- Samsung Galaxy S24 FE - később
- Google Pixel topik
- iPhone topik
- One mobilszolgáltatások
- Garmin Fenix 7 és 7S - profi sport megszokásból
- Sony Xperia 10 VI - vajon miben bízhat?
- Poco F5 - pokolian jó ajánlat
- Júliusi techmontázs (2025)
- Samsung Galaxy S24 - nos, Exynos
- Honor Magic5 Pro - kamerák bűvöletében
Aktív témák
-
anzo
senior tag
-
-
LBandi
aktív tag
válasz
hunyadym #3332 üzenetére
Köszi!
Akkor lehet nem uszom meg a frissítést mert nagyon zavar ez a probléma.
Másik hogyan lehetséges az hogy beállítok a telefonra rárakott mp3 számot csengőhangnak aztán egy idő után elállítódik azaz nem az lesz a csengőhang.
Zin: Az előttem szóló jól mondja hogy az 500mb T-és mobilnet túlforgalmazás díj mentes (a forgalomba a letöltés és feltöltés is beleszámít) , ha túlléped akkor leveszik a sávszélt 36kbs-re (ami egy rosszab modemes net sebességének felel meg), de mailezésre meg navigációra az is bővej jó. A wifi nem számít bele az adatforgalomba.
-
Remus389
veterán
válasz
hunyadym #2482 üzenetére
Eleg ciki lenne ha pont a csucstelojukat csesznek el ilyen foltos kijelzovel. Meg az sgs1em se foltos es az erintos Monte se volt az. En varnek egy-ket honapot ha akkor is foltos akkor mar utanajarnek. Tudnak foltnelkuli kijelzot gyartani az fix. Szerintem csaka ragaszto
Amugy se szabad tulzasokba esni. A folt epphogy lathato, gondolom par nap kellett mig feltunt nektek
-
Favilla
tag
válasz
hunyadym #2472 üzenetére
Nekem olyan képernyőhibám van, hogy csak szürke színnél látszik egy szabályos kör (kb másfél centis)fele három részletben (az halványabb egy kicsit, mint a többi rész).Kéknél. pirosnál, zöldnél, feketénél egyáltakán nem látszik...
Na de pénteken irány monaco F1, utánna valszeg kicseréltetem.
Habár a főnököm azt mondta, hogy ne cseréltessem ki, mert alig látszik és ettől egyedi.
-
Remus389
veterán
válasz
hunyadym #2472 üzenetére
Hat nemtudom. A speedshopos gs2-n is mintha lattam volna apro homalyosabb reszeket. Itt atlosan sok elszort picit homalyosabb folt volt. Nehez leirni annyi hogy kozelrol a pixelek homalyosnak tuntek picit es alig lathatoan. Lehet tenyleg a ragaszto. De olvass utana mielott panaszkodnal. Vagy menj el a speedshopba es kerdezd meg a sracokat elegge hozzaertonek tunnek
A toltos belassulas pedig eleg nagy baki, hisz aki elmegy kiprobalni es egy almaboy, azt mondhassa hogy no bezzeg a szifon...
Aktív témák
Hirdetés
- Samsung Galaxy Z Fold5 , 12/256 GB , Kártyafüggetlen
- Azonnali készpénzes AMD CPU AMD VGA számítógép felvásárlás személyesen / postával korrekt áron
- Azonnali készpénzes nVidia RTX 3000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen / csomagküldéssel
- BenQ PD-3200-U Monitor - Designer 4K 32"
- Dell USB-C, Thunderbolt 3, TB3, TB4 dokkolók (K20A) WD19TB/ WD19TBS/ WD22TB4, (K16A) TB16/ TB18DC
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest