- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Redmi Note 10S - egy a sok közül
- Itt egy pár fotó az iPhone 17 sorozatról
- Több újítással támad a Xiaomi Redmi 3s
- iPhone topik
- Garmin Venu X1 - vékony, virtuóz, váltságíjas
- Mindenki Z Fold7-et akar
- Telekom mobilszolgáltatások
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
Mobilarena
Új hozzászólás Aktív témák
-
nFlex
tag
Ez a telefon a szemembe szinte tökéletes minden tekintetben.Több évre tervezem venni.Az ára miatt nem vagyok hajlandó kompromisszumokra.
De teljesen le vagyok döbbenve hogy mit megenged magának a Samsung.Más cégek is...Sajnos nagy következménye nem lesz.. Várok pár hónapot remélem,változik valami.
Jah és az egyiknek a kerete is megvolt kopva(titánfekete),osztrák Media Markt szinte alig van lerakva a telefon mindenki fogdossa...De az Iphonokat is, azok nem koptakMind1
-
alasoh
aktív tag
Na ez már probléma.
Mármint, hogy a Samsung MO. részéről nem vették a fáradtságot még arra sem, hogy tagadják."BTW a US userek elkezdtek a Samsung US CEO office-t bombazni emailekkel a problema miatt."
Ennek kíváncsi vagyok lesz e bármi visszhangja.Félre értés ne essék, én elhiszem, hogy létező a probléma... (Szemcsésedés engem nem érint, de a csíkozódást én is látom bizonyos számomra extrém körülmények között, de ezt az S22U is produkálja, pedig azt nem az elsők között vettem meg)
Csak jó lenne másról is olvasni.. -
alasoh
aktív tag
Félek, nem értetted meg ezt a mondatot:
"Térjünk vissza erre akkor ha lesz bármilyen hivatalos közlemény, javítás, vagy bármi változás..."
Ez nem megszabás vagy utasítás (hisz nem használtam felkiáltójelet) hanem kérés volt!Kérlek magyarázd el nekem, miért jó 10x leírni ugyan azt a dolgot?
Feltettek neked egy kérdést, amire nem válaszoltál!
Most felteszem én is:
Jelezted a samsungnak a problémát?
Ha igen, neked személy szerint mit válaszoltak?
Neked! Nem az érdekel a redites vagy másik fórumon fellelhető fórumozók kérdésére milyen válsz érkezett! Neked mit írtak?Esetleg az új frissítéssel kapcsolatban van bármi észrevételed? A kijelzőt leszámítva.
Kamera, megjelent új feature-ök, bármi érdemleges? -
Tin
veterán
A GSMArena is beismerte, hogy az ő példányuk is érintett: GSMArena says their S24 Ultra Unit also has a grainy screen, compared to the S23 Ultra : r/GalaxyS24Ultra (reddit.com)
Ugyanitt kommentben a Samsung hardver managere is nyilatkozott a koreai fórumon, hogy ez normális, bár ugye ilyen nyilatkozat volt már a színeknél is. Korábban volt már egy fórumbejegyzés valami Samsungos embertől tanácsként, hogy használja az ember full fényerőn a telefont, úgy nem látszik...
Majd kitalálják, hogy hogyan próbálják elbagatellizálni, és mit ígérjenek ahhoz, hogy valahogy megússzák.
-
Tin
veterán
Ha jól értettem, akkor ezeket az eltéréseket lehet gyártáskor azzal kompenzálni, hogy az intenzitás-eltéréseket egy külső eszközzel lemérik, majd letárolják az adott kijelzőpanelhez, így aztán a panel tudni fogja magáról, hogy az X/Y pixelt mekkora feszültséggel kell áram alá helyeznie ahhoz, hogy ugyanazt a fényerőt adja, mint a szomszédos pixel. Csakhogy ehhez kell egy külső eszköz, tehát ezt szoftveresen nem lehet javítani. De úgy se nagyon, hogy beviszed a szervizbe, és majd ők "lefotózzák" neked, és frissítik a kijelző firmware-jét.
Ezt csak kijelző-cserével lehet javítani. Vagy akármilyen máshogy történő kompenzálással. Ez selejt minőség, és nem azon a szinten, mint a tavalyi banános kijelző, hanem konkrétan egy alacsony minőségű panel került sok flagship telefonba. És lehet ezt elviccelni, de akkor jövőre az összesbe selejt fog kerülni. Engem nem izgat annyira, mert tényleg csak direkt odafigyelve látható, másrészt van Care+-om, szóval asszem 20e önrész után akár az egész telefont kicserélik, de nem lenne feltétlenül baj, ha a Samsung reagálna rá, mert ha ez is az "esztétikai hiba" kategóriába kerül, akkor ezek után miért fizetnék ki az emberek egy zászlóhajó készülék felárát.
-
Itt meg szépen elforognak a csíkok... mondjuk pont ott vannak, ahova dobja a halvány csíkokat a kijelző, ha pölö felugrik a billentyűzet....
Szóval én hazudnék, ha azt mondanám, hogy értem.
Lehet mégis a GPU display output a ludas magában a csíkozódásban és nem maga a display (mondjuk akkor nem értem, hogy ezt miért nem tették rendben SW oldalról)
Flashback megkövetlek, önrofl
-
LosBlancosRM
őstag
-
milkabrams
őstag
Várj a cserével kicsit, egy reddites bejegyzés szerint a vásárló 3 telefont küldött vissza ezzel a hibával. Majd 1-3 hónap múlva az enyém is megy gariba, addig nem látom értelmét, hogy kapjak ez helyett egy másik "prototípust"
Aki szerint ez rendben van: Ha kőművest vagy burkolót kerestek és szívesen megyek. Mindjuk nem értek hozzá és k... drágán csinálom, de a fentiből kiindulva titeket nem zavar. Mi az a 2 centi 2 méteren, talán hater vagy, hogy zavar? -
-
Próbáltam előidézni. Ha tapasztalom akkor lehet megyek vele reklamálni. Ha nalam nincs vagy vak vagyok akkor úgyis mindegy mert ezután is boldog leszek. De a közösségnek is hasznos infó ha transzparens a helyzet. Nem mindegy, hogy minden második vagy minden negyedik telefont érinti... az tény hogy én elég spártai vagyok, a hiperérzékenység luxus.
-
Avicularia
veterán
Shieldet néztem konkrétam és kemény műanyag a belseje, de ahol felfekszik a telefon ott lágyabb a sarkoknál. De az két részből van, egy műanyag keret megy rá a telefonra és azt kell beleerőszakolni egy lágyabb gumi-műanyag fogalmam sincs anyagba és a gyártó szerint 6.4 méteres esést kibír.
Karcolás annyira nem érdekel, valszeg ezt is majd be fogom számíttatni mikor veszem a következő telefont. Ha meg annyira csúnya lesz akkor lehet leesik véletlenül és ott a Samsung Care+ -
tixem
addikt
Így van, de ez egy ilyen bicikli. A tok és a telefon közé furakodó homok, por ellen nincs tökéletes védelem, az ilyen belső keretes tokoknál ez a legnagyobb hátrány. Egy szilikon tok ami nem ennyire kemény, kevésbé rombolja le a telefon oldalát. Az s21u kerete fényes lakkfekete, lettek rajta karcok, de nem vészes. Itt most matt fémszínű szürke a keret, eleve nehezebben látszódik majd rajta bármi, inkább a dzsuvából adódó elszíneződéstől félek jobban, sár, homok, víz stb s21u bírta, ennek is illene.
Karcok ellen vannak teljes keretet és hátlapot fedő skin-ek, talán védenek valamit, ha valaki erre allergiás. Cserébe 2 méterről pofára ejtve a garázs betonjára, meg az autó tetején felejtve, onnan induláskor leszánkózva stb. is simán megvédi a telefont. Intenzív használat mellé (terepi munka, műhely stb) kötelező darab.
Lesz az több is szerintem, ha egy s10 100k. USA-ban hivatalos samsung screen replacement S21-re $174.00, S21+-ra $199.00, S21 Ultra-ra $229.00. Euróban ez 89k, iFixiten a gyári samsung akku 30 Euro. 100k, maradék 50 a munkadíj? Vagy a hátlapi üveg ilyen drága még? Ami amúgy s21u esetében sérülés nélkül eltávolítható, márpedig nekem tökéletes állapotban van, kíváncsi vagyok mit mondanak majd rá, kell e cserélni. Érdekesen fogok nézni rájuk, ha azt mondják igen, nulla perces korától kezdve skin van rajta
-
F_Gergely
őstag
Anno a HTC One M7 keszuleket vettem ugyan igy, annak feher kerete volt korbe. Na nekem ez a feher keret 1-2 heten belul elszinezodott. Latszott, hogy anyaghiba, de a felulete se sima volt hanem erdes (gyartasi hibas volt). Tobbszor kuldtem vissza, hogy negyedmillas telo es ez igy szamomra elfogadhatatlan, vegul mar megmutattak a szerviz levelezest, amibe le volt irva, hogy mivel a mukodest nem befolyasolja nem fogjak kicserelni es pont. Es azert 2013-ban se volt keves penz. Szoval aterzem a gondod.
A telefont barmennyire szerettem, mivel gusztustalanul nezett ki vegul eladtam, es akkor tertem at a Note szeriara. -
stemplar07
őstag
Hát még egy 2020-as LG V60 (Dual Sreen amit kb kétszer használtam ..)ról
bár anno ez is..csúcsmodel volt, nyugger lett és DAP-ként(tartalék teló is ) tölti idejét lévén egy QUAD Sabre DAC van benne .. és szól úgy fejessel, mint egy kb 100 ezres dap.. de a kamera része már akkor is gyengébb volt mint a versenytársaké..
-
qltsar
veterán
Az 5000mAh "typ"-ként van feltüntetve, pontokban a specs alatt található:
"How long does the battery last on Galaxy S24 Ultra?
The Galaxy S24 Ultra battery lasts up to 30 hours and can play music for up to 95 hours, thanks to the 5,000mAh (typical) battery power. 22,23,38""Typical value tested under third-party laboratory condition. Typical value is the estimated average value considering the deviation in battery capacity among the battery samples tested under IEC 61960 standard. Rated capacity is 3880mAh for Galaxy S24, 4755mAh for Galaxy S24+ and 4855mAh for Galaxy S24 Ultra. Actual battery life may vary depending on network environment, usage patterns and other factors."
Ultra esetében a rated capacity: 4855mAh, ezt más gyártók min-ként is szokták említeni, ami nagyjából tükrözi a valóságot.
Nálam:
Természetesen a kép sem pontos senkinél, mert ez egy estimation
. Ettől függetlenül egy felesleges riogatásnak érzem. Van aki ezt fel sem tűnteti, hogy mennyi a rated, csak oda"böffeni" a typ kapacitást. Volt olyan telefonom, ami frissen 95%-nál kezdte a pályafutását 4275/4500, de mivel a gyártó által vállalt 2 éven belüli amortizációs érték felett volt, ezért vagy visszaküldhettem volna, vagy beletörődök.
-
LosBlancosRM
őstag
Nem akarom védeni a Samsungot, de azért az ő álláspontjuk is érthető. Olyan ez, mint a beázás. Én se adnék rá garit, mert ki tudja, hogy nem e búvárkodtak vele(kis túlzás, de szerintem simán van ennyire okos ember). Rólad se tudhatják, hogy nem e te vagy Zack Nelson, vagy verted oda valamihez.
-
Tin
veterán
Kíváncsi leszek, mit mondanak, ennek nagyon nem kellene így lekopnia vagyis lehullania. Viszont mivel a készülékek fele festett, ha általános probléma lenne, akkor már rég tele lenne vele a net. Szóval könnyen lehet, hogy a tiéd egyedi eset, de éppen ezért ne hagyd magad, egy vicc, hogy így néz ki. Ha nagyon elzárkóznak tőle, akkor kérj tőlük kártérítést. Ingyen Watch, Buds, garancia, akármi.
-
-
Tin
veterán
Ilyen mint a linken? [link]
S22U-ról is vannak threadek. Sajnos úgy látszik a festés ilyen, szóval idővel mi is megszívhatjuk (az enyém kerete is fekete). Valaki simán leszedte az egészet finom csiszolópapírral. Ha tokban van, maximum az eladhatóságát csökkenti.
Amúgy máshol is olvastam, hogy karcolódik is sajnos. Szóval tökéletes biztos nem lesz idővel. Mondanám, hogy húzz a keretre folpackot, de az is dörzsölni fogja.
-
Szellem.
nagyúr
Én használok gyári tokot is és használok egy darab Spigen Liquid Airt. S23U esetében sem volt vele gondom. Én vigyázok a cuccaimra és leszedem pár naponts, majd kitörlöm, stb.
De az valóban nem normális, hogy ennyitől leesik a dukkó róla.
Ez szimplán festéshibás lesz szerintem. -
malor
aktív tag
A natúr színűnél kevésbé van így. Ott is lehet érezni a keret élét egy picit. Látom, hogy te is feketét használsz. Amikor simogattam a natúr és a fekete hátlapját, én is észrevettem a kettő között a különbséget. Kézben tartva egyáltalán nem észrevehető ez az "élesség", csak ha az ujjamat a hátlapon a keret felé húzom. Majd megnézem én is, hogy kopik-e a gyári szilikon tokban. 3 nap után még nem venném le a tokot.
-
arcitec
addikt
Ja hogy az külön van. És hogy illeszkedik a tokra? Maga a lencse fölött van valami?
Mert ha nincs akkor is ül az amit mondtam. Egyébiránt majd 5 éves S9-en sincs külön kameravédő, soha nem nézegettem van-e rajta karc, szerintem nincs, a fotók tökéletesek.
Talán ott kellhet kameravédő, ahol eléggé poros körülmények közt van használva.
(munka stb) Normál használatban nekem kolonc lenne. 20 évig meg pont a telefon nincs használva annyit meg ki kell bírnia amennyit.. -
bandi0000
nagyúr
Most olvasgattam s22 nél írták, hogy cpu limit van, meg ki kell venni az akksi kímélő cuccból stb stb
Majd ha lesz időm játszok vele
Amúgy ilyeneket nem lehet jelezni samunak? Bár előző szériánàl is volt, szal nem hinném hogy csinàlnak vele bármit is
Am csináltam pár random képet kint, rádobtam az oled tv re és nagyon szép, elhiszem, hogy van jobb, de hogy az elfogadható kategóriát ami szemre tetszik már rég elérte a mobil technológia az biztos
Új hozzászólás Aktív témák
! Tilos a hirdetés, keresés, kí-
nálás, amelyek helye itt van :
- HardverApró
- Samsung Galaxy A52S 5G Dual 8/256
- Samsung Galaxy A33 5G / 128GB / 6GB RAM / Üzleti széria / Független / 49.990 Ft / Sopron
- Új, Apple iPhone 16 Pro, 128GB, sivatagi titán, 3 év garancia
- Samsung S23 Ultra 15 hónap garanciával, enyhén sérült kijelzővel
- iPhone 13 Pro MAX 128 GB Graphite - 4 hónap Apple Szervízgarancia - APCOM
- Új, Garanciális (1-3ÉV) Gamer PC-Számítógép, néve szóló számlával! I5 14400F / RTX 5060 / 32GB DDR5
- REFURBISHED és ÚJ - HP Thunderbolt Dock G2 230W docking station (3TR87AA)
- LG 55B4 - 55" OLED - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox Ready
- AKCIÓ! FEHÉR ipad pro 13" M4 billentyűzet, VADIÚJ! EU-MAGYAR átvilágítós (lézeresen)
- Samsung LH46EDDPLGC 46" FullHD LED Monitor
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest