- Mindent vitt az iPhone az ünnepi időszakban
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Poco X6 Pro - ötös alá
- Kiszivárgott reklámanyagok a Samsung Galaxy S25-ről
- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
- Magyarországra jött a Honor szuperzoomos mobilja
- Ford SYNC 3 infotainment rendszer teszt
- Youtube Android alkalmazás alternatívák reklámszűréssel / videók letöltése
- A Telekom is beszáll a használtpiacba
- Poco X3 Pro - hardverfrissítés
-
Mobilarena
Samsung Galaxy S23 és S23+ téma összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
PedroPascal
őstag
-
gulyasa
őstag
válasz Rinocerosz #9591 üzenetére
Automatikusan nem tud eltűnni, neked kell kiszedned a listából.
Asztali gépen lépj be a Google fiók azonosítóddal a https://play.google.com oldalon.
Kattints a jobb felső sarokban a fényképedre (vagy ha nincs fényképed beállítva a fiókodhoz, akkor a keresztneved kezdőbetűje látszik egy színes karikában).
Kattints a "Könyvtár és eszközök" menüpontra, majd a megjelenő oldalon válaszd az "Eszközök" fült. Itt tudod a "pipa" eltávolításával kivenni a listából azon eszközeidet, amit nem akarsz látni a továbbiakban a telepítési menükben.Szerk.: Mobilon (a Play Áruház alkalmazásban) nem találtam meg ugyanezt a részt, azért írtam a PC-s megoldást.
[ Szerkesztve ]
Samsung S23+ 512GB, LG OLED 48" C1, Zidoo Z9X, OCTAGON SF8008 4K UHD E2, Sony WH-1000XM3, LG HBS-FN6, JBL REFLECT AERO, Lenovo Tab M10 2nd Gen
-
Rinocerosz
őstag
Sziasztok!
Nemrég érkezett az s23 telóm. Most, hogy belaktam a telefont észre vettem, hogy mikor telepítenék egy alkalmazást akkor van egy lehetőség, hogy telepíthetem a régi s22 mobilomra is.
Mikor elkezdtem használni az s23 még aktív volt az s22 mert mondom ha valami kéne róla akkor meg legyen, de most már kapott gyári resetet és elvileg ki is jelentkeztettem a google biztonság fülnél?
Ez majd eltűnik automatikusan? Mert érdekes, hogy miért érzékli azt, hogy oda is lehet telepíteni miközben nem aktív a telefon... Majd oda adom a családban másnak. -
qltsar
veterán
Nem, váltottam 24 Ultrára, csak benézek néha ide, mert "családon belül" maradt a telefon, úgyhogy egyelőre szeretném magam képben tartani.
Vicces, hogy S23+-omon Novemberi Play System Update volt...Januárban kiadott 24 Ultrámon meg Július.
A képet csak azért küldtem, hogy készüljetek, hogy ez így marad 6.1-en is, elég nagy valószínűséggel. Nem értem, hogy miért nem tud ezzel Samsung kezdeni valamit, bár nyilván nem a legfontosabb dolgok egyike.
Főleg, ha ugyanúgy kapjátok meg 6.1-et, mint a 24-es széria, akkor ez lesz a legkisebb fejfájás .
#9588 Atish19: Ez a jó mentalitás. Hidd el, mással lesz prioritás foglalkozni. Mondjuk vicces, hogy ma jött ki 23-ra a februári update, 24-re meg még egy javítás sem. Bár érthető, mert van mint javítani...a beta testerek (előrendelős brigád) elég szép számban dobálták vissza a bugokat Samsungnak. Dehát, ez ilyen, részemről tudtam, és bevállaltam.
[ Szerkesztve ]
-
gulyasa
őstag
-
zola899
tag
Lehet hogy off topic, de azért megkérdezem, hátha:
Van köztetek olyan, aki Galaxy Buds FE-t használ?
Ha igen, mi a véleménye róla?
Hangzás, akksi, stabilitás fülben?Épp azon tanakodom, hogy az legyen a befutó, vagy a
Redmi Buds 5 Pro...Samsung Galaxy S23+, Samsung Galaxy Watch 3, Samsung Galaxy Buds FE
-
Atish19
őstag
válasz EngineerBoy #9580 üzenetére
Nekem is Júliusin ragadt. Szerintem OneUI 6.1-ig ez így is fog maradni.
Éves Alza+ 20% kedvezmény referencia kód: RrJbRREnazEc
-
Addel
senior tag
válasz EngineerBoy #9559 üzenetére
-
EngineerBoy
junior tag
Nem. Erre itt.
