Aktív témák
-
Snücü
tag
Várd meg a hétfőt. Hétvégén nem dolgoznak szerintem... Másrészt amikor megvettem az S2-t, nekem is eszembe jutott, hogy átíratom velük az adatokat, de akkor is azt javasolták, hogy az eredeti tulaj törölje a készüléket és akkor én fel tudom venni ahogy akarom. Így lett...
-
Laraxior
titán
Wanamlite 10.6 van fennt nekem, de azzal nem nagyon találja a telefon-t.. elakad félúton
használj másik klienst. Én az adownloadert használom. Elég jól jön minden, néha a filmet is közvetlen telefonra töltöm, nem FTPvel másolgatom
(#13218): bizony. Semmi más nem történt csak frissítettem ICS-re, beírtam amit kellett, csatlakozik is, csak elakad annál hogy csatlakozás...
Aktív témák
Hirdetés
- Majdnem mindenki a TSMC 2 nm-es node-jára vágyik, de van egy nagy probléma vele
- Akciókamerák
- Kerékpársportok
- OnePlus 7T Pro - árban is a csúcson
- Xiaomi Smart Band 8 - folyamatosan
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- OFF TOPIC 44 - Te mondd, hogy offtopic, a te hangod mélyebb!
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Xiaomi 13 - felnőni nehéz
- Futás, futópályák
- További aktív témák...
- DELL Precision 7540 - Intel Core i9-9980HK, RTX 3000 (nagyon erős GPU-val)
- Kaspersky, McAfee, Norton, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5800X 32/64GB RAM RTX 4060 Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Csere-Beszámítás! MSI Gaming X RTX 4060Ti 16GB GDRR6 Videokártya!
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Intel i7 14700KF 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest