- One mobilszolgáltatások
- Nem nyílnak a Foldok?
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- iPhone topik
- Google Pixel 9 Pro XL - hét szűk esztendő
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Honor Magic5 Pro - kamerák bűvöletében
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
Aktív témák
-
ujtzjani
tag
Sziasztok. Lenne egy kérdésem hozzátok. Tudom, hogy ez S2-es topik hátha mégis van ötletetek. Feleségem S3-asával kapcsolatban.
S3 főképernyőn lévő accuweather-es időjárás widget wifi bekapcsolása után nem frissít.
Megszoktam az s2-nél, hogy az simán szokott frissíteni ha netet kap és mindegy hogy wifi vagy 3g. Az s3-on 1 órás frissítési ciklus van beállítva de még oránként se frissít. Van erre megoldás? Ja gyári független rom van rajta. És ha rányomok a frissítés gombra akkor frissít.
Előre is köszönöm a választ... -
ujtzjani
tag
HELP HELP..
S2-ön I9100XWLP7 van és nem akarnak menni a Gameloftos Game-ek.Vagy be se tölt vagy játék közben kilép sötét képernyővel és közli, hogy a működése a játéknak leállt...
ICS miatt van? Hogyan tudnám orvosolni ezt. A samsung store-ról szedtem öket kimondottan sII-höz valót....Mem hiszem el hogy ez normális jelenség.
-
ujtzjani
tag
Help. Most kezdtem játékokat tölteni a kicsikére de a gameloftosok kifagynak vagy be sem töltenek vagy hibássan jelennek meg. Mi miatt van ez? Lehet valahogyan segíteni ezen?
-
ujtzjani
tag
Boldog nyulat mindenkinek.
Lenne egy kérdésem. Odinnal KH3, KI4, majd Kiessel ICS-re frissítettem, és kies előtt kaptam boot loop-ot, megoldottam nem volt gond de nem volt kéznél a jig-em és most az ics-nél néztem 1-nél van a számlálóm. Hogyan tudnám ezt nullázni mert most így a jig nem működik.Előre is köszönöm a válaszokat.
Aktív témák
Hirdetés
- Robot fűnyírók
- Szeged és környéke adok-veszek-beszélgetek
- One mobilszolgáltatások
- E-roller topik
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Autós topik
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Egyéni arckép 1. lépés: ARCKÉPHEZ VALÓ JOGOSULTSÁG
- Milyen videókártyát?
- Mit tehetsz jogilag, ha átvertek, megkárosítottak a Hardveraprón?
- További aktív témák...
- Eladó Vagy Csere SAMSUNG GALAXY Z FOLD 4
- iPhone 15 Pro MAX 256 Gb vadonatúj állapotban 2027.02.07-ig hazai garanciával
- IPhone 16 Pro max Pitaka és gyári Apple tok
- Land Rover Explore R 4/64GB, Megkímélt, Kártyafüggetlen, Töltővel, 1 Év Garanciával!
- IPhone 12 128GB gyári független új programozott akkuval
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest