- Samsung Galaxy Z Flip7 - kis fogyás is sokat jelent
- iPhone topik
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Fotók, videók mobillal
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- Mobil flották
- Okosóra és okoskiegészítő topik
Aktív témák
-
R2D20208
addikt
Az illusionban, ott Moddolt volt a GoLauncher. Ez pedig Magyar nyelvű. És más verzió. Be tudod rakni a Romodba azt, de akkor Angol nyelvű lesz a Launcher. És megoldottad
MÁS ÉS FONTOS !!!! Fiúk ! Mindenki saját felelősségére csinálja a dolgait, de szeretnék szólni mindenkinek. 2 eset történt, sajna az előbb a kollega esete is: Meghalt a teló két teljesen különböző Rommal. Halál oka, véleményem szerint, KP8 Modem ! Mindkét személy hosszabb időre kikapcsolta a telóját, és nem tudta visszakapcsolni...Figyeljetek oda !!!! Ez nem biztos, hogy annak az oka, de itt volt linkelve egy CM9 es KP8 Modem, esélyes, hogy Ő volt as gyilkos. Szóval nekem is fennt van, de még nem volt kikapcsolva a telóm (hála istennek sosincs) De megy vissza a KI4 Modem !
-
R2D20208
addikt
-
smoli
aktív tag
Köszi!
Jól értelmezem, hogy R2D2 megcsinálta a saját romját?
Illusion is teljesen új számomra...
Hiába na, az ember kihagy 2 hónapot és elmegy mellette a számtech világ...Esetleg linkkel is tudnál szolgálni? (tudom kereső) de hátha neked kéznél vannak...
Ja és még valami:
ICS van már? -
a web alapú google naptár alatt létrehozod; más naptárak -> tallózás érdekes naptárakban -> ünnepnapok -> magyar névnapok/ünnepnapok!
utána már csak szinkronizálni kell, illetve engedélyezni a telefon naptárában, hogy a saját naptár mellett a google naptár, és a magyar névnapok/ünnepnapok is megjelenjenek!sippet; igen, működik! továbbá csatlakozik a kies által is!
-
normál kikapcsolást követően, aktív marad az alsó két gomb világítása, és csak akkor kapcsol(nak) le, ha a kikapcsolás után még hosszan nyomvatartom a főkapcsolót - ekkor nem kapcsol be, vagy indul újra a telefon, szóval nem közvetlen hibának tűnik, nem tudom, hogy ez miért van így, amolyan érdekes készenlét...
mást nem nagyon vettem észre, térerő, wifi, gps...stb nagyon is rendben, a böngésző gyors és nem lehet kockásítani, a galéria sebes, szinkronizációk rendben, a csevegő nagyon jó lett - hatalmas változásokon esett át -, a naptárban végre ismét látom a névnapokat...stb - nálam ez egy ideje már nem ment az előző firmware verziókban -, nagyon sok hasznos új funkció került be (például; adahasználat - mér és szükség esetén korlátoz is , g+...stb), illetve sokkal aprólékosabban személyre lehet szabni mindent!
szóval szerintem rendben van, részemről bőven használható már, amennyiben nem jön ki nagyobb hiba, úgy egyértelműen marad! (a kl1 óta fontosnak tartom a feltételes módot, mivel egy napig tökéletesen ment az is, aztán eldobálta a hálózatot, és kénytelen voltam lecserélni korábbi firmware verzióra!) -
pzstm
titán
-
Rotate
veterán
viber és google account
zavart a sok notification FB-ről, meg twitterről is, ezeket amúgyis rendszeresen nyitogatom, szal felesleges volt rendszeresen szinkronizálniuk
R2D20208:
a Skype-ot már nem kell fagyasztani... az új verzió szépen kilép és kijelentkezik, és mikor újra elindítod visszajelentkezik, marha jó lett -
R2D20208
addikt
Adj neki időt. Én nagyon szeretem. De tudod, mindenkinek mások a használati szokásai. Az én használatomhoz pont ideális. (remélem nálad is jó lesz )
(#42672) C.Brigante az is nagyon jó. Amúgy én sosem mértem , de itt egykét ember rászoktatott. Néha mérem. Amúgy én úgy vagyok vele, ha 4700, és szépen fut a teló, az sem érdekel. Melyik Romon annyi neked ? És Kernel?
-
ibenny
senior tag
Megertettem, amit irt, de en eppen errol beszeltem..egy sajat temaval dolgozo gyartotol nem lehet elvarni, hogy az uj rendszerben majd mashogy fog kinezni a Touchwiz. Ez irrealis varakozas, az ilyen emberek tenyleg jobban jarnanak a Nexus-szal, mert hivatalosan azon van vanilla kinezet.
Megjegyzem, pl. a sima Galaxy S-nel sem valtozott a Touchwiz (s igy a megjelenes) sem a 2.1-rol 2.2-re torteno valtaskor, sem a 2.3-ra valtaskor. Igy erre termeszetesen szamitani lehetett, hogy igy lesz. -
R2D20208
addikt
-
-
t-s sajnos nincs 3 állományos, de nem is olyan régen más is megcsinálta így, és működött, csak nem kl1, hanem valamivel korábbi firmware verzióra húzta fel a t-s pda-t! nem kell feltétlenül 2.3.3 a t-s alá, újabbra is rámegy, én utoljára 2.3.4 alá tettem fel egy ismerősnek, és frankón felment!
-
R2D20208
addikt
Beb..szna ha szétesne
Elsején KL1 még jobb jön ha minden igaz
Már tesztelem, mert kész van
(#42216) HUTCHDB nem értem ezt a MIUI erőltetésedet, ha ennyi jó és Stabil normal ROM van. És napról napra hétről hétre keresed, hátha lesz jó. Ezzel nem téged bántalak, de nem értem.
-
agabe
addikt
erdekes lesz mi lesz a bug, mert a defy-on marmajd wgy honapja(najo asszem 9.-e ota) c volt olyan fozott rom amiben ket bug volt: a kamera, es az fm radio. a tobbi resz stabilan futott.
ASamu programozoi csak osszehoznak egy viszonylag mukodo cuccot... foleg, hogy valoszinuleg ugyanazok csinaltak(vagyis reszt vettek benne) akik a galaxy note-ra, meg a nexus s-re optimalizaltak az egeszet (bar ott mar a 4.0.3 fut) -
F-ECT$
titán
Komolyan nem értem azokat, akik wipe data nélkül tesznek fel egy romot. Egy csomó rejtélyes hibától óvnák meg magukat, és a további előnyök:
-el kell menteni mindent, így ha bármi baj/elszállás van, akkor lesz egy viszonylag friss mentés
-csak azokat a progikat teszi vissza az ember, amiket tényleg használ, így nem lesz tele szeméttel a telefon
-nem felejti el, hogy mit hogy kell beállítani, sokkal könnyebben mozgok a menüben, mint eleinte
-esetleg kipróbál olyan widgeteket / progikat / launchereket is, amiket eddig nem, és lehet, hogy rájön, hogy ezek jobbak -
Rotate
veterán
hát passzolom... nem szoktam ilyen pót feloldókat használni, nincs mit rejtegetnem
egyébként ez widgetlocker, nem tudom, hogy tud-e ilyet...
Caaabi:
azt a Missed It! widget írja ki, elvileg megeszik bármilyen appből érkező értesítést, kivéve az újabb gmail, azzal nem működik jól sajnos
nem a lockscreen-t csináltam, csak összelegóztam
sima widgetlocker ICS témával, fekete háttérrel, Simi Clock widget, meg magyarított Missed It! (a magyarítást kivételesen én csináltam)
-
wertigo1984
őstag
-
zseko
veterán
Nem rossz, az utolsó két kép kivételével, mert a csempés rész nagyon nem tetszik.
(#41624) PaFec Eddig még nem panaszkodott senki, egyébként már swype-ot használok abban meg nincs visszafelé dőlő ékezet, mint ahogy a SmartKeyboardPro-ban sincs. Az sms beállítások között viszont van olyan, hogy 'Ékezet nélkül - Ékezetes - Automatikus'.
Aktív témák
Hirdetés
- Úgy tér vissza a Commodore 64, ahogy titkon mindenki várja
- Borotva, szakállnyíró, szakállvágó topic
- Call of Duty: Black Ops 6
- Iszonyatos mennyiségű hulladékkal járhat a Windows 10 terméktámogatásának vége
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- Renault, Dacia topik
- Háztartási gépek
- Samsung Galaxy Z Flip7 - kis fogyás is sokat jelent
- Milyen autót vegyek?
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- További aktív témák...
- Xiaomi 13T 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Honor Magic6 Lite 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone 13 Pro Max / 128GB / Kártyafüggetlen
- Samsung Galaxy S24 Ultra / Kártyafüggetlen / 12/1024GB
- BESZÁMÍTÁS! Apple iPhone 13 mini 5G 128GB okostelefon garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! GIGABYTE AORUS ELITE Z790 i7 14700K 64GB DDR5 1TB SSD 7900XTX 24GB be quiet! SB802 1000W
- AZONNALI SZÁLLÍTÁSSAL Eladó Windows 8 / 8.1 Pro
- Ritkaság! Csere-Beszámítás! Intel I9 13900KS Processzor!
- Azonnali készpénzes Microsoft XBOX Series S és Series X felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
- AKCIÓ! Apple Mac Studio M1 MAX 2022 32GB 512GB számítógép garanciával, hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest