Hirdetés
- Magisk
- Kezünkben a OnePlus 15 és az Oppo Find X9-ek
- One mobilszolgáltatások
- Milyen okostelefont vegyek?
- Poco M7 - lépésben Siófok felé
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Telekom mobilszolgáltatások
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Milyen hagyományos (nem okos-) telefont vegyek?
-
Mobilarena
A S.T.A.L.K.E.R.: Shadow of Chernobyl egy nyílt világú, belső nézetű, lövöldözős játék, amelyet az ukrán GSC Game World fejlesztett. A THQ megunta a fejlesztők szerencsétlenkedését és 2007 márciusában kiadta.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Laris2
senior tag
válasz
speki1982
üzenetére
Neked sikerült a radaron a BTR-es feladat? Nekem nem, félperc alatt valami leveszi az életerőmet. Nem találtam rá megoldást. Szerintem ezek már a szabad játék részei, esetleg Szaharovnál érdemes még megoldani az emlékezet visszaadós feladatot. Három milka, tíz irányító agy, és 3 halál karma szem kell hozzá. A mentésemben a bárban van elrakva 8 db irányító agy. Van egy felemás hírem, a második részről. 2019 végén, készült el, sőt lassan befejezik a 3-ik részt is. A második rész címe, az idő hasadása. Angol fordítás is készül hozzá. Egyből Strelokkal kezd a játék.. A szöveg fájlokhoz, sajnos nem tudok hozzáférni. bemásolod a keresőbe REBORN ISTOK file - STALKER: Clear Sky - Mod DB a tükör letöltést használtam.
-
' Tzs ,
senior tag
válasz
speki1982
üzenetére
Na ezt hol? Én is akarok ilyent!

Azért csak kérdeznem kell ba**** meg a jegesmedve.
Tehát a Dokira meguntam a várakozást. Felszedtem a titkos adóvevőjét és elteleportáltam fogalmam sincs hova...de hogy ne örüljek nagyon esek le és beesek egy másik teleportba (OmFG!) aztán most vagy ahova megérkeztem azt folytassam,. vagy menjek tovább?
Tehát ahova esek az a Generátorok. Itt van dolgom?Vagy nem állok meg itt akkor Kutató állomáshoz érek, ahol ahelyett hogy segítene az újoncoknak átjutni a Doki a tábortűz mellett üldögél. Beszólok neki, erre buktam is a küldetést és ő elszalad a francba. Le is lőttem és azonnal meghalok én is. Szal bukta.
Ebbe az új mocsárba még vissza tudok majd menni?
Van egy új 4-fős társaság Vánó is köztük van, akiket valamikor este kell elvileg elvinnem valahova, de nem győztem kivárni még este lesz, gondolom ez se jó megoldás.
Liza amúgy kijutott, bár nem tudom ez fontos infó-e.
Még valami, jön egy szöveg valakitől, hogy látom senki nem tudja hogy jössz de találkozzunk. Ki az? Hol? Sehol senki. Ezután 2 orosz krix-krax üzenet (lefordítatlan) egymás után...mi dolgom ezzel?Amúgy csináltam egy kis cirkuszt soron kívül a területen
A térkép bal oldalán 6-osával jelennek meg a katonák kaptak 20 snorkot, vaddisznót, toppantót, Szabadságost a pofájukba. A másik oldalon egyenként spawnolódnak a katonák ők se unatkoztak 
Új hozzászólás Aktív témák
- GAMER LAPTOP - ASUS Rog Zephyrus M16 / Intel i7 12700 / RTX 3060 6gb / 24gb DDR5 / 2TB ssd
- Gigabyte GA-H110M-S2PV PC 7. gen i5 proci, 240 GB SSD, Jogtiszta Windows 11
- Gamer PC - Z790 / i5 13600 KF / 32 GB / 2 TB / RTX 3080
- RDX Kara Heavy F6 Felnőtt Álló bokszzsák 183CM / max 150Kg, ingyenes szállítás + 1pár kesztyű
- MacBook Pro 17" i7 2.6 GHz 8GB RAM 240 GB SSD 8 ciklus az akkuban!
- GYÖNYÖRŰ iPhone 14 128GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3967
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 mini 128GB Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3854,94% Akkumulátor
- BESZÁMÍTÁS! Acer Predator Helios Neo 18 Ai - Ultra 9 275HX 32GB DDR5 1TB SSD RTX 5070Ti 12GB W11
- Apple iPhone 14 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- 5G LTE! Microsoft Surface Pro 8 i7-1185G7 16GB 512GB 1 év garancia
Állásajánlatok
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi

A térkép bal oldalán 6-osával jelennek meg a katonák kaptak 20 snorkot, vaddisznót, toppantót, Szabadságost a pofájukba. A másik oldalon egyenként spawnolódnak a katonák ők se unatkoztak
shield