- Google Pixel topik
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Realme GT 2 - aláírjuk
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Nubia Red Magic 10S Pro - újratöltve
- Honor 200 Pro - mobilportré
- Motorola Edge 40 - jó bőr
- Most a Galaxy S25 FE megjelenésére tippelnek
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Azonnali mobilos kérdések órája
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- bitpork: Phautós tali a Balcsinál 2025 Augusztus 2 napján (szombat)
- GoodSpeed: AMD Ryzen 9 9900X (100-100000662WOF)+ Samsung 990 PRO 2TB MZ-V9P2T0BW
Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
ViharVadász #10885 üzenetére
Jé és tényleg , de jó ! Köszönöm
-
válasz
ViharVadász #10885 üzenetére
Ez király, ha hazamegyek kipróbálom. 😆
-
válasz
ViharVadász #10861 üzenetére
Szerintem mesterségesen gerjesztett ár. Nézd meg almáéknál 70 000 - 80 000 Ft-tal drágább az 5G-s modemmel szerelt modellek ára. Miközben egy 5G-s modemmel szerelt POCO X6 PRO 5G 130K.
Vagy a topic alanya az A54. Ebben is van 5G modem. -
válasz
ViharVadász #10854 üzenetére
Nekem nem mutatja, de durva, mert az új kiszemeltemben sincs UWB.🤬
-
válasz
ViharVadász #10854 üzenetére
És azt hogyan
-
válasz
ViharVadász #10685 üzenetére
Szívesen
-
válasz
ViharVadász #10444 üzenetére
Megtaláltam a megoldást (YouTube Music):
1. A könyvtárban készíts egy új lejátszási listát.
2. Mentsd ide az összes kedvenc zenédet.
3. A beállításokon belül, a letöltés és tárhely menüpont alatt legalul találod a letöltések törlése opciót. Ezzel törölheted az összes tartalmat, beleértve a régebbi letöltéseket is.
4. Ha az SD-kártyára mentés aktív, nincs más hátra: a készített lejátszási listánál nyomj hosszan, majd válaszd a letöltés opciót. Ebben a formában az összes kedvenc dalod a listából az SD-kártyára kerül.
5. Érdemes a hangminőséget a letöltéseknél a legjobbra állítani, hogy a lehető legjobb hangzást élvezhesd. -
válasz
ViharVadász #10583 üzenetére
Tegnap is gondolkoztam rajta, megpróbáltam felidézni, de nem vagyok benne biztos, hogy melyik volt, viszont így ha megint előjön - hónapok óta nem tapasztaltam - akkor kiszűröm megint
Ezért kell már ebben a korban mindent feljegyezni
-
válasz
ViharVadász #10575 üzenetére
Az egyik app okozta a jelenséget. Csak a megvilágítás helye vándorolt természetesen, az érzékelő nem. 🤣
Idén még nem volt újraindítás:
-
Jack Oneill
veterán
válasz
ViharVadász #10559 üzenetére
Eletemben nem talalkoztam ilyennel. De GoodSpeed kollega jelensege sem piskota 🤣
-
fogselyem
senior tag
válasz
Valószínűleg a pixel shifting miatt jelenik meg és tűnik el a halott pixel, subpixel.
-
válasz
Ezzel még én sem találkoztam, ellenben a képernyő random helyén felbukkanó ujjlenyomatolvasóval.😁 Bár hónapok óta azzal sem.
-
válasz
Nem találkoztam egyiken sem ilyen jelenséggel.
Esetleg ha lesz rá mód és lehetőséged majd egy képet készíthetnél róla . -
válasz
ViharVadász #10557 üzenetére
-
válasz
ViharVadász #10442 üzenetére
És tényleg
, bár a meglévőt már nem engedi áthelyezni , csak az új letöltött tartalmat.
Arra van valami megoldás , hogy régebben letöltött tartalmat is áthelyezésre kerüljön ?
-
válasz
ViharVadász #10306 üzenetére
Nagyon jól néz ki,mert egyben van, és nem 3 kis dudor. Igazából ameddig ezt nem láttam, addig a felülről motorizáltan előbújó kamera volt a kedvencem,mert ugye olyan futurisztikus, meg ugye nem billeg a telefon sem,de az elhalt innovációs újdonság volt évekkel ezelőtt.
Az A54 előtt ilyen volt az A53 is már, érezték hogy kell valami újdonság,mert az A55-tel már a harmadik bőrt húzták le. Meg ugye ha a telefon pont úgy néz ki, mint az utódja annak,van egy vásárló visszatartó hatása is. -
válasz
ViharVadász #9244 üzenetére
Gépen én is azt használom, de Androidon nincs alapból beépítve rezidensvédelmet nyújtó AV. Ez pedig nem iOS/iPadOS. A Samsung Galaxy A54-ben van egy McAfee féle on-demand típus, de az csak arra jó, hogy ellenőrzi a letöltött alkalmazásokat, webes forgalmat nem néz.
-
Jack Oneill
veterán
válasz
ViharVadász #9229 üzenetére
Sajnos ebbol (is) elnek. Es tele van minden szeméttel, de ez sajnos egyre tobb virusirtora igaz. Egy vírusirto ne takaritson a geoen, ne szabaditson fel helyet, ne blokkoljon reklamot, nem az a feladata. Sajnos sok ilyen van, amibe csak moslekot tomnek.
-
válasz
ViharVadász #9221 üzenetére
Igen.
Nekem évek óta 1399 Ft/évbe kerül. -
Timeola
aktív tag
válasz
ViharVadász #8518 üzenetére
Igen, engedi újra letölteni, de ugye így új app. Sajna nem voltam bejelentkezve
, ezeket már próbáltam.. Úgy néz ki ennek így annyi.
-
Jack Oneill
veterán
válasz
ViharVadász #7585 üzenetére
Nyugi, en is sokszor az órába beszelek kenyelmi okok miatt.
-
válasz
ViharVadász #7585 üzenetére
Egyébként attól nem kell félni, hogy hülyének nézik az embert, mert már a headsetes világban megszokták az emberek, hogy az emberek beszélnek maguk elé, nem nekik, és nem is látható a telefon, mert pl a zsebben van.
Speciel én most kezdtem el ismét ezt a Tescóban, bukósisakban dumálok haza, hogy akkor mit kell még hozni, a Bude FE-n keresztül, senki sem nézett még rám furán! -
válasz
ViharVadász #7578 üzenetére
Ezt így kell elképzelni:
mint a 80-as években Michael Knight és Kitt diskurzusát?
Nekem is van okosórám, NFC és mikrofon nincs benne, de látom a Messenger, és SMS üzeneteket és a hívásokat fogadni tudom, és elutasítani, de nem bele kell beszélni!
Ez jobb kép:
Hát elég primitív eszköz volt, se színes kijelző, se semmi extra :XD
-
válasz
ViharVadász #6493 üzenetére
-
válasz
ViharVadász #6481 üzenetére
PIN kódommal engem is beengedett, aztán megvártam, hogy a kijelzőzár bekapcsoljon ismét, megint nem engedte feloldani ujjlenyomattal, ekkor jött a restart, szeptember óta van meg a telefon, azóta ez csak egyszer jött elő, azaz tegnap.
Múlt hónapban indult magától kétszer, szerencsére azóta az sem fordult elő.
-
fogselyem
senior tag
válasz
ViharVadász #6481 üzenetére
Nekem arra se reagált a telefon, sehogy se tudtam feloldani.
-
gyuri2008
veterán
válasz
ViharVadász #1660 üzenetére
Ez a 3 Meta applikácio mire jó?
-
tDr1v3r
veterán
válasz
ViharVadász #1660 üzenetére
Gyorsaságot tudom én is igazolni. A kijelző nekem fura egyelőre (sárgás kicsit - IPS-ről jövök mondjuk), de szép mély a feketéje, kamerát és üzemidőt még értékelnem kell később.
-
válasz
ViharVadász #1570 üzenetére
Igen
-
kozmy
őstag
válasz
ViharVadász #1519 üzenetére
Nem jó hír, de köszönöm szépen a gyors választ.
-
Jack Oneill
veterán
válasz
ViharVadász #1311 üzenetére
Csak kérdezem, nem lehet, hogy azért van nektek, illetve sok embernél ez a szolgáltatás élen ( nálam meg sem jelenik a fogyasztók között), mert a play alkalmazások automatikus frissítés be van kapcsolva?
-
kreg
aktív tag
válasz
ViharVadász #1311 üzenetére
Alkalmazások-Google Play szolgáltatások-Mobil adatok-Háttérbeli adathasználat engedély
Mondjuk ahogy most nézem,pont a háttlérben elég keveset netezett.
Új hozzászólás Aktív témák
- TCL LCD és LED TV-k
- Google Pixel topik
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Androidos tablet topic
- Programozás topic
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Apple MacBook
- Milyen autót vegyek?
- Hitelkártyák használata, hitelkártya visszatérítés
- További aktív témák...
- HIBÁTLAN iPhone 14 Pro Max 256GB Silver -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3147
- HIBÁTLAN iPhone 14 Pro Max 128GB Deep Purple -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3146
- HIBÁTLAN iPhone 14 Pro 128GB Gold -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3145
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 128GB Green -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3141, 95% Akkumulátor
- HIBÁTLAN iPhone 13 mini 128GB Green -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3140
- BESZÁMÍTÁS! GIGABYTE B550M R5 5600 32GB DDR4 512GB SSD RTX 2070 SUPER 8GB ZALMAN I3 NEO Enermax 650W
- Telefon felvásárlás!! Apple Watch SE/Apple Watch SE 2 (2022)
- Új és újszerű 13"-14" Gamer, ultrabook, üzleti készülékek nagyon kedvező alkalmi áron Garanciával!
- Samsung Galaxy Book2 NP750XED i7-1255U 16GB 512GB GARANCIA: 1 ÉV
- DELL Precision 5540 Workstation i7-9850H Nvidia Quadro T1000 16GB 512GB 15.6 új akksi 1év garancia
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest