- Apple iPhone 16 - ígéretek földje
- Telekom mobilszolgáltatások
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- iPhone topik
- Komoly akcióval érkezik Magyarországra a Honor Magic V5
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Sony Xperia 1 VII - Látod-e, esteledik
- Milyen okostelefont vegyek?
- Huawei Watch Fit 3 - zöldalma
- Samsung Galaxy S23 FE - nincsen sárkány
Új hozzászólás Aktív témák
-
Jack Oneill
veterán
válasz
Jack Oneill #9802 üzenetére
Ez a kezbol ellopas funkcio jol hangzik de nem hasznalja ez folyamatosan a mozgas erzekelot?
Az a lenyege, hogy erzekeli, ha kikapjak a kezembol a telot es azonnal lezar. -
válasz
Jack Oneill #9800 üzenetére
Most mobilról vagyok, mi az elérési útja?
De miközben keresgéltem is találtam olyan opciót ami korlátlan mobilinternet mellett bekapcsolandó:
-
Jabby
őstag
válasz
Jack Oneill #9787 üzenetére
2 napja azt is olvastam, hogy majd csak az A15-el fog megjönni.
-
válasz
Jack Oneill #9772 üzenetére
Nekem lefrissült, de én még nem találtam meg ezt a funkciót. Lehet csak később aktiválják opcióként?
-
Jack Oneill
veterán
válasz
Jack Oneill #9772 üzenetére
Ebben sem talalom ezt.
-
válasz
Jack Oneill #9765 üzenetére
Ez remek.
-
válasz
Jack Oneill #9710 üzenetére
Ja lásd Huawei-t, mert kínai, a Xiaomi már készül a dologra, pont azért mert kínai mamut vállalat. Kereskedelmi és politikai háború. A Kaspersky-t azért cseszegetik, mert orosz, és még mert roppant népszerű. Az IObit-et meg azért nem, mert bár kínai de sok vizet nem zavar.
A Xiaomi is könnyen maradhat Google nélkül. Amúgy érdekes, mert még így is maradtak Huawei mobil vásárlók.Ha a kínai gyártók és leányvállalataik alól kiszedik a Google szolgáltatásokat, akkor előttük csak az áll, hogy külön OS-t kell fejleszteni.
Androidos fronton marad jelenleg egyedüliként állva a Samsung mivel dél-koreai, és ebből fakadóan védett. Akkor már tényleg ennél is jobban elszabadulnak az árazással, már így is vannak olyan termékeiek amelyek rosszabb ár/érték aránnyal bírnak mint az alma. Az A54 speciel nem ilyen, mert 120 Hz-es kijelzője van az alap 350K- alma 60Hz-éhez képest.
Feltámadhatna már az LG is.
-
válasz
Jack Oneill #9668 üzenetére
Feloldottam a telefonokat és már ez várt . Az hogy frissítéssel érkezett avagy sem az nem tudom megmondani .
-
válasz
Jack Oneill #9602 üzenetére
Nosa kipróbáltam. A54-en rendben működik úgy veszem észre ha a kijelzőt nézed, de amint nem tudod nézni a kijelzőt, az utcaneveknél elvérzik. Itt pl van egy utca a Szilfákalja, ahol még a Waze is. Pl Waze ezt mondja: forduljon balra Szilfákalja....
nem Szilfákalja utcára. Bár... az érdekes rész, mert nincs utána sem út sem utca jelzés
-
válasz
Jack Oneill #9602 üzenetére
A magyar utcanevekkel lesz gondja, szóval ezt akkor tudod használni ha folyamatosan a szemed előtt van, egyébként nem fogja tudni bemondani,hogy Karancslapújtő .😆
-
duo
addikt
válasz
Jack Oneill #9594 üzenetére
Here we go
asszem a nokia altal fejlesztett Here drive kesobb Here maps utodja. de tevedhetek.
mi ezt hasznaljuk. nekünk bevált a csaladdal.szerk: megelőztek
-
válasz
Jack Oneill #9596 üzenetére
A Waze nem, de a HERE WeGo elvileg igen:
-
válasz
Jack Oneill #9594 üzenetére
Waze pl.
Illetve ezt próbálom még ki :
https://play.google.com/store/apps/details?id=com.here.app.maps -
válasz
Jack Oneill #9546 üzenetére
Firefox-nál tapasztaltam, hogy több alkalommal is előbb jelent meg Galaxy Store-on, de írta is, hogy nem tudja frissíteni mivel Google Play-es.😆
-
Jack Oneill
veterán
válasz
Jack Oneill #9547 üzenetére
Megerositve!
Beszeltem a samsung supporttal. Mindegy a frissites forrasa, ha playbannjelez, onnan szedhetem, ha storebol, akkor onnan, a ketto nem zavarja ossze egyik appot sem. -
Jack Oneill
veterán
válasz
Jack Oneill #9546 üzenetére
Na kozben kiderult, mindegy a frissites forrasa, barhonnan szedhetem a frissitest, legalabbis supporton ezt irjak.
-
GEPESZ66
veterán
válasz
Jack Oneill #9543 üzenetére
A múltkor az Eset esetében volt, hogy nem jó verziószám volt kiírva, de a legrfrissebb jött le!
Nyugodtan letöltheted a Play áruházból, a legfrissebb jön le, -
válasz
Jack Oneill #9543 üzenetére
Attól is függ, hogy milyen jellegű az app. Ha Galaxy Store-ból frissíted le, akkor a jövőben onnan frissül. Elképzelhető, hogy olyan funkciók kerültek bele az új verzióba, amit a Google Play nem enged.
Van pár app, amit nem enged, de legális appok, pl:
Szerencsejáték Zrt, lottós cuccai, vagy Adguard (ezzel el is ismeri, hogy milyen hatékony a reklámblokkoló.
Megnézném a helyedben, hogy van e napló az app fejlesztőjétől a változásokat illetően, és esélyes, hogy ott lesz a kutya elásva. -
válasz
Jack Oneill #9494 üzenetére
Lehet, hogy nem ment át a lényeg. Azért nem került be a WiFi 6 az A53-ba, mert az Exynos 1280 nem bírta a tempót. A 778G meg igen. Tehát nemcsak a WiFi-ről volt szó, mert sokan sírtak az A53-nál, hogy milyen gyenge az A52S-hez viszonyítva. Mondjuk az a telefon 8GB-RAM-os verzióban erősebb az A54-nél is.
-
válasz
Jack Oneill #9478 üzenetére
Ez is azt mutatja, hogy nem az OS beli korlátozottság az oka, pl Honornál írták, hogy ott pl csak akkor lehet ha helyette 3G van, ami meg már ki van vezetve. Érdekes hogy a 2G meg megy még. Viszont a Samsung egy frissítés keretében szét is választhatja, hogy a 2G külön is letiltható legyen. A Google első számú partnere. Ha így lesz, letiltom a 2G-t, ahol én vagyok van minimum 4G, van amikor 4G+-rá vált köztes állapotként de általában 5G-n lóg.
-
válasz
Jack Oneill #9466 üzenetére
De egy eleve vékony készüléknek, a felét oldalt a kijelző folalja el, elég csak a felét rögzíteni, vagy felülről és alulról? Néztem ezeket a képeket, de nekem ott az jött le,hogy oldalt takarja a kijelzőt.
Egyébként nekem is idegen ez a lefolyás két oldalt. De ami abszolút hidegen tud hagyni az az összecsukható display.😆
Viszont ha ki van kapcsolva, akkor kecsesnek, de tovább gondolva sérülékenynek is látszik.
Amit nálam már védett a tok, azokat az eséseket nem igen bírta volna ki, és az nem garanciális probléma, a telefon meg félmilla.
Szóval ez nem terepre való, hanem otthon szőnyegre. 😆 -
válasz
Jack Oneill #9443 üzenetére
Akkor nem tudom nálam miért nem.
-
válasz
Jack Oneill #9441 üzenetére
Eddig is augusztusi volt Nektek?
-
válasz
Jack Oneill #9436 üzenetére
Értem én, hogy a 120 Hz többet fogyaszt, de azért nem mennék vissza 60 Hz-re.
Csak egy példa: pár hete ezért mondtam le a 297 000 Ft-os iPad Air 2024-ről, mert bár baromira erős tablet, de nemhogy 2024-ben gáz a 60 Hz, hanem már 2021-ben is erős érv volt A50-ről váltani Xiaomi 11 Lite 5G-re 60Hz < 90 Hz aztán A54 90 Hz < 120 Hz.
Amúgy nálam ha nem vagyok itthon és nem az itthoni WiFi 6-on lóg akkor a pocsék telekomos térerő is nyírja. Van aki az 5G-t is kikapcsolja. Csak azt kérdezném meg, ha kiherélitek azokat az újdonságokat amikről azt feltételezitek, hogy nyírja az akkumulátort -és igen, akad olyan aminél ez valid -, akkor miért nem egy Samsung belépőszintet vesztek?
Vagy vannak direkt brutális mobilok: ITT A 28 000 MAH-S AKKUMULÁTORRAL ÖTVÖZÖTT ENERGIZER MOBIL
Ott nem esnétek kísértésbe, hogy bekapcsoljátok ezeket.
Akkumulátor gyilkos dolgok szerintetek:
1. 120 Hz
2. 5G
3. Google cuccok
4. Facebook
5. Tiktok
6. InstagramVan olyan aki böngészőből használja a Facebook-ot is.
Mindennek ára van, a kényelemnek is. Ezt üzemidőben, illetve korábban öregedő akkumulátorban kell megfizetni. -
Becksman
őstag
válasz
Jack Oneill #9429 üzenetére
Relatív 24 óra után kb ~40-50% van benne.. Nem sűrűn hagyom 20 alá ....
-
válasz
Jack Oneill #9118 üzenetére
Mindjárt kipróbálom:
-
fogselyem
senior tag
válasz
Jack Oneill #9388 üzenetére
Gondolom vmi vákumkamrában szivatják ki a levegőt a fólia alól.
Jó kis paraszt vakítás, amiért plusz pénzt lehet elkérni a mókusoktól.
Mint a folyékony képernyővédő genyőce.
-
válasz
Jack Oneill #9381 üzenetére
Amúgy a vákumozás már kiment a divatból? Anno a '10-es évek közepén megyeszékhelyeken divat volt.
-
unravel
őstag
válasz
Jack Oneill #9353 üzenetére
Szerintem annyi a hátrany hogy Bluetooth csatlakozáskor nem ajánlja fel a közeli eszközt hanem ki kell választani a listából .
-
válasz
Jack Oneill #9349 üzenetére
Ezek a megoldások kikapcsolása esetén befolyásolja a készülék megtalálását vagy ha elhagytam Buds 2 Promat vagy SmartTag 2-et ?
-
válasz
Jack Oneill #9346 üzenetére
Valaki pontokba szedhetné.
Utálom az ilyesmiket videók alapján végigvinni. -
Skod
aktív tag
válasz
Jack Oneill #9329 üzenetére
Elvileg csak hajtogatósok és az S-ek kapják meg. Ha jól emlékszem pl. S22 Ultra sem kapja meg.
-
válasz
Jack Oneill #9259 üzenetére
Így éri meg igazán:
Már vagy 6 éve így ketyeg nekem, mert amikor lejár, az pont az az időszak amikor akciós.😆
-
válasz
Jack Oneill #9257 üzenetére
Hmm, ez alapból be van kapcsolva, de nekem még sosem jelzett, ellenben az Avast-tal.
-
ViharVadász
őstag
válasz
Jack Oneill #9230 üzenetére
Sajnos igaz. Azóta gépen is csak a beépített vírusirtót használok, de megértem azokat is akik abban nem bíznak eléggé.
-
Skod
aktív tag
válasz
Jack Oneill #9232 üzenetére
Nem is tudtam.
-
Skod
aktív tag
válasz
Jack Oneill #9230 üzenetére
AVG is már ilyen, sűrűn zaklat a kiegészítőivel...
-
Jabby
őstag
válasz
Jack Oneill #9212 üzenetére
"A kerdesem az lenne, hogy a telefon alap feloldas vedelme mennyire konnyen torheto fe?"
"De, akárcsak a minta alapú képernyőzárat, az ujjlenyomat-olvasót is ki lehet játszani. Van több módszer is, de a legegyszerűbbnek az tűnik, amit amerikai egyetemi kutatók fejlesztettek ki tavaly. Ezzel, ha megvannak a szükséges eszközök, 15 perc alatt be lehet jutni egy ujjlenyomattal védett telefonba.
Természetesen szükség van az áldozat ujjlenyomatára (ez a legtöbbször rajta is van a telefonon). Ezután ezt kinyomtatják egy speciális papírra egy speciális tintával, és kész is van, ezzel feloldható a mobil. Ha valakit érdekel, vezetőképes AgIC papírra van szükség, és vezetőképes ezüst tartalmú tintára." [link]
"Elég idővel betörhetünk a lezárt Android telefonokba is, itt a brute force legújabb verziója, ezúttal az ujjlenyomat-olvasó a gyenge láncszem." [link]
Ez utóbbi úgy látom nem működik az A54-en, mert nem végtelen számú ujjlenyomat-olvasási kísérletet tesz lehetővé, 5 sikertelen kisérlet után 30 mp-re lezár.
-
Skod
aktív tag
válasz
Jack Oneill #9215 üzenetére
Samsungnak van megoldása biztonságos mappa néven. Képeket, videókat appokat hozzátudsz adni. Én használom.
-
fogselyem
senior tag
válasz
Jack Oneill #9215 üzenetére
Ha nem akarod, hogy olyat lassanak amit nem akarsz akkor igen.
-
Jack Oneill
veterán
válasz
Jack Oneill #9214 üzenetére
Egyszerusitve a kerdest. Van-e ertelme az alap feloldasi vedelem mellett plusz vedelemmel ellatni nehany appot?
-
net91
senior tag
válasz
Jack Oneill #9212 üzenetére
Kaspersky???
Sok helyen már az állami intézményeknek megtiltották a Kaspersky használatát.
Én már nem használom.
Orosz háttér. -
válasz
Jack Oneill #9102 üzenetére
Olyan nagy gondban voltam, hogy vajon melyiket válasszam:
[kép]
1.;2.;3.;5.; : azt sem tudtam, hogy léteznek.
Milyen hatékonysággal dolgozhatnak ha a Bing és Yahoo is elbújhat az utolsó helyre sorolt Google mellet?
Meg egy Google által fejlesztett rendszeren paranoid módon lecserélni a keresőt... -
fogselyem
senior tag
válasz
Jack Oneill #9088 üzenetére
Keress ra az alvo gyerekre.
-
Skod
aktív tag
válasz
Jack Oneill #9088 üzenetére
Működik
-
válasz
Jack Oneill #9079 üzenetére
Gesztust egy darabig használtam , de valahogy hiányzott a három “pötty” megoldás .
-
Meglivorn
aktív tag
válasz
Jack Oneill #9075 üzenetére
De megvan én is kerestem reggel.
Áttették a Good Lock-ba, a NavStar alá. Ott engedélyezve visszakerül a settings/gestures - advancedhez a 3 vonalas is. -
válasz
Jack Oneill #9055 üzenetére
Ezt hogyan lehet előhozni?
-
válasz
Jack Oneill #9068 üzenetére
Mivel virtuális és szoftveresen van kezelve , igen létezhet.
-
Skod
aktív tag
válasz
Jack Oneill #9058 üzenetére
Ezért irtam, hogy ott is elerhető. Valamilyen szinten a Google beépítette a rendszerbe. Magát az appot kipróbalva nekem csalódás volt.
-
vlevi
nagyúr
válasz
Jack Oneill #9055 üzenetére
"Szepen beepul a teloba es lat mindent."
Jó az nekünk?Én már a memóriahabos párnától is félek. Ki tudja mit beszélek álmomban, az meg megjegyzi
-
Skod
aktív tag
válasz
Jack Oneill #9053 üzenetére
Az már korábban, sőt már a playből is letölthető, de a chatGPT jobb.
-
Skod
aktív tag
válasz
Jack Oneill #9050 üzenetére
Nekem a home "gombot" kell nyomvatartani. De a kereső motor és a böngesző kérdése szerintem ettől eltérő dolog lenne.
-
Jack Oneill
veterán
válasz
Jack Oneill #9049 üzenetére
Megvaaaan!
Nem felhuzni kell az alao savot, csak nyomva hagyni a kis vonalat (gesztusnál). -
Skod
aktív tag
válasz
Jack Oneill #9047 üzenetére
Tőlem se kérdezett semmit.
-
Jack Oneill
veterán
válasz
Jack Oneill #9046 üzenetére
Nekem mondjuk semmilyen kerdes nem ugrott fel bongeszovel es keresovel kapcsolatban, ahogy irta.
Ja es a kereses sem megy nekem. -
válasz
Jack Oneill #8956 üzenetére
A Wifi hívás arra szolgál elsődlegesen, hogy ahol gyenge a térerő ott se szakadozzon a hangfolyam.
-
btommi80
csendes újonc
válasz
Jack Oneill #8956 üzenetére
Teljesen igazad van. Csak vszinű, hogy jelen esetben a Samsungnál élesben tesztelik a funkciókat és időnként reszelgetik vagy kiveszik ha nem jó. Míg máshol várnak vele amíg teljesen letisztúl és akkor teszik bele a készülékbe. Sztem az Apple ezt csinálja, figyeli az Androidot és ami már kikristályosodott és megszilárdult azt a funkciót koppintják a Samsungról. Nyílván ez nem feltétlen az A54 hibája, csak nekem az van és ezt látom.
-
Skod
aktív tag
válasz
Jack Oneill #8939 üzenetére
Store kiírja mielőtt frissítenéd onnan, hogy két helyről frissül és gondot okozhat az app működésében.
-
mtm800
senior tag
válasz
Jack Oneill #8936 üzenetére
Talán ez lehet......
Separated Apps
Alkalmazásinformációk
Az érzékeny munkahelyi adatok védelmét igénylő vállalatok számára készült Separated Apps lehetővé teszi az informatikai rendszergazdák számára, hogy elkülönítsék a harmadik féltől származó alkalmazásokat a vállalati alkalmazásoktól a teljesen felügyelt eszközökön.
""Az informatikai rendszergazdák a Separated Apps funkciót használják az alkalmazások elkülönítésére a felügyelt eszközökön. Ez az alkalmazás nem személyes használatra készült." -
mtm800
senior tag
válasz
Jack Oneill #8933 üzenetére
Gondolom majd a havi frissitésnél esetleg. Vagy one ui 6.1.1 -nél.
-
fogselyem
senior tag
válasz
Jack Oneill #8933 üzenetére
Mint egy falat kenyer ugy kell.
-
Skod
aktív tag
válasz
Jack Oneill #8916 üzenetére
Fejlemény! A bekarikázós AI alapú keresést megkapja az A54 is.
-
fogselyem
senior tag
válasz
Jack Oneill #8923 üzenetére
Felreertetted.
Belso halozaton pl.: 192.168.1.99 es ugyan azt az IP cimet kapja, hasznalja ket eszkoz. -
Skod
aktív tag
válasz
Jack Oneill #8916 üzenetére
Azt az A55 kapja meg jelen állás szerint.
-
Skod
aktív tag
válasz
Jack Oneill #8908 üzenetére
Megtaláltam
-
Skod
aktív tag
válasz
Jack Oneill #8905 üzenetére
Pedig pont tegnap olvastam valahol, hogy az A54-en is kezdik tesztelni.
-
válasz
Jack Oneill #8889 üzenetére
Most vélhetőleg dilemma elé kerül az A osztállyal a Samsung, most üthet vissza, hogy arányaiban véve gyengébb SoC-ot adott középkategóriában mint a konkurens Xiaomi, ugyanis megy az AI őrület... Az A osztálynál vélhetőleg gondok lesznek a számítási kapacitással, és ha a konkurenseknek, akiknek eddig is az erősebb HW volt a középkategóriában is az adujuk, tudnak AI-t tenni a 200K alatti telefonokba, ráadásul teljesértékűt, akkor a Samsung meg van szorongatva, de feltételezhetően az A56-nál már akkor reagálni fognak erre.
Az AI egyébként ingoványos mocsár, az Intel éppen futóhomokra lépett vele úgy néz ki.
-
válasz
Jack Oneill #8852 üzenetére
igazából nekem sincs erős indokom. lehet csak nincs már jobb dolgom, mint ezen variálni.
nálam akkor szokott lehalni a telefon, amikor tölti le az új podcast epizódokat, illetve amikor a tidal tölti az új zenéket. ilyenkor nem is reagál, vagy ha megy valamelyik lejátszó akkor az hosszú másodpercekre megakad. először nem értettem, hogy mi van a telefonnal. aztán rájöttem, hogy ilyenkor írja az sd-kártyát. kb akkor mikor hazaérek és már a wifin lóg. már nem tudom milyen kártyát tettem bele, de az biztos hogy régi, minimum 5 éves, mert egy dashcam-ből tettem át. ma rendeltem másik kártyát. meglátom mennyit számít. -
mtm800
senior tag
válasz
Jack Oneill #8816 üzenetére
A havi biztonsági is elérhető.
-
fogselyem
senior tag
válasz
Jack Oneill #8803 üzenetére
Pedig ez friss hir... ...volt.
-
válasz
Jack Oneill #8803 üzenetére
Őt ez nem zavarja, hsz gyűjtögető életmód lvl999!
😡
-
válasz
Jack Oneill #8797 üzenetére
Ott gondolom szerkezetileg meggyült amikor elnyelte az esésienergiát. Meg ugye az évek alatt párszor ki volt véve. A legutóbb az volt, hogy a fizikai multiSIM-et akartam behelyezni a Xiaomi-ba (be is helyeztem végül
), és hát elengedte, ezúttal a plasztikkártya volt az erősebb. Valószínűleg ha nem kell SIM-et behelyezni, még évekig bírta volna.
-
válasz
Jack Oneill #8794 üzenetére
Az USB védelem felől nyújt igazából jelentős extrát.
#8795Jack Oneill: Klassz, örülök neki. Az A54-hez tervezett Nillkin kamera védős tok masszívabb mint pl a Xiaomi 11 Lite 5G-hez készült verzió, egyrészt nyilván azért, mert az A54 eleve vastagabb, így a toknak is annak kell lennie, másrészt alul nincs két bevágás a két szélén:
Nekem pont a napokban szakadt el ott, ahol 2 éve a CIB Bank betonjával találkozott
Így cseréltem Xiaomin a nem kamera védős Nillkinre
[kép] [kép] -
válasz
Jack Oneill #8792 üzenetére
Nekem ez egyedül az Adguard Prémium miatt okozott némi kellemetlenséget, de mindig ha kijön egy új verzió az Autoblokkolót ideiglenesen a frissítés erejéig kikapcsolom, utána meg vissza, ez a OneUI 6.1.1-ben is járható út marad szerencsére.
-
válasz
Jack Oneill #8779 üzenetére
Egyszer 2002-ben amikor még a Discimus Üzleti Akadémiára jártam Debrecenben, Műszaki informatika szakra... az első órák egyikén az előadó, elkezdte fikázni az akkor még eléggé friss Windows XP-t.
Mellettem ülő, félhangosan beszólt: írjál jobbat!
Divat ez az MS-en való gúnyolódás, aztán asztali vonalon a Linux elhanyagolható részesedéssel bír, csak az Apple tud labdába rúgni.
Ennyike -
Skod
aktív tag
válasz
Jack Oneill #8779 üzenetére
A Microsoft most jól megtrollkodta a világot :D
-
válasz
Jack Oneill #8777 üzenetére
Na ilyenkor kellene a Microsoft példáját követve soron kívüli javításként, amint elkészültek vele kiadni. Egyébként van egy olyan érzésem, hogy így is fog történni. Persze nem biztos, csak volt már rá példa, igaz az LTE frissítés volt.
-
válasz
Jack Oneill #8773 üzenetére
A osztályban nem is fogod tudni használni, még egy ideig. Azért, mert a Samsung úgy hívja, hogy szupergyorstöltés, aztán ez 25W-ot jelent, még nem lesz nemhogy szuper, de még gyors sem, mert nem 2010-et, vagy 2015-öt írunk, hanem 2024-et, a többi gyártónál 33W a leglassabb általában (kivéve alma), és nem az szokott a bajuk lenne, hogy tönkrement az akkumulátor a 120W-tól, hanem az, hogy előbb állt le a gyártó a szoftveres támogatástól, szóval aki kikapcsolja a 25W-ot, és 15W-ra áll át, az szupercsiga tempót fog diktálni, annak reményében, hogy ez érdemi javulást eredményez majd a tartósságot illetően, egy 6000 Ft-os alkatrész esetében. Amit persze körülményes cserélni (még), de a vicces az, amikor ezek a tulajok, 1 vagy 2 év múlva eladják a telefonjukat, és folytatják a tradíciót.
-
fogselyem
senior tag
válasz
Jack Oneill #8738 üzenetére
Nekem elenken es meleg a feheregyensuly.
-
unravel
őstag
válasz
Jack Oneill #8729 üzenetére
"Raadasul egy fura sargas reteg is megjelent , mintha tul lett volna tolva egy masik szin."
Ez a szemkímélő mód vagy a Képernyőmód: Élénk.
-
Skod
aktív tag
válasz
Jack Oneill #8733 üzenetére
De itt az SMS appról van szó. Már az A54-n is alapértelmezetként a Google megoldása volt beállítva.
-
válasz
Jack Oneill #8733 üzenetére
Nálam gyárilag így van, és korábban volt is erről szó, hogy fura, hogy nem a Samsung féle.
-
válasz
Jack Oneill #8731 üzenetére
De pont arról van szó, hogy eddig is a Google üzenetek voltak alapból bekapcsolva a Samsungé csak rajta volt, de nem volt alapértelmezett. Most csak annyi történik, hogy a Samsungé el is tűnik. Gondolom nem sokan használták.
-
válasz
Jack Oneill #8687 üzenetére
Igen, próbáltam Google és a Samsung megoldásával is.
Érdekesség az, hogy a céges A54 nem csinál ilyent, csak a magán .
-
válasz
Jack Oneill #8681 üzenetére
Majd kiderítem , megfogadom Viktor javaslatát és szolgáltatói segítséget kérek.
-
válasz
Jack Oneill #8666 üzenetére
Vagy c opció , majd magától frissül ha akar “engem nem érdekel “ opció is ott van .
-
válasz
Jack Oneill #8666 üzenetére
Úgy gondoltam, hogy letöltöd vagy a készülék letolti a Google Play frissítés mint ugye ma, de nem indítod újra a telefont egészen a következő havi Samsungos frissítésig, vagy azért mert nem tudsz róla, hogy lejött vagy elfelejted...de a havi frissítésnél már muszáj lesz restartot csinálni, és akkor települ együtt a kettő elméletben. Gyakorlatban még nem próbáltam. 😂
Olyan mint amikor a Windowsnál lejön a havi kötelező, de még közben leszedted a legfrissebb VGA drivert is.
-
GEPESZ66
veterán
válasz
Jack Oneill #8662 üzenetére
Erre a Play rendszerfrissítésre mindig kézzel kell rákeresni?
Nem frissül automatikusan? -
net91
senior tag
válasz
Jack Oneill #8595 üzenetére
"Most viszont ugy dontottem, hogy semmit nem vesztek vele, ha bekapcsolom a 70%os cpu visszafogast, igy is 2 nap, de masodik nap vegen nem 20%on vagyok, hanem 30-40."
Ez a beállítás hol található?
-
válasz
Jack Oneill #8600 üzenetére
Van más szempont is:
iPhone esetén már más a helyzet, ott a rendszerbeállítások között lehet párosítani a telefont és a fülhallgatót, de az App Store-ban felesleges a hozzá tartozó alkalmazást keresni, egész egyszerűen azért, mert nincsen. Ettől függetlenül az alapvető funkciók (hangátvitel, telefonálás) működnek iOS-szel is, sőt valamennyi infót körülbelüli százalék formájában töltöttségéről is ad a Buds FE, de a fülhallgatóra vonatkozó beállítások kezelését felejtsük el.
Samsung megoldása a visszatartásra Buds fülhallgatóknál.
-
válasz
A francba
.
Igazából nem a "macera", hogy rá kell dugni a töltőre, mert van nálam Power Bank is. Sokkal inkább a töltési ciklusok 24 óránkénti 1 elérése lenne a cél, és ez is csak azért, mert nem cserélhető az akkumulátor, és a kémiai folyamatok annál hamarabb bekövetkeznek, mennél több ciklus megy bele.Azért egy tanulság van belőle: belépő - közép - felső kategóriás mobilok ebben úgy látszik egyenlőek.
#8598atua: Elkéstél tetyóka! Most beszéltek le, külön köszönet fogpiszkálónak a #8593-as posztban kifejtett magvas, megvilágító véleményéért (mondjuk a kávánál azért látszik a különbség
), szóval maradok az A54-nél.
-
atua
aktív tag
válasz
basszus, le ne beszéljétek már a szifonról...
-
djtörök89
csendes tag
válasz
Ez a 70% cpu a teljesítményen mennyire érződik?
-
válasz
Jack Oneill #8588 üzenetére
Xiaomin azt használom én is. Csak Samsung-on maradtam a Samsungnál. Általában mindenből Samsung-ot használok, kivéve SMS appot, de azt is csak azért nem,mert a Samsung is - noha van sajátja - a Google-ét tette valamiért alapértelmezetté. Ami egyébként jól működik.
-
válasz
Jack Oneill #8581 üzenetére
A samsung billentyűzetének nem lehet diktálni?
Ugyanis most néztem hogy a google-féle billentyűzetnek igen de azt samsung már nem találom ezt a lehetőséget. Ezt most egyébként diktálom a google féle billentyűzetnek. Szerintem baromira jó! Itt ott bele kell javítani de sokkal gyorsabban halad az az írás.Szerk:
[kép]
Megvan. Viszont a magyar nem támogatott. Akkor lehet, hogy Google vagy Swiftkey lesz.Brave:
Azt én is tapasztaltam hogy nagyon gyors a böngésző és vele. -
fogselyem
senior tag
válasz
Jack Oneill #8581 üzenetére
En a Samsung Internetet hasznalom AdGuard pluginnel.
-
ProEvoFan
nagyúr
válasz
Jack Oneill #8574 üzenetére
Chrome-ot is megtartottam, de 90%ban a Bravet használom.
-
vlevi
nagyúr
válasz
Jack Oneill #8562 üzenetére
Köszi, megpróbálom.
Érdekes, hogy van egy táblagépem is, szintén One UI 6.1-el, és nem emléxem, hogy ott nagyon állítgattam volna, de azon nincs heti jelentés.
Most megnéztem a táblagépet, engedélyezve vannak ezek a dolgok, gyűjti az adatokat, de nem jelentget minden hétfő reggel.
Egyáltalán mi az, hogy jelent rólam? III/III-as ügynök? -
válasz
Jack Oneill #8564 üzenetére
Pörgős volt a múlt hét, bocsika. Sokat voltam és vagyok készenlétes. Mindennél többet használtam az A54-et. Amit korábban csak sejtettem, mert ennyire intenzíven nem használtam, azt már gyakorlatból tudom: 5000 mAh-s akkumulátor alatti telefon szóba sem igen jöhet. Ez is kevés egyébként, mert akár Power bankról, akár hálózatról, kénytelen vagyok napközben rátölteni.
Először is meglett a harmadik elektromos rollerem is, egy Ninebot E2 PRO személyében, a sima M365 és a PRO 2 mellé!Vehetnék sokkal nagyobb és erősebbet is, de 350W-tól felfele a KRESZ szerint - a módosítás életbelépése pár hónapon belül esedékes - SMKP-nak minősülnek a nagyobb és erősebb rollerek, és akkor a kerékpárúton csak lakott területen kívül vehető velük igénybe. Na most forgalmas városban, meg úgy általában kerékpárúton szeretek rollerezni!
[kép]
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Milyen videókártyát?
- Fogyjunk le!
- Kerékpárosok, bringások ide!
- A SAMA jóvoltából konkurenciája jött a Thermalright léghűtéseinek?
- Hardcore pizza és kenyér topik
- Apple iPhone 16 - ígéretek földje
- Linux Mint
- Debian GNU/Linux
- Azonnali játékos kérdések órája
- Házimozi belépő szinten
- További aktív témák...
- Bomba ár! Dell Latitude 5320 - i5-11GEN I 16GB I 256SSD I HDMI I 13,3" FHD Touch I Cam I W11 I Gari!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad P52s - i7-8GEN I 16GB I 512SSD I Nvidia I 15,6" FHD I W11 I Cam I Gari!
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 Pro 128GB Silver -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3081
- Bomba ár! Fujitsu LifeBook U757 - i3-7GEN I 16GB I 256SSD I 15,6" FHD I HDMI I Cam I W11 I Garancia
- Apple iPhone SE 2020 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest