- Yettel topik
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Mindenki Z Fold7-et akar
- Hivatalos a OnePlus 13 startdátuma
- Poco F3 - a mindenes, de nem mindenkinek
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Google Pixel topik
- Fotók, videók mobillal
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
Mobilarena
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
Kerio
őstag
Samsung ügyfélszolgálatos email:
"Szeretnénk tájékoztatni, hogy a Samsung Magyarország dedikált ügyfélszolgálatokat üzemeltet terméktámogatás céljából illetve vásárlással kapcsolatos megkeresésekre. Ugyanakkor nincs jelenleg olyan promóciónk hol első rendeléskor küldünk töltőfejet a készülékhez, lehetséges voltak ilyen promóciók régebb de jelenleg nem küldünk töltőfejét. "
-
LosBlancosRM
őstag
Engem inkább az tántorít el tőle, hogy nem siklik ugyanúgy a toll, mint az üvegen. Az új Armor üveg pedig jobban bírja a karcokat, így valószínűleg könnyebben törik, ezért se árt ha nem fólia, hanem üveg van rajta. Kíváncsi vagyok, hogy mikor jönnek azok az üvegek, amik hasonlóan a telefon kijelzőjéhez, kevésbé tükröződnek.
-
Igen, ő is mondta, hogy tavaly még "benyelték" az emberek a 15%-os infláció követő áremelést, de most is ugyan annyi lesz, ez 2 év alatt 30%, és az emberek többsége azért nem hülye 🤔
Gardaai-igen pontosan👍 Hosszú távon ha így folytatják, elég gyorsan váltani fognak az emberek másra, ők meg bármennyire is mamutcég, mehetnek a levesbe 😳 Fentről lehet a legnagyobbat esni! Amúgy meg igencsak el vannak pofátlanodva, szvsz...
-
-
malor
aktív tag
Milliós nézettségű videókhoz a tartalmat nagyon érthetővé kell tenni. Ebbe belefér mindenféle leegyszerűsítés. Ha kezedbe veszed egymás után a széria mindhárom tagját kb. ez fog eszedbe jutni, mint a srácnak. A technikai speckók elvesznek a mindennapokban, mert egyszerűen nem az számít az embereknek. Mondjuk nem látod a sima S24 és az Ultra között a technológia különbségeket, amikor nyomkodod, hirtelen fotózol vele egyet egy világos térben, videót nézel rajta stb. A felhasználói élmény nem specifikációban mérhető.
Ilyen szempontból sokkal életszerűbb így beszélni egy telóról, ellentétben azokkal, akik számokkal és kifejekzésekkel dobálóznak, amit sem ők, sem pedig a nézők nem értenek igazán.
-
-FreaK-
veterán
Köszi az ajánlást, szerintem veszek én is.
A töltőhöz is jár amúgy kábel gyárilag, csak neked hosszabb kellett?Más, GLS
Már náluk van a csomagom, de így csak hétfőn kapom meg. Nem lehet véletlen tőlük elhozni hétvégén a depóból?
Szerk: pontosabban a csomag eloszto központjukban van -
-
Ott van nálad is a Screen mode, az utolsó kép alján. A mondjuk pont Vivid...
#312Elit3Zotya: Igen pont erre gondoltam. Hogy nagy a különbség a kettő között. Azt hittem hogy itt S24U esetén is élesen kijön ez és ez alapján tud választani mindenki.
Már nagyon kíváncsi vagyok milyen lesz élőben. -
mhydas99
senior tag
Passz. Gondolom a hdmi kabeled nem 2.1-es. Ha van ismerosodnek olyan elkernem tole kiprobalni sztem azzal jo lenne. De lehet nem az a baja. Jo kerdes...en wireless szoktam hasznalni mert kenyelmesebb. Kiprobaltam anno a dp-usb-c kabelemmel azzal is szepen mukodott gond nelkul.
-
kali_c
tag
Langyos
ebből ne legyen vita. Oda kellett szúrjam, de tény egyelőre még jobban melegszik mint az előd. Majd megoldják.Nem akarom visszavinni, csak csalódás volt elsőre. Tényleg szép a kijelző is. Színben sokkal kevesebb. De tényleg ahogy telnek az órák egyre jobban tetszik.
-
Ricardo
titán
Új hozzászólás Aktív témák
! Tilos a hirdetés, keresés, kí-
nálás, amelyek helye itt van :
- HardverApró
- iPhone 16 Pro MAX 512 GB, Kártyafüggetlen - Makulátlan állapot! + AJÁNDÉK TOK - 3 ÉV GARANCIA
- Eladó egy Samsung a36 5g 8/256 GB samsung alle 2025/05/24 vásárlás
- iPhone 12 128 GB Éjfekete - 85.000 FT
- ÚJ - iPhone 16 Pro 512 GB Black Titán - - Apple Garancia - 0 perces, 0 ciklus
- Samsung Galaxy S23 Ultra 8/256GB, Újszerű, Kártyafüggetlen, Töltővel, Dobozzal, 1 Év Garancia!
- Bomba ár! Dell Latitude E6520 - i5-2GEN I 6GB I 320GB I HDMI I 15,6" HD+ I W10 I Gari!
- Surface Laptop 7 Business edition - Intel Core ultra 5 236V energiahatékonyabb az intelnél! -olvass
- Wimius W2 okosprojektor / Számla + Garancia / 30 000 Ft
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 128GB Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3045, 96% Akkumulátor
- Apple iPhone SE 16GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest