Új hozzászólás Aktív témák
-
-
gippazoid
őstag
válasz
ToomyC #14434 üzenetére
Hát Mo.-on ezt a Samsung már 11 éve sem tekintette garanciális meghibásodásnak. Egészen egyszerűen nem fogadtak el garanciális csere keretében beszerelt burkolati elemet az elszámolásban. Ennyi. Aztán vitatkozzon a szervizes az ügyféllel, ahogy akar, őket nem érdekli, de kifizetni vagy jóváírni azt nem fogják. Részükről ezzel meg is oldódott a probléma.
Olyan kiskapu van, hogy valamilyen másik alaktrész cseréjéhez szükséges annak a burkolati elemnek is a cseréje, azt meg roncsolással lehet csak kiszerelni (vagy egyszer használatos, ragasztott elem). -
-
-
-
klaya86
senior tag
válasz
ToomyC #14296 üzenetére
Nekem még csak fél éves és tokban is van, így semmi baja. Amúgy ha kopik, azon nem kell meglepődni. Én nem láttam még olyan festett keretes telefont, ami tok nélkül használva hibátlan maradt. Nekem minden telefonom volt legalább 2-3 pötty, ahonnan a festék lejött. Pedig vigyázok rájuk.
-
tylerddd
veterán
válasz
ToomyC #14178 üzenetére
Nekem utolsó igazán "odavagyokegytelefonért" érzésem az iPhone 4S-nél volt a sok fo*adék gagyi android meg WP7 után. Köröket vert akkor mindenre. Utána i5s és i6s korrekt iparosmunkák voltak, azt kaptam, amit vártam. i6s-nél mondjuk nagyobb volt a varázs. A Note 9 jött utána, ott inkább meglepődtem, hogy mennyire jó és milyen könnyen átszoktam, nagyon szerettem. Most az S23U tetszik, szeretem, de nem vagyok hasra esve tőle. Nagyon jó, de az odavagyok elmaradt, az S24U annyira se hoz lázba, hogy meg akarjam nézni. Ez egy megbízható teló, tud sok fa**aságot. Jelenleg nincs olyan mobil, ami must have érzést tudna bennem kelteni. Igaz, nemrég betöltöttem a 40-et, lehet öregszem.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
! Tilos a hirdetés, keresés, kí-
nálás, amelyek helye itt van :
- HardverApró
- Samsung Galaxy S25 Ultra (Új, Független, 256 GB, 12 GB RAM, titánium fehér-ezüst)
- Xiaomi Redmi A1 32 GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- iPhone 14 Pro Max 128GB Független Újszerű/1-3 hónap gar./Akku 84%/p4337
- iPhone 14 Pro Max 128GB Függetelen/1-3 hónap gar./Akku 86%/p4336
- új Pitaka Fusion Weaving MagEZ 4 MagSafe 600D iPhone 15 Pro és Pro Max aramid hátlap tok - overture
- Samsung Galaxy A13 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Fujitsu USB Port Replicator PR09 docking station (1x5K vagy 2x4K felbontás) (DisplayLink)
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 7 9800X3D 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Bomba ár! HP ProBook 440 G6 - i5-8GEN I 8GB I 256SSD I HDMI I 14" FHD I Cam I W10 I Gari!
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A70/Samsung Galaxy A71/Samsung Galaxy A72
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest