- Ford SYNC 3 infotainment rendszer teszt
- Youtube Android alkalmazás alternatívák reklámszűréssel / videók letöltése
- A Telekom is beszáll a használtpiacba
- Poco X3 Pro - hardverfrissítés
- Hivatalos a OnePlus 13 startdátuma
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Magyarországra jött a Honor szuperzoomos mobilja
- Fotók, videók mobillal
- eSIM, a kártyamentes szabadság
-
Mobilarena
Samsung Galaxy S23 és S23+ téma összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz mucsgyver70 #8786 üzenetére
Rólad ne is beszéljünk, mert akkor soha nem töltenének fel a mobiltelefonok
Részemről lezárva
Honor Magic 6 Pro 5G 512GB//HP Victus 16+Rog Ally RC71L//Korábbi hsz-eim #97246720 név alatt...
-
fehercica
csendes tag
Sziasztok! Most egy teljesen más témában kérdeznék. Van Anyukámnak egy Xiaomi Redmi Note 10 Pro,és olyanokat szokott csinálni,hogy ha pl mobilnetezni akar,akkor bekapcsolja ugye a mobilnetet,és nem történik semmi. Ilyenkor újra kjell indítani,de amint újraindul mindig meg szokta csinálni,hogy kétszer indul újra 2x jelenik meg az MIUI logó,meg a boot animáció, a másik,pedig a kamera,azzal sem vagyunk annyira megelégedve. Nos helyette egy Samsungot vennénk,abban a kategóriában,amiben ez a Redmi Note 10 Pro van. Melyik Samsungot tudnátok javasolni,aminek iylen jó az üzemideje,mint ennek a mobilnak,meg kamerában viszont egy Galaxy S9/S10/S22/S23 szinten van,vagy szinthez közelít. Megéri egy A széria,vagy egy S érné meg jobban? Köszi a válaszokat!
-
jano_77
nagyúr
válasz Benoe77 #8790 üzenetére
EZ egy régi alap verzió lehet? Mit tud amúgy ez a GCAM apk, miben jobb mint az alap kamera a telefonon? Sosem használtam, nem értek hozzá, ezért kérdezem.
Atish19: esetleg abban tudsz infót adni, hogy ezt a Spigez Ez Fit fóliát, hogy is kell felrakni? Mert a fotók alapján én nem látok csak egy keretet, de hogy mitől marad rajta a kijelzőn azt nem látom?
[ Szerkesztve ]
"egyenlőek között is mindig vannak és lesznek egyenlőbbek"
-
Atish19
őstag
válasz MaCS_70 #8776 üzenetére
Előző telefonomon nekem is Whitestone Dome volt szintén UV ragaccsal. Nem kell tőle tartani csak alaposan kell maszkolni, hogy aplikáláskor ne follyon be oda ahova nem szabad. Hajszárítóval picit megmelegítve maradéktalanul lejön. Ha továbbra is fázol tőle akkor ott a Spigen EZ Fit. S23-on már ezt használom. Nekem ezzel is tökéletes az ujjlenyomat és pofon egyszerű felrakni.
Éves Alza+ 20% kedvezmény referencia kód: RrJbRREnazEc
-
őstag
Szinte egyedül csak egy Javasabr nevű user csinál rendszeresen GCAM configot a sima S23 modellekhez, neki is S23 Ultrája van, csak csinál s23 változatot is.
Leginkább telegram-on lehet elérni ezeket a configokat, a legutolsót itt: AGC8.8v8 config v26 only for base s23Régebbiek fent vannak xda-n is: Post in thread 'GCAM Port'
-
jano_77
nagyúr
válasz #64638144 #8787 üzenetére
S10+ megjelenés óta van nálam és működik tökéletesen. Az akksija gyengébb már sajnos, de ez elkerülhetetlen. Szerintem ez csak odafigyelés kérdése, de nem vitatkozni szeretnék, biztos jó a vezetéknélküli töltés - mindenképp kényelmesebb. Azt sem tartom kizártnak, hogy majd beszerzek egy Qi töltőt, de én elvagyok a simával is.
MaCS_70: ne ódszkodj az üvegfólia miatt! Amiket leírtál gyakorlatilag nem jelentkező probléma, sosem találkoztam ezekkel.
-
mucsgyver70
aktív tag
válasz st3v3np3t3r #8785 üzenetére
Még jó hogy nem te felelsz a Samsungnál a töltésvezérlésért
-
válasz mucsgyver70 #8779 üzenetére
Tudod is értelmezni a cikkben leírtakat, vagy csak a számok maradtak meg...
A cikkben leírt:
Raising the temperature regularly above 40°C (104°F) and charging to 100% sees this fall to just 65% capacity after the first year
Azaz
Ha a hőmérsékletet rendszeresen 40 °C (104 °F) fölé emelkedik és 100%-ra töltjük, a kapacitás az első év után mindössze 65 százalékra csökken.Ami megint csak nettó hülyeség... Mert ha folyamatosan is 40Cfokos lenne az akku, 1 év után 35%os kapacitás vesztés az nagyon sok ám. Az a 40Cfok +/-5-10Cfok az pont üzemi hőmérsékleti határ, vagyis akár pont a használttól menne tönkre.
Az a baj az ilyen "hitelesnek vélt" cikkekel, hogy túl sokal olvassák a nettó hülyeségeket... Ezek a fajta cikkek majdnem olyan, mint ha valaki 2mágnes, pár menet rézdrót és 2 autó gyújtógyertya barkácsolásából ingyen energiát állítana elő.
Majd idővel te is rájössz, nem mindegy hogy, miket olvasol, esetleg iskolában tanítottak, majd azok alapján te mit/miket tapasztalsz.
Ez a ne töltsük maxra az akkut, egy mítosz, nagy viták vannak benne, sokak szerint hamarabb döglik az akku, ha 100%ra van töltve, kevésbé hamarabb, ha csak 80%ig. 80% körül az akku cella feszültsége a névleges 3.7-3.8V-os szintre ér, ahol az akku a maximálsian leadható teljesítményt elkezdi leadni, 100%-os töltöttségen ez csak 70-80%ra saccolható.
Nem telefonos, de kisntapasztalat , nekem voltak olyan LG HG2-es amik újkorukban 3000mAh-sak voltak, 5 év után még tudták a 2400mAh-t(félévente teszteltem őket), a vicc benne, hogy az 5 éves életciklusuk alatt, folyamatosan maxra volt töltve, most egy akkus fúrógépben teljesítenek szolgálatot lassan 3éve problémák nélkülTöltéskor max.1A-rel voltak töltve, és nem egyszer volt töltés végén 50Cfokos.
Az akku élettartamát 2+1 fő szempont határozza meg!: 1]töltési módszer(ebbe beletartozik a töltési ciklus is) és a 2]kisütési teljesítmény. +1] Tárolási hőmérséklet; Ez mellett van azért mellékes hatás is amit kerülni kell: a túlzott hideg(télen ne hordjuk külső zsebben, mert az akkuban lévő elektrolit kristályosodhat, ami negatívan hat az akkura), a túlzott meleg(nyáron a tűző napon nem kéne tárolni, vagy kocsiban hagyni, ebben az esetben az esetben az eletrolit akár gázosodhat, ami puposodáshoz vehezthet)! Meg ugye gagyi töltőt sem szabad használni, bár a mai világban mi számít gagyinak A mai akkuk 400-500, de akár 600 töltési ciklus után kezdenek degradálódni, veszteni a kapacitásból szépen lassan, kapacitásból. Mint már írtam, az egy normális fiziológiai reakció, habegy akkumulátor töltés közben melegszik. A Li akkuk tulajdosnága, hogy normális töltés esetén a kapacitás minimum felével kell tölteni, ekkor még az akku nem melegszik nagyon, de úgymond gyorstöltés esetén az akku hajlamos melegedni, de ez ez a határ sem 40Cfok, hanem akár 50-55Cfok körüli hőfokot is elérheti. A cellák hőmérséklete helyileg a telefonos akkukon nincs mérve, hanem a környezeti hőfokból bonyolult képlet alapján a telefpn kalkulálja ki. Ha már szedett szét valaki mobiltelefon akkut, biztos vagyok benne, hogy nem talált az akkura ragasztva egy termisztort, amit mondjuk a laptop akkuknál, vagy fúrógép akkuknál lehet látni. Ebből adódóan, az a 40Cfok nem lehet szabályzási pont.
Amúgy az általad linkelt cikkekkel tele van az internet. Magyar is...
Remélem nem hagytam ki semmit
Honor Magic 6 Pro 5G 512GB//HP Victus 16+Rog Ally RC71L//Korábbi hsz-eim #97246720 név alatt...
-
félisten
válasz PedroPascal #8777 üzenetére
Bánásmód kérdése. Láttam már egy év alatt mattra koptatott kijelzőt, de a most leváltódó telefonomat úgy másfél éve használom tok nélkül, és nem látok a kijelzőjén semmi zavarót. Fólia a kiváló Edge vagy miféle felhasználószivatós kijelző miatt nincs rajta.
A leejtéstől nem tartok, úgyhogy nekem a sima fólia is elég lehet, de nem lenne baj, ha az ujjlenyomatolvasó azért működne.
Köszönettel: MaCS
Fán nem lehet motorozni, motoron viszont lehet fázni!
-
félisten
Jó ez az ábra!
A hőmérséklet (valójában rendezetlen energia) durván exponenciális módon befolyásolja a folyamatokat, 40-45 C között durván elkezd kunkorodni a görbe. Szóval tényleg érdemes nagyon odafigyelni erre.
MaCS
-
félisten
-
qltsar
veterán
Samsungnak van erre egy kulon oldala, ahol "javasol" bizonyos ertekeket: "The optimal usage temperature for the Galaxy is 32° - 95°F (0° - 35°C)." link
-
jano_77
nagyúr
válasz #64638144 #8778 üzenetére
Vezetékes töltés miért ne működne? Gondolom a vezeték nélkülire gondoltál, de az nem érdekel, nem esik nehezemre bedugni a kábelt a telefonba.
A kártyás fizetés pedig jelenleg is tökéletesen működik ugyan ilyen tokkal az S10+ telóval."egyenlőek között is mindig vannak és lesznek egyenlőbbek"
-
mucsgyver70
aktív tag
válasz st3v3np3t3r #8764 üzenetére
Itt egy jó kis leírás, az akkumulátor életciklusáról, ajánlom a figyelmetekbe: [link]
És egy jó kis kép a hőmérséklet és ciklus kapcsolatáról.
A lényeget aláhúztam hogy ne kelljen nagyon keresni.[ Szerkesztve ]
-
PedroPascal
őstag
válasz MaCS_70 #8776 üzenetére
Az UV ragasztó könnyen lejön nem hagy nyomot. Fólia nélkül ha vigyázol is akkor is mikro karokkal lesz tele a kijelző 2 év alatt.
ASUS ROG Scar 17 G733PZ (AMD Ryzen 9 7945HX, NVIDIA GeForce RTX 4080) / SteelSeries Arctis Nova Pro Wireless, Aerox 5 Wireless / Synology DS923+ / Samsung Galaxy S23 256GB, Galaxy Watch6 Classic 47mm LTE, Galaxy Buds2 Pro /
-
félisten
válasz PedroPascal #8775 üzenetére
Köszönöm!
Valahogy nem szívesen ragasztok semmit a kijelzőre.
MaCS
-
PedroPascal
őstag
válasz MaCS_70 #8773 üzenetére
Úgy tudom sima fóliából is van uv ragasztós ebből a márkából de amiről beszéltünk az üveg fólia. Nézz szét a gyártó oldalon ha érdekel. Sima fólia csúnyán néz ki, hamar rongyosodik és nem véd leesés ellen.
ASUS ROG Scar 17 G733PZ (AMD Ryzen 9 7945HX, NVIDIA GeForce RTX 4080) / SteelSeries Arctis Nova Pro Wireless, Aerox 5 Wireless / Synology DS923+ / Samsung Galaxy S23 256GB, Galaxy Watch6 Classic 47mm LTE, Galaxy Buds2 Pro /
-
PedroPascal
őstag
válasz jano_77 #8771 üzenetére
Nincs mit! Emag-ról vettem mert a gyártó oldalról drága a szállítás. Erre: whitestone 8809365407606 keres rá. A fullos csomagban 3db uv ragasztó van és 2db fólia meg a sallang. Az uv nélküliben 1db fólia és 1 ragasztó azaz nem éri azt megvenni. Nem igazán lehet már itthon kapni de nézz szét, legfejebb a gyártó oldalról meg tudod venni.
-
félisten
válasz PedroPascal #8770 üzenetére
Jé, ezeket a "fóliákat" ragaszták?
A sima puha fóliás megoldás egyébként már nem játszik?
MaCS
-
fzboxx
senior tag
Sziasztok!
Nem szeretnék komment cunamit indítani, csak gyakorlati tapasztalatok alapján szeretném megtudni, hogy jelenleg melyik GoogleCamera ajánlott?
Lehet, hogy adnék egy esélyt neki, akármennyire is bonyolult felrakni.
(Összefoglalót megnéztem...)
Köszönöm szépen![ Szerkesztve ]
-
jano_77
nagyúr
Ilyen kártyatartós tokot esetleg a sima S23-hoz tud vki ajánlani? Egész este a tokokat böngészgettem, de csak az FE-hez találtam.
Ilyesmire gondoltam.PedroPascal: Köszönöm szépen a megerősítést Gondolom akkor innen is rendelted!? Azt meg tudod mondani, hogy ha az UV nélküli csomagot rendelem - van már egy nagy és 3 kicsi UV lámpám itthon - akkor minden más benne lesz a csomagban ugye, csak a lámpa van a külön csomiban?
[ Szerkesztve ]
-
PedroPascal
őstag
válasz jano_77 #8769 üzenetére
Igen én ilyet használok S23-al. Először Spigen Glas.tR SLIM EZ Fit-et használtam és nem voltam megelégedve az ujjlenyomat detektrálással. Aztán UAG GLASS SCREEN PROTECTOR SHIELD PLUS-t használtam. Itt egy fokkal jobb volt az ujjlenyomat. Aztán Whitestonedome EZ Tempered Glass-t. Ez már jóval jobb volt ujjlenyomat téren mint az előző kettő. És végül az általad is keresett lett a befutó nálam. Magasan itt a legjobb az ujjlenyomat. Azt sajnálom hogy itt bevágták az előlapi kamera helyét ez engem zavar kicsit de így is ez a legjobb a négy közül amit használtam. Mivel vannak, voltak használt nem törött üveg fóliáim így megnéztam melyik hogyan törik. Az UV ragaszrós Whitestonedome magasan a legjobb volt itt is, kör alakban össze tudtam hajtani és utána tört, robbant szét. A többi közel sem bírta így a gyűrődést.
-
jano_77
nagyúr
Sziasztok.
Elolvastam az összefoglalót.
Az érdekelne, hogy használ-e esetleg bárki az S23-on Whitestone Dome Glass üvegfóliát?
S10+-on azt használom, akkor még ez volt ellátva Samsung jóváhagyással és nagyon elégedett vagyok vele, sokszor mentette már meg a telefonomat. Úgy néz ki kapok egy S23, amit szintén szeretnék megvédeni, emiatt kérdezem.
Az ajánlóban lévő - szintén megnéztem - Spigen üvegfólia van olyan biztonságos, jó és az ujjlenyomatolvasóval sincs ezek szerint gond akkor!?
Mi a különbség az "Slim Ez FIT" és "Slim HD" védelem között Spigenéknél?
Ezek is ragasztósak és UV lámpásak? Nem ismerem őket.
Köszönöm szépen[ Szerkesztve ]
-
törölt tag
-
csubííí
senior tag
válasz st3v3np3t3r #8764 üzenetére
Semmi gond.
"az normális, ha egy akku melegszik töltés közben normális keretek között..."
Egyetértek.
-
válasz csubííí #8760 üzenetére
Oh, nem neked akartam címezni az egészet, sorry
De amúgy a 40Cfoknál korlátozás baromság, nagyobb hőfokig is elengedi a töltést, az normális, ha egy akku melegszik töltés közben normális keretek között...
[ Szerkesztve ]
-
David3
őstag
Szia, rövid és tömör válasz: S23 lesz a megfelelő. Az S22 nem épp a legjobban sikerült széria, mind üzemidőben mind stabilitásban akadnak problémák. A sima S23 szerintem elég lesz, ha nem szereti a tepsi telefonokat. Ha üzemidőben kicsit több kell 2 napnál, akkor S23+, nálam megvan vele a 3+ nap.
[ Szerkesztve ]
-
Kanczy
veterán
Sziasztok!
A feleségemnek szeretnék egy új telefont venni, sajnos az S10 már nem az igazi. Mivel kisebb kijelzőt szeretne, a közönségkedvenc S20FE / A54 / stb. tepsik sajnos nem játszanak.Átlagos női, nem-gamer felhasználóról beszélünk: néhány bénább telefonos játék (Candy Crush szintű dolgok) + social media (reddit, tumblr, fb, messenger) + youtube van a játéktéren. Ennek megfelelően nem kell atomerőmű, inkább a higiénés funkciók legyenek erősek, úgymint üzemidő, kamera, szoftveres támogatás, stb.
Jelenleg S22 és S23 között vacillálunk, tudnátok segíteni, hogy megéri-e a felárat az újabb modell a fentiek tekintetében?
Nagyon köszi!
You don't get it, son. This isn't a mudhole... It's an operating table. And I'm the surgeon. (Batman: The Dark Knight Returns)
-
csubííí
senior tag
válasz st3v3np3t3r #8753 üzenetére
Keress vissza mire írtam amit írtam.
Én nem voltam rest és visszakerestem, ugyanis aki felvetette ezt a témát az nem én voltam, én csak arra reagálás/írtam a válaszom.[ Szerkesztve ]
-
válasz mucsgyver70 #8757 üzenetére
És nem veszed a lapot... ha a nonames akku 45Cfokig bírja az optimális töltést, akkor egy minőségi samsung akku amit max
45W-os töltésre terveztek,akkor az csak max.40Cfokon korlátozódik?
A Xiaomi 12T Pro 5000mAh-s Li-Po akkuja 120W töltést bír, akkor azt 20-30Cfokon korlátozná a vezérlő arányaiban nézve?
Ugyan kérlek[ Szerkesztve ]
-
törölt tag
válasz MaCS_70 #8751 üzenetére
Ja. Nincs rajta az az átlátszó műanyag plexi mint a korábbi modelleken. Írtam is pár baráti szót a termék véleményezésére a hivatalos Samsung oldalon. Megírtam nekik, hogy nem értem milyen alapon kérnek egy műanyag vacakért 22 000 forintot, mikor gyakorlatilag nem is bőr, újrahasznosított műanyag, amit az én alapanyagomból, tehát az én műanyaghulladékomból gyártottak és gyakorlatilag minimális elektronika van benne egy led tokhoz képest. Magyarán nincs benne anyag, nem is védi a telefont. Megköszönték és adtak egy 10%-os kupont. Amit persze nem tudtam elfüstölni semmire eddig, mert a fülesre amire akartam, nem lehet.
Ha közelben van a Mediamarkt, akkor érdemes beugranod, hátha csak az online árat emelték fel. Vasárnap még 14 000 volt.
-
mucsgyver70
aktív tag
válasz st3v3np3t3r #8756 üzenetére
Ja, bocs a noname akksid max 45°C-t ír üzemi hőmérsékletnek töltés közben.
[ Szerkesztve ]
-
válasz mucsgyver70 #8754 üzenetére
Én mutogassak képernyőfotót? Ha akkora szaki vagy, mint amekkorának itt mutogatod magad, ellenőrizd le magad Ha nekem volt időm anno ezzel foglalkozni, nem fogom elvenni tőled ezt az időt
Mellesleg ha te kérsz tőlem képernyőfotót, akkor én meg kérek tőleg szakmai irományokat az állításod bizonyítására, miszerint
Azt állítod, hogy 40Cfok feletti főmérséklet nem tesz jót az akksinak és ugyan ezen hőmérséklet felett csökken az akku élettartama, majd utána beszélgetünk tovább
Kezdetnek egy nonames li akku dokumentációja... link[ Szerkesztve ]
-
válasz #64638144 #8707 üzenetére
Ha a modem drivere nem egyezik vagy ha a modem nem tudja az EU-s frekiket kezelni, akkor nagy valószínűséggel bootloopos lesz rendszer, vagy el sem indul, de akár még a knox is ugorhat
-
mucsgyver70
aktív tag
válasz st3v3np3t3r #8753 üzenetére
Mutass nekem egy olyan képernyőfotót, ahol 25 wattal tölti az akksit, és 40°C felett van az akksi hőmérséklete.
-
válasz csubííí #8705 üzenetére
A 40Cfok baromság... Nem 40Cfok környékén szabályozza a töltést, hanem jóval magasabb Cfok értéken... akár 60Cfokig is elmehet az akku hőmérséklete, mire a töltésvezérlő korlátozza a töltőáramot...
Amúgy meg, egy jó állapotú akku, amit úgy terveztek, hogy 25-40 vagy akár 120W-os töltéssel képes legyen tölteni nem melegszik fel 50Cfok fölé, a már elhasználódott akku már képes felmelegedni addig, hogy a töltését korlátozza a vezérlőHonor Magic 6 Pro 5G 512GB//HP Victus 16+Rog Ally RC71L//Korábbi hsz-eim #97246720 név alatt...
-
ttt1
őstag
Ez kézből készült, de szerintem ez azért nem rossz minőség:
[kép] -
félisten
válasz #64638144 #8750 üzenetére
Az ablakon nincs fólia??? Remekül megy a fejlesztés...
Erre a telefonra legalább akrobatika nélkül lehet fóliát applikálni.
Én sajnos csak 21e Ft-ért látom a MM-nál, és ha eredeti Samsungot kapok, akkor inkább a fele árú...
MaCS
-
törölt tag
válasz MaCS_70 #8749 üzenetére
Nekem az ablakossal az a bajom, hogy az ablaknál ugye nincs védelem. Én fólia nélkül használom ugyanis. És bár informatív az ablak, de nem könnyű a virtuális gombok kezelése.
Az árukereső az valóban tanulságos, de én hivatalos helyről szeretek vásárolni. A Mediamarktban a 23+ tok van leócskázva. Vasárnap még volt is a kaposváriban.
[ Szerkesztve ]
-
félisten
válasz MaCS_70 #8748 üzenetére
Update:
a MediaMarktban az ablakos tok 20e Ft, az Alzánál viszont 13e Ft-ból megáll az üzlet.Ez az ultra. Az Alzánál a fehér tok11e, a fekete 21e Ft.
Az Árukereső viszont tanulságos.
MaCS
[ Szerkesztve ]
-
félisten
válasz #64638144 #8746 üzenetére
Az elnevezésekkel gondom van. A Note 4-hez volt ablakos tokom Qi hátlappal (ott még ugye cserélhető volt maga a hátlap).
A Note 9-hez pedig ablaktalan, egybe opálos előlapú tokom van. Ez messze nem annyira praktikus, mint az ablakos.A MediaMarkt-infót köszönöm!
MaCS
-
törölt tag
válasz MaCS_70 #8741 üzenetére
A Note 9-hez is volt Smart View? Nekem most Smart View van, kissé bugos az ablak szoftvere, de egész jó. Nem olyan jó mint a ledes, de egész jó. A Mediamarktban le van ócskázva 14 ropira. Máshol hivatalos helyen 20 fölött van.
Kicsit sem rontja a QI töltést, nem is melegszik tőle. Most gondolod, hogy rontja a hatásfokot?
Na igen, az autós tartónál ki kell belőle venni. -
PedroPascal
őstag
-
félisten
válasz #64638144 #8738 üzenetére
Ízlések és pofonok. Illetve a megszokás.
Nem LED View (az a nejem vonala), hanem Smart View tokra gondoltam, amelyiknek ablaka van. Még a Note 4-hez volt ilyen, nagyon bevált -- igaz, annak sokkal nagyobb volt az ablaka.
De még nem döntöttem el, mivel ezeknek a tokoknak van azért két hátulütője:
1. Qi töltés rontása
2. Autós tartók maceralizálásaKöszönettel: MaCS
-
törölt tag
válasz MaCS_70 #8732 üzenetére
Kíváncsi vagyok milyen tatatokot választasz, mert azzal nekem is meggyűlt a bajom. Szerintem neked is lesz bajod, ha ledes tatatokról jöttél. Itt minden visszalépés, fapados lesz. Egyébként szerintem pont jó, hogy az S23 nincs lekerekítve. A Note 9-ben én pont a lekerekítést gyűlöltem. Ezért is nem ultrát vettem.
-
Oldman2
nagyúr
válasz Maestro85 #8655 üzenetére
Egy S20+ készülékhez vettem nemrég egy Grave Audio DA06 CX31993 DAC -os átalakítót.
Ma kipróbáltam a kocsiban is, a rádió AUX bemenetére csatlakoztatva tökéletesen működik.
-
*RLaci*
addikt
Nekem az S23 kezelhetősége tökéletes volt, tartalomfogyasztásra viszont kicsinek bizonyult. Ezért adtam el, lett belőle most 23+. Ennek a mérete már határeset, de böngészni, videózni, játszani,stb... tökéletes. A54-re is rápróbáltam, abszolút rendben volt minden téren(exynos ellenére), de a nagykávát nem tudtam megszokni.
[ Szerkesztve ]
-
őstag
válasz Black83 #8733 üzenetére
14 éve androidozom. Vírusok?
Az én véleményem az, hogy nem a vírus a veszélyes, hanem a felelőtlen júzer. Aki nem torrentezik, nem feltört programokat telepítget (fullos program ingyen ugye), nem pornózik, nem kattint mindenre gondolkodás nélkül, nem kattint egyből a megnyert ájfónrs, egyszóval biztonságtudatosan használja a netet, annak nagyon kicsi az esélye bármiféle vírust bekapni. Ha téged megnyugtat egy víruskereső, akkor telepítheted a nagy nevűek közül bármelyiket. Viszont ha netezéskor folyton veszélyes vizeken evezel, akkor a hajadra kenheted a víruskeresődet.[ Szerkesztve ]
-
Black83
tag
Sziasztok !
Napokban érkezik egy s23 a kérdés az lenne hogy érdemes
letölteni rá vírusirtót? Szembe jönnek velem cikkek h androidon ennyi vírusos alkalmazás volt található a play áruházban… iPhone is lesz mellette de ios-en nem igazán jönnek szembe ilyenek. Ja és jól emlékszem hogy a Ringke onyx tok belseje ilyen plüss szerű vagy keverem ?Köszi
-
félisten
Üdvözlöm a T. Topiclakókat!
Egy S23+-szal csatlakoznék.
Kicsit vegyes érzelmekkel viseltetek iránta a belakás célegyenesében.
Egy Note9-et váltana. Az első benyomásom az volt, hogy a Note9-nek sokkal jobb volt a fogása, belesimult a kezemben, az S23 pedig az éleivel nem komfortos. Mivel viszont vélhetően valamilyen fedeles tokban fogom használni, ez nem igazán probléma.
A másik bánatom nem a telefon hibája. 5-10 éve használt programjaim már nem mind működnek. Az, hogy nem frissülnek, nem zavarna, de naplózós jellegű felhasználásnál azért nem nagy öröm, hogy új történetet kell indítanom.
Magáról a telefonról mág nem sokat tapsztaltam. A teljesítménye nyilván rendben van -- a Note9 is tökéletes volt számomra.
Igazából a kamera szélésebb zoomtartományától várok érdemi életminőség-javulást.
Egyelőre csak ennyit, fogtok még látni eleget!
MaCS
-
PedroPascal
őstag
Szerintem pont ideális méret de ez egyén függő. Az A54-nek vastag a káva, keret a Galaxy S-hez képest. Lehet neked az S23+ lenne ideális. Nézd meg a gyártó oldalon a telefon méreteit, dimenziókat. A legjobb az lenne ha MM-ben a kezedbe vennéd és akkor ott megkapod a választ.
[ Szerkesztve ]
-
S@c@
őstag
Talan a generativai majd javit az s23 ak fotozasi keppesegen is a 6.1-es frissitessel. Mivel a modul fix, a generativai tudja kompenzalni a kepi hibakat, ha multimodalis modellt hasznalnak.
-
Freel
tag
Sziasztok, üdvözlök mindenkit.
Gondolkodom a legkisebb S23 megvételén. Az lenne a kérdésem, hogy nem túl kicsi a képernyő méret tartalomfogyasztáshoz és némi játékhoz?
Közepes méretű kezem van. Jelenleg egy A54-et használok. Nekem ez a telefon pont a határon van méretügyileg, tehát egy picivel sem kellene nagyobb telefon. Olyan 6,2 coll körül tudnám elképzelni a számomra ideális telefont külsö méret szempontjából. Tartalomfogyasztást figyelembe véve egyébként az A54 jó. Pont jó rajta netezni meg játszani. De maga a telefon nekem nagy.
Köszönöm. -
zolikaDB
veterán
válasz fehercica #8721 üzenetére
Kezdem hinni, hogy azonos igényekkel rendelkezünk telefon téren
Figyelj. Odáig eljutottam, hogy egy iPhone 11 fixen kva jó képeket lő/12 Pro is. (van itthon a családban, és P30 Pro is, és az se kutya. S10e is elég erős, a többi felejtős - Galaxy A, Xiaomi stb)[ Szerkesztve ]
-
-
fehercica
csendes tag
válasz PedroPascal #8718 üzenetére
Ez jó volt Jó lenne ha íígy "működne" a folyamat
-
Blackphant'r
tag
válasz st3v3np3t3r #8704 üzenetére
Köszönöm. Felpaszírozni nem fogom. Így marad.
Megy vissza az USA-ba és csere International verzióra.[ Szerkesztve ]
-
zolikaDB
veterán
válasz PedroPascal #8718 üzenetére
Végre egy releváns hsz a topikban
-
PedroPascal
őstag
Aki ennyire elégedetlen a kamerával az próbáljon meg egy kontaktlencsét tenni a kamerára. Szemészhez el kell vinni majd beméri milyen kell rá.
-
zolikaDB
veterán
válasz #64638144 #8715 üzenetére
Az a baj, hogy 10 éve elég is volt, jól mondod!!!
Kellett volna fejlődni S7, S10e tényleg jó volt, meg a Canon kompaktom a Nokia 6630 mellett - mindből nyomtattam fotókat.
Jelenleg egy Sony A6000 és egy Panasonic LX10 van otthon, amikor "rohan a gyerek cukin" és megáll, mert szólok neki, hogy "hé, ott egy mosómedve", kicsit komplikált előkaparnom a fiókból a MILC-et és a megfelelő obit felcsavarni, majd A-ba tenni, kicsit molyolni, majd katt
Kihalt a (csúcs)kompakt kategória, nem jelentenek be új modelleket számottevően, nincsenek a boltokban újak, és elvileg ezek a kicsi, de nagy szenzoros kompaktok töltötték be a point'n'shoot funkciót.
Mivel kihaltak, a telefonok lettek az új p'n's "fotógépek", ami mikor hogy sikerül. Egy vezető gyártó vezető modelljénél elvárták eddig is, most is, hogy ennek eleget tegyen.
Asszem a Nánási Pali videói is úgy kezdődtek, hogy támogatta a Samsung Galaxy. De lehet már nem jól emlékszek.
Namost, ha egy elismert fotós adja ehhez a nevét, akkor illene eleget tenni a dolognak. (tegyük félre NP munkásságát, tehetségét, attitűdjét, meg hogy nyilván ő sem egy Galaxy S minusz 17-el fotózta Molnár VV Anikót...)
Háááát...
Ezért kérdezgetünk itt a topikban erről, hogy ki mit mond, s mit gondol erről. -
törölt tag
válasz zolikaDB #8711 üzenetére
Én fényképezőgépet vennék. Nekem már 10 évvel ezelőtt is elég volt a minőség. Nyomtattam azokból is képet és bőven jó volt. Nyilván látom a különbséget az S23 és egy régebbi telefon között, de nekem szilárd meggyőződésem, hogy ez most azért vacak, hogy legyen mit beletenni a következő "nagy" frissítésbe. Majd figyeljétek meg!
-
Curtain
senior tag
válasz st3v3np3t3r #8701 üzenetére
Amikor linkeltem még 16990ft volt a samsung oldalán.... Szerinted ha akkor is 500 ft lett volna a különbség akkor rákérdezek?
[ Szerkesztve ]
"Ne legyetek bátortalanok, bátorak legyetek!”
-
zolikaDB
veterán
Node, akik szerint nem túl jó a kamera, vagy épp jó kamerás telefont szeretett volna és végül S23 lett, az mit mond?
Mit talál jobbnak kamerás fronton ennyi pénzért (240-280e HUF), vagy mit venne, ha a kamera lenne fontos?
(és nem minden más, ami miatt "szeretik" a sima S23-at/S23+ modellt, mint pl proci, akkuidő, méret...) -
David3
őstag
Állítólag a januári biztonsági frissítésben javítva lesz a beégéses hiba: [link]
Bár én nem tapasztaltam, úgy látszik sokaknál okoz gondot.
-
törölt tag
válasz st3v3np3t3r #8704 üzenetére
Fel lehet szerintem. Anno engem is vertek át. Kínai felségterületű mobilra EU romot tettek, db meg pislogtam, hogy miért nem megy a 4G mikor elhagyom a várost. Nem volt benne B20.
-
törölt tag
válasz PedroPascal #8700 üzenetére
Én nem így látom. Ugyanis 5 évvel korábbi Samsungról jövök és abban nem volt ennyire erőltetve a dokumentumból szöveg kinyerése. Ezt pedig most eléggé tolja a Samsung, rengeteg helyen ott volt, míg a korábbi telefonban csak talán a Bixby tudta ezt beépítve.
-
csubííí
senior tag
válasz st3v3np3t3r #8703 üzenetére
Biztos, hogy baromság?
Ezek szerint, akármilyen meleg is lenne a készülék, engedi a teljes töltést?
Szerintem a töltésvezérlőnek ezt is figyelni/szabályoznia kellene.[ Szerkesztve ]
-
válasz Blackphant'r #8628 üzenetére
USA variánson nem fut az Európai variánsú rendszerek, az addig oké hogy a CPU 1:1 de ott van még a mobile boardband(ez a GSM-ért felel) ami különbözik az eltérő frekvenciák miatt, és a bootloader sem ugyan az, röviden, ha fel szeretnél paszírozni egy EU-s romot egy US S23-ra, akkor jó eséllyel papírnehezék lesz.
-
válasz mucsgyver70 #8548 üzenetére
Mivan? ezt a baromságot hol olvastad?
-
-
Új hozzászólás Aktív témák
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Gyúrósok ide!
- Asszociációs játék. :)
- Fűzzük össze a szavakat :)
- AMD GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- SONY LCD és LED TV-k
- Politika
- Ford SYNC 3 infotainment rendszer teszt
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- Ventilátorok - Ház, CPU (borda, radiátor), VGA
- További aktív témák...
- Honor 200 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy A15 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- IPhone 16 Pro max 256GB gyári független 12 töltés 2027.11.19. iCentre jótállás
- IPhone 13 Pro max 128GB gyári független 2025.07.30 Apple jótállás
- Sony XPERIA 10 IV 128GB, fehér színben + ajándék