Hirdetés
- Google Pixel 9 Pro XL - hét szűk esztendő
- Kompakt házban kínál csúcsteljesítményt az Oppo Find X8s
- iPhone topik
- Prohardver app (nem hivatalos)
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- One mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Google Pixel 9a - a lapos munka
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Telekom mobilszolgáltatások
-
Mobilarena
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
N.YCityBoy #1085 üzenetére
Nyáron szokott, közepe tájt. Semmit nem tudok róla, de az 5 elég gyenge eresztés lett a mostani konkurensekhez képest szóval valamit le kellene tenniük!
-
botzheim
csendes tag
Sziasztok!
Ma érkezett meg a 512 gb titánszürke Ultrám amit szombat éjszaka rendeltem. Meglepően gyorsan ideértRendeltem hozzá gyári fóliát, ami nagyon könnyen és tökéletesen felrakható rá, ha bárki gondolkozik rajta bátran rendelje meg. Hogy meddig fogja bírni az majd kiderül, de két darab van a csomagba, így nem vészes az ára.
-
Teal'C
veterán
válasz
Markizmark #1093 üzenetére
Kicsit járkálni kell jobbra balra akkor méri be az irányt. Picit nyögve nyelős de végül megmutatja.
-
pg1966
senior tag
válasz
Markizmark #1090 üzenetére
Bt nélkül is mutatja, hogy mennyire vagy tőle, néhány méteren belül, az UWB-vel, néha az irány is megjelenik, nem teljesen világos miért nem mindig.
-
joey04
titán
válasz
LosBlancosRM #579 üzenetére
a fapados igen, a visszamaradott nem.
-
Teal'C
veterán
válasz
Markizmark #1090 üzenetére
Úgy tudom irányt csak 10 méteren belül mutat és azt már bt kapcsolattal vegyítve.
-
pg1966
senior tag
válasz
Markizmark #1088 üzenetére
Ja, Find-nak írja az ikonján.
Egyebek/Keresés a közelben -
pg1966
senior tag
válasz
Markizmark #1083 üzenetére
A SmartThings-szel próbáltad?
-
Teal'C
veterán
válasz
Markizmark #1083 üzenetére
Már hogy ne lenne, keress rá a menüben. Nézd meg be van-e kapcsolva.
-
-
Markizmark
addikt
Szórakozott már valaki a smartteg2-vel?
Nekem nem akarja mutatni merre van, csak azt, hogy közel.
Nincs az S24 Ultrában UWB chip? -
Tegnap nekem is megjött az Ultra.
Ezt most nagyon eltalálta a Samsung. KB mindent elmondtatok az előző 1000 hozzászólásban.A kijelző valóban hatalmasat lendít a felhasználói élményen. A betekintési szög, a csillogás minimalizálása és a színhelyes megjelenítés szuper.
A másik lényeges a térerő, nekem a gyengébben muzsikáló helyeken is jobb a vétel, mint a 15 pro maxommal volt.
-
Nem a három gombról beszélek. 🙈 Gesztusvezérlést használok már mióta létezik. Csak a régi típusú jobb volt. Amikor jobb alul visszalépés, közepén kilépés, bal alul alkalmazás kezelő.
Az újat is meg lehetne szokni, hogy a vissza gomb két oldalt van és alul két különböző módon kell felhúzni az ujjad. De nem akarom. -
csubííí
senior tag
-
dnelb
veterán
igy sincs ott a 3 gomb. Szerintem se jó ez az új mód, mert sok app van aminél jobbról vagy balról kell behúzni valamit, akkor ez megoldhatatlan + sokszor volt olyan hogy nem vette be a visszalépést. Az appváltó menü is lassan jön fel, nehézkesebb. Visszalépés nekem mindenben.. De szerencsére a navstar megmentett.
-
válasz
N.YCityBoy #1072 üzenetére
Szerintem a Fold6-ig meglesz!
-
-
Tegnap este sikerült belaknom az új telefont, a tok meg már vár a foxpost automatában, így holnaptól már én is ezt használom az s22u helyett. A kijelző nekem egyelőre sokkal jobban tetszik. De én eleve egyedi szín beállításokkal használtam már az s22ut is.
Egyedül a gesztusvezérlés halvány kis sávja nem tetszik alul. Olvastam, hogy lehet alkalmazással rajta mókolni, de nem értem, miért nem hagyja a rendszer, hogy el lehessen tüntetni?! -
e.vid
senior tag
válasz
sanyijedi #1059 üzenetére
A szabályzatból:
Amennyiben a Résztvevő a Promóciós Időszak során a Samsung Webáruházon keresztül vagy a Samsung Members alkalmazáson keresztül bejelentkezik Samsung Fiókjába és csatlakozik a Szervező Hűségprogramjához, úgy a Samsung Webáruházban történő bármely Samsung Galaxy S24 szériás okostelefon megvásárlása során az alap 1% százalék (egy százalék) Hűségponton felül további 9% (kilenc százalék) Hűségpont jóváírásra válhat jogosulttá a Promócióban Résztvevő Termékek készletének erejéig vagy visszavonásig.A ráadás 9% (kilenc százalék) Hűségpont beváltásra 2024. március 31-ig van lehetőség.
-
wong kok wah
senior tag
-
-FreaK-
veterán
Itt egy másik aramid tok, ami jónak tűnik: Thinborne (gyártói honlap)
Videó review: [link]Végül az ár miatt nem ezt vettem, hanem inkább a Benks-t. De a videó szerint ebben is van két védőüveg a tok mellett, így már megéri. Igaz erről a honlapon nem találtam semmit egyelőre.
Később majd összeszedem az összes aramid tokot amiről tudok egy HSZ.-be, linkekkel meg videókkal, aztán mehetne majd az összefoglalóba.
-
Ez a hívásrögzítés jár bármiféle "hátránnyal"? Pl, ha garanciáztatni küldöm vagy bármi ilyesmi?
Valamint hová menti a hívásokat és hogy lehet vissza hallgatni? -
válasz
wong kok wah #1051 üzenetére
Miért ne lehetne?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
ma Az AI árnyékában a kamerák fejlődtek a legtöbbet, ám vannak hardveres kérdőjelek.
! Tilos a hirdetés, keresés, kí-
nálás, amelyek helye itt van :
- HardverApró
- Saját márkás HDD-ket követel meg az egyes NAS-okhoz a Synology
- Politika
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Google Pixel 9 Pro XL - hét szűk esztendő
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Shield TV-t csinált a Shieldből az NVIDIA
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Milyen monitort vegyek?
- Nők, nőügyek (18+)
- 4K HDR kompatiblis Dune HD médialejátszó a tesztpadon
- További aktív témák...
- Apple iPhone 13 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy S25 Ultra 1 TB/12 GB fehér titán 3 év garancia, kiegészítőkkel eladó!
- Honor Magic6 Lite 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy A35 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Nothing Phone 2 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Oppo Find N3 (12GB/512GB dual sim) eladó, vagy csere
- OnePlus 7T Pro (8/256Gb) független
- Eladó makulátlan GYÁRI FÜGGETLEN (nem szolgáltatós) Honor 200 mobil 8/256Gb dobozzal, 2 év garival!
- Iphone SE 2022 KÉK Független 64GB ,Használt állapotban,Fóliás lcd, töltőkábellel , eladó akku 79%
- Oneplus 8T 8/128 szép állapotban
- Beszámítás! Lenovo Thinkpad T495 üzleti notebook - R7 Pro 3700U 32GB RAM 512GB SSD Radeon Vega 10 W
- Samsung Galaxy A03 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T560 - i7-6GEN I 8GB I 256GB SSD I 15,6" HD I Cam I W11 I Garancia!
- HyperX Cloud Alpha 2 Wireless + HyperX Cloud Alpha 2 Olvasd el
- Azonnali készpénzes GAMER / üzleti notebook felvásárlás személyesen / csomagküldéssel korrekt áron
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest