Hirdetés
Aktív témák
-
Sokka
aktív tag
válasz
Gizmo94 #12420 üzenetére
Részvétem az eset miatt, roppantul sajnállak. Én meg is bolondulnék ilyen esetben.
ForRedGlory Nagyon szépen köszönjük, így már én is egy kicsit bátrabb lettem, de még mindig hezitálok. Meg nekem a hétvégi affértól eltekintve most is elmegy egy napot simán a gyári KE3-al. Jut eszembe, ehez a KE3-hoz amúgy hol található gyári kernel, hogy ha esetleg rootolni akarnám?
Ja és még valami, nem találtam a leírásban semmit a PIT file-ról. Vagy azt mikor kell alkalmazni? Valamint ha azt betallózom, akkor kell bepipálni a Re-partitiont?
Amúgy folyamatosan olvasom a topikot, és egy hsz sem maradt ki, de én is azon az elven vagyok, hogy inkább 2-szer kérdezek, minthogy félreértsek valamit.
Aktív témák
- World of Tanks - MMO
- Anglia - élmények, tapasztalatok
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Yettel topik
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- NVIDIA GeForce RTX 4080 /4080S / 4090 (AD103 / 102)
- Sorozatok
- Wise (ex-TransferWise)
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Óra topik
- További aktív témák...
- BONTATLAN Új Iphone 16 PRO 128Gb - 1TB Független 1év Apple GARANCIA Deák Térnél Azonnal Átvehető.
- BONTATLAN Új Iphone 16e 128-512GB 1év APPLE garancia gyári független Deák AZONNAL Átvehető Deák térn
- Xiaomi Redmi A3 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy S24 Ultra 512GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone 12 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- PROCASTER 40UNB700 40" 101cm televízió + Számla + Garancia
- Samsung Galaxy A14 5G 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy A40 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Bomba ár! HP ZBook Studio G5 - i9-9980H I 32GB I 1TSSD I Nvidia I 15,6" FHD I Cam I W11 I Gar
- Hibás! Dísznek, Porfogónak, tesztkártyának vagy böngészni! Asus Rog Strix RX 470 4GB Videokártya.
Állásajánlatok
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest