letölt
2. letöltött cm9-es rom telóra másol
3. cwm recoverybe bemész
4. ha akarsz a jelenlegi rendszeredről egy mentést, akkor megcsinálod
5. nyomsz egy full wipe-ot
6. felteszed a cm9 romot
7. reboot
8. örülDe mint írtam, minden romnál le van írva hogy kell feltenni.
-
pzstm
titán
-
Gergőkee
aktív tag
Recoveryben nem tudsz clear cache vagy clear data and cache menüre rányomni? Vagy idáig el sem jut? (mert ez megoldaná a bootloopot).
Egyébként nem kies hiba. A fagyás összekuszálta a data partíciót, és hiba keletkezett a fájlrendszerben. Odin vagy ota után is ez lett volna.
-
adodaniel
őstag
A CM9 telepítésének folyamatát le tudná valaki írni, akár privátban is?
-
rankesz
veterán
Siyah 3.2 rc1-rol van valakinek tapaszalata? 3.1 -hez kepest milyen a fogyasztasa?
Aktív témák
Hirdetés
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Egyéni arckép OFF
- Haditechnika, harcászat
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Genshin Impact (PC, PS4, Android, iOS)
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Allegro vélemények - tapasztalatok
- Jogász topik
- Milyen okostelefont vegyek?
- Bitcoin topic
- További aktív témák...
- Keresünk iPhone 16/16e/16 Plus/16 Pro/16 Pro Max
- 228 - Lenovo LOQ (15IRX10) - Intel Core i7-13650HX, RTX 5060
- Samsung, SK Hynix 8GB / 16GB / 32GB DDR5 laptop Memoria!
- LENOVO ThinkPad T14s Gen 2 touchscreen - i7-1185G7, 16GB RAM, SSD, jó akku, számla, 6 hó gar
- (TÖBB DARAB, KÉSZLETEN) Intel Core i7-6700 4C/8T 3.40 GHz-4.00 GHz - LGA1151
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
még a GB-el is sok a gondjuk, akkor majd az ICS-el mennyi lesz