[ Szerkesztve ]
-
csubííí
senior tag
válasz EngineerBoy #9578 üzenetére
Nem inkább a Google play szolgáltatásokra gondolsz?
-
EngineerBoy
junior tag
Google play áruházat hogy tudnám frissíteni?
2 módot probaltam azok azt jelezték, hogy naprakész.
Nekem még mindig júliusi. -
qltsar
veterán
válasz Rigormortiis #9572 üzenetére
Gáz, de több, mint 1 évvel a megjelenés után ez "common knowledge", nem kellene meglepődni. Sem a +-ban sem az Ultrában nincs 5A-s kábel, ahogy 24-es szériánál is ez van.
Itt anno említettem is a topicban: #4967 qltsar 2023-08-16 20:32:56
[ Szerkesztve ]
-
samu74
addikt
Csak jelzem hogy az a kábel amit a telefonhoz(S23+) adnak nem támogatja a szupergyorstöltés 2.0-át . Vettem egy eredeti 45 wattos samsung töltőt és csak azzal a kábellel megy a 45 watt amit a töltőfejhez adtak. A telefon saját kábele csak 25 wattal töltené a 45 wattos adapterrel.Szóval ha valaki csak fejet venne legyen ezzel tisztában.
-----------
-
colonia
aktív tag
válasz #64638144 #9565 üzenetére
Régi telefonjaimban használtam de megmondom őszintén ebben csak azért néztem rá, mert olvastam, hogy valakinek nincs ott ez a funkció. December óta van meg az S23-am és eddig fel sem tűnt, hogy nálam sincs meg ez a funkció.
Samsung Galaxy S23, Samsung Galaxy Watch6 Classic
-
törölt tag
válasz alex devil #9560 üzenetére
Az alapértelmezett alkalmazásoknál. Alkalmazások/alapértelmezett alkalmazások. Furcsa, volt, hogy egyik helyen be volt kapcsolva, másik helyen nem.
És nem is szólt hétvégén, mikor kaptam 2 adathalász átverős SMS-t.[ Szerkesztve ]
-
colonia
aktív tag
válasz alex devil #9560 üzenetére
Beállítások-Alkalmazások-Alapértelmezett alkalmazások
-
colonia
aktív tag
válasz #64638144 #9551 üzenetére
Újraindítottam természetesen, meg gyorsírótár törlés is volt. Na mindegy, külföldi fórumokon sincs erre tuti megoldás.
Még arra gondoltam hogy az eSIM miatt is lehet gond. Egy sima SIM-et kellene szereznem és azzal kellene kipróbálnom.Samsung Galaxy S23, Samsung Galaxy Watch6 Classic
-
törölt tag
válasz colonia #9549 üzenetére
Jé, ezt a menüt még sosem láttam . Én mindig a telefon alkalmazásban banráltam ezt. És 23+ -ban a kezdetektől volt. Emlékszem, mert szinte azonnal bekapcsoltam vásárlás után. Mondjuk én pár hónapja vettem, nem a megjelenés idejében.
Az nem lehet, hogy ritkán indítod újra és olyankor kilövi a rendszer? Mert vannak amik ilyen miatt nem működnek rendesen.Viszont ez érdekes. A telefonban be van kapcsolva, de alapértelmezettnek nincs.
[ Szerkesztve ]
-
Toxic
tag
üdv.. érdemes 13ról 14re váltani ? thx
temet nosce
-
colonia
aktív tag
válasz #64638144 #9548 üzenetére
Csak valahol olvastam, hogy másnak is eltűnt és azért néztem rá. S22-n nekem megvolt de, hogy S23-n alapból ott volt-e a funkció vagy hogy mikor tűnt el azt nem tudom sajnos.
De az a fura, hogy itt is ott kellene lennie a Hívásnak vagy Telefonnak és csak a Viber van ott:
-
törölt tag
válasz EngineerBoy #9528 üzenetére
Én sehogy. Nem azért vettem ilyen drága telefont, hogy visszabutítsam egy 40 000 forintos sájomi szintjére.
-
colonia
aktív tag
Olvastam, hogy másoknak is eltűnt a "Hívóazonosító és spam védelem" funkció. Valaki talált megoldást rá, CSC váltás nélkül?
(SAOMC_SM-S911B_OXM_EUX_14_0043 EUX/-/EUX/EUX)[ Szerkesztve ]
-
PedroPascal
őstag
válasz autotaxmo #9538 üzenetére
Életem leghosszabb telefon élménye volt pedig csak 2 hónap volt. Rá kényszerített hogy leváltsam.
ASUS ROG Scar 17 G733PZ (AMD Ryzen 9 7945HX, NVIDIA GeForce RTX 4080) / SteelSeries Arctis Nova Pro Wireless, Aerox 5 Wireless / Synology DS923+ / Samsung Galaxy S23 256GB, Galaxy Watch6 Classic 47mm LTE, Galaxy Buds2 Pro /
-
kalolaci
senior tag
Akkor az S22, továbbra sem ajánlott, megvételre? Inkább az A54, főleg ha olcsóbb?
-
őstag
Az üzemidő összehasonlító tesztek szerint az Exynos-os S24 nem rosszabb, mint az S23. Márpedig az S23-nak brutálisan jó az üzemideje.
Úgy tűnik sem térerőben, sem üzemidőben nem csalódás az S24.
Még sz üresjárati fogyasztást kellene összehasonlítani, de szerintem az is kb egál lesz. -
samu74
addikt
Mielőtt bekapcsolod az energiatakarékos módot menj a menübe és a kapcsolót ne hagyd bekapcsolva.
-----------
-
őstag
Én tegnap hasonlítottam össze a kolléga S24 és az én S23 telefonom térerejét (Telekomosok és 128-as verzió mindkettő). Végigsétáltunk a cég egy csarnokán, folyamatosan figyeltük a térerő változását a telefonokon, pár helyen megálltunk. Az S23-nak minimálisan jobb a térere. Az S24 2-4 dBm-el alacsonyabb értéket mutatott, ami kb lényegtelen eltérés, de végig megvolt az eltérés, egyszer mutattak egyforma értéket, és a sorrend sem fordult meg. Viszont amikor megálltunk és úgy néztük a térerőt, az S23 stabilan -96 dBm-et mutatott, az S24 -98 és és -100 dBm között ingadozott. ( Bár ez nem ájfón, de még arra is figyeltünk, hogy jól fogjuk )
Ha találok nagyon gyenge térerős helyet, megpróbálom ott is összehasonlítani a két készüléket.[ Szerkesztve ]
-
Addel
senior tag
csinálsz rutint, ami este bekapcsolja az energiatakarékos módot, reggel meg ki, éjjel úgy sem kell aod.
-
csubííí
senior tag
Egyszerű, próbáld ki.
Feltöltöd x%, aod nélkül lemerited x%, majd ugyanez a töltöttség és merítés csak aod bekapcsolva.
Mindegyik hasonló használat mellett, és meglesz a Te használati szokásodhoz melyikkel mennyi ideig bírja. -
EngineerBoy
junior tag
Sziasztok!
Az energiatakarékos módot ki hogy szokta használni?
Szeretném használni az AOD-ot de energiatakarékos módban nem engedi.
Milyen üzemidőt lehet kihozni energiatakarekos mód nélkül? -
<Adamsky>
nagyúr
Akkor itt gondolom láttál mindenféle dBm-eket is nem? Hol volt nagyobb különbség? Az S22 Note és az S23, vagy utóbbi, és az S24 között?
"Pixel 7 Exynos modemje is erős jeleket mutatott (...) csak éppen dobálta a térerőt, melegedett ... "
Magyarán nem volt stabil a vétel, hiába volt néha erős a jel. Érdekes ...
A melegedést úgy érted, hogy csak simán a kezedben volt, futott rajta a WiFiman, és mégis érezhetően melegebb volt, mint bármi más?[ Szerkesztve ]
-
Oldman2
nagyúr
Van valaki itt aki Szolnoki vagy sűrűn megfordul ott?
Van egy Type-C -> Jack átalakítóm, ami S20-on jól működik, meg akarok arról győződni, hogy mely Samsung típusokon működik.
Egy "feldugás" idejéig kellene találkozni S10 fölötti Samsung tulajdonosokkal. -
-
fzboxx
senior tag
Ma volt szerencsém egy S22 note, egy S23(enyém) és egy S24 térerő teszthez.
Egymás mellett, mind yettel, és a következő lett a 4G jel erősség sorrend (legrosszabbal kezdve...)
S22, S23, S24!
Szóval valamit csinálhattak az exynos modemmel Koreában.
Természetesen nem laboratóriumi körülmények, de valós környezetben történt.
Ha van másnak is hasonló tapasztalata, vagy lehetősége tesztre, írja meg bátran...[ Szerkesztve ]
-
veterán
válasz PedroPascal #9518 üzenetére
Fel nem tudom fogni, hogy valaki ez miatt vesz S24-et.
-
PedroPascal
őstag
Be kell indítani az új széria eladását, ezzel ösztönzik az új dolgok szerelmeseit, hogy váltsanak. Csak emiatt húzzák halasztják.
ASUS ROG Scar 17 G733PZ (AMD Ryzen 9 7945HX, NVIDIA GeForce RTX 4080) / SteelSeries Arctis Nova Pro Wireless, Aerox 5 Wireless / Synology DS923+ / Samsung Galaxy S23 256GB, Galaxy Watch6 Classic 47mm LTE, Galaxy Buds2 Pro /
-
Nodiras
lelkes újonc
Sziasztok! Lehet tudni valami sacc/kb időpontot, hogy mikor lesznek AI funkciók az S23-ban is?
-
WolfLenny
aktív tag
Alza powercharger-t használ valaki?
Tapasztalat/vélemény? -
komlo654
csendes tag
Valaki járt már úgy, hogy amikor felakarta oldani a telefont egy fekete képernyő fogadta (csak az ujjlenyomatolvasó ikonja látszik). Nem válaszol a felhúzásra, hogy beírjam a kódot. Az egyetlen megoldás arra hogy feloldjam a telefont csak az, hogy jobb oldalról kinyitom az edge panelt, onnan kiválasztok egy alkalmazást, majd így felugrik, hogy írjam be a kódot.
Ilyenkor újraszoktam indítani a telefont ami megoldja ideiglenesen a problémát. -
szilvaspet
tag
Ez egy nagyon jó tok szerintem, 4 féle tokot szoktam váltogatni, a spigen thin fit volt a legdrágább, de a nillkin van fent a legtöbbet és mos már marad is. A spigen kicsit vékonyabb de valahogy olyan ragadós a hátlapján. Gondolkodom ezen a zöldön, az enyém fekete, de ez az ár nagyon megéri..
Tökéletes a spigen ez fit fóliával.
Alza link
link[ Szerkesztve ]
-
Essien
aktív tag
válasz EngineerBoy #9504 üzenetére
Alza
-
jUUh
addikt
válasz WolfLenny #9507 üzenetére
Én az összefoglalóban ajánlott verziót vettem, csak feketében (GaN 5 Pro, 65W). eMAG boltokban csomó helyen van üzletben ha sürgősen kell, de 500-1000 különbséggel lehet olcsóbban is venni. Így utólag vennék hozzá qltsar által ajánlott 2m szövetes kábelt hozzá, ez +2e emagnál. (Amúgy kerülöm a céget, de pont a legközelebbi boltba volt raktáron)
Samsung Galaxy S23+
-
WolfLenny
aktív tag
Sziasztok!
Hamarosan én is belépek egy S23-al a klubba. Sokan ajánlják a Baseus töltőket. Az egyes verziók között van minőségbeli különbség?
Lesz olyan, hogy S21 és S23 is töltve lesz rajta... (Néha S8 tablet)
Melyik Baseus verzió ajánlott? -
anti1966
tag
Sziasztok
Van ez a Musixmatch nevezetű alkalmazás, ami a zenelejátszáskor megjelenik és hozza a dalszöveget, ha elérhető, akkor magyar nyelven is. Egy idő óta ez nem jelenik meg, hiába telepítem az alkalmazást újra, vagy teszek fel régebbit belőle.
A beállításokat átnézve sem találok semmit, esetleg használ-e ilyet itt valaki, vagy tud-e ebben segíteni, hogy ismét tudjam használni?
Köszönöm -
gulyasa
őstag
válasz Peathee #9500 üzenetére
Nem nagyon léteznek olyan infók, amik csak és kizárólag az S23 szériára lennének igazak. A fontosabbak már úgyis ott vannak az összefoglalóban.
Sokkal több olyan vonatkozás van, ami szinte az összes más Samsung mobilra is igaz.
Mondjuk pillanatnyilag ez alól kivétel (még) az S24-esek AI funkciói.
Inkább az a kényelmetlen, hogy a sok trükk és tipp (kódok, Good Lock és modulok, stb.) számtalan magyar és külföldi oldalon, youtube és tiktok videókban vannak szétszórva, amiket inkább egy helyre kellene összegyűjteni a "samsungosoknak"...Mondjuk egy-két régebbi (nem Samsung) telefonom topik összefoglalójából ötletet merítve, lehetne még egy "mélyvíz" szekció is pl. root, custom ROMs (ha léteznének ilyenek) és hasonló témákban.
Samsung S23+ 512GB, LG OLED 48" C1, Zidoo Z9X, OCTAGON SF8008 4K UHD E2, Sony WH-1000XM3, LG HBS-FN6, JBL REFLECT AERO, Lenovo Tab M10 2nd Gen