Hirdetés
- A lapkakészlet és az akku különbözteti meg a Motorola Edge 60 és Edge 60 Pro-t
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Fényképeken az újra lilába boruló Xperia 1 VII
- Korábban érkezhetnek az új hajlítható Samsungok
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- VoLTE/VoWiFi
- Samsung Galaxy Z Fold4 - egyre megy, honnan nézed
- Megjelent a OnePlus 13T
- Vivo V40 5G - az első benyomás fontos
Új hozzászólás Aktív témák
-
golyós
addikt
Leirtam, 70e a biztositás dija, előre kell kifizetni, 2 évig érvényes.
Kijelző cserénél az önerő 30e illetve 30%. Samsung hivatalos szervizben kijelző csere 121ezer.Értem, hogy a szolgáltatós biztositás jobb, de a telefont vásárlók fele nem szolgáltatós telefont vesz mert drágább.
-
jeni
félisten
válasz
golyós #14245 üzenetére
Nem tudom ki az a Biztosító cég?
A szolgáltatótól függ,hogy mi mennyi?
A Vodafonnál havi 2-3-4000Ft az S23 Ultra és ha megtörtént a törés akkor plusz 1x 40000Ft. Viszont biztosító nélkül akár egyszeri alkalom lehet 350000Ft a javítási költség.
A Telekomnál is hasonló árazás van de aki ott vette az kapott grátiszban 4 vagy 6 hónap ingyen havi biztosítást. Az ingyenesség után kell a következő hónapban fizetni a havi biztosítós díjat.
Lehet alapból így drága de valamit valamiért,ha pedig kakukk lett a telefon akkor így egyszer olcsóbban lehet megjavítani hivatalosan.
Igazából a havi biztosítós díjat kell lenyelni.
u.i.:
Ez a matek hogy jött ki?
20ezerrel olcsóbb biztosítással mint anélkül. -
golyós
addikt
Milyen biztositás ez? Én végigjártam a témát rendesen, arra jutottam, hogy nagyon nem éri meg. 20ezerrel olcsóbb biztositással mint anélkül.
A Simple felejtős, nem gyári alkatrészek és nem gyári szervizben javit.
Amit feldob telefon biztositásra első találatra az meg 70ezer a biztositás + önerő, tehát nem éri meg. -
nat330
csendes tag
Sziasztok!
Ha valakinek kell előregisztrációs kupon, szóljatok. Én nem fogom felhasználni. -
-
Capella
senior tag
válasz
EgySrac #14238 üzenetére
Valószínűleg az van, hogy az apk régebbi verziójú, és az API szintje már nem támogatott az Android 14-ben.
Hasonlóan jártam egy régi kedvenc appommal. Az UI 6.0 frissítés után még működött, de a widget csak rövid időre jelenített meg adatot.
Megvártam az S21U teló UI 6.0 frissítését, ott kifogástalan maradt a működése.
Gondoltam akkor az S23U-n törlöm az app összes adatát, de utána is maradt minden ugyanúgy.
Ezután töröltem az appot, hogy majd újra rakom apk-ból, és ezzel a hibaüzenettel utasította el a telepítést.
Buktam az appot teljesen. Az Android 13-at nem akartam Odinnal visszatenni ideiglenesen csak ezért, hogy hátha települ majd az app.
A Smart Switch se vitte át másik telóról, mert a Playről töltené le, ahol már rég nincs.
Megnéztem, az app API 16 szintű (Android 4.1 Jelly Been). S23U-n itt lett vége, de érdekes módon S21U-n pedig jól működik, ha már telepítve volt az Android 14 frissítés előtt.
Újratepíteni valószínűleg ott sem tudnám. -
Kleroo
veterán
Dehogynem értem; ezért írtam, hogy miért.
Be kell építeni memkártya olvasót. költség
Helyet kell neki találni...ami valaminek a kárára lesz
És ebből nem térül meg sok, mert nem Samsung kártyákat vesznek beleAz ár egyébként annyira nem vészes, Apple volt elképesztően mohó anno még 5-6 gen környékén. A mostani világban szerintem már nem zavaró az sd hiánya ( hosszú éveken át számomra kizáró tényező volt, ha nem volt SD). Azért sem vészes, mert egyáltalán nem azonos liga a kettő. Az SD lassú; még szekvenciális W/R-ben is. Míg a 23Uban, de pláne a 24U-ben lényegében atomvillanás a tempó. Így természetesen drágább. Gondolom Te sem nagyon tennél a PC-dbe memkártyát SSD helyett, mert ilyen különbségről beszélünk.
Amikor ezek(SD kártyázás) nagyon mentek, akkor a teló háttérár lassú volt...volt hogy az SD még pörgősebb is volt. Nagyon egyszerű volt adatot másolni PC-re vagy telóba vele, lényegesen jobb mint kábelen nézni a csiga tempót, vagy a csigabiga wifin nézni ahogy csorog. Valamint a kis 8-16gigás telóba betetted a 32gigás kártyát, és IDDQD mód. Jó is volt anno
Ma meg...nem nagy összeg egy fél terás teló. Arra minden elfér, ha nem 4k120fps-ben logol az ember törlés nélkül. Vagy ha igen, akkor van 1 terás és kész.
A felhő alapú backupok elérhető árúak
A többi eszközzel a synch Wifi6-on döccenésmentes, kényelmes és gyors.
Szóval változott annyit a világ, hogy az SD már megközelitőleg sem anyira jó alternatíva, nem ad sokat. Át kell szokni. (nem mint a jacknél, azt én továbbra is egy sima visszalépésnek tartom)
szerk: Ilelve árak. Azt ne feledjük, hogy 4 giga RAM is jár az 512eshez.
És más odlalon nézve nem feltétlenül ekkora a difi. ses.hu-n pl 520 vs 550. az semmi kb. -
EgySrac
tag
Sziasztok!
Egy apk-t telepítenék fel linkből, de ezt írja ki a teló: "a nem alkalmazásként telepített alkalmazás nem kompatibilis az ön telefonjával"
Előző Androidos telefonomra minden gond nélkül ment a telepítés, mert apk-t tölt le. Engedélyeztem a böngésző beállításaiban a külső alkalmazások telepítését. Tudnátok rá megoldást?
Erről a linkről lenne szó:
http://www.mediafire.com/file/qj8hoh972digcga/HiControlAndroidN.apk
Mindig innen töltöm le, eddig mindig sikerült telepíteni... -
Kleroo
veterán
Persze hogy az.
Memóriakártya olvasó kell, helyet találni neki; és ráadásul kicsi az esély hogy samung kártyát veszel bele. Apple receptre száműzni kellett
Amellett persze tényleg nem szabad elmenni, hogy tempóban a legbikább kártyát is töbszörösen lekörözi, totálisan más liga, végső soron a mostani hatalmas adatokban, burtál tempók mellet én jobban örülök ennek a felállásnak, mintha pici tár lenne, aztán "vegyél kártyát", oszt kész -
Pug
veterán
A harmadik legnagyobb lényeges dolog,hogy a vízállóság még inkább megmarad
LOL, ahaaaaam, amig van fizikai sim talca, addig SD nelkul sem vagy "vizallosagbol" elorebb
Az egesz semmi masrol nem szol, csak hogy a kis alaptarhelyu keszuleket hasznalo user-ek vagy valtsanak kesobb feljebb, vagy huzzanak felhobe...
-
Több tucat micro SD kártyát használtam és használok mai napig is, sohasem volt gondom egyikkel se a telefonba. Az is igaz, hogy mindig minőségi márkát vettem.
Ha olyan nagy probléma lenne a sebességgel, akkor a Sony már rég számüzte volna a készülékeiből.
A Samsung Tabletbe nem számít a sebesség romlás?
Semmi köze a sebességhez, pl. a Sony úgy oldja meg, hogy ki tudod választani, hogy a fotózás hová történjén.
Rábízza a felhasználóra a döntést.
Szipla üzleti fogás! -
jeni
félisten
És plusz még több lényeges dolog.
A megbízhatóság.
A hordozható micro SD nem jelenti a hosszú távú megbízhatóságot és mobilba épített tárolók gyorsabbak. A harmadik legnagyobb lényeges dolog,hogy a vízállóság még inkább megmarad. A mechanikai hiba kiküszöbölése is ide tehető 4.-nek. -
válasz
-Maci- #14225 üzenetére
"Azért nincs SD foglalat sem, mert többet "tud" a telefon, mint a leggyorsabb SD kártya?"
A Telekom oldalán a S23U 256-os 481 160 Ft, a S23U 512-es 544 720 Ft.
A különbség 63360 Ft, a legdrágább micro SD 256 GB Sanisk Extreme 18990 Ft, amit hirtelen találtam az interneten.
3 db-ot lehetne a plusz költségen venni.
Nem a gyorsaság miatt van, hogy nincs memória bővítési lehetőség, hanem szimpla üzleti fogás. 🤑
Arról nem is beszélve, hogy ha kell plusz tároló, akkor ott a Samsung felhő, amit gondolom, hogy rendszeresen monitoroznak mindenféle érdekek miatt.
-
-
leeds11
csendes tag
Sziasztok,
Sikeresen leejtettem a telefont, betört a kijelző. Néztem nagyon sok helyen hirdetnek kijelzőcserét, de mivel nagyon szórnak az árak, ha valaki már cseréltette és tud jó szervízt ajánlani, azt megköszönöm. -
iszoke
senior tag
De jó, hogy csak most kerültem gépközelbe...
-
bacus
őstag
válasz
Plazmacucci #14204 üzenetére
Én szoktam tollal írni, be van kapcsolva a húzkodás (swipe?), így a tollal sem lassabb mint kézzel, sőt, pontosabb, hiszen mindig a megfelelő betűn megyek át, nem úgy mint a nagy ujjaimmal..
A toll mindig is jól jött, nekem van mikor naponta előkerül, de van amikor napokig (hetekig) nem. Ha az s23+ csak abban különbözött volna az U-tól, hogy nincs benne toll (esetleg a lapos kijelző), akkor lehet azt választom. (aztán amikor kellett volna a toll jót bosszankodom
)
-
Pug
veterán
Korabban valaki emlitett egy 3rd party app-ot amivel tovabb lehet bent tartani az app-okat a memoriaban, de nem talalom. Tudna valaki segiteni?
-
NY_A
őstag
válasz
Zsolty20 #14209 üzenetére
Azért, mert hiába van elegendő használható RAM-od, a beállított keretet akkor is használja és nem csak akkor mikor kifogyott a RAM-ból. Mivel a háttértárad lassabb mint a RAM-od így maga a telefon munkavégzése is lassul. Én 22U-nál nagyon észrevettem mikor kikapcsoltam.
-
Joccc07
addikt
Kaptam s24 előrendelői kódot. Ha kell valakinek, írjon.
-
ToomyC
aktív tag
Most nézem, hogy a RAM+ be van kapcsolva (8GB-ra), S22U-n érdemes volt kikapcsolni, itt mi a helyzet?
-
-
Kleroo
veterán
válasz
Plazmacucci #14202 üzenetére
Tollal gépelni kb olyan lenne mintha egy fűrésszel csapkodnám a fatörzset (mintha fejsze lenne)
Szerk: Hú, a N2 és N4, de király telók voltak. Utána inditottam egy Xiaomi kitérőt, de visszatértem végül
Szerk2: jaaaa, jóóóvan, pedig olyan vicces volt vizionalni a gépelést vele -
Hú a Note9, mennyire szerettem. Gyönyörű kék volt sárga ceruzával.
Note 2 óta imádom a phableteket, hosszútávon mindig is ezek voltak nekem. Volt egy két kitérő de a vége mindig ez. N2, N4, N9, N10+, most meg a 23U. Egyszerűen nem fekszik a kisebb méret, és a tollal is jókat bohóckodom. Őszintén bevallom sosem gépeltem tollal, eszembe se jutna. Inkább szkeccseket meg vázlatokat rajzolok. Most minimum az S25-ig de inkább tovább ez marad. -
bacus
őstag
válasz
Gardaai #14196 üzenetére
Nem akartam flame-t.
Tin: Egyébként elmúlt
, az s23U nem a konyhai adózott pénzből lett, céges, azt is leírtam, hogy a félelem is erősen közrejátszott a vásárlásnál, hogy a note9 behal és akkor hirtelen kell venni valamit. Ha lehetett volna note9-t venni zsír újan fél árba, mint az s23u, akkor most az lenne megint, nekem nem volt igazi hibája a note9-nek.
Egyébként nem akarok/akartam megmagyarázni semmit (de így sikerült ezek szerint). A többség megéri ezt a kort amit én most, eléggé látom, hogy nem csak én értékelem már másként a dolgokat.
Gardaai: Nem tudom, napok óta azt hallom itt a "váltók"tól, hogy ez új AI funkciók, meg a jobb kamera, stb. Mondjuk nekem ezek nem fontosak, a note9 is jó képeket csinált, ez az s23U meg aztán még jobb, már szelfinek is tudja azt amit az eddigi hátsó kamerája.
Nyilván van akinek pénzügyileg is megéri, van akinek csak nem számít, hogy megéri e, de ezek a megnyilvánulások elvesznek a sok "mennyivel jobb a soc, a kamera, az AI" között.Egy a lényeg, elnézést kérek mindenkitől, ha belemásztam akaratlanul is a lelkébe, váltson aki akar, akinek megéri, tartsa meg akinek nem.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
ma Ez az ötödik Ultra a Samsung Galaxy telefonok történetében. Nem érződött még ennyire átgondoltnak a típus.
! Tilos a hirdetés, keresés, kí-
nálás, amelyek helye itt van :
- HardverApró
- Apple IPhone 13 Pro Max 256GB,Újszerű,Dobozával,12 hónap garanciával
- Apple iPhone 14 Pro Max 128GB,Újszerű,Adatkábel,12 hónap garanciával
- Apple iPhone 16 Pro Max 256GB,Újszerű,Dobozával,24 hónap garanciával
- Samsung Galaxy Note 20 Ultra 5G 256GB,Újszerű,Adatkábel,12 hónap garanciával
- Samsung Galaxy A56 5G 256GB,Újszerű,Dobozával,12 hónap garanciával
- BESZÁMÍTÁS! GIGABYTE X570S AORUS MASTER alaplap garanciával hibátlan működéssel
- Lenovo ThinkBook 14 G2 - 14"FHD IPS - i5-1135G7 - 12GB - 256GB SSD - Win11
- Lenovo Thinkpad P1 gen1, gen2, P52s FHD, 4K oled touch
- LG 25GR75FG - E-Sport Monitor - FHD 360Hz 1ms - NVIDIA Reflex + G-sync - AMD FreeSync - HDR 400
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad X270 - i7-7G I 16GB I 512GB SSD I 12,5" I HDMI I Cam I W10 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest