- Írországban lezárult, az USA-ban csak most indul az Apple dráma
- Motorola G86 - majdnem Edge
- Xiaomi Smart Band 10 - a hetedik napon megpihen
- Légies iPhone halvány színei
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- iPhone topik
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- One mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
Aktív témák
-
HUTCHDB
nagyúr
válasz
Richard! #39053 üzenetére
lehet is, meg nem is.
a lényeg, hogy néhány feltöltés, lemerülés után magától beáll.
vagy wipe-olod (advenced-ben) és akkor elvileg azonnal be van kalibrálva.
a harmadik lehetőség, ha letöltöd a marketből magát az akkumulátor kalibráló programot.
a döntés a te kezedben van -
csabám
addikt
válasz
Richard! #38988 üzenetére
KL1 romot szerintem hanyagold (ki is lett tárgyalva azt hiszem)
Uccsó három fileos a KK5.
Nem értem, hogy a teljes gyalu és a rom frissítés miért függ össze? Gyalulni akarod a rendszert, akkor: *2767*3855#.
Ha egy fileost teszel fel, akkor is: *2767*3855#.
Én mindig megcsinálom előtte is, és utána is ezt, bármit teszek fel vagy nem teszek fel
Szerk.: Értem mit mondasz. Csak ezt a teljes gyalut nem értem (többen is ezen lovagolnak). Factory reset mielőtt felrakod a romot és miután felment, akkor is egy
Természetesen nem kötözködök
Igen wipeos a 3 + 1.
-
unrealnoise
senior tag
válasz
Richard! #33798 üzenetére
részletfizetéshez? igen, egyébként úgy hallottam, hogy ott azért ilyen egyszerű, mert ők hiteleznek, míg a vondafone-nál egy bank. ez tovább is tart és macerásabb is, de ilyet, hogy elutasítanak... beszarok. nem is ezen, hanem a várakozáson inkább. pláne, hogy a régi okostelomtól már megszabadultam időközben. nem teszik azt zsebre amit tőlem kapnak amikor holnap felhívnak...
-
Eli577
senior tag
válasz
Richard! #33444 üzenetére
Én KI4-re fogom mindjárt felrakni. Kihagyom a KJ3-as lépésed
. Felrakom, megnézem milyen, aztán elválik, hogy marad-e, vagy megyek vissza check-re.
PaFec: Amikor először csináltam ilyet, az a sima SGS-emmel volt. Ugyanígy paráztam én is, aztán nem sokkal később volt olyan nap is, amikor 4-5-ször toltam Odinnal másik romot fel.
-
F-ECT$
titán
válasz
Richard! #33385 üzenetére
Raktam már fel romot 20%-ról is, az egész nem több pár percnél, bőven elég lesz az a 40
Szerk: Elvileg a zipes custom romok esetén, ha full wipe - install from zip - full wipe lépéseket követed, akkor bármire fel tudod tenni. Én a helyedben egy picit tesztelgetnék stockkal.
-
Eli577
senior tag
válasz
Richard! #33374 üzenetére
Hagyd a CWM-et egyenlőre. Rakj fel Odinnal egy repartos romot, indulj tuszta lappal, és utána rakd fel a Checkromot, én a 3.1.1-ről most visszamentem a 2.0-ra, mert a 3-asra nem tudtam visszatenni a gyári samu alkalmazásokat.
F-ect:
Én most KI4-en vagyok, visszatértem a KJ3-ról, a KI4 kompatibilitásban szerintem jobb. Mondjuk az lehet, hogy a KJ3 újabb, de a KI4 az előrébb van a romok sorrendjében (XWKJ3 vs XXKI4). -
MuKi^
csendes tag
válasz
Richard! #31800 üzenetére
Sziasztok!
Abban tudnátok segíteni, hogy a richie900812 által belinkelt linken lévő kernelek közül nekem pontosan melyikre van szükségem, ha csak rootolni akarom a telefont?
Én erre gondoltam, de nem vagyok biztos benne.
Illetve mi a különbség a XW_NEE_KI4: 2.3.4 és a XW_NEE_KI4-42: 2.3.4, CF-Root v4.2, SU 3.0, "insecure" között?
Előre is köszönöm a segítséged.
Alapsáv: I9100XXKI1
Jelenlegi kernel: 2.6.35.7-I9100XWKI4-CL575468
Build: Gingerbread.XWKI4Jelenleg csak root jogra lenne szükségem a telefonon, hogy tudjak emelni a füles hangerején.
-
lefkosia
őstag
-
Sógi
addikt
válasz
Richard! #28475 üzenetére
Ne szurkálódjál itt, srác...
Ez nem a sarki kocsma...
(#28477) Gizmo94 : Ahogy érzed...
és blackblue themmel sem az?
(#28476) DjBlero: Ha már nosztalgia, akkor legyen egy stabil KF3, legalább...
(#28480) DjBlero :
(#28481) Gizmo94: Ok, csak most ne felejts menteni...
Mostanában mindent elfelejtesz..
-
Sógi
addikt
válasz
Richard! #28462 üzenetére
Bocs, nekem evidens volt a root...
Na mivan öcsém?
Legalább, most tuti nem felejted el, hogy kell ezt csinálni(#28465) DjBlero: Szia DJ!
Dobd fel batit sc2.0 kernellel! Nem mered...
1 nap után 45 perc dumcsi + 1 óra kijelző 66%, egész türhető
Jah és ez már káííínyolc öcsém
Akko nyomassad, úgyis ráérsz...
Aktív témák
Hirdetés
- Azonnali informatikai kérdések órája
- Nagyon érzékeny lett a játékok archiválására a Nintendo
- Apple MacBook
- Iszonyatos mennyiségű hulladékkal járhat a Windows 10 terméktámogatásának vége
- alza vélemények - tapasztalatok
- CURVE - "All your cards in one." Minden bankkártyád egyben.
- Víz- gáz- és fűtésszerelés
- AMD vs. INTEL vs. NVIDIA
- iPad topik
- E-roller topik
- További aktív témák...
- Apple iPhone 12 Mini 64Gb, Szép Állapotban, Akku:91% 12 hónap Garancia, Fekete Színben
- Apple iPhone 13 Mini 128Gb, Újszerű Állapotban, Akku:100%, 12 hónap Garancia, Fekete Színben
- Apple iPhone 13 Pro 256Gb, Újszerű állapotban, Akku:90%, 12 hónap Garancia, Kék Színben
- Apple iPhone 15 128Gb, Akku:90%, 24 hónap Garancia, Fekete Színben, Kártyafüggetlen
- Apple iPhone 16 Pro Max 256GB ,Akku 100% 26 Töltés, 2026.02.26-ig Apple Garancia Makulátlan állapotú
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7700X 32/64GB RAM RTX 4070Ti Super GAMER PC termékbeszámítással
- Samsung Galaxy S10 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Dymo LabelWriter 400 - Hőpapíros címkenyomtató
- Új és régi konzolok Okosítása/Softmodoloása, és Szoftveres szintű javítása - RÉSZLETEK A LEÍRÁSBAN
- Telefon felvásárlás!! iPhone X/iPhone Xs/iPhone XR/iPhone Xs Max
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest