Hirdetés

Hirdetés

Aktív témák

  • Chapell

    aktív tag

    válasz LBandi #4277 üzenetére

    Nem ennyire egyszerű a kérdés. Bluetooth stereo fejhallgatóról van szó, ráadásul Sennheiserről, ami nem olcsó mulatság. A Desire-ömet pont azért akartam lecserélni, mert azzal is szarul szólt (pontosabban recsegnek a magasak). Vezetékesen tökéletes. És nem a fejhallgató a szar, hanem a telefonok bluetooth chipjei, illetve az Android bluetooth stack. Ebből a Sennheiserből 2 félével próbáltam, két típusú Nokiával is, úgyhogy szinte ki lehet jelenteni, hogy BT fejhallgatókkal általában szarul szó, élvezhetetlen. Létezik olyan telefon, amivel tökéletes, ráadásul az is HTC és Androidos :) Szóval nem a fejhallgatóval van a hiba, hanem a telefonnal.

    Mivel a HTC Sense kenterbe veri a Samsung TW-jét, és ráadásul a Samsung Bluetoothja is ugyanúgy szar, mint az előző telefonomé, ezért nem találom értelmét annak, hogy megtartsam :)

    Nyilván nem zenehallgatásra vettem a telefont, de nem ártana, ha nem lenne hibás az a funkciója. Vagy ha neked nem működne a fényképező, a zenelejátszó, a net, csak a telefon része, akkor megelégednél azzal, hogy veszel egy fényképezőt, egy zenelejátszót és egy tabletet hozzá, mert ez mégiscsak egy telefon? ;D

    [ Szerkesztve ]

    ''Csak állsz ott, vagy nézel is?''

Aktív témák