Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
Mobilarena
Új hozzászólás Aktív témák
-
István971
tag
-
Gardaai
senior tag
"De látom már árulod."
Azért kezdtem árulni, mert itt vagyok a határ mellett, exkluzív zöld színt terveztem ha elviszik.
Erről már lecsúsztam, de a szín miatt amíg nem jön meg és jelentkeznek rá eladom bontatlanul, ha nem viszik, akkor kibontom és eldől mi lesz a sorsa. Fater már lecsapott az S23U-ra ha váltok, de nehezen engedem. -
Gardaai
senior tag
Hát nem lettem meggyőzve a feketéről.
Mondjuk egymás mellé rakva a kettőt, nagy a kontraszt így lehet becsapja a szemem. A szürkét se ilyennek láttam előben, inkább tényleg pezsgő/arany színe volt.
(Samsung üzletben nyilván nem ilyen fények voltak.)
Élőben kiderül majd, reménykedem, hogy ennyire nem sötét és egyszínű.
Köszi a fotókat! -
Gardaai
senior tag
Tudsz dobni egy fotót róla, hogy hasonlítson arra amilyen élőben?
Sajnos videón és fotón nem adta vissza a titán szürke amit élőben láttam, még jó hogy vártam vele, hogy berendeljem azonnal, így feketét választottam. Viszont aggódtam, hogy túl sötét lesz.. Már megnéztem az összes létező videót/fotót róla, de arról nincs szó, hogy élőben melyik snitt adja vissza rendesen a színt.
20-a óta várom és még mindig csak szállításra előkészítve. Más meg írja, hogy szombaton rendelte, 3. munkanap nála volt. Nem tudom mit tökölnek.. ma próbáltam hívni őket, de 20 perc altató után inkább kinyomtam.
S23U-ról váltanék, de kicsit elment tőle a kedvem.. legalább a színnel győzzetek meg, mert ha az se olyan lesz, inkább le is mondom. -
Nem láttam még.
Azt hittem mindegyik ugyan olyan natúr titán keretű ennél, nem pedig coated.
Minden esetre le tettem a dologról nem ér meg extra ráfizetést egy forinttal sem számomra.
Ha végre lehet majd kötni a Yettelnél biztosítást és le tudom venni a tokot elmúlik majd ez a szín fétis (remélem)! -
Annyit tudok, van egy Telekomos barátom aki ott dolgozik, beszélgettünk és teljesen kivannak, mert ebben az évben eddig kb 90% arányban az ügyfelek kizárólag szerződés lemondás, és kisebb csomagra váltás miatt mentek, vásárlás szinte semmi😳 Kérdeztem az S24 szériát, csak legyintett, és mondta, hogy a mai napon ez tegnap volt, egy azaz 1db S24 Ultrát értékesítettek, a sima változatból és pluszból egy pár darabbal többet! De azt mondta, hogy ennyire szar évkezdésük még soha sem volt eddig, eladás tekintetben...
-
qltsar
veterán
+1
A masik kedvencem a DXOMarkos testresz meregetes a po tok alapjan, foleg kameraban.
Mondjuk legalabb ok felhivjak a figyelmet, hogy azzal a firmware-rel tesztelnek, amivel megkaptak, es nem tesztelnek ujra, ha javit is a dolgokon a szoftver.
Ezeknek a "teszteknek", nem a MA-sra gondolok specifikusan, de inkabb "reaction" alatt kellene futniuk, bar ugy kevesebb lenne a kattintas gondolom
-
qltsar
veterán
Értelek, de úgy gondolom, hogy ez túlságosan leegyszerűsített.
Az aranyközépút az lenne, ha egy részletes teszt után, ahol az aperture size-tól kezdve a SOC architektúrán kersztül átmennek mindenen részletesen - hozzáteszem ilyen még nem láttam, pedig lenne rá igény(em) -; és egy MKBHDs leegyszerűsítés között lenne valami.
Továbbra is úgy gondolom, hogy ez félrevezető / nem túl informatív összehasonlítás így.
#593csubííí Meg lehet oldani nélküle is, ha csak ez tart vissza. Home Up modullal pill nélkül is megoldható a váltás.
-
Lala6
őstag
AoD meríti, de mindkettőn be van kapcsolva éjjel-nappal (igen, tudom, hogy éjszakára kilehet kapcsolni, de most az összehasonlító próba volt a lényeg).
Az átköltözés, hogy mindent átmásoltam a régi telefonról, használok minden népszerű appot, de játék pl. egy sincs rajta. Amúgy a Samsung email is nagyon meríti, de ez már az S9-nél is gond volt, viszont szeretem használni.
-
doooo
veterán
A Samsungnál több opciót (és funkciót) senki nem szokott a szoftverbe rakni. Úgy en bloc. Mindig ezért ment a sírás régen is, mert *túl sok* volt az opció. Most, ha esetleg redukálnak (és még mindig bőven adnak így is), már emiatt megy a dráma.
Az Androidos Apple szerepét a Google játssza el legtöbbször és a stock Android a legkevésbé alakítható, a leginkább "jó lesz ez neked" szellemiségű. -
janeszgol
félisten
Nem hiszem. Ez a kijelzo tenyleg jo lett. Birja a strapat es jo matt. Persze manapsag egyre divatosabb a privacy folia, ami szinten mattít valamennyit a kijelzon. Meg vannak kimondottan matt folia is, amik jok. De picit elmaradnak ettol.
Ja es a matt folia is fakít a kijelzon.
Új hozzászólás Aktív témák
! Tilos a hirdetés, keresés, kí-
nálás, amelyek helye itt van :
- HardverApró
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad L13 G1 - i5-10GEN I 16GB I 512SSD I 13,3" FHD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R5 3600 16GB DDR4 512GB SSD GTX 1660 Ti 6GB Zalman N4 EVGA 450W
- MacBook Pro 16 2021 M1 Pro 16GB 512GB 1 év garancia
- Hp USB-C/Thunderbolt 3 dokkolók: USB-C Universal, G2, G4, G5, Hp Elite/Zbook- Thunderbolt 4 G4
- Apple iPhone 7 128GB Yettel Függő 1Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest