- Huawei Mate 10 Pro - mestersége az intelligencia
- Magisk
- Mindenki Z Fold7-et akar
- One mobilszolgáltatások
- Kirakatba tette a Google a Pixel 10-eket
- Itt egy pár fotó az iPhone 17 sorozatról
- Profi stratégiára vált a Galaxy S26
- Huawei Mate 9 - Mate evangéliuma
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Kikristályosodik a Razr 60
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
válasz
btommi80 #8958 üzenetére
Apple esetében azért tudják így megoldani , mert ott van a Béta programjuk .
Az iOS nyilvános bétaverzióihoz ingyen lehet hozzáférni, míg a fejlesztői bétaverziókhoz az Apple Developer Program tagság szükséges, ami évi 99 USD-be kerül. A fejlesztői program előnye, hogy korábbi hozzáférést biztosít a bétaverziókhoz és további fejlesztői eszközökhöz. -
válasz
btommi80 #8955 üzenetére
Az A54 előtt iPhone-okat használtam, és most is van iPhone-om, valamint egy iPad Pro-m. Bár az iOS sem tökéletes minden szempontból, elismerem, hogy stabilabb rendszert nyújt.
Ugyanakkor az aktuális készülékemnél, illetve az eggyel újabb modellnél (A55) sincs olyan hátrány, ami miatt visszaváltanék iPhone-ra. Talán már nem vonz annyira a technológia, mint korábban, lehet, hogy egyszerűen csak öregszem.
-
Jack Oneill
veterán
válasz
btommi80 #8955 üzenetére
Nem az A54 hibaja, ha kitalalnak minden baromsagot uj funkciok neven, de igazabol nem sok ertelme, ha csak hibak jelentkeznek. Kollegam csucs galaxy telojan is csak gond volt a wifi hivassal. Es itt ne a wifi minosegere, vagy ne a telefonra fogjuk. Nem. Vannak dolgok, amik nelkul ugyanugy megvagyunk gond nelkul, es tokeletesen megy a telefon, hasznalhato. Nyilvan a technikai ujitasok vinnek elore az emberiseget, hiszen nem ragadhatunk le a kobaltanal, de ez nem mindig mukodik igy sajnos. Ez az en velemenyem.
-
TeeJay
félisten
válasz
btommi80 #7094 üzenetére
Akkor belépsz és kikapcsolod azt a funkciót amit nem tudom hogy hívnak de azonos SSID-t ad a 2,4 és 5GHz-nek is
Miután kikapcsoldat külön két wifi név lesz
xyz2G meg xyz5G végűre írd át (jelszó maradhat nyugodtan)speciális beállításokban meg átnézed hogy miket lehet még állítani pl fixen 160MHz sávszélesség (80-at használ a telefon úgyis) és próbálod
-
TeeJay
félisten
válasz
btommi80 #7092 üzenetére
Milyen router, melyik frekvencia melyik csatornán vagy, milyen titkosítást használsz?
Abba bele se megyek hogy MIMO vagy Beamforming be van kapcsolva vagy ki. Ezeket végig próbáltad-eNekem tökéletesen hasít a wifi ezzel a telefonnal igaz otthon még csak wifi5 AC router van így 866mbit link maximum az is 5GHz-en viszont 2,4GHz-et nem is használom mivel panel telepen annyi szomszéd wifi van hogy alig lehet 50megabitet elérni rajta
Angel2014:
Wifi6 az 6. generáció másnéven AX wifi
Ha csak wifi6 akkor 2,4 és 5GHz-en AX wifi csatlakozást tud
pl 2 antenna 160MHz esetén ez 2400mbit link 5GHz-en
2,4GHz-en nem tudsz ennyit de mégis több mint az N wifiWIFI6E pedig behozza a 6GHz frekvenciát ahol nem 1darab 160MHz-es blokk van EU-ban hanem 3 egymás melletti így jóval kevesebb az áthallás meg zaj cserébe a magasabb frekvencia miatt még kevésbé hatol át a falakon így bármennyi tesztet láttam általában az jött ki hogy 5GHz-en gyorsabb volt a wifi mint a teljesen tiszta 6GHz frekvencián
Wifi7 BE wifi lesz csak mocsok drágák az eszközök
Na az 2,4-5-6GHz-en is tud egyidőben üzemelni és egyidőben tud küldeni és fogadni is adatot ráadásul ha jól emlékszem ott 320MHz-en 2antenna esetén 5,76GHz linket lehet létrehozni. Ez lesz majd az igazi kánaán már csak pár év kell hogy ne 400ezer legyen egy router -
válasz
btommi80 #4071 üzenetére
Szerintem MKBHD csatornájára gondolsz .(S23U vs A54)
-
kárátékutyá
őstag
válasz
btommi80 #4063 üzenetére
iPhone 11 pro-ról váltottam A54 -re, így azt gondolom elég pontos választ tudok adni. Nem pénzhiány volt az oka a döntésemnek, hanem 50 éves koromra sok mindent másképpen látok és gondolok már. Bent álltam a Voda-nál, kihozták a sima 14-et, elhozhattam volna kamatmentes részletre is, bele is fizethettem volna bármennyit, tényleg nem lett volna sok a havi fizetnivaló sem ha emellett döntök. De néztem az árát, 350e, és semmivel sem tudtam megindokolni egyszerűen ott azt magamnak, hogy szükségem van 350e Ft-os telefonra. (egyébként egy összegben fizettem volna ki). Megköszöntem és inkább nem kértem. A nejem mellettem csak lesett (ő elképzelhetetlennek tartja hogy más telefont használjon mint iPhone)
Rövid de alapos mérlegelés után azért lett Samsung, mert a sok éves iPhone használat előtt Androidos időszakomban egyedül a Samsung telefonokkal voltam megelégedve.
1 hónap használat után én ezt gondolom:
iPhone 11 pro:
- Kompaktabb méret
- Természetesebb kijelző
- Teljesen fluid rendszer
- Gyakorlatilag hibamentes működés mind hardveres mind szoftveres térenSamsung A54:
- Jobb hangminőség minden téren
- Jobb akkumulátor
- Nagyobb tárhelyA nagyobb méretet és a kijelzőt megszoktam, 120 HZ miatt már szeretem is. Természetesen a nagyobb méret miatt sokkal jobb tartalom fogyasztásra. Androidhoz képest meglepően stabil és Fluid, azért döccen persze néha. Nagyon stabilnak érzem, és az igényeimet szinte maradéktalanul teljesíti, abszolute jó döntés volt.
Én odáig "sűllyedtem" hogy egy 2 hetes KP-ra vásárolt MM-os készüléket vettem meg 125-ért, mert a tulaja inkább visszament almára. Azért ezt, mert egyrészt makulátlan volt, másrészt el tudtam volna veszteség nélkül adni ha mégsmem jön be. Maradt.
-
tDr1v3r
veterán
válasz
btommi80 #4063 üzenetére
Nekem iPhone XR volt (kicsit gyorsabb a 11 nála, semmi extra), annyi biztos hogy sokkal újabb és tovább fog kapni frissítést az A54.
Kijelző Liquid Retina (IPS) 60 Hz helyett AMOLED 120 Hz, kamera kb egál szint, akkuidő viszont jobb az A54-ben, meg azért a több RAM is mutatkozik a Samsungnál - iOS nagyon agresszívan lövi ki az alkalmazásokat...
De nagyon nem fair összehasonlítani a két telefont, nem csak a kezdőáruk, de a koruk is teljesen más, a 11 2019-es konstrukció, ez meg idei. Nekem a 11 sosem merülne fel hogy megvegyem, pofátlan sokat kérnek érte szvsz, miközben tipikusan olyan telefon amit lepasszolni illik a családban, nem magunknak venni. Szvsz.
-
kárátékutyá
őstag
válasz
btommi80 #3995 üzenetére
Egy hónapja van meg a telefon, idáig 120Hz Adaptív használtam. Most visszatettem 60Hz-re...azt hittem kifolyik a szemem olyan rossz volt úgy. Ment is vissza Adaptív módra. Az akkumlátor dolgot ezzel kapcsolatban nem értem, 7-8 óra kijelző időt kibír 120 Hz-el, az estig nem elég?
Más! Viber 2 napja nekem szarakodik, iPoneon és más Androidos telefonokon meg jó. A rendszer már mélyaltatni szeretné. Másnál is előjött esetleg ez a probléma?
Nilkin tokokat jó pár éve nem használok már. Volt sok telefonomra, de valahogy keménynek és bumszlinak éreztem mindig is. Lehető legvékonyabb tokokat vadászom az enyémre, olyanokat amiknek a kamera része kiemlkedik a vékony anyaghasználat miatt.
-
Új hozzászólás Aktív témák
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- Huawei Mate 10 Pro - mestersége az intelligencia
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Jelszókezelők 2025-ben: biztonság vagy illúzió?
- Formula-1 humoros
- Battlefield 6
- Magisk
- bitpork: Phautós tali a Balcsinál 2025 Augusztus 2 napján (szombat)
- Mindenki Z Fold7-et akar
- Otthoni IPTV megvalósítási lehetőségek?
- További aktív témák...
- Samsung Galaxy A52S 5G Dual 8/256
- Samsung Galaxy A33 5G / 128GB / 6GB RAM / Üzleti széria / Független / 49.990 Ft / Sopron
- Új, Apple iPhone 16 Pro, 128GB, sivatagi titán, 3 év garancia
- Samsung S23 Ultra 15 hónap garanciával, enyhén sérült kijelzővel
- iPhone 13 Pro MAX 128 GB Graphite - 4 hónap Apple Szervízgarancia - APCOM
- Referencia Weboldallal Világítós bill+laptop bill magyarítás. Rania 3M -is! Touchpadok is.Posta ok
- LG 48C4 - 48" OLED evo - 4K 144Hz - 0.1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync - HDMI 2.1 - A9 Gen7 CPU
- RAKTÁRSÖPRÉS!!! - Videókártyák, Monitorok, Notebookok, Stb. - Szaküzletből! Számlával!
- AKCIÓ! Asus ROG Flow Z13 +ROG XG RTX 3070- i9 12900H 16GB DDR5 1TB SSD RTX 3050Ti 4GB + RTX 3070 W11
- DELL Precision 5560 i7-11850H 32GB 1000GB T1200 FHD+ 1 év garancia
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest